Firma Hukum Dubai

Babagan Dubai

hub bisnis

Lokasi strategis

Diakoni ing saindenging jagad minangka pusat perdagangan internasional lan inovasi, Dubai wis dadi salah sawijining tujuan tur paling populer ing jagad iki.

Dubai minangka kutha sing endah sing dadi salah sawijining 7 emirat ing UAE.

Dubai

Objek wisata sing luar biasa

Objek Wisata

Dubai nyedhiyakake atraksi sing luar biasa kaya Burj Khalifa, toko ing mall eksklusif lan nyenengi festival sing diilhami dening rasa saka kabeh jagad ing hotel 7-bintang. 

Dubai minangka kutha sing paling pedunung lan paling gedhe ing UAE. Ana luwih saka 2.7 yuta wong saka 200 warga negara sing manggon ing kutha kasebut. Turis lan pedagang ora kaetung mlebu kutha kanggo bisnis, utawa seneng-seneng saben dinane. Dubai minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo bisnis ing saindenging jagad kanthi teknologi lan prasarana modern, urip gratis pajak lan lokasi strategis ing tengah bawana perdagangan utama. Kemakmuran lan kasugihan sing akeh ana ing negara-negara sing apik iki yaiku sebab kenapa Dubai minangka salah sawijining tujuan turis ing jagad iki!

A Sejarah Ringkes ing Dubai

Seneng anget srengenge ing saindenging taun, kanthi pesisir sing apik banget, gurun sing apik, mall lan hotel blanja sing mewah, pusat warisan sing apik banget lan komunitas bisnis sing nggumunake, City of Dreams dikunjungi mayuta-yuta pengunjung bisnis lan luang saben taun teka saka sudhut liyane. jagad.

Kulawarga Maktoum bebarengan karo 800 anggota suku Bani Yas nggawe omah ing cangkem creek ing taun 1833. Kraton iki minangka pelabuhan alam, lan ora suwe, Dubai wungu dadi pusat perdagangan dagang mutiara, segara, lan mancing. Nalika abad kaping-20 teka, kutha kasebut wis dadi pelabuhan maju.

Pasar utawa souk ing basa Arab, sing ana ing sisih pucuk Deira paling gedhe ing pesisir iki, dadi omah kanggo 350 toko kanthi aliran bisnis pengunjung lan pengunjung. Sajrone ditemokake minyak ing taun 1966, Sheikh Rashid nggunakake bathi saka minyak kanggo kick miwiti pangembangan prasarana ing kutha kasebut.

Kutha ing Dubai

Dina iki, Dubai wis dadi kutha sing dadi bangga sajrone arsitektur sing apik banget, acara olah rogo lan hiburan kelas donya, lan hotel sing ora kasedhiya. Conto sing sampurna ora ana liyane saka hotel Burj Al Arab sing nggumunake ing pesisir pantai Jumeirah. Iki minangka siji-sijine hotel ing saindenging jagad sing nyedhiyakake layanan 7-bintang. Ana uga Emirat Towers, sing kalebu sawetara struktur sing bakal ngelingake kapercayan komersial ing kutha sing tuwuh lan tuwuh kanthi tingkat sing luar biasa.

Acara olahraga global utama uga biasane di-host ing Dubai. Ana Dubai Desert Classic minangka mandeg utama ing tur Profesional Golf Association. Ewisawan turis saben taun uga ditarik menyang Piala Dunia Dubai, balapan jaran paling sugih ing donya, turnamen tenis ATP, lan Bukak Dubai.

Bisnis

Dubai minangka pusat bisnis paling gedhe ing wilayah kasebut, lan iki utamane amarga lokasi global sing dadi pusat, sing nduweni peran penting kanggo perdagangan internasional. Nanging, minangka negara Islam, ana aturan tartamtu babagan pertemuan karo profesional saka jinis lawan, kalebu ora duwe sasalaman tangan. Uga elinga wong Islam ndedonga kaping lima saben dina. Nanging, biasane ora dingerteni para wisatawan bisnis.

Thanks kanggo lokasi sing apik, panyambungan sing unggul lan kabeh bisnis bisnis, Dubai saiki dadi pusat perdagangan lan perdagangan wilayah. Pamrentah ndhukung bisnis kanthi peraturan sing paling transparan sing ditemokake ing endi wae ing wilayah kasebut. Ana zona bebas pajak ing kutha, infrastruktur kelas donya lan akses menyang tenaga kerja sing trampil lan berpengalaman. Dubai mundhak dadi salah sawijining ekonomi metropolitan ing saindenging jagad amarga tokoh tenaga kerja sing kuat, tuwuhing pendapatan per kapita lan pangalihan strategis saka minyak.

Wutah Ekonomi

Ekonomi Dubai wiwitane didhasarake dagang tradisional, nanging pindhah menyang sumber daya alam menyang pungkasan abad kaping-20, dadi ekonomi adhedhasar minyak. Nanging, penghasilan saka minyak mboko sithik dirampungake lan mengko diganti karo ekonomi sing didhukung dening layanan adhedhasar kawruh.

Ndhukung Emirate kanggo nggayuh negara-negara modern sing dipelopori dening teknologi lan inovasi ngapa dukungan lengkap wis diwenehake kanggo bisnis inovatif manca sing pengin nggawe awake dhewe ing Dubai.

