Law Firms Dubai

Kasus Pelabuhan Kesehatan - Ngerteni Hak Asli Hukum Sampeyan!

Sampeyan kudu bisa mbuktekake manawa kesalahan kasebut nyebabake sampeyan ngrusak utawa mbebayani maneh kanggo kasus pelanggaran bedhah utawa nuntut negesi samesthine.

klaim babagan pengabaian medis

Pelanggaran medis yaiku nalika dhokter utawa profesional medis liyane nindakake salah sawijining pasien. Sampeyan butuh pengacara pelanggaran hukum ing Dubai utawa pengacara pelanggaran medis ing UAE amarga kelalaian rumah sakit negesake mbuktekake kasus sampeyan ing pengadilan, Sampeyan uga kudu mbuktekake manawa cedera kasebut kedadeyan amarga teledor saka dokter. Iki diarani "sabab," tegese karusakan utawa cilaka sampeyan wis kedadeyan utawa disebabake kesalahane dokter.

"Yen dhokter ora bisa nindakake kabecikan, kudu dijaga." - Hippocrates

Hukum Tanggung Jawab Medikal tanggal 16 Desember 2008 kanthi jelas nyatakake standar hukum sing kudu diamati dening profesional medis ing saindenging Uni Emirat Arab. Miturut Hukum Kedokteran Tanggung Jawab, kabeh institusi kesehatan ing UAE wajib duwe asuransi pelanggaran medis. Ana masalah legal tartamtu sing gegayutan karo UU Kedokteran lan Peraturan sing cocog, sing kalebu tanggung jawab kanggo kesalahan medis, tanggung jawab sing bakal ditindakake dening dokter, prentah akuisisi asuransi pelanggaran medis, investigasi saka malpraktek medis, proses disiplin lan paukuman sing ana gandhengane karo pelanggaran Hukum Kedokteran lan Peraturane.

Pengamatan anyar ing lapangan nuduhake yen masyarakat saya akeh banget siap ngrampungake musuhan sing ngrujuk ing sektor medis kanthi hukum UAE utawa Dubai. Iki kabeh matur nuwun karo pangembangan peraturan lan pamrentah sing ditindakake babagan sektor medis ing UAE.

Hak Legal kanggo ngajokake Tuntutan hukum utawa musuhan

Apa Sampeyan duwe Hak Hukum kanggo ngajokake tuntutan hukum utawa musuhan?

Miturut hukum UAW, hubungan dokter-pasien ditampilake babagan kontrak. Iki tegese, institusi / rumah sakit sing diwenehake utawa dokter tanggung jawab kanggo ngetrapake perawatan sing dibutuhake kanthi tepat miturut syarat kontrak. Akibate, tuntutan telusuran dianggep minangka kasus pelanggaran. Nalika nerangake dokter, ing kasus kaya ngono, dheweke kudu tanggung jawab kanthi lengkap kanggo ora menehi perawatan medis lan perhatian marang pasien, utawa amarga ora menehi layanan layanan medis sing samesthine bakal diwenehake ing kahanan sing diwenehake .

Saka sudut pandang tlatah ing UAE, penyalahgunaan medis lan apus-apus ing rumah sakit uga bisa dideleng kanthi anane "tumindak sing nyebabake cilaka" dianggep minangka kerusakan.

sembarang pengacara pelanggaran medical qualified ing UAE bakal ngandhani yen miturut Artikel 14 sing ditulis ing Hukum Tanggung Jawab Kesehatan saka UAE, istilah "kesalahan medis" ditetepake minangka kesalahan sing kedadeyan amarga kelalaian saka dokter, utawa amarga ora nggatekake pasien, utawa amarga kurang kawruh profesional.

Adhedhasar kahanan kasebut, telung unsur wajib kudu ditindakake supaya bisa nanggung tanggung jawab babagan UU Tanggung Jawab Kedokteran ing UAE. Ing ngisor iki unsur-unsur wajib kasebut:

  • Kesalahan medis
  • Kesalahan medis sing nyebabake kerusakan saka nuntut kasebut
  • Klaim kasebut wis kerugian amarga ana kerusakan.

