Firma Hukum Dubai

Apa Sampeyan Sampeyan kudu ngerti babagan Hukum Kulawarga

pengacara kulawarga

Hukum kulawarga ngrampungake masalah kulawarga kayata cerai, perkawinan, anak, lan kemitraan domestik. Biasane, angger-angger kulawarga nglibatake pesta sing ana hubungane karo getih utawa omah-omah nanging uga bisa mengaruhi wong sing ana ing hubungan sing adoh utawa sembrono.

sampeyan lan wong sing ditresnani bisa dipercaya

Ngatasi krisis kulawarga

Amarga prakara hukum kulawarga dadi sensitif, yen mbutuhake perawatan ekstra karo pangerten legal. Nanging, kanthi bantuan profesional legal sing dipercaya, sampeyan lan wong sing dikasihi bisa yakin manawa perwakilan lan perlindungan sing cocog ing proses hukum.

Ana pengacara kulawarga sing berpengalaman ing Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, lan emirat liyane saka UAE sing ngurus ekstra nalika ngadhepi krisis kulawarga. Dheweke ngrasa keseriusan lan sensitivitas kasus lan nuntun wong sing melu.

Ing artikel iki, kita bakal nuntun sampeyan supaya luwih ngerti sebabe sampeyan butuh pengacara kulawarga lan proses hukum sing kalebu musuhan.

Napa Kita butuh Pengacara Keluarga?

Alasan paling umum kanggo nyewa pengacara hukum kulawarga kalebu:

divorce

Nalika nerangake masalah cerai, para mitra melu bakal nyewa pengacara sing kapisah sing bakal nggawe rencana pemukiman sing paling apik supaya supaya ora diadili. Uga, pengacara cerai duwe katrampilan kanggo nuduhake properti omah-omah, ngevaluasi dhukungan spousal, lan nyiapake rencana kanggo perawatan bocah, dhukungan, lan riko (yen perlu).

Dhukungan Bocah / Dhukungan

Pesenan pengadilan lan perjanjian pemukiman sing melu loro hak asuh anak lan dhukungan biasane dilebokake ing kasus pegatan sing luwih gedhe, nanging bisa diatur nalika kasus kasebut terus maju. Contone, dhukungan bocah bisa diatur mengko yen kahanan finansial saka wong tuwa sing ora duwe hak ganti.

Paternitas

Kasus paternity biasane diajukake dening ibu kanthi asring kanggo upaya kanggo mbayar pambayaran dhukungan anak saka bapak sing ora ana. Kajaba iku, kadang-kadang paternity diajarke bapak supaya bisa duwe hubungan karo anak. Umumé, tes DNA yaiku apa sing digunakake kanggo nemtokake paternitas.

Adoption / Perawatan Foster

Adoption utawa perawatan asuhan minangka prosedur rumit, lan beda-beda miturut jinis angkat, ing endi bocah kasebut asalé, prabédan ukum negara, lan sawetara kahanan liyane. Penting kanggo takon karo pengacara kulawarga. Nanging, kadhangkala wong nganggo anak angkat tanpa syarat legal sajrone proses kasebut.

Pandhuan sampeyan ing Kasus Kulawarga

Panitia tuntunan Kulawarga minangka tahapan pertama proses ukum saka pegatan. Yen ana masalah kulawarga, pengadilan lokal ora bisa dituju langsung, nanging Panitia Pandhuan Kulawarga kudu entuk sertifikat sing ora nolak utawa ngirim surat sadurunge nyedhaki pengadilan.

Penuntut kasebut kudu njupuk dokumen ing ngisor iki menyang Komite Pandhuan Kulawarga:

  • ID Emirat.
  • Sertifikat Perkawinan Asli / Kontrak.

Elinga yen ningkahan ditindakake ing njaba UAE, Menteri Luar Negeri ing negara kasebut kudu menehi legal kanggo dokumen kasebut lan menehi bukti ing Kedutaan Besar UAE ing negara kasebut. 

Kajaba iku, dokumen sing padha kudu dibuktekake karo Kementerian Luar Negeri UAE, sing bakal diterjemahake menyang basa Arab lan Menteri Kehakiman banjur bakal menehi prekara kasebut.

Bojo lan garwa ngarepake wong siji

Komite Pandhuan Kulawarga menehi tanggal kanggo pangrungu menyang pihak liya. Nalika pihak sing nuntut diajukake, bojomu lan garwa ngarepake panitia sadurunge panitia lan ora bisa diwakili dening anggota kulawarga utawa pengacara.

Huruf Ora-Bantahan

Yen pihak liyane ora ana ing tanggal pangrungon, tanggal siji maneh bisa diwenehake dening Komite Pandhuan Keluarga sadurunge nerbitake surat No-Bantahan kanggo ngajokake kasus kulawarga kasebut. Nalika kabar kasebut dikirim menyang responden, saran saka hukum kudu ditampa dening responden sadurunge tanggal sidhang.

Kode moral UAE

Kode budaya lan moral ing UAE kudu dianggep nalika nyedhaki panitia tuntunan kulawarga. Mesthine lanang lan wadon samesthine bisa nganggo klambi kanthi bener.

NOC ngidini pihak sing nuntut ngajokake kasus kasebut ing pengadilan

Ing kasus ing endi wae pihak kasebut melu Komite Pandhuan Kulawarga lan ora bisa teka ing solusi sing nyenengake, Surat Ora Ditolak dikeluarkan dening panitia Keluarga Keluarga. NOC iki ngidini pihak nuntut supaya ngajokake kasus kasebut ing pengadilan lan miwiti proses hukum pegatan.

golek pitulung saka pengacara

Yen pihak kasebut entuk solusi sing sarujuk lan siap menehi tandha persetujuan kanggo efek kasebut, penting banget yen njaluk bantuan pengacara ing wektu kasebut.

Persetujuan pemukiman ing kasus iki ditandatangani sadurunge hakim saka Departemen Bimbingan Kulawarga lan disimpen ing file kasebut kanggo kabeh referensi ing ngarep kanthi rong salinan sing diwenehake menyang partai kasebut.

Hukum Kulawarga, Pambukaning, Kasus Pisah, Kasuksesan & Pusaka

Sampeyan bisa dijamin manawa kita pengacara kulawarga bakal nuntun sampeyan 

Gulung menyang Top