Law Firms Dubai

Babagan UAE

7 Emirat

negara sing mulya

Uni Emirat Arab (UAE) diisytihake minangka negara sing daulat ing tanggal 2 Desember 1971, sawise dikendhaleni dening Inggris. UAE dumadi saka 7 Emirat, yaiku Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Sharjah, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain, lan Fujairah, karo Abu Dhabi dipilih dadi ibukutha.

Negara tetanggan Teluk Persia.

komunitas ekspat sing tuwuh

Panguwasa federal UAE kalebu Majelis Agung UAE, sing dadi otoritas konstitusional paling dhuwur ing negara kasebut lan kalebu pamrentah ing pitu Emirat, Presiden UAE, Wakil Presiden, Perdana Menteri, Dewan Nasional Federal, lan Badan Kehakiman Federal .

UAE ana ing sisih wétan Semenanjung Arab, sing ngliwati bagean Teluk Oman lan pesisir kidul Teluk Persia. Ing sisih kulon lan kidul negara yaiku Arab Saudi, ing sisih lor Qatar, lan ing sisih wetan yaiku Oman. Negara kasebut udakara meh kira-kira 82,880 km2, lan Abu Dhabi ngluwihi 87 persen saka total wilayah.

Sajarah

Wilayah kasebut mula dienggoni dening segara laut sing mengko mlebu agama Islam ing abad ka-7. Nanging, sajrone pirang-pirang taun, sekte dissident sing diarani Carmathians, ngadegake sheikdom sing kuat, lan nelukake Mekah. Kanthi bubar saka sheikdom, rakyat kasebut dadi bajak laut.

Pirate kasebut ngancam Muscat lan Kesultanan Oman ing wiwitan abad kaping 19, sing nggawe campur tangan Inggris sing ngetren-sebut gencatan senjata sebagian taun 1820 lan gencatan senjata permanen ing taun 1853. Mangkono Pantai Pirate lawas diganti jenenge Pulo Trucial. Sembilan negara Trucial dilindhungi Inggris, sanajan, ora diwenehake minangka koloni.

Ing taun 1971, Inggris mundur saka Teluk Persia, lan negara-negara Trucial dadi federasi sing diarani Uni Emirat Arab (UAE). Nanging, Bahrain lan Oman, rong negara Trucial ora gelem melu federasi kasebut, sing nggawe nomer pitu. Persetujuan pertahanan militer ditandatangani karo AS ing taun 1994 lan liyane karo siji Prancis ing 1995.

Climate

Uni Emirat Arab nduwe iklim panas lan lembab ing pesisir, malah luwih panas lan garing ing njero interior. Udan udan rata-rata 4 nganti 6 inci saben taun, sanajan beda karo setaun liyane. Suhu Januari rata-rata yaiku 18 ° C (64 ° F), nalika ing wulan Juli, suhu rata-rata yaiku 33 ° C (91 ° F).

Ing musim panas, suhu bisa nganti ndhuwur 46 ° C (115 ° F) ing pesisir lan luwih saka 49 ° C (120 ° F) utawa luwih ing ara-ara samun. Angin sing dikenal minangka syawal ing musim tengah lan awal musim panas jotosan saka sisih lor lan sisih lor-kulon, ngetokake pasir lan bledug.

Masarakat lan Budaya

UAE gumunggung lan lokal sing sabar lan seneng-seneng, sing setya nindakake adat lan tradhisi sing umur tuwa. Populasi lokal iki dadi siji-sanga penghuni warga Emirat. Sisane biasane dadi ekspatriat lan tanggungane, sing dadi Asia Kidul dadi sing paling gedhe.

Bagean sing penting uga kalebu wong Arab saka negara liya saliyane Uni Emirat Arab lan Iran. Ing jaman saiki, akeh wong Asia Tenggara, sing kalebu wong Filipina wis pindah menyang UAE ing jumlah akeh sing nggoleki macem-macem kesempatan kerja.

Sisih utama pedunung biasane ana ing kutha-kutha ing sadawane pesisir, sanajan anane interior Al-'Ayn interior uga wis dadi pusat pedunung.

Tradhisi budaya ing UAE kanthi mantep ing Islam lan ngrampungake karo jagad Arab sing luwih akeh, utamane karo negara-negara tanggan ing Teluk Persia. Negara kasebut saya kena pengaruh kebangkitan Islam, sanajan Islam ing Emirat ora tegas kaya ing Arab Saudi. Sanajan urbanisasi lan komunitas ekspat sing tuwuh, identitas suku ing Uni Emirat Arab tetep tetep kuwat.

ekonomi

Ekonomi UAE minangka ekonomi sing dikuasai petroleum, sing biasane dikasilake dening Abu Dhabi Emirate. Isine minangka salah sawijining konsentrasi cadangan cadangan minyak paling gedhe ing donya, sing akeh kontribusi kanggo anggaran nasional.

Nanging, ekonomi Emirate Dubai luwih adhedhasar bisnis yaiku basis minyak, sing dadi alasan minangka pusat komersial lan finansial kanggo negara kasebut lan mimpin negara ing macem-macem kepelbagaian ekonomi.

Produksi pertanian utamane adhedhasar Emirat Raʾs al-Khaymah lan Al-Fujayrah. Nanging, iku ora nate nyumbang akeh kanggo produk domestik reged lan kurang saka sepuluh tenaga kerja.

Wisata

Burj Khalifa

Burj Khalifa minangka salah sawijining bangunan paling terkenal ing Uni Emirat Arab lan nyekel judhul bangunan paling dhuwur ing donya. Ora mung nyekel judhul iki, nanging uga struktur freestanding paling dhuwur ing jagad, dek pengamatan paling dhuwur ing jagad iki lan lift sing lelungan paling dawa ing donya. Pancen panorama ing saindenging Emirat Dubai lan ngluwihi minangka sorotan kanggo para turis sing ditekani.

Jebel Jais

Jebel Jais minangka puncak paling dhuwur ing Uni Emirat Arab lan mapan ing Emirat Ras Al-Khaimah. Sadurunge, angel diakses, nanging thanks kanggo dalan puter maneh sing mbalikke lan munggah gunung, dadi luwih gampang diakses sawetara taun kepungkur.

Louvre Abu Dhabi

Louvre minangka museum paling anyar lan paling hebat ing UAE. Sampeyan mbutuhake pengunjung liwat lelungan sejarah manungsa kanthi obyek sing dicaosake saka saben pojok jagad iki lan saka macem-macem umur nuduhake kepiye budaya intertwined. Museum sing apik iki pancen kabeh, wiwit sejarah wiwit jaman kuna lan seni modern. Arsitektur ultra-modern minangka tampilan.

Pantai

Kanthi pantai sing akeh banget, mula ora gumun yen UAE duwe akeh pesisir sing apik banget. Sawetara iki kalebu pantai kutha ing pinggir pesisir Dubai sing beda karo menara sing dhuwur ing latar mburi, pesisir pasir emas ing pinggir pesisir pulau Abu Dhabi, saka Ajman nganti Emirat Fujairah.

Pilihan kasebut ora kapetung. Kajaba iku, ana pasir pribadi sing kasedhiya ing akeh hotel mewah ing Dubai lan Abu Dhabi, sing bisa digunakake dening para tamu sing ora duwe biaya sedina. Akeh warga lokal sing nawakake olahraga kaya banyu, nyilem, jet ski, snorkeling lan ngadegake papan.

Gulung menyang Top