Firma Hukum Dubai

Siji Langkah Ahead

Fokus Wilayah sing Kuat

Amal Khamis Advocates minangka perusahaan butik sing spesialisasine ing Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Real Estate, Hukum Keluarga, Hukum Perusahaan & Komersial uga Resolusi Sengketa liwat Arbitrasi lan Litigasi.

Dumunung ing Dubai, Abu Dhabi, UEA lan Arab Saudi pusat real estate, perdagangan lan komersial Timur Tengah, lokasi geografis lan campuran keahlian hukum kita jembatan antarane Timur & Kulon. 

Tenan Law Law service

Jembatan sampeyan Kanggo Sukses Legal

Utama Ngarep 2

Kaluwihan

Utama Ngarep 3

Wuku

Utama Ngarep 4

Kajelasan

Layanan Hukum

Konsultan Hukum lan Advokat

Hukum Bisnis

Pertengkepan Bisnis, Antitrust, Bangkrut, Pembentukan perusahaan, Kontrak, Kesepakatan, Litigasi.

Kasus pidana

Kesalahan kejahatan, Kadurjanan, Mbeling, Gangguan, Ngapunten, Siklon, Serangan, Penyalahgunaan, Pandu lan Nganiaya.

Kasus Real Estate

Settlement Real Estate, Sale lan tuku perjanjian, Résolusi Musuhan, Litigasi lan Arbitrase.

Hukum Family

Pengacara Keluarga, Pengacara Perceraian Paling Dhuwur, Penasihat kanggo Custody Bocah, Pengacara Pamisahan, kontrak pegatan.

Hukum Komersial

Hukum perdagangan, hukum Mercantile, UU Sipil, Koleksi Utang, Dhuwit Bathi, transaksi komersial ilegal

Kasus Tuntutan Tuntutan

Kacilakan Kacilakan Mobil, kasus Kesalahan Kesehatan lan Kesalahan, Kesalahan Tuntutan lan Proses Asuransi.

Obat Obat

Kemungkinan Obat-obatan sing ilegal ing UAE, Perang Tuku lan Ngedol Obat, Narkoba duwe obat narkotika. Kadurjanan Narkoba.

Hukum Maritim

Maritim, Hukum Admiralty, Pengiriman utawa kesalahan sing kedadeyan ing banyu mbukak. Aturan Internasional lan Hukum Laut.

Money Laundering

Sampeyan kudu milih ing ngisor iki, kanthi gampang, supaya ora bisa digunakake kanggo nggawe karya lan dolanan.

3 Langkah Gampang Menehi Kasus

Kita Bakal Mbantu Sampeyan Saben Langkah

Aja Mung Golek Pengacara - Golek Lawyer sing Tepat. Saran legal sing apik saka pengacara sing berpengalaman & khusus. 

01

sinau babagan kabeh masalah legal

Nggambarake kasus utawa kahanan sampeyan, sampeyan ringkes nerangake keprihatinan sampeyan. Sembarang gambar, email utawa dokumen uga bisa diwenehake.

02

Assessment kasus, Saran Legal & Penawaran

Pengacara khusus bakal nerangake kahanan legal, hak, lan kewajiban uga kesempatan lan risiko sampeyan.

03

We Fight Kanggo Sampeyan ing Pengadilan

Menang kasus sampeyan karo pengacara khusus, Transparansi & Keadilan total. Entuk Kepuasan lan nyaranake wong liya menyang firma hukum kita.

kita bakal mbantu sampeyan ing sembarang masalah lan konflik

Cocog kanggo kasus sing kompleks, Gampang kanggo klien internasional, kanthi Pengalaman Hukum 35 Taun Saka Dubai

Artikel UAE Legal

Sekawan Unsur Kanggo Kesalahan Kesehatan Kesehatan ing UAE

Yen sampeyan duwe ѕuffеrеd lan уnjurу duе tо kanggo оrr liyane utawa medical рrоfеѕѕіоnаl'ѕ kelalaian, sampeyan bisa uga kudu ngupayakake nggunakake medis. Nanging, ana macem-macem elemen mеdісаl mаlрrасtісе сlаіm sing kudu dibuktekake kanggo mbuktekake nalika nyoba ngajukake file kasebut marang sawijining ahli utawa Dokter.

Read More »

Kasus Kelalaian Medis - Ngerti Hak Hukum Sampeyan Luwih Luwih Apik!

Sampeyan kudu bisa mbuktekake manawa kesalahan kasebut nyebabake sampeyan ngrusak utawa ngrugekake kasus malpraktik operasi utawa klaim kelalen medis. Pelanggaran medis yaiku nalika dokter utawa profesional medis liyane nindakake perkara sing nyebabake cilaka kanggo pasien. Sampeyan mbutuhake pengacara pelanggaran hukum ing Dubai utawa pengacara penyelewengan medis ing

Read More »

Pengadilan Kesepakatan UAE, DIFC, Mediasi kanggo Resolusi Musuhan ing UAE

Undhang-undhang lan Resolusi Perselisihan sing beda ing Uni Emirat Arab Uni Emirat Arab (UEA) wis ngalami pembangunan ekonomi pirang-pirang taun lan wis tuwuh dadi pusat bisnis provinsi utama, kanthi narik kawigaten kanthi substansial lan maneka warna bursa silang. Iki nggawe spesialis finansial lan pihak dadi kontrak ing UEA kanggo biasane milih hukum manca negara,

Read More »

Saran Legal Penting Nalika Munculake Kontrak Bisnis ing Dubai, UAE

Pambuka Kontrak Bisnis Kontrak bisnis sing gedhe minangka dhasar kanggo entuk bisnis apa wae lan perawatan dijangka bisa njamin setuju karo undang-undang modern sing beda. Kontrak bisnis kasebut minangka pemahaman antarane bisnis lan perwakilan sing nemtokake komitmen lan hak istimewa saben partai. Kesepakatan iki bisa ditindakake

Read More »

Asuransi Laut lan Kacilakan ing Uni Emirat Arab

Asuransi kelautan lan kacilakan ing Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Uni Emirat Arab Pambuka Asuransi apa wae ditrapake kanggo ngawasi risiko yen ana insiden ala kaya cilaka properti lan kondhisi, kacilakan utawa pati. Babagan Kapal, saham luwih dhuwur amarga kabeh komponen melu kegiatan kasebut. Contone, bebaya kasebut

Read More »
Gulung menyang Top