Law Firms Dubai

Mungkasi Wektu Mbuang lan Gawe Saiki Bakal Nglindhungi Kulawarga

Pilih ahli waris sampeyan.

Bakal UAE

Wujud minangka salah sawijining dokumen sing paling penting sing bakal ditindakake sajrone urip sampeyan. Sawise kerja sajrone pirang-pirang taun, nglumpukake aset, sampeyan pengin menehi kekasih sampeyan ngontrol barang kasebut lan urip sing luwih apik yen sampeyan ora ilang.

nyuda beban finansial lan stres

Wills kanggo Asset UAE

A bakal mbantu ngrampungake iki. Yen sampeyan durung mikir nulis karsane, mula luwih becik sampeyan bisa ngomong karo pengacara babagan ngrancang siji mengko.

Apa Wills?

A bakal nemtokake kepiye aset bakal disebarake ing pati saka pihak sing duwe, amarga iki nyuda beban finansial lan stres ing kulawarga. Sampeyan kudu mesthekake yen kersanamu bener utawa ora bakal ana efek, lan sampeyan bakal dianggep wis mati. Kasedhiya mung siji bagean saka proses perencanaan real estate.

Pilih apa properti sing kalebu ing karsa. Tutul sapa sing bakal ndarbeni properti sampeyan. Pilih eksekutif kanggo ngatasi kekayaan sampeyan. Pilih wali kanggo anak-anake.

Napa Aku butuh Pangarepan?

Bagean pungkasan babagan perencanaan properti sampeyan yaiku karsa sampeyan, lan ana telung sebab kenapa sampeyan kudu ngrampungake lan lengkap.

Kaping pisanan, karsa sampeyan minangka instrumen sing ngandhani wong liya kepiye carane aset sampeyan disebar ing pati. Yen ora ana, aset sampeyan disebar miturut rumus kukum, tinimbang sing dikarepake. Kanggo njamin manawa masyarakat utawa lembaga sing sampeyan pikirake nampa aset sing dipisahake kanggo wong-wong mau, sampeyan bakal butuh pitulung saka pembela supaya real estate disusun kanthi gampang kaya sing dikarepake.

Penting duwe kekarepan supaya masarakat sing cedhak sampeyan bisa ngerti sejatine kepinginan sing ditindakake. Kanthi kekarepan, sampeyan menehi arah sing jelas babagan distribusi aset, nyuda stres lan kebingungan ing wektu sing wis angel banget.

Pungkasan, sing sah bakal njamin beban finansial kanggo kulawarga sampeyan suda banget. Nanging, yen ora ana kekuwatan sing sah nalika pati, ukum usus bakal ditrapake. Apa iki tegese aset bakal disebarake miturut rumus kukum, kaya sing kasebut ing ndhuwur. Kanggo kulawarga, bisa uga rumit kanggo nyiapake dokumen lan nyukupi syarat legal kanggo ngurus ladang usus dibandhingake manawa ana kekarepan sing sah, sing nambah biaya finansial lan beban kanggo kulawarga.

Pengadilan UAE bakal mematuhi hukum Sharia

Kanggo wong-wong sing duwe aset ing UAE, ana alesan sing gampang kanggo nggawe. Situs web resmi Pamrentah Dubai nyatakake yen 'Pengadilan UAE bakal tundhuk karo hukum Sharia ing kahanan apa wae sing ora ana sing dikarepake.

Iki tegese yen mati tanpa karsa utawa ngrencanakake wilayah sampeyan, pengadilan lokal bakal nliti wilayah sampeyan lan nyebarake miturut hukum Sharia. Sanajan iki bisa uga ora ana, implikasi bisa uga ora. Kabeh aset pribadi saka almarhum, kalebu akun bank, bakal beku nganti ana tanggung jawab.

Istri sing nduwe anak bakal nduweni mung 1/8 ing pusaka kasebut, lan kanthi ora ana distribusi iki bakal ditrapake kanthi otomatis. Malah aset sing dienggo bakal beku nganti ana masalah warisan ditemtokake dening pengadilan lokal. Ora kaya negara liya negara liya, UAE ora nglatih 'hak slamet' (properti ngliwati pemilik bebarengan yen wis mati kanthi tiwas liyane).

Salajengipun, pamilik bisnis prihatin, ing zona gratis utawa LLC, yen ana pemegang saham utawa matine direktur, ukum probabilitas lokal ditrapake lan saham ora diwarisake kanthi otomatis kanthi slamet utawa uga anggota kulawarga ora bisa milih. Ana uga masalah babagan njaga bocah-bocah sing duwe anak.

Sampeyan prayoga duwe karep kanggo nglindhungi aset lan bocah lan siap dina iki kanggo kabeh sing bisa lan bisa kelakon sesuk.

Apa sing kedadeyan yen ora ana sawise mangkat?

Yen wong mati tanpa nggawe karsa, dheweke bakal dikenal minangka usus, lan properti kasebut bakal diselehake dening hukum-hukum negara sing negesake apa pusaka sing bakal ditindakake. Ana proses sah kanggo ngirim properti kanggo almarhum menyang pewaris sing cocog, sing diarani probet.

