Family

Hukum Warisan Properti

Ngerteni Undhang-undhang Kepemilikan lan Warisan UAE

Warisan properti lan ngerti hukum warisan sing rumit bisa dadi angel, utamane ing lanskap hukum Uni Emirat Arab (UAE). Pandhuan iki ngilangi aspek penting sing kudu dingerteni saben wong. Aspek Kunci Hukum Warisan ing UAE Masalah Warisan ing UAE beroperasi miturut prinsip saka hukum Syariah Islam, nggawe kerangka rumit kanthi pranata khusus adhedhasar status agama. Basis ing Syariah […]

Ngerteni Undhang-undhang Kepemilikan lan Warisan UAE Read More »

Babagan Pelecehan Seksual: Hukum Dubai lan UAE

Apa Pelecehan Seksual? Pelecehan seksual ditetepake minangka perhatian sing ora dikarepake lan ora dikarepake sing ditujokake marang wong sing gegayutan karo jender. Iku kalebu kemajuan seksual sing ora dikarepake, panjaluk seksual, lan tumindak lisan utawa fisik liyane sing nggawe korban ora kepenak lan dilanggar. Jinis Utawa Wujud Pelecehan Seksual Pelecehan seksual minangka payung

Babagan Pelecehan Seksual: Hukum Dubai lan UAE Read More »

Cara Ngatasi lan Njupuk Tindakan Hukum kanggo Kekerasan Rumah Tangga

Kekerasan Rumah Tangga - Cara Ngatasi lan Njupuk Tindakan Hukum. Yen sampeyan dadi korban kekerasan rumah tangga, iki langkah-langkah hukum sing kudu ditindakake kanggo njaga keamanan lan entuk perlindungan & kaadilan sing pantes. Kepiye Cara Kekerasan Rumah Tangga? Miturut definisi, "kekerasan rumah tangga" nuduhake kekerasan

Cara Ngatasi lan Njupuk Tindakan Hukum kanggo Kekerasan Rumah Tangga Read More »

Gulung menyang Top