Firma Hukum Dubai

Babagan Sharjah

tujuan kulawarga-loropaken

Nilai budaya

Sadurunge dikenal minangka Negara-negara Trucial utawa Trucial Oman, Sharjah minangka emirate paling gedhe lan nomer telu ing UAE. Sharjah, uga disebutake minangka Al-Shāriqah ("Wétan") wis diweruhi sacedhake apik lan segara sing apik. Nduwe area 2,590 km persegi lan ngrebut 3.3 persen saka total wilayah Uni Emirat Arab (pulo sing ora klebu).

tujuan luwih disenengi kanggo pamilik bisnis

Pasar real estate berkembang kanthi cepet

Sharjah minangka ibukutha Emirat Sharjah lan nuduhake hubungan budaya lan politik sing padha karo Emirat liyane. Duwe kunjungan akeh turis minangka akibat saka hubungane karo budaya.

Kanthi macem-macem institusi pendhidhikan, Sharjah njamin pasokan bakat anyar sing ora ana gandhengane kanthi ilmu paling anyar babagan ilmu pengetahuan, teknologi, teknik, lan katrampilan liyane sing bisa ningkatake pertumbuhan ekonomi. Secara geografis, Sharjah dununge ing sacedhake Dubai lan emirate kebanjiran ruangan sing ijo banget.

Iki uga dadi papan sing ngurmati urip ruangan lan mengeti gaya urip komunal sing padha kanggo warga lan pengunjung padha. Mangkene perkara sing luwih apik tenan sampeyan kudu ngerti babagan Sharjah:

wong

Populasi Sharjah ana 2,000 ing taun 1950, nanging ing taun 2010 populasi warga negara UEA ing emiriat Sharjah diramal dening Otoritas Daya Saing lan Statistik Federal dadi 78,818 (Males) lan 74,547 (Wanita) sing nggawa total 153,365 . Minangka perkiraan Departemen Statistik lan Pengembangan Komunitas, populasi Sharjah ana 1,171, 097 ing taun 2012, lan wiwit 2015 Sharjah saya tuwuh 409,900 sing nuduhake 5.73% pangowahan tahunan.

Ing taun 2020, populasi Sharjah diramal dadi 1,684,649. Prakiraan lan proyeksi populasi kasebut kalebu saka revisi Prospek Urbanisasi Dunia PBB lan prakiraan kasebut uga nggambarake aglomerasi kutha Sharjah sing lagi ditindakake. Luwih saka 1.2 yuta wong asing sing manggon ing Sharjah, kanggo Emeratis, populasi wanita luwih akeh tinimbang pria nanging jumlah wong lanang sing asing luwih akeh tinimbang wanita.

Departemen Statistik lan Pembangunan Komunitas ngira-ngira penduduk Sharjah dumadi saka 175,000 Emiratis. Pecah populasi miturut klompok umur nuduhake 20 nganti 39 minangka klompok paling gedhe kanthi luwih saka 700,000 wong. Swara 57,000 siswa full-time sing manggon ing Sharjah. Kira-kira 40,000 wong nganggur. Umume wong ing kutha kerja kanggo sektor swasta, nanging udakara 75,000 kerja kanggo pamrentah lokal utawa federal.

Arab minangka basa resmi ing Sharjah, nanging basa Inggris minangka basa liyane sing diomongake ing saindenging kutha. Uga, ana basa liyane sing dienggo kalebu Hindi lan Urdu.

Mayoritas pendhudhuk ngetutake agama Islam lan gaya urip wong ing Sharjah nuduhake ketaatane pujaan Islam. Ana undang-undang kesopanan publik sing ketat sing diwiwiti ing taun 2001 sing nglarang pria lan wanita sing ora ana hubungane karo hukum supaya bisa dideleng ing umum, lan mrentahake kode busana konservatif sing ketat kanggo wong lanang loro. Iki padha kanggo aturan turis.

