Firma Hukum Dubai

wewaler

SYARAT SERVICE

MACAPAK INGKEJABAT AGUNG TINDAK. KENYATAAN SERVIS ING DIPANGGALKAN TERMA UNDER YANG AMAL KHAMIS DIDANGGALKAN PERKHIDMATAN LELAKON ING ING WEBSITE WWW.LAWYERSUAE.COM (saiki diarani ing dokumen iki minangka "AMAL KHAMIS" "LAWYERS UAE" "We," "Us,")

DENGAN DIGUNAKAN utawa DIGUNAKAN PERKHIDMATAN, Sampeyan INGGRIS DIGUNAKAN DENGAN KABUPATEN PERKHIDMATAN TETIKKE INGKE INGKE .KU ING WIS DITANGGULIS DENGAN ING KAWAN, INGKE ING KENE, ING ING AKU KANGGO DENGAN AKSES ATAU GAMPAK JAWABAN. LAMAN WEB INI DIPANGGUH lan DIPENGARIH OLEH AMAL KHAMIS AVOCATES KONSULTANT LEGAL.

Sampeyan ora ngerti yen AMAL KHAMIS MUNGKULKE INGGRISI INGGRIS ING SASA JAWA, Lan GAMPANG MODEL AKU KANGGO MUNGKULKE ING PENTING KANGGOAN AKTIVITI ING SITUS. Sampeyan SAIKI NELENGKE ING AKTIVITI PERJANJONGAN KANGGO ING NGANGGALISI MODEN KANGGO lan AKSES DITANGGALKE ATAWA DIGUNAKAN ING SERVISI KANGGO MENGETEP AKTIVITI KONSEPONEN KANGGO GRATIS

PURWAKA

Amal Khamis minangka platform informasi legal lan pitulung dhiri. Informasi sing diwenehake karo konten ing situs web sing ana gandhengane karo prekara ukum ("Info Hukum") diwenehake kanggo wong sampeyan lan ora kalebu saran legal. Kita ora mriksa informasi apa wae sing diwenehake kanggo akurasi utawa kecukupan hukum, nggawe kesimpulan legal, menehi pendapat babagan pilihan formulir sampeyan, utawa ngetrapake ukum kanggo kasunyatan kahanan sampeyan.

Kita ora dadi Law Law lan panggunaan layanan iki ora dadi hubungan pengacara-klien. Sampeyan ngerti manawa mung Pengacara sing duwe lisensi bisa menehi saran sah. Pancen Amal Khamis utawa Informasi Legal sing diwenehake dening Amal Khamis ora dadi pengganti saran legal saka pengacara sing nduweni lisensi kanggo praktik ing bidang ukum sing cocog.

Kajaba sampeyan diwakili dening pengacara, kalebu Pengacara sing Kadhaptar, sampeyan makili awake dhewe kanthi masalah legal sing ditanggung liwat Layanan kita.

Amal Khamis dudu "Layanan Referensi Pengacara". Direktori pengacara sing diterbitake ing situs web diwenehake menyang publik kanthi gratis lan mung kanggo informasi. Amal Khamis ora nyetujoni utawa menehi saran apa wae pengacara, uga ora menehi jaminan babagan kualifikasi utawa kompetensi pengacara apa wae.

