Salah sahiji firms Hukum Anjog di Dubai, Abu Dhabi jeung Sharjah

teguh Hukum kami mangrupakeun teguh swasta di UAE sahiji ahli hukum kacida mumpuni, konsultan hukum, ngabela jeung kami yakin yén kasuksésan klien 'nangtukeun urang sorangan. Sangkan mastikeun duanana ku collaborating kalayan klien kami pikeun ngahontal cita maranéhanana.


Hukum pidana & kaadilan

ahli hukum Pidana kami boga lisan, kaahlian luar biasa ditulis advokasi, abilities analytic na pamikiran kreatif kuat datang nepi ka strategi légal. Kami yakin yén unggal hal baris ngalaman panalungtikan sarta kanyataan-Pananjung éksténsif prosedur nu ogé bakal signifikan dina nyieun hiji pertahanan mantap sarta progressing bisi hiji klien urang.

Maca deui

Komérsial hutang nalikung

sengketa komérsial tiasa geutah kakuatan anjeun jeung sumber. perusahaan bisa cacad ku jualan uncollected. The ahli hukum mumpuni tur ngabela tina sungut légal urang tiasa mantuan Anjeun pikeun nyanghareupan tantangan ieu kantor on. Ku maturan layanan beredar ka unggal klien kami ngagambarkeun jeung ngajaga hiji fokus sempit on sababaraha aspék hukum, urang mantuan konsumén urang ngahontal target maranéhanana.

Maca deui

kacilakaan klaim

teguh hukum urang geus ngahontal anu ratings pangluhurna sadia pikeun standar etika na abilities légal. Simkuring geus incredibly suksés di porsi kaadilan nuturkeun lulus tina batur anjeun ngeunaan miara tur meunangkeun Karuksakan pikeun kulawarga sareng kacilakaan kritis. Tujuan kami anu mantuan nyieun prosedur sakumaha lemes sakumaha kami bisa nyieun tur nambahan pakampungan Anjeun. Simkuring boga ahli hukum pangalusna di Dubai, Sharjah jeung Abu Dhabi anu ahli dina hukum tatu pribadi atanapi klaim kacilakaan pikeun leuwih ti tilu puluhan.

Maca deui

arbitrasi

Dina unggal skenario, jaringan internasional kami hartina dimana wae sengketa di kajadian, kami bisa nganteurkeun hidayah tepat langsung. Dina acara sababaraha otoritas nu ditutupan ku arbitrase nu, konsultan hukum urang bisa gancang ngabentuk tim global. pangalaman lila urang hartina urang ngarti naon hal pikeun antisipasi jeung cara anu pangalusna pikeun attain hasilna. Simkuring pernah leungit payuneun sarat ka tukang ngaput metoda kami tina sarat tina klien kami nuju ngawakilan.

Maca deui

Saha urang?

Leuwih waktu kami geus dimekarkeun hubungan kuat kalawan agénsi konci pamaréntah, firms hukum lokal tur awak pangaturan di Uni Émirat Arab, Dubai, Abu Dhabi jeung Sharjah.
Naha urang nuju menata dana, perbankan, keuangan proyék, pasar modal, perusahaan jeung harta trades atanapi isu resolusi sengketa jeung sagala jasa légal kami nganggo finest kaahlian internasional jeung teknis urang jeung pangaweruh lokal pikeun maluruh strategi praktis pikeun mantuan konsumén urang ngahontal gol parusahaan maranéhanana.

Tim kami tina attorneys gaul jeung associates nyicingan, kaasup speaker Arab, boga kaahlian dina gawe dina jumlah anu has sarta pangbadagna, trades paling canggih di wewengkon pikeun meunangkeun rupa konsumén profil tinggi. Dina breadth sumberdaya, watesan catetan lagu na kualitas konsisten dina sisi séjén tina rupa subjék, aya teu loba pausahaan di UAE jeung Dubai sanggup pas jasa lengkep ieu.
Urang diwangun ku tim pisan ngalaman tina ahli hukum mumpuni kaasup sababaraha professional ngarah anu dibawa kaahlian éksténsif jeung pamahaman para nasabah, lila-na trades lokal. Sababaraha entitas pamaréntah lokal disarankan ku urang dina Pilihan lega isu, kaasup drafting.

pausahaan dunya-lega anu digambarkeun ku attorneys resolusi sengketa sakuliah jaringan internasional kami on isu mediasi, arbitrase, pangaturan jeung litigation. jaringan kami ngandung loba urut jaksa nu seasoned, empowering kami keur ngagambarkeun klien éfisién dina investigations otoritas anu paling nangtang sarta kompleks.

