Law Firms Dubai

Kabeh Babagan Kontol Divorce ing UAE

Jaga dhewe

Dinamika kulawarga bisa rumit nalika mundhak taun. Nalika kabeh kekawin diwiwiti kanthi apik lan uga kanthi tujuan sing paling apik, kadhangkala kedadeyan kaya sing direncanakake. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan kudu nggawe keputusan gedhe babagan cara sing beda.

Apa Kontrak Divorce?

Dhukungan lan dhukungan bocah

Kontrak cerai utawa perjanjian pemisahan cerai yaiku dokumen ditulis sing beda jenenge gumantung ing negara utawa lokasi kasebut.

Nanging, apa wae jenenge sing diarani ora penting. Tujuan kontrak cerai yaiku ngeling-eling apa wae kesepakatan sing wis dicapai ing pasangan bojo sing ana hubungane karo hak asuh anak lan dhukungan, alimony, utawa dhukungan spousal, lan pembagian properti.

Perceraian ora tau dadi proses sing gampang, biasane kebak emosi, ketegangan lan krasa sedhih. Nanging kanthi 25% nganti 30 persen perkawinan sing pungkasane pegatan saben taun, luwih aman ujar iki ora kaya sing dipikirake, lan sampeyan ora sepi.

Nglindhungi dhewe karo kontrak Manten

Sampeyan kudu ati-ati mlebu kontrak apa wae, lan tetep dadi pegatan. Sawise kontrak kasebut ditandatangani, sampeyan bakal diwatesi miturut syarat-syarat, sanajan urip sampeyan angel lan angel. Aja ngarep-arep supaya gampang bebas saka kontrak sing ditandatangani.

Ing ngisor iki, sanajan sampeyan wis dikepungake, sampeyan kudu mlebu kanthi cetha lan ngerti lengkap manawa sampeyan menehi kontrak lan bakal diwatesi kabeh syarat kasebut. Mesthine loro-lorone bakal entuk kompromi kanggo entuk bagean sing dikarepake.

Ora bakal dipikirake manawa sampeyan bakal entuk kabeh sing dikarepake lan partai liyane ora bakal entuk apa-apa sing dikarepake. Ana akeh biaya kanthi menehi tandha kontrak lan duwe pengacara cerai UAE sing wigati banget kanggo katon luwih dhisik sadurunge sampeyan nglakoni.

Ngenali lan Dibagi Aset lan Utang

Kanthi ngenali lan misahake aset lan utang, sing pisanan sampeyan kudu entuk yaiku formulir legal sing dibutuhake saka pengadilan negara, utawa situs web keadilan. Kaya perjanjian apa wae, sampeyan kudu nyatakake jeneng-jeneng partai sing melu persetujuan kasebut, sing ing kasus iki sampeyan lan garwa.

Sampeyan uga bakal nyakup kabeh rincian sing relevan babagan pernikahan, kalebu tanggal pernikahan, tanggal pisah, jeneng, lan umur anak saka pernikahane, alesan pegatan, lan tata cara lan alamat urip saiki lan kahanan saiki lan lokasi anak utawa aset liyane sing pengin dijenengi.

kanthi bener ngerteni kabeh jinis aset lan utang

Sabanjure kanggo konfirmasi manawa syarat kesepakatan sing ana ing dokumen kasebut wis ditampa dening sampeyan lan pasangan. Penerimaan kasebut ndadekake kontrak kasebut sah. Sabanjure yaiku kanthi tepat ngidentifikasi aset lan utang. Sawetara bakal bareng lan liyane pribadi utawa kapisah.

Umumé, barang sing diduweni pasangan sadurunge ningkahan isih dadi, nanging apa wae sing dipikolehi sajrone ningkahan karo dana omah-omah iku dadi kekarepan perkawinan sanajan barang kasebut digunakake dening pasangan. Mung aset lan utang omah-omah bisa dibagi.

