Firma Hukum Dubai

Ngerti Dasar-dasar biaya Pengacara lan Layanan Hukum pengacara UAE.

Biaya Pengacara Pengacara UAE

Pengacara UAE Biaya Punggawa lan Layanan Hukum

Pengacara kudu dadi kontak pertama karo masalah hukum sing sampeyan alami; dheweke ngerti seluk beluk ukum. Nanging apa iku a ragad punggawa? Lan apa sing sampeyan kudu ngerti babagan layanan hukum ing Dubai, Abu Dhabi, lan Emirat liyane? Sampeyan wis teka ing papan sing bener kanggo njawab.

Ing sawetara titik ing bisnis utawa kahanan pribadi, nalika klien utawa panyedhiya ngancam bakal ngundang pengacara kanggo masalah hukum, mula sampeyan bisa duwe pengacara utawa firma pengacara "ing punggawa." Nduwe pengacara ing punggawa tegese klien sampeyan mbayar pengacara UAE kanthi jumlah sithik kanthi rutin. Minangka imbalan, pengacara nindakake sawetara layanan legal utawa saran legal yen sampeyan butuh pitulung. Iku arti retainer utawa definisi retainer.

Duwe Retainer paling migunani kanggo bisnis sing butuh kerja hukum sing tetep nanging ora cukup dhuwit kanggo nyewa pengacara Dubai kanthi full-time.

Penting kanggo ngerti kapan sampeyan kudu ngubungi pengacara. Nanging sadurunge nindakake iki, sampeyan kudu yakin manawa duwe kasus kasebut. Nanging, bakal asring kakehan sampeyan ora yakin, lan pancen paling apik yen takon. Nanging sampeyan kudu duwe siji ing atine; penting banget kanggo kerja sama karo pengacara lan dipercaya. Klien lan pengacara kudu kerja dadi tim yen pengin entuk asil sing apik.

Apa sing mbayar ragad?

Iki bisa diarani luwih gampang pembayaran bola-bali sing digawe kanggo layanan pengacara. Iki menehi kapercayan marang pengacara manawa dheweke bakal entuk bayaran kanggo layanane. Suwene retainer tetep? Kontrak Retainer suwene setaun.

Fees retainer lan UAE

UAE minangka salah sawijining papan utama perusahaan hukum paling apik kasedhiya. Sampeyan bakal nemokake firma ukum paling apik saka saindenging jagad mbukak kantor utawa loro ing bagean iki. Biasane, biaya uga bakal larang. Biaya retainer minangka pengacara UAE sing negesake. Sanajan sampeyan bisa nemokake akeh panggonan sing bisa uga ora dikarepake, akeh sing mesthekake yen ragad iki dibayar sadurunge layanan sing disedhiyakake. Pengacara mitra mbayar paling akeh, banjur diterusake para senior. Nanging, kudu dielingake, sanajan sing mung asisten pengacara dikenani biaya paling sithik.

Umume perusahaan njamin transparansi mutlak, lan mulane klien ora wedi nggawe investasi iki. Penjelasan sing jelas diwenehake menyang ngendi dhuwit bakal digunakake lan kepiye cara nggunakake. Yen ana biaya ekstra ing kasus apa wae, para klien dikandhani wektu lan diwenehake kanthi rinci.

UAE nyedhiyakake pilihan kanggo ngatasi pira sing bisa dibayar klien kanggo njaga layanan pengacara. Faktor sing kudu dipikirake babagan biaya punggawa ing UAE yaiku tarif tetep lan saben jam, biaya punggawa lan kontingensi, lan Biaya adhedhasar jinis kasus. Dhasar pambayaran ragad punggawa yaiku kanggo remunerasi kaya ing ngisor iki:

  • Tcara sing digunakake pengacara, 
  • Kerumitan kasus kasebut;
  • Kategori hukum sing ana kasus kasebut; lan 
  • penting pesawat skill saka pengacara liwat pengalaman.

Kasus kompleks bisa uga kudu dipikirake maneh, lan tuduhan kasebut bakal saya tambah.

Lakonana kanthi bener: Ketemu Pengacara.

Ana mesthi ana cara sing bener lan cara sing salah. Sampeyan kudu mesthi ketemu pengacara sampeyan sadurunge milih apa dheweke kudu nangani kasus kasebut utawa ora. Sampeyan ora prelu dadi kanca, nanging klien lan pengacara kudu akur. Rapat pengacara sampeyan bakal ngidini sampeyan lan pengacara ngerti siji lan liyane lan sejatine ngerti yen makarya bisa uga ora.

