Firma Hukum Dubai

UU Lokal

Dubai minangka negara sing andhap asor

Tetep aman

Apa sampeyan kesah menyang Uni Emirat Arab? Yen pancen, ana sawetara adat lan hukum sing kudu dielingi. Nalika UAE alon-alon minangka lokasi kosmopolitan, iku ngetutake aturan lan tumindak sing beda karo masyarakat Kulon.

Angger-anggering Toret lan adat istiadat Dubai kanggo nuduhake rasa hormat

ngleksanani akal sehat

Obat

Obat ora bisa ditolak ing UAE (kalebu ganja, sing sah ditampa ing pirang-pirang negara Kulon).

Hukuman kanggo ndarbeni, smuggling, utawa adol obat iku abot. Sakawane paling ora 4 taun ing pakunjaran, nganti paukuman pati.

Uga, sawetara obatan medis kanthi efek psikotropika utawa narkotika ora diidini. Kanggo dhaptar jumlah lan obat-obatan sing sampeyan bisa nggawa, priksa Kesehatan Kesehatan UE kaca web.

alkohol

Umur ngombe sah ing Abu Dhabi yaiku 18 - nanging hotel ora diidini ngombe alkohol kanggo wong sing umur 21 taun. Non-Muslim ing UEA bisa entuk lisensi omben-omben kanggo ngombe - ing omah, utawa ing lokasi sing dilisensi.

Ijin ditanggepi kanggo emirat (padha karo negara). Dadi lisensi ing salah sawijining emirat ora nyedhiyakake idin kanggo ngombe liyane. Uga, entuk lisensi minuman keras mbutuhake sampeyan dadi warga negara, sanajan ana pengecualian.

Lisensi Wisata

Turis ing Dubai bisa entuk lisensi 1 wulan saka 2 distributor resmi. Kajaba iku, dheweke bakal diwenehi dokumen kanggo verifikasi apa dheweke ngerti aturan sing ana gandhengane karo tuku, ngombe, lan ngangkut minuman keras.

Kesalahan sing Duwe Duwe

UU UE nglarang mabuk utawa kena pengaruh ing ngarep umum. Individu kabeh bangsa bisa ditahan lan dikenani biaya, apamaneh yen mabuk nyebabake tumindak nyerang utawa ora teratur.

Iki uga ditrapake kanggo penumpang mabuk ing transit liwat Uni Emirat Arab.

Hubungan Ing njaba Nikah

UU lan adat sosial UAE ora ngidini hubungan seks ing sanjabane bebrayan - preduli saka hubungan sampeyan karo pasangan. Yen ditemokake yen ana hubungan seksual miturut garis kasebut, sampeyan bakal entuk tuntutan ukum, pengusiran, utawa penjara.

Uga, norma-norma kasebut uga kalebu ing papan urip. Sing duwe sesambetan ing sanjabane bebrayan ora kena urip bebarengan. Kajaba iku, sampeyan ora diidini nuduhake kamar hotel karo wong liya (kajaba dheweke dadi sedulur cedhak).

kandhutan

Yen sampeyan wis meteng ing omah-omah, sampeyan bakal nggawe risiko penjara lan deportasi (bebarengan karo kancane). Sampeyan bisa uga dijaluk bukti perkawinan sajrone mriksa ante-natal.

Kajaba iku, yen sampeyan durung omah-omah lan duwe anak, sampeyan bisa uga duwe masalah kanggo ndhaptar bayi ing UAE, sing uga nyebabake penahanan utawa deportasi.

Hubungan padha-jinis

UEA ora ngerti hubungan utawa jodhomu sing padha. Umume, UAE minangka papan sing toleran sing ngurmati urip pribadi. Nanging, wis ana lokasi ing ngendi ana wong sing diterbitake kanggo kegiyatan seksual jinis sing padha (mligi yen melu pertunjukan umum).

Iki uga ditrapake kanggo ekspat lan turis. Lan ing lokasi kasebut, disaranake maca kanthi jero babagan hak LGBT sadurunge lelungan.

Tampilan Umum Persepsi

Sing frustasi ing UAE, preduli saka status perkawinan. Lan wis ana kahanan nalika pasangan dipenjara kanggo ngambung ing umum.

Hukum lan Peraturan Media

Hukum UAE ora ngidini fotografi utawa materi media ing pirang-pirang instalasi militer lan pamrentah. Sampeyan uga ora dienggo ngirim materi (kayata foto lan video) sing kritis kanggo perusahaan, wong, utawa pamrentah Emirati.

Ngolok-olok pamrentah dianggep minangka tindak pidana sing bisa dihukum. Kajaba iku, luwih becik yen sampeyan ora motret wong ing umum (lan utamane wanita ing pesisir, sing nyebabake penangkepan sadurunge).

Lisensi dibutuhake kanggo produksi media, ngirim informasi, lan ngirim informasi sing gegandhengan karo panguwasa UAE. Kanggo informasi luwih lengkap babagan lisensi sing dibutuhake, disaranake bukak ing Situs Web Dewan Media Nasional!

Resiko paling gedhe kanggo safety sampeyan ing Dubai yaiku dhewe

Uni Arab Emirates minangka negara Muslim sing diatur dening Hukum Sharia. Tetep tanpa stres.

Gulung menyang Top