Law Firms Dubai

Babagan Abu Dhabi

toleransi

lokasi becik

Abu Dhabi minangka ibukutha Uni Emirat Arab lan lenggah ing 80% pituah emirat gabungan UAE. Abu Dhabi isine udakara 67, 340km2, sing biasane kalebu gurun, sing kalebu bagean Empu Quarter (Rub Al Khali) lan uyah / sabkha. Pesisir pesisir Adu Dhabi luwih saka 400km.

Abudhabi

komunitas multikultural lan maneka warna

Tanduran paling cepet berkembang

Abu Dhabi wis ngalami owah-owahan gedhe sajrone pirang-pirang dekade. Owah-owahan kasebut kedadeyan kanthi proporsi sing gedhe, nggawe ekonomi lan pangembangan ekonomi sing durung rampung sadurunge sing katon Emirat tuwuh kanthi eksponensial lan saiki dadi metropolis sing subur. Kabeh iki wis digawe amarga para pimpinan Abu Dhabi wis nggambarake pangembangan adhedhasar cadangan minyak lan gas alam sing akeh banget.

Kanggo administrasi, emirate dibagi dadi telung wilayah. Pisanan nyakup kutha Abu Dhabi, minangka ibukutha emirat lan pamaréntahan federal. Kutha pulau Abu Dhabi udakara 250 mèter saka daratan lan akèh desa liya. Kutha iki dihubungake menyang daratan dening jembatan Maqta, Mussafah, lan jembatan utama Syekh Zayed, lan liyane ana sing dibangun.

Sejarah ringkes Abu Dhabi

Bagéan ing Abu Dhabi diselehake ing taun milen SM kaping 3, lan sejarah wiwitan nderek pola nomad, herding, lan fishing ing wilayah kasebut. 'Dhabi,' sing uga dikenal minangka Gazelle Arab yaiku basa asale jeneng sing diwenehake menyang ibukutha negara Abu Dhabi (tegese Rama Gazelle) dening para pamburu suku Bani Yas sing wiwitan nemokake pulau kasebut nalika dheweke lagi nglacak galian lan nemu musim semi banyu seger.

Sajrone pirang-pirang abad, ternak, pertanian, fishing, lan nyilem mutiara minangka pendhudhukan utama ing emirate, nganti ing pertengahan abad kaping-20, sekitar taun 1958 nalika minyak ditemokake lan pangembangan Abu Dhabi modern.

budaya

Awal, Abu Dhabi wiwitane komunitas homogen cilik, etnis, nanging saiki minangka komunitas multikultur lan maneka warna keturunan bangsa lan warga negara liya saka kabeh ndonya. Perkembangan unik iki sing dumadi ing Teluk Persia tegese Abu Dhabi umume luwih toleran dibandhingake karo tangga-tanggane, sing kalebu Arab Saudi.

Emiratis wis dikenal kanthi tolong. Sampeyan bisa nemokake gréja-gréja Kristen kanthi sisih kuil Hindu lan Sikh gurdwaras. Suasana kosmopolitan terus-terusan tuwuh lan saiki ana sekolah-sekolah Asia lan Kulon lan pusat budaya.

Bisnis

Abu Dhabi ndarbeni kekayaan hidrokarbon gedhe ing UAE. Ndhaptar luwih saka 95% minyak lan 92% gas. Nyatane, udakara 9% cadangan minyak bumi sing wis kabukten lan luwih saka 5% gas alami ing jagad iki. Ing babagan produk domestik Kasar (PDB) lan penghasilan per kapita, Abu Dhabi's Emirate paling sugih ing UAE. Luwih saka $ 1 triliun wis nandur modhal ing kutha kasebut.

Minangka salah sawijining ekonomi paling cepet ing donya, Abu Dhabi wis dadi papan sing paling panas kanggo industri kreatif. Amarga lokasi sing ana ing antarane Asia lan Eropa, bisa diakses lan nyambung menyang kabeh kutha utama ing saindenging jagad, ndadekake lokasi sing cocog kanggo bisnis.

Minangka ibukutha UAE, pamrentah nyengkuyung industri bisnis lan media lokal, investasi kanthi kuat ing inovasi lan njaga lingkungan ekonomi sing stabil sing nyengkuyung para investor. Abu Dhabi blancong karo fasilitas bisnis-cum-hiburan sing nggumunake kayata pusat konvensi negara, hotel mewah, teater, spa, kursus golf desainer lan ora suwe, sawetara museum sing misuwur.

Pusat sing luwih gedhe tinimbang blanja urip lan souq lokal kanggo pengalaman blanja gedhe. Piring lokal lan internasional sing apik banget ditrapake ing restoran kelas donya ing saindenging negara. Joging lan muter ing corniche ing pesisir utawa pesisir ing kutha minangka perawatan sambutan kanggo kesadharan fitness.

Wisata


Masjid Agung Syekh Zayed
Mesjid Agung Sheikh Zayed minangka salah sawijining mesjid sing paling gedhe ing donya. Arsitektur Islam modern sing apik dibangun dening Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan minangka pangeling-eling bapake. Masjid iki duwe pakurmatan nduwe karpet paling gedhe ing donya sing dirampungake dening 1200 tukang ing 2 taun.

Louvre Abu Dhabi
Dumunung ing Pulo Saadiyat ing emirat Abu Dhabi, Louvre minangka museum seni lan peradaban pertama sing apik ing Uni Emirat Arab. Iki minangka daya tarik sing cocog dumunung ing papan sing negesake njaga budaya lan apresiasi budaya.

Ferrari World
Ferrari World minangka taman tema bertemakan Ferrari pisanan ing endi wae. Nawakake pengunjung pengalaman adrenaline-pumping karo konsep unik nalika nitih. Kejabi nitih tarian téma Ferrari sing apik, ana pagelaran langsung, karet listrik, lan simulator seni.

Warner Bros. World
Ora adoh banget saka Ferrari World ing Yas Island yaiku Warner Bros. World Abu Dhabi, proyek 1 milyar dolar sing minangka taman hiburan sing kondhisi kanthi udhara lan kasusun saka 29 nitih, restoran 7 bintang, toko lan acara sing nyenengake. karakter hiburan Warner Bros misuwur. Tema kasebut dipérang dadi 6 area tema immersive yaiku Gotham City lan Metropolis (iki nyipta set fiksi saka karakter DC kaya Batman lan Spiderman), Cartoon Junction lan Dynamite Gulch (perpustakaan kartun lengkap lagu Looney lan Hanna Barbera), Bedrock (basis tema) ing Flintstones), lan Warner Bros. Plaza sing nuduhake Hollywood ing jaman biyen.

Climate

Ing wayah awan, srengenge lan langit biru bisa diduga ing Abu Dhabi. Nanging, kutha kasebut ngalami iklim sing panas lan lembab wiwit April nganti September nalika suhu maksimal kira-kira 40 ° C (104 ° F). Kajaba iku, iki wektu nalika sandstorm sing ora bisa dirayakake ing kutha lan visibilitas mudhun nganti sawetara meter.

Meh kabeh bangunan ing kutha kasebut duwe sistem penghawa dingin. Periode ing antarane wulan Oktober nganti Maret iki rada apik tinimbang mbandhingake. Ing sawetara dina, kabut pedhot bisa dideleng. Wulan sing paling apik ing taun yaiku Januari lan Februari.

Gulung menyang Top