Swara 90% kegiatan bisnis ing Emirat saiki kalebu perdagangan, layanan finansial, logistik, keramahan lan pariwisata, real estate, konstruksi lan manufaktur, sing saiki nggawe 90% kegiatan bisnis ing Emirate.

Saliyane lokasi strategis, infrastruktur kelas donya, gampang kanggo bisnis, lan macem-macem iki, Dubai minangka pilihan alami kanggo organisasi lokal lan internasional sing pengin miwiti ngoperasikake utawa ngembang menyang Timur Tengah.

Sanajan kenaikan meteoric, bisa uga cepet, kutha iki saiki wis dadi tujuan utama ing Timur Tengah kanggo markas perusahaan multinasional. Reputasi global minangka kubu investasi lan pengayaan kekayaan sing kuwat terus nyebabake pertumbuhan kutha lan narik kawigaten perusahaan internasional lan SME internasional.

Budaya lan Gaya Hidup

Dubai duwe warisan budaya sing sugih. Sanajan saiki wis dadi campuran pasamunan, pesisir lan pakaryan buatan manungsa, budaya wong Emirati isih tetep sregep. Dubai minangka monarki mutlak lan wis dikuasai kulawarga Al Maktoum wiwit taun 1833. Sanajan urip ing Dubai didhukung dening tradhisi lan budaya, UAE minangka panggonan sing gampang dirawat.

Warisan Islam ing Emirati wis dilestarekake, kanthi mayoritas dadi Muslim, nanging masarakat pribumi arang banget toleran budaya lan wong liya sing beda karo agama. Asile, Dubai dadi luwih saka 200 warga negara. Ing saindenging kutha kesebut luwih saka 6000 restoran lan kafe sing nawakake masakan saka saben pojokan bawana.

Blanja

Liyane saka macem-macem atraksi Dubai kalebu pilihan blanja uga. Iki minangka sembrani cepet kanggo para pembeli lokal lan manca amarga tumbas tanpa pajak sing bisa ditindakake wong. Sampeyan bakal nemokake mall sing raksasa lan opulent sing menehi pengalaman utama ing blanja mewah, nanging yen sampeyan pamburu nyang-nyangan sing golek sing paling apik kanthi rega sing paling murah, mula souks sing misuwur yaiku Dubai.

Ana barang kanggo saben pengunjung, saka sandhangan sandhangan dadi cenderamata, gadget, panganan lokal lan liya-liyane. Sawetara papan blanja paling apik yaiku The Dubai Mall, Wafi Mall, Mall of Emirates, Deira Gold Souk, Global Village, Burjuman Center, Souk Madinat Jumeirah. lan liyane.

Tandha tanah ing Dubai

Dubai minangka papan wisata sing apik banget lan proyek arsitektur kanthi wani sing ngowahi lanskap kutha lan garis langit. Sawetara landmark duwe prestise dadi sawetara pikaji sing paling dhuwur, paling gedhe lan paling apik ing donya. Sawetara landmark apik kasebut yaiku Burj Khalifa; struktur paling dhuwur saka wong paling dhuwur ing jagad iki kanthi ukuran 828 meter. Iki minangka salah sawijining obyek wisata sing paling misuwur ing Timur Tengah lan wis diarani Jewel Dubai.

Sawit Jumeirah; Nusantara buatan manungsa, yaiku salah sawijining telu ing Kepulauan Sawit sing ngrancang lan paling anyar ing dhaptar wisata sing dawa. Pulo kasebut nawakake akeh kegiatan kanggo turis kanggo nyenengi. Iki kalebu mall blanja ing pasar menyang hotel, resor pantai mewah, lan liya-liyane, Al Sahra Desert Resort dumunung ing tengah dunes sing tentrem lan menehi pengalaman sing apik kanggo kegiatan ing ara-ara.

Resor dadi kabeh jinis acara pribadi lan perayaan lan nyedhiyakake sawetara pilihan makan, hotel Burj Al Arab 7 bintang; sing minangka hotel paling dhuwur ing papat sing nawakake paling apik ing mewah. Hotel iki minangka karya arsitektur sing ora padha karo bangunan liyane ing donya.

Pancuran ing Dubai; sing duwe kapasitas nyemprot banyu luwih saka 22,000 galon ing udhara nganti dawa 902 kaki lan dipadhangi lampu 6,600 lampu lan 25 proyektor warna, lan liya-liyane.

Atraksi Paling Dhuwur ing Dubai

Saka ketenangan gurun terus menyang cita-cita sing nyenengake, Dubai nyedhiyakake para pengunjung kanthi macem-macem tarikan sing apik. 

Sanajan ana area sing cukup cilik, ana pemandangan sing akeh ditemtokake ing emirate. Ing sajroning sedina, turis bakal bisa nemu kabeh, saka dununge pasir sing expansive lan gunung-gunung sing rame nganti taman ijo lan pesisir pantai, saka distrik perumahan sing apik menyang desa sing berdebu, lan saka pusat blanja avant-garde menyang kuno omah lengkap karo menara.

Emirat minangka uwal santai kanggo turis lan pusat bisnis global sing dinamis ing wektu sing padha. Kutha iki minangka kutha sing kesederhanaan biyen wis cocog karo klasifikasi abad kaping-21. Lan amarga kontras kasebut, iki menehi kutha Dubai sawijining kepribadian lan rasa, masarakat kosmopolitan sing duwe gaya urip global.

Gulung menyang Top