INTERAKSI DENGAN ATTORNEYS

Yen sampeyan nggunakake Platform, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo miwiti kontak karo pengacara ("Pengacara Terdaftar"). Pengacara sing didaftar dudu karyawan utawa agen Amal Khamis. Pengacara sing terdaftar minangka kontraktor independen pihak katelu sing nggawa asuransi pelanggaran dhewe lan wis setuju menehi jawaban online, konsultasi winates utawa layanan hukum dhasar liyane kanggo pangguna Amal Khamis. Komunikasi karo Pengacara Kadhaptar liwat Amal Khamis ora dibutuhake. Nanging, yen sampeyan milih komunikasi karo Pengacara Kadhaptar liwat Amal Khamis, elinga ing ngisor iki (a) Nalika sampeyan ngubungi Pengacara Kadhaptar liwat Amal Khamis, dheweke bisa menehi konsultasi awal, tinjauan hukum babagan formulir utawa dokumen sampeyan , utawa jawaban kanggo pitakonan legal sampeyan. Elinga manawa ana interaksi kaya ngono kanggo dadi titik wiwitan kanggo ngrampungake perkara ukum utawa ngatasi pitakon dhasar babagan hukum lan hubungan pengacara lan klien sing ana sajrone interaksi kasebut pancen ana ing antarane sampeyan lan Pengacara Terdaftar (b) Nalika sampeyan hubungi Pengacara Terdaftar liwat Amal Khamis, dheweke bisa njaluk informasi babagan sampeyan lan urusan hukum sampeyan supaya bisa ngatasi pitakon kanthi bener. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju kanggo nuduhake informasi sing ngenal pribadi kanggo tujuan supaya entuk saran legal karo pengacara sing njaluk uga Amal Khamis. Amal Khamis bakal duwe akses menyang komunikasi sing dikirim liwat platform kanggo tujuan pemenuhan lan jaminan kualitas (c) Nalika sampeyan ngubungi Pengacara Terdaftar liwat Amal Khamis, sampeyan ngontrol durasi lan ambane interaksi. Apa wae hubungan pengacara-klien sing digawe sajrone interaksi kasebut bisa uga, miturut sampeyan, (i) rampung nalika interaksi karo Pengacara Terdaftar rampung, utawa (ii) terus yen sampeyan pengin melu Pengacara Terdaftar kanggo layanan hukum luwih lanjut. (d) Yen sampeyan pengin nggawe hubungan pengacara-klien karo Pengacara Terdaftar sing ngluwihi panggunaan Layanan, hubungan kasebut bakal ana ing syarat-syarat sing sampeyan lakoni karo pengacara sing dimaksud. Syarat-syarat kasebut ora kalebu Amal Khamis lan, kajaba kanggo diskon khusus pra-negosiasi kanggo anggota, kita ora nemtokake, ngontrol, utawa menehi pengaruh. Contone, Pengacara sing Kadhaptar bisa uga njaluk sampeyan mlebu persetujuan perwakilan resmi babagan ruang kerja sing bakal ditindakake, biaya layanan hukum, lan penanganan biaya sing ora dibayar saku. (e) Pengacara sing terdaftar bisa menehi ganti rugi karo Amal Khamis kanggo Layanan sing dileksanakake kanggo sampeyan, nanging, Amal Khamis ora nampa bagean biaya hukum sing dikoleksi dening pengacara apa wae ing jaringan kita. Ing kabeh kasus, Amal Khamis ora bakal mengaruhi utawa ngganggu cara apa wae babagan keputusan profesional independen pengacara. Pengacara sing terdaftar duwe hak kanggo nolak nindakake layanan hukum kanggo sampeyan miturut kabijaksanaan dhewe.

SAIKI LAN PRESERVASI DOKUMEN ING

Amal Khamis ora negesake kepemilikan dokumen sing sampeyan gawe utawa upload lan simpen nggunakake Layanan ("Dokumen"). Sampeyan menehi idin kanggo Amal Khamis nggunakake Dokumen babagan nyedhiyakake Layanan kanggo sampeyan.

Sampeyan ngakoni lan setuju manawa Amal Khamis bisa nglindhungi Dokumen kasebut uga nyritakake yen dibutuhake kanthi miturut ukum utawa kanthi yakin percaya yen pengawetan utawa pambocoran kasebut pancen perlu kanggo ngrampungake apa wae ing ngisor iki: (1) kanggo netepi proses hukum, hukum sing ditrapake utawa panjaluk pamrentah; (2) kanggo ngetrapake Katentuan kasebut; (3) nanggapi tuntutan manawa konten sampeyan nglanggar hak pihak katelu; utawa (4) kanggo nglindhungi hak, properti, utawa keamanan pribadi Amal Khamis, pangguna lan masarakat. Sampeyan ngerti manawa proses lan transmisi teknis saka Layanan, kalebu konten sampeyan, bisa uga ngirim transmisi liwat macem-macem jaringan lan pangowahan kanggo salaras lan adaptasi karo syarat-syarat teknik nyambungake jaringan utawa piranti. Sampeyan setuju manawa Amal Khamis ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo mbusak utawa gagal nyimpen konten sing dikelola utawa diunggahake saka Layanan kasebut.

