Firma Hukum Dubai

Kacilakan Kapal Cruise

Tanduran Cedhot

Kapal pelayaran kaya kutha cilik sing ngambang ing banyu karo para staf lan penumpang minangka penduduk ing komplek multi-lantai sing nduwe klub omah, pusat rekreasi, lan restoran. Nanging, kaya kutha liyane, kapal pelayaran uga bisa ngalami risiko ciloko sing padha, loro sing gampang lan serius.

Cacat Kapal Cruise Kapal

kepiye ngrampungake kasus kasebut

Ya, kacilakan kapal pelayaran banget umum lan yen sampeyan nandhang siji, sampeyan kudu ngerti carane ngatasi kasus kasebut kanthi cara sing bener.

nandhang cilaka?

  • Layanan alkohol liwat
  • Keracunan pangan
  • Dinding tembok sing munggah
  • Anggota staf sing ora nggatekake peringatan reaksi lan alergen
  • Kacilakan kolam renang
  • Laka lan kacilakan eskalator
  • Objek sing ora dijamin
  • Penyakit legionnaire minangka jinis kahanan medis sing disebabake dening bakteri sing bakul ing bak mandi lan kolam renang

Jinis Tuntutan Kecil Kapal Kapal

Ana macem-macem jinis tuntutan kapal pelayaran sing bisa kalebu ing ngisor iki:

  • Mudhun dhawah
  • Perjalanan lan tiba utawa mudhun utawa tiba
  • Kacilakan Waterside utawa kolam renang
  • Ciloko saka geni ing kapal pesiar
  • Ciloko sing dialami sajrone dolan luar negeri
  • Virus infeksi Norwalk utawa infeksi norovirus utawa penyakit liyane sing disebabake dening kahanan sing ora aman utawa panganan sing kontaminasi
  • Kacilakan dhokter
  • Ciloko sing dialami sajrone kegiyatan rekreasi onboard
  • Kacilakan amarga kesalahan navigasi
  • Kacilakan obyek tiba
  • Serangan fisik utawa seksual amarga papan sing ora aman utawa ora aman
  • Ngalahake medical utawa nglanggar medis

Kacilakan Kapal Kapal Cruise

Api kapal pelayaran bisa nyebabake cedera pribadi lan trauma parah. Geni mesin bisa uga nggawe kapal pesiar utawa dhaptar sing bisa nyebabake prau njupuk banyu utawa malah klelep. Malfunctions mesin uga nyebabake penumpang kiwa sing terdampar ing tengah segara ing njobo kapal. Kapal kasebut uga bakal kelangan tenaga kanggo sistem penyaman udara lan limbah. Bakteri bisa nginfèksi panganan yen sistem panyimpenan pangan uga kena pengaruh.

Geni ing kamar mesin bisa nimbulaké risiko serius kanggo kru lan penumpang. Yen kapal pelayaran kelangan kekuwatan, bisa nyebabake:

  • injury
  • Semalat gedhe
  • Penyakit
  • pati

Geni mesin dadi keprihatinan kritis lan bisa nyebabake masalah karo sistem tenaga diesel sing gedhe-gedhe sing mlaku ing kapal kasebut. Pancen serius amarga mesin sing ngowahi propeller uga nyedhiyakake listrik ing sistem listrik kalebu listrik kalebu listrik sistem jamban vakum.

Kerusakan sing bisa diolehake maneh ing pratelan Kacilakan Kapal Cruise

Operator kapal pelayaran lan pamilik utang kudu ngurus. Garis kapal pelayaran tanggung jawab kanggo nggawe manawa ora ana risiko sing ora bisa ditrapake ing kapal sing bisa nandhang lara penumpang. Gagal ngrampungake tanggung jawab kasebut lan mbuktekake manawa operator utawa garis kapal pesiar ora bisa dilalekake supaya sampeyan ngajokake kerusakan sing bisa dibalekake ing pratelan kacilakan kapal pesiar. Kompensasi sing bisa sampeyan klebu:

  • Biaya papan rehabilitasi saiki lan mbesuk
  • Saiki lan biaya medis
  • Kapasitas penghasilan sing dipersonalisasi
  • Mundhak gajih karo upah mbesuk klebu
  • Penderita lan lara
  • Pratelan kanggo matine salah

Kepiye Pengacara Tuntutan Kacilakan Khusus Pelayaran Kapal Gunakake?

Kanthi bantuan pengacara kacilakan kapal khusus, sampeyan bisa uga manawa sampeyan bakal nampa ganti rugi sing tepat lan bisa dipercaya kanggo macem-macem jinis cedera sing sampeyan alami nalika ana ing njero kapal. Dheweke bisa nuntun sampeyan ing navigasi banyu sing ora pati ngerti babagan ngirim file marang pemilik kapal lan operator pelindhung.

pengacara pribadi utawa pengacara

Ngisi kasus marang pihak sing duwe kapal lan operator kapal pesiar.

Gulung menyang Top