Temokake Pengacara kanthi Hasil Terbukti ing UAE

Kita ngrancang solusi sing disesuaikan lan menehi solusi legal sing dibutuhake. Kita setya narik kawigaten, ngajari lan njaga pengacara sing paling apik.

Menang kasus sampeyan karo Pengacara sing Tengen

Sukses ing kasus pengadilan nuduhake asil sing paling apik. Apa sampeyan penggugat utawa didakwa, sampeyan bakal pengin kanggo muter tangan kertu sing wis urusan kanggo kauntungan paling.

Jaga Diri, Kulawarga, Kanca lan Kolega

Klien kita nyatakake babagan keuntungan sing padha seneng nggarap firma hukum sing cukup gedhe kanggo nyedhiyakake layanan hukum ing saben pojok UAE, nanging cukup cilik kanggo menehi perhatian pribadi sing pantes.

Fokus Wilayah sing Kuat

Amal Khamis Advokat & Konsultan Hukum (Pengacara UAE) minangka firma hukum sing spesialisasine Hukum pidana lan duwe  Pengacara Pidana Paling Apik ing Dubai, Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Real Estat, Hukum Keluarga, Hukum Perusahaan & Komersial uga Penyelesaian Sengketa liwat Arbitrase lan Litigasi.

Adhedhasar Dubai, Abu Dhabi, UAE, lan Arab Saudi minangka pusat real estate, perdagangan, lan komersial ing Timur Tengah, lokasi geografis lan campuran keahlian hukum kita nyepetake jurang antarane Timur & Kulon. 

Jembatan sampeyan Kanggo Sukses Legal

ikon advokat hukum
  • Pengacara lokal lan Internasional
Nggantosi Klien Internasional
  • Keahlian ing macem-macem bidang Hukum
Pakar ing UAE lan Hukum Sharia
Kajelasan Legal lan Bantuan darurat
Solusi Inovatif lan Kreatif
Solutions sustainable
lambang legal

Wuku

  • Nangani Kasus Gedhe lan Komplek
Mediasi Gampang Antarane Perusahaan
  • Keahlian ing macem-macem bidang Hukum
Kita Ngasilake Asil
Advokat Kabeh Kasedhiya
Kita ndeleng Klien Kita minangka Mitra
ikon pengadilan dubai 1

Kajelasan

  • Fokus Wilayah sing Kuat
Standar Internasional
  • Perwakilan ing UAE Courts
Dekade Pengalaman
Wangsulan Prompt
Intervensi dadakan
Panaliten Legal sing rinci

Layanan Hukum

Konsultan Hukum lan Advokat

Awards

Layanan hukum profesional kita yaiku diajeni lan disetujoni karo penghargaan ditanggepi dening macem-macem institusi. Ing ngisor iki dianugerahi kanggo kantor kita lan mitra kanggo keunggulan ing layanan hukum.

Penghargaan Hukum Timur Tengah 2019
Kamar peringkat paling dhuwur ing Global 2021
Firma Hukum GAR
Penghargaan Sipil AI M&A
IFG
Pemenang Penghargaan Global 2021
IFLR Top Tier Firm 2020
Hukum 500

Kita bakal nulungi masalah utawa konflik

Artikel UAE Legal

Sektor Bisnis Beragam lan Dinamis UAE

UAE wis suwe ngerteni pentinge diversifikasi ekonomi ngluwihi industri minyak lan gas. Akibaté, pamrentah wis ngetrapake kabijakan lan inisiatif sing ramah bisnis kanggo narik investasi asing lan…

Read More

Iman lan Keragaman Agama ing Uni Emirat Arab

Uni Emirat Arab (UAE) minangka permadani tradhisi budaya, keragaman agama, lan warisan sejarah sing sugih. Artikel iki nduweni tujuan kanggo njelajah interaksi rumit antarane komunitas iman sing sregep, praktik, lan…

Read More

PDB sing berkembang lan Lanskap Ekonomi UAE

Uni Emirat Arab (UAE) wis muncul minangka panguwasa ekonomi global, ngegungake GDP sing kuat lan lanskap ekonomi dinamis sing mbantah norma-norma wilayah kasebut. Federasi pitung emirat iki wis ngowahi…

Read More

Jaman biyen lan saiki Uni Emirat Arab

Uni Emirat Arab (UAE) minangka negara sing relatif enom, nanging negara sing nduweni warisan sejarah sing sugih nganti ewonan taun. Dumunung ing pojok kidul-wétan Semenanjung Arab, federasi iki…

Read More
Gulung menyang Top