KONSEN

Kanthi nggawe akun, sampeyan setuju yen bisa nampa komunikasi email saka Amal Khamis, kayata newsletter, penawaran khusus, pangeling lan nganyari. Sampeyan uga ngerti manawa sampeyan bisa ngilangi komunikasi kasebut kanthi ngeklik tautan "Berlangganan" ing sikil email sing asli.

GUNA ACENGKAP.

Layanan kita kalebu nomer akeh sing sacara kolektif diarani "Layanan Komunikasi." Iki kalebu layanan kayata utas komentar, postingan blog, produk tanya jawab, forum komunikasi layanan pelanggan, lan layanan pesen liyane. Sampeyan setuju nggunakake Layanan Komunikasi mung kanggo ngirim, ngirim, lan nampa pesen utawa materi sing cocog lan gegandhengan karo Layanan Komunikasi tartamtu. Nalika nggunakake Layanan Komunikasi, sampeyan setuju ora bakal nindakake salah sawijining perkara ing ngisor iki:

  • Ngeculake, nyiksa, ngganggu, stalk, ngancam utawa uga nglanggar hak-hak hukum wong liya.
  • Publikasi, kirim, upload, nyebarake utawa nyebarake jeneng, bahan, utawa informasi sing dianggep ora cocog, ora sopan, fitnah, nglanggar, ora sopan, ora sopan, utawa ora sah.
  • Gawe identitas palsu, makili awake dhewe minangka wong liya, utawa tandatangani kesepakatan minangka wong liya utawa atas jenenge wong liya utawa uga ngapusi utawa mbusak file sing diunggahake utawa notifikasi sing penting.
  • Upload file sing ngemot perangkat lunak utawa materi liyane sing dilindhungi undang-undang properti intelektual utawa hak privasi utawa publisitas kajaba kajaba
  • sampeyan duwe utawa ngontrol hak sing dibutuhake, utawa
  • sampeyan wis nampa kabeh persetujuan sing dibutuhake.
  • Upload file sing rusak, file sing ngemot virus, utawa file liyane sing bisa ngrusak operasi komputer liyane.
  • Ngiklanake, nawakake adol, utawa nawarake tuku apa-apa kanggo tujuan bisnis kajaba sing winates winates Layanan Komunikasi tartamtu ngidini kegiatan kasebut.
  • Watesan utawa nyuda pangguna liya kanggo nggunakake lan seneng Layanan Komunikasi.
  • Pemanen utawa digunakake ngumpulake informasi wong liya sing ora bisa dingerteni, tanpa idin.
  • Nglanggar kode tumindak utawa pedoman liyane, sing bisa ditrapake kanggo Layanan Komunikasi tartamtu.
  • Nglanggar hukum utawa peraturan sing ditrapake.

Sanajan Amal Khamis ora duwe kewajiban kanggo ngawasi Layanan Komunikasi, kita tetep duwe hak, miturut hak cipta, kanggo mriksa lan mbusak materi sing dikirim menyang Layanan Komunikasi, kanthi utami utawa sebagian. Amal Khamis nduweni hak kanggo nyritakake apa wae materi, informasi utawa kegiatan sing dibutuhake, kanggo ngamanake hukum, peraturan, proses ukum, utawa panjaluk pamrentah.

Ora BUKU utawa ora digunakake

Sampeyan mung bisa nggunakake Layanan yen ora bertentangan utawa nglanggar undang-undang yurisdiksi sampeyan. Kasedhiyan Layanan ing yurisdiksi sampeyan dudu undhangan utawa penawaran Amal Khamis kanggo ngakses utawa nggunakake situs web utawa Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan nampa tanggung jawab tunggal sing sampeyan utawa anggota kulawarga nggunakake utawa akses menyang Layanan ora nglanggar undang-undang sing ditrapake ing yurisdiksi sampeyan. Kanggo ngetrapake ketentuan iki, Amal Khamis duwe hak kanggo nolak anggota, utawa nundha utawa mungkasi akun sampeyan kanthi cepet lan tanpa kabar sadurunge kita dhewe.