Sharjah mung siji Emirat ing UAE sing nglarang konsumsi lan adol alkohol kanthi ijin. Dina Jumuah lan Setu wis digawe preinan kanggo ngurmati sholat muslim ing dina Jumuah. Nanging, ana peraturan tambahan kanggo tumindak umum sing tepat sajrone wulan suci Ramadhan nalika umume wong-wong ing kutha padha pasa.

Bisnis

Sharjah nduwe pasar real estate sing cepet berkembang. Emirat wis nyumurupi kenaikan minat investor saka saindenging Timur Tengah lan ngluwihi wiwit pamrentah mutusake adol properti menyang kabeh warga negara ing 2014.

Sharjah saiki dadi tujuan sing luwih disenengi para pamilik bisnis. Nduwe prasarana modern, hukum sing ramah bisnis lan ndhukung inovasi lan wirausaha. Emirat iki nduwe lokasi utama, sing nduwe sekitar 45,000 perusahaan cilik lan medium sing fokus ing real estate, pabrik, kesehatan, pendidikan, pariwisata, gas, logistik lan sawetara layanan bisnis.

Manufaktur minangka sumber penting ekonomi Sharjah lan nyumbang sekitar 19 persen PDB tahunan. PDB mencapai udakara AED 113.89 milyar ing 2014. Emirat duwe 19 wilayah industri sing nyumbang luwih saka 48 persen output industri bruto ing UAE.

Sharjah duwe telung port kanthi jembar 49,588,000 km pers. Uga duwe rong zona gratis, Zona SAIF lan Zona Hamriyah. Uga, Pusat Expo Sharjah minangka salah sawijining pusat pameran perdagangan sing paling misuwur ing Sharjah sing dadi macem-macem acara B2B lan B2C.

Sharjah minangka omah ing pirang-pirang bisnis. Sawetara perusahaan wis nyiyapake ing kene wiwit awal lan akeh bisnis sing nggedhekake pusat regional ing wilayah kasebut. Nggawe bisnis ing Sharjah yaiku perkara sing sampeyan pengin disinau.

Wisata

Sharjah minangka ibukutha seni ing Uni Emirat Arab. Kutha iki nduweni pantai sing apik, taman umum, museum, satwa liar lan sawetara atraksi Arab kaya Waterfront Al Majaz, Kalba, Masjid Al Noor, Eye of the Emirates, lan liya-liyane.

Sing kesuwur Sharjah Museum Peradaban Islam lan Museum Seni minangka papan wisata utama ing kutha iki lan nalika Warisan kebak bangunan menarik sing nuduhake sejarah Emirat.

Sharjah minangka tujuan kulawarga sing ideal sing bisa dinikmati kabeh kulawarga, wiwit bocah nganti simbah. Bocah-bocah bisa seneng pilihan hiburan sing amba, nanging wong diwasa bisa golek panglipur ing galeri seni lan monumen sejarah.

budaya

Sharjah minangka simbol budaya, intelektual lan perubahan arsitektur ing UAE.

UNESCO dianugerahi Sharjah minangka judhul Modhal Budaya Donya Arab ing taun 1998, lan ing taun 2014 iku nampa gelar Ibukutha Budaya Islam. Wiwit kuwi, Sharjah wis njaga komitmen marang budaya.

Minangka pusat budaya sing wis diadegaké, Sharjah minangka papan kanggo fasilitas riset ilmiah. Saliyane kepentingan budaya, Old Sharjah entuk luwih narik kawigaten lan regane kanthi konversi omah lan bangunan dadi museum dekorasi, fasilitas seni, pameran, atelier kanggo para panelusur lan seniman plastik. Mula, Sharjah narik kawigaten akeh panliti, penggemar seni, lan budaya.

Sharjah misuwur amarga peran minangka pimpinan utama nilai budaya lan seni sing apik. Uga misuwur amarga kemampuan kanggo mbangun identitas budaya sing cocog karo akar Islam sing dicampur karo kontemporer modern nalika melu akeh budaya kamanungsan. 

Gulung menyang Top