Family

Hukum Warisan Properti

Ngerteni Undhang-undhang Kepemilikan lan Warisan UAE

Warisan properti lan ngerti hukum warisan sing rumit bisa dadi angel, utamane ing lanskap hukum Uni Emirat Arab (UAE). Pandhuan iki ngilangi aspek penting sing kudu dingerteni saben wong. Aspek Kunci Hukum Warisan ing UAE Masalah Warisan ing UAE beroperasi miturut prinsip saka hukum Syariah Islam, nggawe kerangka rumit kanthi pranata khusus adhedhasar status agama. Basis ing Syariah […]

Ngerteni Undhang-undhang Kepemilikan lan Warisan UAE Read More »

Hukum Pelecehan lan Serangan Seksual ing UAE

Pelecehan seksual lan serangan dianggep minangka kejahatan serius miturut hukum UAE. Kode Penal UAE ngkriminalisasi kabeh jinis serangan seksual, kalebu rudo pekso, serangan seksual, eksploitasi seksual, lan pelecehan seksual. Artikel 354 khusus nglarang serangan sing ora sopan lan nemtokake kanthi wiyar kanggo nutupi tumindak sing nglanggar kesopanan wong liwat tumindak seksual utawa saru. Nalika

Hukum Pelecehan lan Serangan Seksual ing UAE Read More »

Cara Ngatasi lan Njupuk Tindakan Hukum kanggo Kekerasan Rumah Tangga

Kekerasan Rumah Tangga - Cara Ngatasi lan Njupuk Tindakan Hukum. Yen sampeyan dadi korban kekerasan rumah tangga, iki langkah-langkah hukum sing kudu ditindakake kanggo njaga keamanan lan entuk perlindungan & kaadilan sing pantes. Kepiye Cara Kekerasan Rumah Tangga? Miturut definisi, "kekerasan rumah tangga" nuduhake kekerasan

Cara Ngatasi lan Njupuk Tindakan Hukum kanggo Kekerasan Rumah Tangga Read More »