Ing ngisor iki khusus dikecualekake utawa dilarang:

  • Gunakake gegayutan karo prekara hukum sing ora sehat, ora duwe masalah utawa ora ilegal, kaya sing ditemtokake dening Amal Khamis utawa Pengacara sing Didaftar kanthi kapinterane;
  • Gunakake gegayutan karo prekara hukum sing nglibatake tindak pidana kasar;
  • Gunakake gegayutan karo prekara hukum sing kalebu hukum ukum ing njaba Uni Emirat Arab utawa bagean-bageane;
  • Gunakake gegayutan karo prekara legal sing saiki sampeyan bakal utawa diwakili dening penasihat legal.
  • Gunakake gegayutan karo prekara legal sing, sing ditemtokake dening Pengacara sing Didaftar kanthi hak mutusake, ora entuk cukup kanggo menehi garansi, utawa yen wis ngunggahake jumlah sing gedhe banget utawa ora dianggep tanpa owah-owahan;
  • Gunakake gegayutan karo prekara hukum sing langsung utawa ora langsung kalebu Kejaksaan sing Didaftar utawa ora minangka saran;
  • Gunakake karo masalah hukum sing langsung utawa ora langsung melu Amal Khamis utawa uga mitra, direktur, agen, karyawan, utawa panyedhiya layanan Amal Khamis liyane; utawa
  • Gunakake gegayutan karo perkara hukum apa wae sing Sponsor Program sampeyan duwe kepentingan sing ala, utawa direktur, perwira, agen utawa pegawe kasebut duwe kepentingan sing ora apik. Kanggo tujuan kasebut, "Sponsor Program" tegese perusahaan, organisasi utawa afiliasi sing tuku utawa nawakake kanggo para anggota utawa karyawan, rencana hukum Amal Khamis liwat saluran grosir, saluran ritel utawa liya-liyane. Mangga waca Sponsor Program sampeyan kanggo watesan tambahan.

Sampeyan ora bisa hack, "ngikis" utawa "nyusup" Rocketlawyer.com manawa langsung utawa liwat perantara kayata laba-laba, robot, crawler, scraper, framing, iframes utawa feed RSS, utawa ngakses utawa nyoba ngakses informasi sing durung ditemokake Amal Khamis kanthi sengaja kasedhiya kanggo sampeyan ing situs web liwat langganan sing dituku. Nggunakake situs web Amal Khamis ora ngidini sampeyan adol maneh konten Amal Khamis tanpa idin tinulis saka Amal Khamis sadurunge.

LICENSE

Kanthi tundhuk marang Ketentuan iki, sampeyan diwenehi lisensi sing ora eksklusif, winates, ora bisa ditransfer, sing bisa dibatalake kanggo nggunakake Layanan kaya sing dienggo digunakake. Minangka pangguna Amal Khamis pangguna, sampeyan duwe lisensi kanggo nyimpen, kanggo cathetan pribadi, salinan elektronik utawa fisik dokumen sing digawe ing Amal Khamis. Sampeyan ora bisa nyalin konten formulir utawa perjanjian Amal Khamis kanggo digunakake utawa didol ing sanjabane Amal Khamis. Apa wae hak sing ora diwenehake kanthi cetha ing Katentuan iki dilindhungi undhang-undhang dening Amal Khamis.

Yen sampeyan ngirim konten pangguna ing Amal Khamis, sampeyan bakal menehi Amal Khamis lan penggandhengane, hak-hak sing ora diwatesi, ora duwe royalti, terus-terusan, ora bisa dicopot lan kanthi sublicensable kanggo nggunakake, ngasilake, ngowahi, adaptasi, nerbitake, nerjemahake, nggawe karya turunan saka, distribusi , nindakake lan nampilake konten kaya ngono, kalebu ing saindenging jagad ing media apa wae. Yen ngirim umpan balik utawa saran babagan Layanan kita, bisa uga nggunakake saran utawa saran sampeyan tanpa kudu mbayar sampeyan.