Hukum Layanan teguh

imah-Tab

urang lembaga keuangan ahli hukum pituah dianggo sareng perusahaan nu geus distressed, sarta accountancy professional milu dina dimeunangkeun jeung restructuring trades ti urang na borrowers perusahaan. Simkuring dina posisi keur nyadiakeun layanan légal anu disetir di UAE.

urang Perbankan sarta Kauangan Tim urang abilities manajemén praktis tur proyék empowers kami nyadiakeun canggih, sadaya-inklusif jeung tailored solusi ka Asép Sunandar Sunarya lega trades. Kalawan jangkauan dunya-lega na jenis ieu tim jero, internasional jeung industri-ngarah 'munggaran-di-a-diurutkeun' trades mangrupakeun ciri khas urang. Simkuring geus instrumental di ampir sakabéh kamajuan penting di pasar finansial dinten ieu.
imah-Tab

Unggal taun, angka nu gede ngarupakeun individu papanggih kacilakaan anu bisa ninggalkeun aranjeunna tatu, nyanghareupan cocog jeung tanpa titik ka giliran pikeun pitulung. Naha anjeun geus aub jeung tempat gawe, hiji otomotif, atawa kacilakaan sapédah, éta kritis nu saukur neangan nu ikhtiar légal luyu mun nyarita pikeun hal tatu Anjeun.

Kami geus ngalaman ahli hukum kacilakaan sakuliah UAE. Unggal pangacara tatu pribadi di tim kami manages nu paperwork yén anu diperlukeun otoritas, tur panyadia kontak asuransi bareng jeung sakabeh pihak ambéh anjeun teu kudu aub kalawan mishap nu. jeung ahli hukum kacilakaan kompeten ku samping, anjeun moal kantos kudu jadi paduli biaya akuntabilitas, keur tuduh atawa panipuan. Unggal tatu Pangacara reputable on jaringan kami sarta unggal museurkeun kana kasus tatu, sarta nu hartina anjeun terang yen aya hiji kerja profésional atas nama anjeun sorangan.
imah-Tab

A susunan Company nyaeta dasarna sagala kontrak nu kabentuk antara sababaraha organisasi bisnis. Téhnisna diomongkeun, paling arrangements kabentuk antara sagala pausahaan bisa melong poéna parusahaan. Ieu bisa nutupan ampir unggal facet ngalaksanakeun parusahaan, ti dagang ka pagawean, Ngiring, partnership, kawijaksanaan, sarta akuisisi. Ieu pasti pamanggih paling éféktif pikeun meunangkeun deal parusahaan ditandatanganan ku pihak sarta bisa ditulis handap.

Ngasupkeun kana deal parusahaan mangrupa tekad penting. Méméh asup kana nanaon nu keuna ku parusahaan Anjeun meureun hoyong ngobrol ka pangacara pikeun hidayah. A pangacara parusahaan nyaéta bisa mantuan anjeun ningali balik sarta dijujut susunan ka mastikeun eta conforms kana hukum lokal. Jeung bisi sengketa a timbul dina deal parusahaan, kapentingan anjeun bisa aktip salamet ku Pangacara terampil.
imah-Tab

recovery hutang téh unsur penting dina ngajalankeun hiji parusahaan nalika klien tur konsumén nolak ngalayanan, sabab bisa parah nyieun hiji dampak dina cashflow Anjeun. Jadi ngabogaan batur anjeun tiasa gumantung kana pikeun ngatur recovery hutang perusahaan gancang sarta gampang mangrupa perhatian penting hutang regaining parusahaan bisa jadi waktu intensif tur mahal.

