Law Firms Dubai

Siji Langkah Ahead

Fokus Wilayah sing Kuat

Advokat Amal Khamis minangka perusahaan butik sing duwe spesialisasi ing Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Perumahan, Hukum kulawarga, Hukum Corporate lan Komersial uga Keputusan Pertikaian liwat Arbitrase lan Litigation.

Adhedhasar ing Dubai, Abu Dhabi, UAE lan Arab Saudi ing papan properti, perdagangan lan komersial ing Timur Tengah, lokasi geografis lan campuran keahlian hukum dadi jurang antara Timur & Kulon.

Tenan Law Law service

Jembatan sampeyan Kanggo Sukses Legal

Kaluwihan

  • Pengacara lokal lan Internasional
  • Nggantosi Klien Internasional
  • Keahlian ing macem-macem bidang Hukum
  • Pakar ing UAE lan Hukum Sharia
  • Kajelasan Legal lan Bantuan darurat
  • Solusi Inovatif lan Kreatif
  • Solutions sustainable

Wuku

  • Nangani Kasus Gedhe lan Komplek
  • Mediasi Gampang Antarane Perusahaan
  • Kita Ngasilake Asil
  • Advokat Kabeh Kasedhiya
  • Kita ndeleng Klien Kita minangka Mitra
  • Ringkesan Web-based
  • Pelapor Web kanggo Klien

Kajelasan

  • Fokus Wilayah sing Kuat
  • Standar Internasional
  • Perwakilan ing UAE Courts
  • Dekade Pengalaman
  • Wangsulan Prompt
  • Intervensi dadakan
  • Panaliten Legal sing rinci

Layanan Hukum

Konsultan Hukum lan Advokat

Hukum Bisnis

Pertengkepan Bisnis, Antitrust, Bangkrut, Pembentukan perusahaan, Kontrak, Kesepakatan, Litigasi.

Kasus pidana

Kesalahan kejahatan, Kadurjanan, Mbeling, Gangguan, Ngapunten, Siklon, Serangan, Penyalahgunaan, Pandu lan Nganiaya.

Kasus Real Estate

Settlement Real Estate, Sale lan tuku perjanjian, Résolusi Musuhan, Litigasi lan Arbitrase.

Hukum Family

Pengacara Keluarga, Pengacara Perceraian Paling Dhuwur, Penasihat kanggo Custody Bocah, Pengacara Pamisahan, kontrak pegatan.

Hukum Komersial

Hukum perdagangan, hukum Mercantile, UU Sipil, Koleksi Utang, Dhuwit Bathi, transaksi komersial ilegal

Kasus Tuntutan Tuntutan

Kacilakan Kacilakan Mobil, kasus Kesalahan Kesehatan lan Kesalahan, Kesalahan Tuntutan lan Proses Asuransi.

Obat Obat

Kemungkinan Obat-obatan sing ilegal ing UAE, Perang Tuku lan Ngedol Obat, Narkoba duwe obat narkotika. Kadurjanan Narkoba.

Hukum Maritim

Maritim, Hukum Admiralty, Pengiriman utawa kesalahan sing kedadeyan ing banyu mbukak. Aturan Internasional lan Hukum Laut.

Money Laundering

Sampeyan kudu milih ing ngisor iki, kanthi gampang, supaya ora bisa digunakake kanggo nggawe karya lan dolanan.

3 Langkah Gampang Menehi Kasus

Kita Bakal Mbantu Sampeyan Saben Langkah

Aja Golek Lawyer wae - Temokake Pengacara sing Cocog. Saran ukum sing apik banget saka pengacara sing berpengalaman & khusus.

01

sinau babagan kabeh masalah legal

Nggambarake kasus utawa kahanan sampeyan, sampeyan ringkes nerangake keprihatinan sampeyan. Sembarang gambar, email utawa dokumen uga bisa diwenehake.

02

Assessment kasus, Saran Legal & Penawaran

Pengacara khusus bakal nerangake kahanan legal, hak, lan kewajiban uga kesempatan lan risiko sampeyan.

03

We Fight Kanggo Sampeyan ing Pengadilan

Menang prekara sampeyan karo pengacara khusus, Transparency & total Fair. Entuk Kepuasan lan menehi saran marang wong liya kanggo tenan hukum.

kita bakal mbantu sampeyan ing sembarang masalah lan konflik

Cocog kanggo kasus sing kompleks, Gampang kanggo klien internasional, kanthi Pengalaman Hukum 35 Taun Saka Dubai

Artikel UAE Legal

Gulung menyang Top