HAK PROPERTI INTELEKTIF

Amal Khamis nahan kabeh, judhul lan kapentingan lan layanan sing kalebu, tanpa watesan, teks, grafis, ilustrasi, logo, tandha layanan, hak cipta, foto, video, musik, lan kabeh hak properti intelektual. Kajaba diwenehake ing kesepakatan kasebut, sampeyan bisa uga ora, lan uga ora ngidini wong liya: ngasilake, ngowahi, ngowahi, nambah, dekompilasi, mbatalake, ngedol insinyur balik, lisensi, sublicense, nyewa, nyewakake, nyebarake, nyalin, nampilake umum, nerbitake, ngganti, ngowahi utawa nggawe karya turunan samubarang produk lan layanan;

Pranala menyang Situs Katelu

Situs web Amal Khamis bisa uga ngemot link menyang sumber daya pihak katelu lan bisnis ing Internet, sing diarani "link" utawa "Situs sing Disambung". Tautan kasebut disedhiyakake kanggo penak kanggo mbantu ngidentifikasi lan nemokake sumber daya Internet liyane sing bisa narik kawigaten sampeyan. Amal Khamis ora disponsori lan ora sah digandhengake karo "situs sing gegandhengan" pihak katelu. Amal Khamis ora sah nggunakake jeneng dagang, merek dagang, logo, segel resmi utawa materi hak cipta sing ditampilake ing tautan.

Amal Khamis ora ngontrol, ngesahake utawa ngawasi konten situs apa wae sing disambung. Sing kalebu, tanpa watesan, tautan liyane sing ana ing Site Link, lan pangowahan utawa pembaruan menyang Situs sing Sambung. Amal Khamis ora tanggung jawab kanggo pariwara web utawa kanggo macem-macem cara transmisi sing ditampa saka Situs Hubungan. Katemtuan Iki ora nutupi interaksi karo situs sing disambung. Sampeyan kudu mriksa kanthi teliti syarat lan kahanan lan kabijakan privasi ing situs pihak katelu.

Yen sampeyan nggunakake layanan apa wae sing disedhiyakake ing Situs sing Disambung, (a) Amal Khamis ora bakal tanggung jawab tumindak utawa ngilangi pihak katelu, kalebu akses pihak katelu utawa panggunaan data pelanggan lan (b) Amal Khamis ora njamin utawa ndhukung layanan sing diwenehake dening pihak katelu.

PENYELENGGARAAN REPRESENTASI lan KATENANAN

Informasi sing ditampa liwat Amal Khamis ora kudu dipercaya kanggo keputusan pribadi utawa hukum. Sampeyan kudu takon karo profesional sing cocog kanggo saran khusus sing cocog karo kahanan sampeyan. Ringkesane, panggunaan Layanan kita kanthi resiko dhewe.

TO THE EXTENT EXTENT OF APLITED BY LAW, AMAL KHAMIS AND AFFILIATE, SUPPLIER AND DISTRIBUTORS ORA KANGGO JAMINAN, ORA KANGGO Wujud, ORA GAMPANG, Babagan LAYANAN. LAYANAN Kasedhiya “Kaya Kuwi”. LAN DASAR "AS kasedhiya". KAMI SING PUNCAK KANGGO JAMINAN MERCHANTABILITY, FITNESS KANGGO TUJUAN APIK APIK LAN INFRINGEMENT. INFORMASI LAN PANUTUP VIA, SITUS WEBS, ORA KENA GAMPANG KANGGO KEPUTUSAN PRIBADI, MEDIS, LEGAL UTAWA KEUANGAN lan sampeyan kudu konsultasi karo PROFESIONAL sing cocog kanggo saran khusus kanggo target sampeyan.

TO LENGKAP PALING PENTING DENGAN LAW, ING TANPA JANGAN AKU KANGGO AMAL KHAMIS, ITU KANGGO, NGANGGO utawa ING KANGGURU UNTUK KANGGURU, ING SUKU, DIGUNAKAN, DENGAN ASI, NGGAL, ATAWA KANGGURU, NGGAL, KABUPATEN TEORI TINGGI, ING NGALAKI ATAWA Ora AMAL KHAMIS DITANGGANG WANGGO POSSIBILITI INGKANG KAMPUNG, lan INGKE BISAN ING KANGGO WANGGO.