Aya hiji kumawula ka efficacy jeung kualitas dina sakabéh jasa kempelan hutang parusahaan urang jeung kami biaya paling éféktif tur bisa diandelkeun di pasar. Simkuring tos biaya na pinuh tingali-liwat harga, pikeun nyetel hiji akun, urang henteu RUU APP jeung urang ulah ngecas fee atanapi nyandak hiji persén naon urang cageur. Simkuring henteu kawas solicitors kempelan hutang sejenna; anjeun bakal pasti jadi impressed bareng jeung sagalana didaptarkeun pasti maneh moal meunang naon kejutan nasty na jeung nilai kami nawiskeun. urang kasus nu diatur ku ahli hukum jeung ahli akun anu meta dina ragam sipil hubungan bisnis jadi signifikan dibéré kasempetan pikeun tetep undamaged.
imah-Tab

grup prakték arbitrase urang diwangun ku tim multinasional of kacida kompeten ahli hukum nu well-versed dina hukum arbitrase anu aréa salian aturan institusional régulasi rupa fase arbitrase lajengkeun. kaahlian Ieu ngawengku pangalaman signifikan ngagunakeun prosedur légal penting pikeun nullification jeung penegak of panghargaan arbitral domestik. Arbitrase nawarkeun hiji betah hadé tina penegak handapeun Konvénsi kalenturan dina prosés jeung aturan bukti; kalenturan ngeunaan anu bakal mutuskeun sengketa di; jeung ngaronjat ongkos of karusiahan jeung neutrality.

prakték arbitrase luhur internasional urang boga ahli hukum anu dipikawanoh salaku pamingpin di wewengkon UAE.
imah-Tab

Hukum parusahaan nyaeta diantara unsur pangpentingna tina hukum perusahaan. Dubai dibagi jadi dua wilayah, kahiji hiji nu ragrag di jero kadaulatan pangadilan Dubai ogé lianna nyaéta zona bébas nu dikawasa sarta dikokolakeun ku hukum DIFC yén éta husus sarta ragrag jero kadaulatan pangadilan DIFC.

Tim kami tina ahli ahli hukum parusahaan unggul dina méré jasa sarta nasihat légal strategis mun korporasi thriving di tempat ogé usaha. pitulung légal kami geus disadiakeun ku urang di kreasi jeung netepkeun up tina badan perusahaan ogé usaha.
imah-Tab

Jalma anu megatkeun nyanghareupan hukum waragad sejen, fines marengan incarceration. Babarengan iwal infractions lalulintas leutik, urang dituduh bakal salawasna butuh bantuan ahli hukum ahli. Ieu perlu hikmah na pamahaman husus salaku UAE hukum pidana anu greatly kapangaruhan ku syara Syariah. Urang Cope jeung sakabeh tipe kasus kriminal.

Tim urang tina ahli hukum kriminal pangalusna nangtung pikeun bebeneran jeung kaadilan. Aranjeunna geus nanganan kasus utama na sok geus sombong urang.
imah-Tab

Tim kami seasoned tina ahli hukum resolusi sengketa mibanda hiji reputasi ngadegkeun keur ngahontal ngan tur adil hasil pikeun konsumén urang jeung unggul kasus profil tinggi. Urang nawiskeun para nasabah pasangan a dipingpin jasa dirojong ku tim ti attorneys nu seasoned. Simkuring bade ngabahas strategi anu pangalusna Cope jeung na ngabéréskeun sengketa anjeun sakumaha ongkos epektip anjeun kamungkinan bisa tur salaku promptly, nu ngawengku loba tipena béda resolusi sengketa alternatif diakses, kaasup arbitrase.