Ing ngisor iki uga kudu disebutake yen Kode Sipil UAE nyatakake teori tort ing ngisor iki: wong, sing nglakoni piala, bakal tanggung jawab kanggo kerugian, preduli manawa kerugian kasebut nuduhake karusakan ing properti utawa cedhake pribadi.

Sajrone tuntutan adhedhasar tort, prentah kanggo menehi ganti rugi kudu ana karusakan, kaluputan, lan sesambungan santai antarane kerusakan lan kaluputane.

Panaliten sing ditindakake ing lapangan pengadilan UAE nuduhake yen yurisdiksi liyane gumantung marang masalah sebab-akibat luwih akeh tinimbang sing ana ing UAE. Asile, para penasehat pelanggaran lan pengacara pelanggaran medis ing UAE asring cukup kanggo mbuktekake kasedhiyan kerusakan lan kesalahan.

Nguripake kanggo Pengadilan UE UAE

Nguripake kanggo Pengadilan UE UAE

Yen kita nggawe paralel antara Amerika Serikat, Inggris lan UAE, kita bakal weruh manawa ing kasus terakhir, kita menehi masalah karo yurisdiksi sing kurang sithik. Mupangat, pengacara pelanggaran medical ing UAE lan ing Dubai, utamane, mirsani luwih akeh babagan pendekatan berorientasi litigasi ing lapangan. Nanging, kudu kasebut manawa undang-undang UAE saiki ora menehi kriteria khusus kanggo nemtokake kerusakan sing kudu dianugerahi miturut kahanan sing diwenehake.

Nalika melu kasus pelanggaran medis ing UAE, sampeyan kudu nganggep masalah sing penting banget ing ngisor iki. Kaping pisanan, pengadilan UAE bakal njupuk keputusan babagan karusakan emosi lan material. Ing kasus kasebut, masalah sing ana hubungane karo tekad karusakan dadi luwih tantangan, amarga ora ana cara utawa formula sing ketat kanggo ngira-ngira karusakan. Ing kene, sampeyan kudu ngerti yen pengadilan UAE ora bakal ngetrapake pendekatan forensik kanggo ilang penghasilan, sanajan sampeyan ngaku adhedhasar prakiraan konkrit. Ing tangan liyane, sampeyan uga kudu ngerti manawa Pengadilan UAE bakal nuduhake sikap luwih loman kanggo ahli roti utama kulawarga sing ditliti.

Seneng, jumlah sing diwenehake kanggo para tuntutane babagan kasus cedera pribadi saya tambah ing taun-taun kepungkur. Kanggo luwih spesifik, ing taun 2012, Pengadilan Abu Dhabi dianugerahi 7 yuta AED nalika mriksa kasus sing nuduhake kerusakan otak bocah sing disebabake dening overestosis anestesi. Bakal ngerti, pengadilan UAE uga bisa mrentahake arta getih (200.000 AED) lan rumah sakit sing cocog mbayar.

Milih Firm Law khusus ing Litigasi Kesehatan lan Asuransi Kesalahan Medis

Kanggo nerusake diskusi, kita uga kudu fokus marang sebab-sebab kasebut, sing nyebabake tanggung jawab legal sing bakal ditindakake dening profesional medis kanthi kahanan tartamtu. Ana pengacara pelanggaran sing biso dipercoyo ing Dubai bakal nggawa alasan ing ngisor iki kanggo tanggung jawab hukum:

  • Kurang perawatan medis

  • Diagnosis salah

  • Pangobatan utawa obat sing salah

  • Wutah mental sing disebabake kanggo pasien

  • Kesalahan, ngilangi utawa nglirwakake babagan perawatan utawa operasi

Minangka asuransi penyelundupan medis, kalebu ing ngisor iki:

  • Perbelanjaan sing cocog karo profesional medis, kalebu biaya pengacara, biaya pengadilan, lan liya-liyane.