AMAL KHAMIS INGKE TANPA TANGGUNGJAWAB utawa ING TANGGAPAN ING ANYEN TINDAKAN UNTUK PERKHIDMATAN PROFESIONAL YANG DIPANGGALKE DENGAN ANTORNEY INGGRIS ING ING NGANGGALIS ING ATAWA NGGABARGA LUKISAN KAMI, lan ANTARA GAMPANG ATAWA PANJENISAN ANTARA PERKHIDMATAN ANTARA

TANGGUNG JAWAB AMAL KHAMIS KANGGO KABEH KATUNGGUNGAN LAYANAN KANGGO TANPA KANGGO LUWIH $ 500 UTAWA JUMLAH BAYAR KANGGO AMAL KHAMIS KANGGO 12 WULUH PRESEDIEN LAYANAN ING PITAKON.

RELATIS lan INDUSTRI

Atas jeneng sampeyan lan ahli waris, eksekutor, agen, wakil, lan tugas, ngeculake, terus ngeculake, lan terus Amal Khamis, Sponsor Program lan afiliasine lan pejabat, karyawan, direktur lan agen masing-masing ora bahaya saka kabeh kerugian. , kerusakan, biaya, kalebu biaya pengacara, hak, klaim, lan tumindak apa wae jinis lan cilaka (kalebu pati) sing timbul saka utawa ana gandhengane karo Layanan. Sampeyan setuju manawa rilis iki wis diidinake kanthi bebas lan kanthi sukarela lan sampeyan ngonfirmasi manawa sampeyan wis ngerti apa sing sampeyan setuju.

Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi lan nyekel Amal Khamis, Sponsor Program lan afiliasi lan pejabat, karyawan, direktur lan agen masing-masing sing ora bahaya saka kabeh kerugian, kerusakan, biaya, kalebu biaya pengacara, hak, klaim, tumindak apa wae. lan cilaka (kalebu pati) sing ana ing pratelan pihak katelu sing ana gandhengane karo panggunaan Layanan, nglanggar Ketentuan kasebut utawa nglanggar hak-hak pihak liya.

Madeg LAW

Katemtuan kasebut bakal diatur miturut undang-undang Uni Emirat Arab.

TUTUP AGENSI

Katemtuan kasebut minangka kabeh persetujuan ing antarane sampeyan lan Amal Khamis babagan masalah kasebut ing Ketentuan kasebut, lan supersede lan ngganti perjanjian sadurunge utawa kontemporer liyane, utawa istilah lan kahanan sing ditrapake kanggo masalah kasebut ing Ketentuan kasebut. Sarat iki ora nggawe hak benefisiari pihak katelu.

TANGGAPAN, KABUPATEN lan GAMPANG

Gagal kanggo ngetrapake panentu ora nolak hak supaya mengko. Yen panentu ditemokake ora bisa dikalahake, panentu saka Ketentuan kasebut bakal tetep ditrapake lan istilah sing bisa dilaksanakake bakal nggambarake maksud kita kanthi rapet. Sampeyan bisa uga ora nemtokake hak-hak sampeyan miturut Katentuan kasebut, lan usaha kasebut bakal dibatalake. Amal Khamis bisa menehi hak-hak kanggo samubarang afiliasi utawa anak perusahaan kasebut, utawa kanggo penerus sing cocog karo bisnis sing ana gandhengane karo Layanan kasebut.

MODIFIKASI

Kita bisa uga mriksa Katentuan kasebut saka wektu, lan mesthi ngirim versi paling anyar ing situs web. Yen révisi kanthi temenan nyuda hak-hak sampeyan, kita bakal ngandhani (miturut conto, postingan ing blog utawa ing kaca iki). Kanthi terus nggunakake utawa ngakses Layanan sawise révisi ditrapake, sampeyan setuju bakal diwatesi karo Sarat sing wis diowahi.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakonan babagan panggunaan platform iki, aja langsung hubungi kita ing: case@lawyersuae.com utawa telpon + 971 50 6531334.

Gulung menyang Top