Bisa jadi éta litigation téh bisa dilawan, dimana acara, urang wajib tarung kalawan hal anjeun ngagunakeun loba pisan prosés muka keur anjeun. Jero wewengkon praktekna urang ogé kaahlian urang éksténsif ensures bisa datang nepi ka tim multi disiplin nyadiakeun paling di-jero hidayah tur ngagambarkeun ka anjeun.
imah-Tab

Tim ramah urang tina attorneys sipat nyata ieu noticed keur kumawula urang pikeun meunang trades réngsé dina ragam nguntungkeun sarta paling expeditious gampang pikeun konsumén urang. Urang néangan harga pangalusna pikeun konsumén urang, naha éta téh negotiate hiji ékonomi dina diobral nu mangrupa padumukan nu nawar kalapa mun procure ramatloka pikeun nasabah urang.

urang ahli hukum real estate teu ukur mibanda panjang practicing di pangadilan Dubai atanapi pangadilan alternatif tina pangalaman tapi ogé tradisi di dieu nu bakal kacida hargana di pangadilan ieu dipikaharti ku maranéhna.
imah-Tab

ahli hukum urang, solicitors ayeuna fokus dina admiralty jeung laut klaim tatu ngalawan boga kapal séjénna sapanjang kalawan garis pesiar. urang ahli hukum laut ngagambarkeun awak na panumpang luka dina parahu dunya-lega.

ahli hukum laut urang ngatur:

- tatu pribadi Seaman sarta miang

- mishaps Paloh kapal

- Wrecks tina parahu sarta kapal

- kahuruan dina kapal yard, marinas, sarta dina dewan yachts na parahu
imah-Tab

Simkuring geus acted sahandapeun hukum syariah di UAE di sababaraha sengketa hukum kulawarga. Warisan & suksesi aya isu nu tiasa sababaraha kali akuntabel keur dislocation tina sababaraha kulawarga jeung kitu nu bisa nyegah estrangement jero kulawarga anjeun, urang mastikeun bakti paling total urang nuju hiji résolusi hade hatena.

Urang keur alesan éta, suplai rojongan légal lengkep keur sarua pasti na aya alusna acquainted jeung unggal prosés na tungtutan hukum tina nyoko ngaliwatan Hukum kulawarga.
imah-Tab

Pikeun leuwih nu gaduh aset di UAE aya hiji motif gampang pikeun nyieun bakal. The Pamaréntah Dubai situs web resmi nyebutkeun yen 'The pangadilan UAE bakal lengket hukum Syariah di saukur ngeunaan skenario sagala mana aya teu wae bakal di tempat'. Naon ieu hartina aya dina acara nu maot kalayan henteu bakal atanapi rarancang estate anjeun, estate anjeun bakal nalungtik ku pangadilan satempat tur ngadistribusikaeun eta nurutkeun hukum Syariah.

urang ahli hukum pangalusna aya ogé latihan jeung kasus Wills. Kalawan ngan hiji panggero, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng ton informasi jeung hidayah.

meunteun hal

3,675Case direngsekeun

3,056Case Sucessful

1,918Case Registerd

1,069Studi hal

Klién wareg

25 Profesional ahli hukum milih ti, Salah sahiji firms Hukum pangalusna ti Dubai na Sharjah.
  • Muhun, abdi ieu pisan tensed saméméh bisi kuring sarta ieu pisan pahili dina milih nu pengacara katuhu di Dubai / UAE .. Thankfully sobat dianjurkeun abdi ka Mr. Yousif sarta Kami puas jeung hasil tina hal abdi.

    John
    asup Excel

  • Muhun, najan na dicokot lila pikeun membela hal abdi, ieu téh alatan reureuh di judgment pangadilan urang, Kami tetep senang nu judgment ieu dina kahadean mah. Kuring nyarankeun Mr. Abdulla ka sadaya salaku anjeunna pisan ngalaman dina hukum syariah UAE.

    salma Taneez
    studio Tujuh

  • Sumuhun, Kami pisan senang kiwari jeung Abdi kapanggih pangacara Meenu na Pengacara Ali janten pisan pangaweruh tur ngarojong kuring sapanjang hal abdi. Kuring kungsi pangalaman goréng ku hukum-teguh saméméhna tapi pisan wareg jeung teguh Anjeun.

    Jane Willy
    éta kuda jangjangan

Panganyarna dina Artikel Hukum