Litigasi cenderung larang banget, lan sampeyan ora pengin ngalami kahanan sing wis mbayar ragad punggawa lan ngasorake pengacara utawa ora cukup dipercaya dheweke kanggo ngrampungake kasus kasebut. Aja lali mbayar dheweke kanggo jam sing diwenehake.

Rundingan karo retainer

Yen ana wong sing ngandhani yen negosiasi karo firma hukum sing paling penting, utamane ing papan kaya UAE dudu pilihan, coba pikiren maneh. Sampeyan bisa menehi katrangan marang dheweke babagan apa sing bisa ditawakake lan ngrungokake apa sing dikandhakake. Bakal ana akeh sing bakal duwe cukup klien lan ora nate ujar sapa wae sing nyedhiyakake sepeser sangisore tarif panjaluk. Nanging maneh, ana sing welas asih lan gelem tuwuh. Dheweke bisa uga setuju karo tawaran sing luwih murah lan seneng banget.

Nggoleki pengacara sing apik ing retirer ing UAE

UAE duwe akeh perusahaan hebat sing paling apik ing saindenging jagad. Perusahaan hukum nyedhiyakake layanan hukum liwat pengacara sing kalebu macem-macem budaya lan latar. Dheweke uga dilengkapi pengetahuan babagan akeh yuridiksi. Golek pengacara sing apik ing UAE dudu masalah gedhe. Yen kanthong sampeyan wis rampung, sampeyan bakal dijaga kanthi rapi. Sampeyan uga bakal nemokake akeh pengacara saka macem-macem latar belakang lan ngerti carane ngomong nganggo basa Arab kanthi apik.

Takokake akeh pitakon lan coba critakake kanthi lengkap babagan detail supaya pengacara ngerti babagan sadurunge. Sawise kasus kasebut diterusake, kejutan ora disambut dening firma hukum kasebut ing Dubai ing UAE.

Biaya Pengacara Pengacara UAESaran legal sing tepat: apa ana ing Dubai? 

Sawetara perusahaan sing apik ing UAE gelem menehi kawruh marang wong-wong sing anyar ing dunia hukum lan bisa uga ora duwe dhuwit kanthi cepet. Dheweke ngidini klien nuduhake masalah lan ngrembug babagan kabeh kanthi rinci supaya bisa ngerti manawa dheweke duwe klaim utawa ora. Sawise rampung, dheweke banjur bisa menehi saran supaya njaluk pengacara sing cocog lan malah nuntun babagan biaya sing bakal ditindakake.

Nyuwun sampeyan ngirim syarat kanggo Perjanjian Retainer dening ngeklik kene utawa Nyuwun rapat kanggo ngrembug luwih lanjut.

 

1 mikir babagan "Ngerti Dasar-dasar biaya pengacara lan Layanan Hukum pengacara UAE."

  1. Kangge bapak / ibu,
    Aku duwe perselisihan karo pangembang babagan sing tanggung jawab mbayar pajek. Ing ngisor iki minangka ringkesan kasunyatan kasus kasebut:
    Tahap I
    Aku dipesen rencana unit kamar hotel karo pangembang Juli Juli 2014.
    Formulir Reservasi ditandatangani dening loro pihak.
    Bentuk kasebut nemtokake rega, jadwal pambayaran lan rincian sing relevan saka unit.
    Formulir meneng ing PPN.
    Aku wiwit nggawe pembayaran kaya jadwal.
    Saiki, lan saiki durung ana registrasi karo DLD, amarga ora ana SPA sing ditandatangani.  
    Tahap II
    Aku nampa draf SPA tanggal 21 Jan 2018. Ana sawetara istilah lan kahanan sing padha regejegan lan dirunding.
    Dokumen sing disepakati mung saiki yaiku Formulir Reservasi sing wis ditandatangani sing isih bisu ing PPN. Aku ngerti manawa pangembang kudu negosiasi karo aku sadurunge 01 Januari 2018 babagan rega sing kasebut, sing ora ditindakake lan regane Formulir Reservasi, mula.
    Pengembang ora ngetrapake kanggo nglamar Peraturan Transisiasi sing diwatesi ing hukum VAT lan negesake yen VAT minangka tanggung jawab para panuku.
    Kapindho, pangembang njaluk aku mbayar Biaya Pendaftaran karo DLD, sanalika, yen ora bakal ana paukuman lan aku kudu mbayar dhendha kasebut. Iki nuduhake kabar DLD babagan tenggat wektu kanggo registrasi tanggal 25 Juni 2015 ing basa Arab (salinan ditempelake). Aku ngerti manawa tanggal SPA sing ditandatangani bakal dianggep tanggal tuku kanggo ngetung dina wektu tundha nggawe aplikasi registrasi karo DLD.
    (Cont. Ing kaca 2 saka 2)

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top