Firma Hukum Dubai

Bundhas Daycare

kesalahane

Wayahe sampeyan ngandhani anak ing sangisoré pengawasan dayaning sekolah utawa sekolah, mesthine sampeyan ngarep-arep manawa bocah cilik sampeyan bakal aman lan aman sajrone tetep ana ing ruangan kasebut.

Ciloko perawatan daycare bisa kedadeyan kapan wae.

Karyawan daycare bisa tumindak kanthi ora sengaja

Daycares samesthine duwe kepentingan sing paling apik kanggo bocah kanggo nyuda risiko sing bisa uga disebabake lan ngrawat kahanan kasebut kaya bocah-bocah dhewe. Susah, iki dudu kedadeyan kaya ngene. 

Pengacara cedera perawatan khusus bakal mbantu sampeyan

Ciloko perawatan daycare bisa kedadeyan kapan wae. Staff daycare utawa sekolah lan buruh bisa tumindak kanthi ora sengaja lan nggawe kesalahan lan iki asring nandhang tatu. Nanging, aja ngrasakake yen anak sampeyan ngalami kacilakan pangopènan. Pengacara cedera perawatan khusus bakal mbantu sampeyan entuk ganti rugi sing cocog kanggo bocah sampeyan lan mesthekake yen masalah sing padha ora bakal kedadeyan maneh.

Putus saka Kawajiban

Ana akeh cara kanggo nglanggar utawa nglanggar standar perawatan. Staff bisa dadi ati-ati sajrone kegiatan ruangan lan njero ruangan. Pusat utawa operator lan pamilik kasebut uga bisa nglanggar tugas perawatan yen gagal kanthi bener njaga peralatan dolanan, fasilitas kamar ulang, lan peralatan kelas; padha gagal nyedhiyakake lingkungan sing resik lan resik; utawa dheweke ngidini bocah bisa ngakses barang sing ngirim risiko cedera choking.

Pusat perawatan dayaning sing uga transportasi bisa uga ora diabaikan amarga ora ngawasi pembalap, nyewa pembalap sing ora nyukupi, gagal njaga lan mriksa kendharaan, lan gagal nggawe manawa bocah wis kepepet lan lungguh.

Tumindake Tumindake Kacilakan Daycare

Yen bocah nandhang cedera ing pusat perawatan bocah utawa sekolah amarga ana staf sing ora teleng, sampeyan bisa tumindak nglirwakake kanggo mbantu sampeyan ngasilake karusakan kanggo cilaka anak. Yen lingkungan pusat dirancang utawa diatur kanthi cara sing bisa nyebabake bebaya kanggo bocah, pemilik pusat utawa wong sing nyewa pusat kasebut bakal tanggung jawab amarga tumindak cidra tumrap cilaka anak sing nyebabake asil kasebut. .

Ngerti Aturan Panyalahgunaan lan Nglirwakake Anak

Yen bocah lara, nalika dikawasi babysitter, pusat perawatan daycare, utawa wong liya sing tanggung jawab kanggo ngrawat wong, sampeyan bisa ngajokake kasus pengawasan. Ing kedadeyan kasebut, wong sing wis nanggung tanggung jawab kanggo bocah sampeyan nanging tumindak kanthi ora ati-ati utawa ora peduli bisa digugat amarga ora diabaikan.

Sampeyan butuh bukti manawa organisasi utawa wong sing nanggung tanggung jawab ngurus anak sampeyan kanggo mbuktekake kasus pengawasan sing ora dilalekake. Sampeyan uga kudu mbuktekake kegagalan juru kunci kanggo ngawasi bocah kanthi bener. Sampeyan kudu mbuktekake manawa cedera bocah sampeyan bisa dicegah lan ora diramal lan gagal saka pengawas kanthi bener ngawasi bocah sampeyan wis nyebabake kacilakan.

Ana kasus penyalahgunaan anak sing ekstrem nalika ana ing perawatan pihak sing tanggung jawab kalebu nyepak lan ngantem. Iki kasus mbebayani lan medeni kanggo bocah lan wong tuwa lan penting kanggo ngupayakake keadilan kanthi aktif ing pengadilan ukum supaya dheweke bakal tanggung jawab karo kerusakan.

Hubungi Pengacara Kecil Anak

Hubungi pengacara cedera anak kanggo entuk perwakilan sing darmabakti, agresif, lan pengalaman sing bakal nglawan sampeyan lan hak anak lan nampa ganti rugi lengkap.

teledor ing fasilitas bocah

Pengacara kita duwe pengalaman luwih saka 35 taun kanthi kasus teledor ing perawatan bocah lan kene kanggo mbantu. 

Gulung menyang Top