Law Firms Dubai

Hukum kanggo Wisatawan:
Cara Sampeyan Bisa Ditangkep Minangka Wisata Wisata ing UAE

tujuan sing populer

Negara Arab

UAE minangka salah sawijining tujuan liburan sing paling populer ing saindenging jagad, lan akeh turis sing ngupayakake perjalanan sing apik menyang negara Arab supaya bisa nyenengake kanthi lengkap lan nggunakake dhuwit kanthi wisata, blanja, lan kegiatan liyane.

dadi wicaksana babagan hukum lan adat lokal

hukum lokal ing UAE

mesthi selaras karo sistem hukum

Sanajan UAE minangka tujuan sing populer kanggo turis, kabebasan diwatesi. Ana sawetara perkara sing sampeyan bisa dicekel lan dipenjara. Dadi, kudu ngerteni babagan undang-undang lan adat lokal lan ngurmati supaya sampeyan selaras karo sistem hukum. Mangkene sawetara perkara sing sampeyan ora dileksanakake nalika sampeyan ing UAE.

Tarian ing Umum

Tarian ing umum dianggep dadi pelanggaran ing UAE. Sing dianggep gangguan saka katentreman umum, sing bisa ditangkep. Ana pirang-pirang wengi lan klub tari sing turis bisa digunakake.

Ngimpor Barang

Ora sah ngimpor produk lan porno menyang UAE. Uga, buku, majalah, lan video bisa diteliti lan bisa uga disensor.

Obat

Pelanggaran sing gegandhengan karo obat dianggep nemen. Ana paukuman sing angel kanggo narkoba, penyelundupan, lan duweke (sanajan jumlah cilik). Ana paukuman pati kanggo narkoba narkoba lan paling ora kunjara ukara 4 taun, sanajan obat-obatan ilegal sing paling cilik ditemokake ing sampeyan. Kajaba iku, anané obat ing aliran getih diitung dening panguwasa Emirati minangka pamilikan. Sawetara produk skincare lan E-rokok refills bisa ngemot bahan kaya minyak CBD sing dianggep ilegal ing UAE. Yen ditemokake, dheweke dirampas, lan pemilik bisa uga nduwe biaya pidana.

alkohol

Ana watesan kanggo asupan alkohol ing saindhenging UAE. Umat ​​Islam ora diidini ngombe alkohol, lan warga ora muslim mbutuhake lisensi alkohol kanggo bisa ngombe alkohol ing omah, utawa ing papan sing dilisensi. Ing Dubai, turis bisa entuk lisensi minuman keras sajrone wektu siji wulan saka rong distributor alkohol resmi Dubai. Lisensi iki mung bisa digunakake ing Emirat yen ditanggepi. Kajaba iku, sanajan ana lisensi omben-omben kanggo ngombe ing papan sing dipilih kaya hotel, klub, lan restoran. Ngombe utawa kena mabok ing umum bisa kaukum miturut ukum UAE.

Kode Gaun

Sampeyan bisa ditahan ing UAE amarga ora nganggo busana ing umum. Wanita disaranake nganggo busana sing sithik lan nutupi badan sing sensitif ing panggonan umum kayata mall lan taman. Lengan lan sikil kudu ditutupi kain, lan jeroan kudu didhelikake. Klambi renang sing diidini mung di pantai lan kolam renang. Ora sah nganggo salib.

Prilaku Nyinggung

Sumpah, nggawe postingan media sosial sing ngganggu babagan UAE lan nggawe tindak kasar ora sopan dianggep ora sopan, lan para pelanggar ngadhepi wektu penjara utawa deportasi. Kajaba iku, tampilan kasih sayang umum ora ngejarke, lan akeh turis sing ditahan kanggo nyekel tangan utawa ngambung ing umum.

Hubungan Ing njaba Nikah

Ora sah yen nggawe hubungan seks ing njaba omah tanpa preduli hubungane karo pasangan sampeyan ing njaba UAE. Yen ditemokake yen sampeyan duwe hubungan seksual ing luar omah, sampeyan bisa dianiaya, dipenjara, lan / utawa didenda lan diusir. Uga urip bebarengan utawa nuduhake ruangan karo wong liya jinis sing ora omah-omah utawa hubungane ora sah.

Mupangat saka Pengacara

Yen sampeyan kudu nate mbantah ukum kasebut ing UAE, mula sampeyan kudu njaluk bantuan saka pengacara. Perwakilan hukum bakal mbantu banget, utamane amarga ora gampang para pengunjung ngetutake kabeh aturan lan peraturan sing ana. Pengacara pengacara nawakake akeh mupangat, lan ing ngisor iki ana sawetara:

l Pengacara ngerti hukum ing tanah, lan dheweke ngerti kabeh prosedur hukum sing bisa uga sampeyan ora ngerti. Dheweke ngerti dokumen legal sing bener kanggo ngajokake, lan teknis sing ditemtokake.

l Pengacara sing berpengalaman bakal ngatasi pirang-pirang kasus kaya sampeyan, saengga bisa nggawe prekara sing dididik babagan sejatine kasus sampeyan bisa ditindakake, utawa kepiye carane tuntutane bisa diselesaikan.

l Pengacara sing trampil bakal mbantu ngajokake dokumen legal lan dokumen penting liyane kanthi bener.

l Pengacara ora mung kanggo menehi saran babagan masalah legal, dheweke uga bisa menehi saran kanggo menehi emosi. Dheweke ngerti stres kahanan bisa nyebabake sampeyan lan bisa menehi pitunjuk sing tenang lan nyenengake pikiran. Kajaba iku, hak istimewa pengacara-klien njamin apa wae sing dikandhani pengacara sampeyan bakal tetep rahasia.

kesimpulan

UAE minangka tujuan turis sing apik, nanging sampeyan kudu ati-ati amarga prekara-prekara sithik bisa menehi sampeyan ing crosshair kanthi wewenang. Sampeyan bakal entuk bathi kanthi apik yen sampeyan ngerti hukum, adat, lan budaya. Nanging, yen sampeyan ora seneng apa-apa, mesthekake sampeyan njaluk bantuan saka praktisi hukum sing wis ngalami kanggo mutusake masalah kasebut.

Ana solusi kanggo saben masalah hukum

Gampang kanggo klien internasional

Gulung menyang Top