Sabanjure kanggo ngrembug perjanjian apa wae sing bakal sampeyan tekan anak-anake. Sampeyan kudu mutusake sapa sing entuk hak asuhan, pamisah pamisah, utawa yen hak asuhan bareng karo sing paling apik kanggo sampeyan. Pilihan tradisional asring dadi hak asuhan, nanging akeh sing megat milih pengaturan yaiku bocah-bocah ninggalake karo wong tuwa loro.

Pungkasan, sampeyan kudu mbuwang dhukungan bocah lan dhukungan spousal. Sanajan hak bocah kanggo nampa dhukungan ora bisa mlebu, nanging hak sampeyan kanggo nampa dhukungan spousal bisa ditolak.

5 Bab sing Mesthi Mesthi Kalebu ing Pemisahan Pegatan Sampeyan

1. Jadwal Parenting-Wektu Detail

Kaping pirang-pirang klien ing kontrak cerai pengin rencana parenting-wektu sing rumit amarga iki bakal mbantu nyegah masalah musuhan. Jadwal wektu parenting penting kanggo dijaluk ing pegatan cerai lan iki bisa kalebu jadwal liburan sing rinci supaya pitakonan keadilan utawa sing duwe anak nalika liburan tartamtu mesthi muncul.

2. Khusus babagan dhukungan

Akeh kasus, alimony lan dhukungan bocah diijolake dening pihak-pihak. Penting banget kanggo syarat-syarat kasebut ditrapake ing kontrak cerai. Iki mesthekake yen kabeh ngerti babagan kewajiban.

3. Asuransi urip

Yen sampeyan utawa bojo bakal tanggung jawab kanggo mbayar dhukungan utawa alimony, mesthekake yen iki kalebu panentu ing kontrak pegatan sampeyan sing mrentah supaya bojo sing mbayar dhukungan asuransi njaga jumlah sing cukup kanggo ngamanake kewajiban.

4. Akun pensiun lan carane bakal dibagi

Mesthekake yen sampeyan dhaptar kabeh pensiunan aset pihak pensiun. Cetha kanthi rinci babagan carane aset kudu dipérang lan kanggo sapa waé aset sing dituju.

5. Rencana kanggo adol omah

Ing cerai, omah bisa didol sawise pungkasan, utawa bisa uga yen salah sawijining pesta wiwit pindhah metu. Apa wae kasus, penjualan omah kudu rinci supaya kabeh proses bisa mlaku lancar.

Napa Sampeyan Perlu Pengacara Perceraian sing berpengalaman ing UAE Kanggo Nyiapake Kontrak Perceraian

Hukum Kulawarga ing UAE luwih saka njupuk sertifikat nikah saka pengadilan. Uga kalebu prosedur pegatan, hak asuh anak, lan liya-liyane. Iki sebabe penting banget manawa sampeyan nyewa pengacara sing bener sing ngalami kabeh babagan hukum cerai lan kontrak.

Nalika nyiyapake kontrak cerai, luwih disaranake nyewa pengacara sing berpengalaman kanggo nyiapake dokumen kasebut. Nanging, yen pengacara pasangan wis siyap, sampeyan isih kudu nyewa pengacara kanggo mriksa maneh lan mesthekake yen kabeh syarat hukum ditambah, dikoreksi, utawa mbusak supaya bisa nglindhungi hak-hak sampeyan.

Sawetara tembung kaya "kepemilikan eksklusif," "hak asuhan sah," "ngeculake lan ngilangi kabeh tuntutan ing mangsa ngarep," lan "mbayar ganti rugi pas wektune lan ora mbebayani," tegese prekara sing penting banget. Mung pengacara mung bisa ngerti kabeh istilah kasebut lan implikasi kasebut ing kesepakatan sing diusulake. Dheweke bakal nggawe manawa ora ana slip supaya sampeyan ora kelangan hak-hak penting.

Pengawasan pribadi Dening UAE Top Legal Expert

Pakar sing disertifikasi lan Akreditasi Akreditasi Lengkap

Gulung menyang Top