Firma Hukum Dubai

Tulis kanggo kita ing case@lawyersuae.com Kèndêl ingsun | Telpon Nggawe + 971506531334 + 971558018669

Siji Langkah Ahead

Fokus Wilayah sing Kuat

Al Obaidli & Al Zarooni Advokat & Konsultan Hukum (Pengacara UAE) minangka firma hukum sing spesialisasine Hukum pidana lan duwe  Pengacara Pidana Paling Apik ing Dubai, Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Real Estat, Hukum Keluarga, Hukum Perusahaan & Komersial uga Penyelesaian Sengketa liwat Arbitrase lan Litigasi.

Dumunung ing Dubai, Abu Dhabi, UEA lan Arab Saudi pusat real estate, perdagangan lan komersial Timur Tengah, lokasi geografis lan campuran keahlian hukum kita jembatan antarane Timur & Kulon. 

Tenan Law Law service

Jembatan sampeyan Kanggo Sukses Legal

Kaluwihan

Wuku

Kajelasan

Layanan Hukum

Konsultan Hukum lan Advokat

Hukum Bisnis

Pertengkepan Bisnis, Antitrust, Bangkrut, Pembentukan perusahaan, Kontrak, Kesepakatan, Litigasi.

Kasus pidana

Kesalahan kejahatan, Kadurjanan, Mbeling, Gangguan, Ngapunten, Siklon, Serangan, Penyalahgunaan, Pandu lan Nganiaya.

Kasus Real Estate

Settlement Real Estate, Sale lan tuku perjanjian, Résolusi Musuhan, Litigasi lan Arbitrase.

Hukum Family

Pengacara Keluarga, Pengacara Perceraian Paling Dhuwur, Penasihat kanggo Custody Bocah, Pengacara Pamisahan, kontrak pegatan.

Hukum Komersial

Hukum perdagangan, hukum Mercantile, UU Sipil, Koleksi Utang, Dhuwit Bathi, transaksi komersial ilegal

Kasus Tuntutan Tuntutan

Kacilakan Kacilakan Mobil, kasus Kesalahan Kesehatan lan Kesalahan, Kesalahan Tuntutan lan Proses Asuransi.

Obat Obat

Kemungkinan Obat-obatan sing ilegal ing UAE, Perang Tuku lan Ngedol Obat, Narkoba duwe obat narkotika. Kadurjanan Narkoba.

Hukum Maritim

Maritim, Hukum Admiralty, Pengiriman utawa kesalahan sing kedadeyan ing banyu mbukak. Aturan Internasional lan Hukum Laut.

Money Laundering

Money laundering diwiwiti kanthi mindhah hasil pidana menyang sumber penghasilan sing sah.

Advokat, Pengacara lan Konsultan Hukum

Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, UAE

Adv. Mohamed Abdulla Al Obaidli

Advokat & Konsultan Hukum sing Berpengalaman

Adv. Saud Abdulaziz Al Zarooni

Advokat & Konsultan Hukum sing Berpengalaman

Adv. Ahmad Abdulrahman Abdullah

Advokat & Konsultan Hukum sing Berpengalaman

Adv. Salah Ali Alawi

Advokat & Konsultan Hukum sing Berpengalaman

Adv. Thamer Ali Khamis Khalfan Beljafla

Advokat & Konsultan Hukum sing Berpengalaman

Adv. Ammar Ali Ahmad Ali AlMula

Advokat & Konsultan Hukum sing Berpengalaman

Azza Abdelhakim Osman

Konsultan Hukum sing Pengalaman

Afra Abdelhakim Osman

Konsultan Hukum sing Pengalaman

Hanady Mohamed Issa

Sekretaris Hukum

Adv. Maryam Muhammad Ahmad

Advokat & Konsultan Hukum

Hany Samier

Cabang Manager

Dr. Salma Abbas Ahmad

Manajer Legal

Ashraf Wafik Megahed Mohamed

Penasehat Hukum Umum Hukum

Sabitha Rafeekh

Konsultan Hukum Senior

Mohamed Abu Alhamd Ahmed Elsayed

Konsultan Hukum Senior

Walid Ahmad Allam

Konsultan Hukum Senior

Amer Hassan Al Mohammad

Konsultan Hukum Senior

Ahmad Salih Alkhalaf

Konsultan Hukum Senior

Abu Zaid Al Khubari

Konsultan Hukum Senior

Gamal Mohamed Ibrahim

Konsultan Hukum Senior

Awards

Layanan hukum profesional kita yaiku diajeni lan disetujoni karo penghargaan ditanggepi dening macem-macem institusi. Ing ngisor iki dianugerahi kanggo kantor kita lan mitra kanggo keunggulan ing layanan hukum.

Penghargaan Hukum Timur Tengah 2019
Kamar peringkat paling dhuwur ing Global 2021
Firma Hukum GAR
Penghargaan Sipil AI M&A
IFG
Pemenang Penghargaan Global 2021
IFLR Top Tier Firm 2020
Hukum 500

3 Langkah Gampang Menehi Kasus

Kita Bakal Mbantu Sampeyan Saben Langkah

Aja Mung Golek Pengacara - Golek Lawyer sing Tepat. Saran legal sing apik saka pengacara sing berpengalaman & khusus. 

01

sinau babagan kabeh masalah legal

Nggambarake kasus utawa kahanan sampeyan, sampeyan ringkes nerangake keprihatinan sampeyan. Sembarang gambar, email utawa dokumen uga bisa diwenehake.

02

Assessment kasus, Saran Legal & Penawaran

Pengacara khusus bakal nerangake kahanan legal, hak, lan kewajiban uga kesempatan lan risiko sampeyan.

03

We Fight Kanggo Sampeyan ing Pengadilan

Menang kasus sampeyan karo pengacara khusus, Transparansi & Keadilan total. Entuk Kepuasan lan nyaranake wong liya menyang firma hukum kita.

kita bakal mbantu sampeyan ing sembarang masalah lan konflik

Cocog kanggo kasus sing kompleks, Gampang kanggo klien internasional, kanthi Pengalaman Hukum 35 Taun Saka Dubai

Artikel UAE Legal

Proses Pengacara UU ing Nglumpukake Utang

Minyak lan gas bumi, layanan utawa bangunan gedhe, umume, bakal nambah dhuwit pambayarane, nanging biasane kudu mbayar utang liwat pengacara UAE. Prilaku pambayaran firma nasional cocog nanging bakal beda-beda saka siji sektor menyang sektor liyane. Kondisi pambayaran ing UAE wis 30 dina. Nanging, biasane saya akeh

Read More »

Milih Pengacara Paling Apik kanggo Perceraian ing Dubai

Nalika masalah perkawinan teka menyang sirah lan sampeyan mutusake kanggo pegatan, nemokake pengacara minangka langkah pisanan sing penting. Sadurunge milih pengacara sing paling apik kanggo kahanan sampeyan, sampeyan kudu eling yen ora kabeh pengacara digawe padha. Sampeyan uga bakal mbutuhake wong sing ngerti carane navigasi proses divorce

Read More »

Apa Hukum Pakaryan ing UAE

Undhang-undhang ing UAE kanggo lapangan kerja lan penyebaran ora fleksibel, ora ana ruang kanggo negosiasi nalika perusahaan siyap nampa karyawan ing wektu sing luwih cendhek. Sembarang periode pemberitahuan kontrak sing paling angel ora bisa dileksanakake saka perusahaan. Sawise mungkasi pegawean, undang-undang tenaga kerja Uni Emirat Arab negesake manawa

Read More »
Gulung menyang Top