Wiwit ora ana jeneng jabatan sing ditindakake, sawijining administrator dilantik dening hakim kanggo ngladeni kapasitas kasebut. Yen ana sing dianggep ora bener, pangurus kudu dijenengi. Kanggo kekarepan bakal sah, padha kudu duwe standar tartamtu. Nanging, syarat beda-beda saka negara liyane.

Administrator asring bakal dadi wong asing, lan sapa wae, dheweke bakal diwatesi karo hukum probik negara sampeyan. Pramila sawijining administrator bisa mutusake keputusan sing ora cocog karo kekarepan sampeyan.

Apa Aku Kudu Nggawe Karo Bojone Utawa Dadi Wadhah Pisah Kita?

Umume para perancang harta ora menehi saran babagan kekarepan bebarengan, lan ing sawetara negara, dheweke ora diakoni. Rintangan sampeyan, pasangan sampeyan ora bakal mati bareng, lan bisa uga ana properti sing ora digandhengake bareng. Dadi kapisah bakal nggawe pangerten, sanajan karsa lan pasangan sampeyan bisa uga katon padha.

Khususé, kapénginan dhewe ngidini saben pasangan ngatasi masalah kayata mantan lan bocah saka hubungan sadurunge. Iki padha kanggo properti sing dijupuk saka perkawinan sadurunge. Sampeyan kudu jelas babagan sapa sing entuk. Nanging, hukum probate biasane milih pasangan sing saiki.

Apa sing ahli benefisi?

Ahli waris minangka wasiat yaiku wong-wong sing jeneng utawa amal sing bakal ndarbeni aset utawa properti wong sing wis seda. Kersane ngenali lan nemtokake sapa sing entuk waris sing dimaksud lan apa pusarane sing bakal ditampa.

Ahli waris kudu dingerteni manawa dheweke wis dijenengi minangka ahli waris, uga warisan lengkap sing diwenehake. Nanging, ahli waris mung bisa nampa, nilai, utawa ndeleng pusaka sawise eksekutif wis sukses nglamar probate lan kepemilikan aset sing ditransfer menyang ahli waris.

Sapa sing dadi Eksekutif (Eksekutif)?

Pelaksana minangka wong sing ngatasi kabeh tugas lan tugas administratif kanggo njamin kepinginan saka testator diturutake selaras karo kekarepan kasebut. Wong iki nerbitake properti kasebut amarga mati saka testator, mbayar pajak mbayar apa wae, lan ditrapake kanggo probet. Bisa uga ana papat eksekutif miturut kekarepan sampeyan, lan uga bisa dadi benefisiari saka kekarepan kasebut.

Penting kanggo sampeyan milih wong sing dipercaya minangka eksekutif amarga dheweke kudu nuruti pandhuan kaya sing rinci. Sawise sampeyan wis mutusake ing eksekutif, sampeyan bakal ngrekam jeneng lengkap lan alamat kasebut ing karsa sampeyan. Eksekutif kudu diselehake lan ngubungi yen lagi mbutuhake tugas.

Sepira Kerep Perlu Dianyari?

Kemungkinan sampeyan ora bakal kudu nganyari karep sampeyan, utawa sampeyan bisa uga pengin nganyari kanthi rutin. Keputusan iki tanggung jawab kanggo sampeyan. Nanging, elinga, siji-sijine versi sing bakal sampeyan lakoni yaiku sing paling nyata sing ana nalika mati.

Kanthi elinga, sampeyan bisa uga pengin mriksa maneh karsa sampeyan nalika owah-owahan urip utama. Iki kalebu momen penting kaya talak, kelahiran bocah, nalika mati ahli waris utawa eksekutif, tuku utawa pusaka sing signifikan, lan liya-liyane. Kajaba iku, nalika bocah-bocah wis diwasa, mula ora bisa duwe pangarep-arep kanggo njaga para wali, sanajan para wali bisa dijenengi tanggungan cacat.

Sapa sing Nduwe Pertandhingan Kersananku?

Conting a will tegese kanggo nuntut hukum utawa kabeh utawa bagean saka dokumen kasebut. Ahli waris sing rumangsa kepenak karo syarat-syarat bakal milih kontes. Iki padha kanggo pasangan, utawa mantan, utawa bocah sing percaya yen ana sing dikarepake nglanggar undang-undang probabilitas lokal.

A bisa dipertandingake kanthi macem-macem sebab:

  • Yen ora disekseni kanthi bener.
  • Yen sampeyan ora kompeten nalika mlebu.
  • Utawa mlebu amarga ana paksaan utawa penipuan.

Hakim yaiku sing bakal ngrampungake pasulayan. Tombol kanggo sukses kontes wasiat yaiku yen ana kesalahan legal sing bisa ditemokake. Nanging, pertahanan paling apik, yaiku rencana sing dirilis lan kanthi bener.

Nglindhungi wong sing dikasihi kanthi kekarepan sing sah.

Pilih wali kanggo bocah-bocah.

Gulung menyang Top