Firma Hukum Dubai

Hubungi kita

Contact Us

ayo ngomong, Hubungi saiki!

Entuk pitulung kanthi cepet

Perusahaan hukum kita melu litigasi ing Dubai utawa bagean saka Emirat. Kita nggunakake metode resolusi sengketa alternatif (ADR) kayata mediasi lan arbitrase. Perselisihan kasebut kalebu: perselisihan perusahaan ing antarane pemegang saham, mitra, pamilik, investor, LLC lan kemitraan; kasus sing nglanggar kontrak, penipuan, pelanggaran kerahasiaan, perwakilan salah, non-saingan, lan perjanjian utawa kontrak sing ora dingerteni; macem-macem perselisihan bisnis ing antarane bisnis, sing mbutuhake pengacara ukum lokal, pengacara syariah lan pengacara internasional.

Hubungi kita kanggo ndandani janjian ing kantor kita

Dolan maring kita dina iki kanggo konsultasi legal sing pas utawa ngirimake kasus sampeyan liwat email utawa formulir iki.

Pengacara khusus lan pengalamane

Yen dadi susah ing urip, kadang sampeyan mbutuhake wong sing nulungi. Saben dina, ora ana sing ora mlebu, sampeyan bakal duwe pahlawan super.

Kanggo Telpon Cepet Hubungi kita saiki utawa Panjaluk janjian:
Mobile: + 971506531334 utawa Ponsel: + 971558018669

29 pikirane babagan "Hubungi kita"

  1. Aku nduwe bisnis mobil ing zona gratis Dubai .. Al-Awir kanthi kemitraan
    Aku nate nerbitake Tenaga Pengacara kanggo kancaku supaya bisa menehi nalika ngeculake mobil
    saka port.
    Aku kepengin ngilangi Daya Pengacara iki.
    Tulung aku ngerti yen sampeyan bisa Nullify Power Attorney lan pinten
    iku bakal biaya
    Saiki aku manggon ing Texas USA
    Mugi kanggo krungu saka sampeyan rauh
    Thanks

  2. Pareng matur bapak,

    Aku duwe kasus kanggo salah sawijining kancaku sing kecekel nalika nyopir tanpa sabuk kursi, kertas kendharaan lan sawetara obat tekanan getih ing abu dhabi.
    Polisi nyekel dheweke lan sesuk dadi pangrungonane sing terakhir.
    Dadi, sampeyan bisa menehi saran apa jenis pitulung sing bisa diwenehake lan apa biaya sampeyan. Mangga nambani minangka paling penting.

  3. Saiki aku kerja ing Sekolah Glenelg Abu Dhabi, nalika aku mlebu kontrak ing taun 2011, kabijakan sekolah yaiku supaya karyawan menehi kabar 3 wulan nalika mundur (kaya Handbook Fakultas sing diwenehake). Biasane ing wulan Januari, kita mlebu formulir maksud sing arep bali utawa ora kanggo taun ajaran mbesuk, nanging pengunduran diri ditampa kanthi periode pemberitahuan 3 wulan sajrone taun. Taun iki sekolah nambahake pratelan sing ujar manawa kabeh pengunduran diri sing diajukake sawise 30 Januari bakal ditolak. Pitakonku apa sah dheweke nindakake ?? lan apa aku ora gelem mlebu? Utamane, amarga akeh sekolah miwiti rekrutmen ing wulan Februari.

  4. Aku butuh pitulung babagan nggambarake kekuwatan pengacara khusus kanggo individu kanggo ngetrenake bisnis ing Abu Dhabi. Apa sampeyan bisa ngrewangi iki?

  5. Pareng matur bapak,

    Aku dadi agen rekrutmen AS ing KERAJAAN NEGERI PAMAKSAAN INDIA, aku pengin ngajokake klaim ing co LLC, sing nyebabake kerugian aku kanthi ngetokake dokumen bisnis kanggo rekrutmen 100 ekspertirait tenaga kerja India. Kita ngentekake sekitar 20000AED kanggo kampanye rekrutmen calon calon sing milih wong-wong sing ngetokake surat tawaran lan saiki kanthi sengaja nundha proses visa kepungkur 4 motnhs sing cilaka reputaion bisnis, stres mental lan kerugian finansial.

    Kepiye kita bisa ngajukake Suite sing sah kanggo wong-wong mau lan apa sing bakal sampeyan fess?

    Tulung sarane

  6. Aku duwe pitakon:
    Bojoku lan aku duwe properti ing Dubai sing jenenge loro lan hipotek. ditambah aku duwe akun bank dhewe lan dheweke duwe.
    Kita ninggalake Dubai menyang negara sing asal kanggo apik nanging kita njaga properti lan akun bank kita.
    Kita butuh saran babagan:
    apa pendekatan hukum sing paling apik sing menehi kekuwatan kanggo saben barang liyane.
    Ing kasus kematian utawa koma, utawa sanajan kita pengin adol properti kasebut nanging mung siji sing teka ing Dubai kanggo ngurus kabeh supaya ora ana sing kudu teka ing Dubai.
    Lan kepiye cara ngatur kabeh panguwasa ing saben akun bank?
    Apa bisa ketemu pengacara ing perusahaan kanggo menehi saran babagan masalah iki?

