Siji Langkah Ahead

Fokus Wilayah sing Kuat

Amal Khamis Advokat & Konsultan Hukum (Pengacara UAE) minangka firma hukum sing spesialisasine Hukum pidana lan duwe  Pengacara Pidana Paling Apik ing Dubai, Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Real Estat, Hukum Keluarga, Hukum Perusahaan & Komersial uga Penyelesaian Sengketa liwat Arbitrase lan Litigasi.

Dumunung ing Dubai, Abu Dhabi, UEA lan Arab Saudi pusat real estate, perdagangan lan komersial Timur Tengah, lokasi geografis lan campuran keahlian hukum kita jembatan antarane Timur & Kulon. 

Tenan Law Law service

Jembatan sampeyan Kanggo Sukses Legal

ikon advokat hukum

Kaluwihan

lambang legal

Wuku

ikon pengadilan dubai 1

Kajelasan

Layanan Hukum

Konsultan Hukum lan Advokat

Awards

Layanan hukum profesional kita yaiku diajeni lan disetujoni karo penghargaan ditanggepi dening macem-macem institusi. Ing ngisor iki dianugerahi kanggo kantor kita lan mitra kanggo keunggulan ing layanan hukum.

Penghargaan Hukum Timur Tengah 2019
Kamar peringkat paling dhuwur ing Global 2021
Firma Hukum GAR
Penghargaan Sipil AI M&A
IFG
Pemenang Penghargaan Global 2021
IFLR Top Tier Firm 2020
Hukum 500

kita bakal mbantu sampeyan ing sembarang masalah lan konflik

Cocog kanggo kasus sing kompleks, Gampang kanggo klien internasional, kanthi Pengalaman Hukum 35 Taun Saka Dubai

Artikel UAE Legal

kesalahan: Content dilindhungi !!
Gulung menyang Top