Firma Hukum Dubai

Siji Langkah Ahead

Fokus Wilayah sing Kuat

Amal Khamis Advocates minangka perusahaan butik sing spesialisasine ing Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Real Estate, Hukum Keluarga, Hukum Perusahaan & Komersial uga Resolusi Sengketa liwat Arbitrasi lan Litigasi.

Dumunung ing Dubai, Abu Dhabi, UEA lan Arab Saudi pusat real estate, perdagangan lan komersial Timur Tengah, lokasi geografis lan campuran keahlian hukum kita jembatan antarane Timur & Kulon. 

Tenan Law Law service

Jembatan sampeyan Kanggo Sukses Legal

Utama Ngarep 1

Kaluwihan

Utama Ngarep 2

Wuku

Utama Ngarep 3

Kajelasan

Layanan Hukum

Konsultan Hukum lan Advokat

Hukum Bisnis

Pertengkepan Bisnis, Antitrust, Bangkrut, Pembentukan perusahaan, Kontrak, Kesepakatan, Litigasi.

Kasus pidana

Kesalahan kejahatan, Kadurjanan, Mbeling, Gangguan, Ngapunten, Siklon, Serangan, Penyalahgunaan, Pandu lan Nganiaya.

Kasus Real Estate

Settlement Real Estate, Sale lan tuku perjanjian, Résolusi Musuhan, Litigasi lan Arbitrase.

Hukum Family

Pengacara Keluarga, Pengacara Perceraian Paling Dhuwur, Penasihat kanggo Custody Bocah, Pengacara Pamisahan, kontrak pegatan.

Hukum Komersial

Hukum perdagangan, hukum Mercantile, UU Sipil, Koleksi Utang, Dhuwit Bathi, transaksi komersial ilegal

Kasus Tuntutan Tuntutan

Kacilakan Kacilakan Mobil, kasus Kesalahan Kesehatan lan Kesalahan, Kesalahan Tuntutan lan Proses Asuransi.

Obat Obat

Kemungkinan Obat-obatan sing ilegal ing UAE, Perang Tuku lan Ngedol Obat, Narkoba duwe obat narkotika. Kadurjanan Narkoba.

Hukum Maritim

Maritim, Hukum Admiralty, Pengiriman utawa kesalahan sing kedadeyan ing banyu mbukak. Aturan Internasional lan Hukum Laut.

Money Laundering

Sampeyan kudu milih ing ngisor iki, kanthi gampang, supaya ora bisa digunakake kanggo nggawe karya lan dolanan.

3 Langkah Gampang Menehi Kasus

Kita Bakal Mbantu Sampeyan Saben Langkah

Aja Mung Golek Pengacara - Golek Lawyer sing Tepat. Saran legal sing apik saka pengacara sing berpengalaman & khusus. 

01

sinau babagan kabeh masalah legal

Nggambarake kasus utawa kahanan sampeyan, sampeyan ringkes nerangake keprihatinan sampeyan. Sembarang gambar, email utawa dokumen uga bisa diwenehake.

02

Assessment kasus, Saran Legal & Penawaran

Pengacara khusus bakal nerangake kahanan legal, hak, lan kewajiban uga kesempatan lan risiko sampeyan.

03

We Fight Kanggo Sampeyan ing Pengadilan

Menang kasus sampeyan karo pengacara khusus, Transparansi & Keadilan total. Entuk Kepuasan lan nyaranake wong liya menyang firma hukum kita.

kita bakal mbantu sampeyan ing sembarang masalah lan konflik

Cocog kanggo kasus sing kompleks, Gampang kanggo klien internasional, kanthi Pengalaman Hukum 35 Taun Saka Dubai

Artikel UAE Legal

Pentinge Saran Legal ing Kontrak Bisnis ing Dubai, UAE

Kontrak Bisnis ing Dubai, UAE "Pungkasan, kabeh wong duwe tanggung jawab kanggo kontrak dhewe. Ora ana sing meksa kita mlebu tangane. " -Mats Hummels Kontrak bisnis sing gedhe minangka dhasar kanggo entuk bisnis apa wae lan perawatan dijangka bisa njamin setuju karo undang-undang modern sing beda. Kontrak bisnis kaya

Read More »
Gulung menyang Top