  7. Kangge bapak / ibu,

    Salamvalekum keparenga aku ngenalake manawa aku minangka pengacara ing Majelis Bar Andhrapradesh saka India, bojone kakakku tilar donya kanthi kacilakan ing dalan Sohar saka Oman, kanthi tulung supaya kita ngerti kepiye ahli waris legal njaluk ganti rugi saka India. Proses amarga, ukum Oman sing ditrapake lan dokumen sing dibutuhake dsb., Tulung aku njaluk ganti rugi kanggo mbakyuku sing duwe anak loro, aku ngubungi sampeyan yen sampeyan bisa nuntun aku kanthi bener.
    Matur suwun sampeyan tuan / puan

  8. Pareng matur bapak ,

    Aku duwe pitakon babagan kontrak karo klub bal-balan .. Ing musim kepungkur, aku kerja ing klub Sepakbola ing Dubai lan klub kasebut ora ngurmati kontrakku amarga aku durung lunas. Miturut kontrak, kita nampa Dhuwit BONUS kanggo game kasebut (menang utawa asil tarik) .. Nalika aku lunga saka klub, dheweke ora bisa mbayar lan mung tetep ora nggatekake panjalukku kanggo mbayar liwat email ...

    Aku seneng banget yen sampeyan menehi saran babagan apa sing kudu ditindakake supaya bisa entuk dhuwit. Aku nyoba kontak karo manajer olahraga klub kanggo ngobrol babagan masalah iki, nanging dheweke ora nggatekake emailku ...

    Best regards

  9. Halo mung mikir manawa tenan sampeyan nggawe basis kontingensi ing ngendi sampeyan njupuk persentase sing setuju babagan pemulihan paling utama. Kita nandur modal menyang 2 unit ing Dubai bali ing taun 2008. Mantan pangembang ora ngirim lan ninggalake kita lan atusan stranded. Nganti sawetara taun kepungkur nalika sampeyan krungu ana panitia anyar sing ngrampungake kabeh proyek sing dibatalake lan ngurus utawa menehi likir lan ngatasi ganti rugi para investor asli sing ngalami iki. Wis pirang-pirang media lan warta ing sawetara taun kepungkur lan pungkasane ana hubungane karo pangembang Q anyar. Proyek kita minangka tampilan ijo lan 2 global lan kita mbayar luwih saka 3 dirham. Kita duwe kabeh dokumen lan statement bank. Kita kepingin weruh apa sampeyan bisa mbantu nganakake dana lan mbantu mbalekake dana. Kita wis ngrampungake karo pangembang nanging pilihan pemukiman kasebut ora cocog karo apa sing dikira pantes sawise ngenteni pirang-pirang taun iki. Yen sampeyan bisa ngirim email karo aku, kita bisa ngomong babagan iki. Matur suwun

  10. Jonathan Macklin

    (pesen iki dudu komitmen kanggo melu layanan hukum, ora mbayar biaya kanggo maca utawa mbales pesen iki, lan ora bakal mbayar biaya utawa biaya tanpa konfirmasi ditulis saka keterlibatan saka aku)

    Halo - sepedha motorku disabetake saka mburi dening supir Emirati tanggal 13 Februari lan aku digawa menyang rumah sakit nganggo driji sing dipotong lan sikilku rusak. Sopir kasebut dadi polisi utama ing polisi RAK, dheweke duwe 14 pelanggaran sing ora dibayar kanthi cepet, registrasi mobil dheweke wis kadaluwarsa nalika kedadeyan kasebut. Laporan Insiden Pertama negesake manawa supir kasebut kudu disalahake lan aku duwe kasus pengadilan tanggal 12 Mar 0900 ing Mulla Plaza.

    Apa bisa ing Dubai njaluk pratelan ganti rugi marang sopir iki? Aku duwe biaya ndandani motor, tagihan medis lan rehabilitasi, ganti 6000 / - sandhangan motor sing rusak, kelangan penghasilan, cacat sikil lan driji sing ilang.

    matur nuwun lan salam

  11. Aku diusir pungkasan taun amarga prosedur administrasi utawa ketertiban. Lan aku wis mriksa imigrasi sing dilarang. apa sampeyan bisa mbantu aku ngilangi larangan iki? apa aku bisa bali menyang Dubai. Amarga aku ora duwe kasus pidana. Aku lunga menyang omahku ing Dubai lan polisi mriksa bangunan lan dheweke uga nyekel aku lan ngeterake aku. mung kanggo kasus gf ???? iku kasus gedhe? apa sampeyan bisa nuntun

  12. Good Morning,

    Whiplash gulu sisih kiwa 15 April 2015 kepungkur amarga mobil nabrak mburi taksi (aku lan kancaku liyane minangka penumpang taksi kasebut). Aku rumangsa yen mripat kiwa lan kuping kiwa kena pengaruh amarga kedadeyan kasebut ... Aku duwe kabeh rincian taksi & Ford Escape sing kebeneran mobil nabrak ing mburi taksi kasebut .... Apa aku bisa menehi ganti rugi yen kanggo contone whiplashku mung entheng ...

  13. Pareng matur bapak,

    Aku duwe kontrak karo perusahaan ing Dubai kanthi jeneng Delite Trailers LLC kanggo njupuk sblc $ 3 juta sing diwenehake kanggo dheweke liwat para bankir "Mashreq Bank Psc".

    Bank dikonfirmasi kanggo nglakokake transaksi kasebut lan kita mbayar dhuwit luwih saka $ 300,000.00 kanggo transaksi kasebut lan tiba-tiba, bank lan klien ditarik ora ana sebab tartamtu.

    Apa sing bisa kita lakoni kanggo mbayar biaya?

      1. Humphrey, matur nuwun kanggo ngirim dokumen .. kita wis nliti lan bisa ngajukake kasus, kita bakal melu lan nindakake sing perlu. matur nuwun.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top