  • Tanggung jawab hukum sing digandhengake kanggo ganti rugi kanggo matine utawa cedera awak / mental pasien sing disebabake kesalahan, kesalahan utawa kelalaian nalika nyedhiyakake layanan profesional.

Sampeyan uga kudu ngerti apa tenan hukum nglanggar utawa pengacara kanggo masalah medis bisa ditrapake kanggo sampeyan utawa kanggo kasus sampeyan. Kanggo iki, bukak dhaptar ing ngisor iki kanggo nemokake jawaban kanggo pitakon sampeyan:

  • Dokter, kalebu dokter bedah, dokter lan profesional liyane ing bidang medis.
  • Staff paramedical, kalebu perawat, teknisi sinar-X utawa laboratorium, apoteker, ahli fisioterapi, lan liya-liyane.
  • Institusi medis, kalebu rumah sakit, klinik, pusat diagnostik, laboratorium, lan liya-liyane.

Apa Sampeyan ngerti babagan Arbitrase DIAC?

Arbitrase DIAC utawa Pusat Arbitrase Internasional Dubai ditetepake tanggal 7 Mei 2007. Pusat kasebut dijaluk kanggo mriksa musuhan sing diajukake miturut Kaedah DAIC.

Nalika miwiti arbitrase, langkah-langkah ing ngisor iki kudu dilakoni kanthi kabeh:

  • Nggawe panjaluk timbang tara, kalebu:
  • Panyuwunan kanggo ngrujuk arbitrase miturut Kaedah DIAC.
  • Jeneng lengkap, deskripsi, alamat, nomer telpon lan faks, alamat email, lan informasi kontak liyane sing kasedhiya.
  • Salinan perjanjian arbitrasi dening pihak sing nuntut, salinan dokumentasi kontrak, sing ngemot perjanjian kasebut.
  • Katrangan kanthi ringkes, nyatakake kahanan lan sifat sengketa, sing nuwuhake tuntutan sing diwenehake.
  • Pernyataan awal sing ana gandhengane karo kaluwihan sing dikarepake, nganti bisa uga, lan menehi indikasi babagan jumlah sing dituntut.

Panjaluk kasebut kudu diajukake menyang DIAC ing jumlah salinan sing dibutuhake. Sing nuntut kudu mbayar biaya registrasi, sawise Pusat kasebut, ngirim salinan panjaluk kasebut lan dokumen sing dilaporake menyang responden.

Aja ragu-ragu kanggo nguripake perusahaan hukum sing tepat khusus ing pengadilan medis lan pilih teledor medis profesional sing bener negesake penasihat mutusake masalah mutlak.

Sampeyan kudu mlebu ing Panguwasa Kota Healthcare Dubai, Ing kasus kecuaian, para korban bisa ngirim keluhan marang The Dubai Healthcare City Authority (DHCA)

Exеmрtіоn

. Wong-wong dokter sing duwe dhokter saka tanggung jawab sing ora duwe tanggung jawab yen ora duwe asil sing ora ana.

. Dосtоrѕ ora bakal nesu, nanging yen ana standar, miturut standar sing miturut kekarepan kasebut, miturut kekarepan kasebut.

. Dokter uga ora bakal duwe akun yen efek sisih sisih ndhuwur uga efek sisih bisa uga, nanging ora bisa nular saka médis medis.

. Dokter dilarang saka pasien sing ora trima tanpa idin manawa ora bakal menehi idin sing ora bisa ditampa kanthi bener lan ora njaluk bantuan.

. Dildtоrѕ ora kalebu bojomu utawa bojomu, yen rahasia ora bisa didhawuhi manawa wis ditampa, yen bakal nampa bojo utawa bojone, yen wis ngerti apa wae.

. Duwe bisa nggayuh rahasia, yen ora ana panguwasa yen ora bakal nuntut pengadilan, yen bakal menehi panguwasa pengadilan yen ora ana panguwasa ukum.

. Dewa ing UAE uga ana ing UU Penal, ing ngisor iki lan Undang-Undang sing dikepengini ing ngisor iki. Iki bisa uga ukara kanthi ukara kanthi ukara kanthi bener, gumantung karo ahli sing bisa didhukung dening ahli.

. Dokter ing UAE kanthi mangkono bisa uga kalebu nalika trеаtіng раtіеntѕ, yen sampeyan bakal mesthekake yen dheweke duwe katrampilan lan katrampilan. Amarga iku, padha kudu cocog karo cara lan prinsip-prinsip sing ora bisa ditemtokake, amarga prinsip-prinsip sing bisa saya lakoni, supaya bisa saya nesu. Pungkasane, wong sing duwe pangarep-arep lan uga bisa menehi pitunjuk kanthi standar sing paling dhuwur, lan bakal bisa nggayuh standar sing paling dhuwur.

Kepiye ngajokake keluhan marang profesional kesehatan medis?

Kepiye ngajokake keluhan marang fasilitas kesehatan medis?

Apa hak lan tanggung jawab kanggo pasien ing Dubai?

Hubungi Kahanan Kesalahan Medis

6 pikirane ing "Kesabengan Kesehatan - Ngerti Hak Legal Sampeyan!"

  1. Kangge bapak / ibu

    Saiki aku lagi proses nyetel manajemen prilaku lan perusahaan intervensi fisik ing UAE.

    Aku percaya yen makarya ing industri terapi lan pendhidhikan karo bocah-bocah lan remaja ing UAE, ana kasus sing bakal teka, yen individu wis ngrugekake ciloko pribadi amarga profesional kesehatan / pendidikan nangani individu kanthi cara sing salah, nyebabake bisa ngrusak fisik.

    Aku kepingin weruh manawa perusahaan sampeyan wis nemokake undang-undang kasus kaya ngono lan rata-rata pirang-pirang kasus sing digawa menyang perusahaan lan praktisi babagan cedera pribadi kaya ngono, wis pundhak pundhak, lengen etc.

    akeh Thanks

    Robert Phillips

  2. Pareng matur bapak
    aku duwe transplantasi rambut saka klinik ing dubai tanggal 22/02 / 15.its wis luwih saka 5 wulan lan saya luwih ilang rambut sawise transplan banjur aku duwe .Sambute wulu saiki tuwuh ing 3 nganti 4 wulan lan aku durung nate weruh wutah rambut anyar yaiku.during perawatan 6 nganti 7 jam dr ana kanggo prosedur dhisikan sajrone 2 jam, nanging banjur lunga lan mung 2 perawat sing ana sing ngrampungake prosedur kasebut sing ora dikonfirmasi dr utawa cukup kompeten kanggo prosedur ing lapangan iki. Aku duwe patch gundul ing sirah lan wutah rambut saya mandheg, aku luwih akeh kelangan rambut banjur daklakoni sadurunge prosedur.it amarga saka teledor utawa penyelewengan medis saka wong-wong mau aku wis ngliwati fisik lan trauma mental.Aku ngajokake tuntutan hukum kanggo kasus iki.
    matur nuwun & salam
    abu bakkar

  3. Kepiye ngerti yen kasus kelalaian medical minangka kasus sipil utawa pidana? Amarga aku nglamar menyang luar negeri lan ana pitakon apa sampeyan duwe riwayat pidana? Aku lunga menyang kantor polisi kanggo nyuwun cathetan cathetan sing dikandhani manawa ing sistem aku duwe kasus nanging wis diatasi. Muga-muga sampeyan bisa mbantu aku

  4. Dina apik,
    Aku minangka dokter praktek lan mbutuhake dhukungan hukum kanggo nyoba kasus sing durung ana basis medis amarga ora bias bias prekara kasebut tansaya ngluwihi wates sing bisa ditampa.

  5. Aku disenengi apa sing sampeyan ucapake babagan carane sampeyan bisa nyewa pengacara penyalahgunaan medis yen sampeyan duwe masalah babagan perawatan. Adhiné ing hukum nimbang nyewa pengacara kaya ngono. Matur nuwun kanggo informasi babagan carane dheweke bisa nindakake yen wis bukti diagnosis salah, kurang perawatan medis, lan perawatan salah utawa obat-obatan.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top