Firma Hukum Dubai

Nangani kahanan darurat ing ngendi wae ing Uni Emirat Arab

Kontak darurat ing UAE

Menyang komunitas sing luwih seneng

Tetep Aman

Layanan darurat duwe nomer telpon darurat utawa darmabakti kanggo telpon darurat kritis. Ing sawetara negara, siji nomer digunakake kanggo kabeh layanan darurat. Ing sawetara negara, saben layanan darurat duwe nomer darurat dhewe.

Kanggo Kejahatan

  • Kanggo kedadeyan sing ana hubungane karo gangguan utawa safety, hubungi:
    • Polisi Abu Dhabi nglangkungi polisi Layanan Aman ing 8002626 utawa ngirim SMS menyang 8002828
    • Polisi Dubai ngliwati dheweke Layanan Al Ameen ing 8004888 saka ing UAE utawa +9718004888 saka njaba UAE
    • Polisi Sharjah ngliwati dheweke Layanan Najeed ing 800151, utawa ngirim SMS menyang 7999.

       

  • Hotline kanggo keluhan tenaga kerja: 8005005
  • Hotline kanggo masalah perdagangan manungsa: 8007283
  • Fax: + 971 4 217 1644
  • email: htccc@dubaipolice.gov.ae.

 

 

  • Kanggo nglaporake kekerasan lan penyalahgunaan wanita lan bocah, kontak
  • Kamentrian Dalam Negeri ing garis panas tollfree 116111
  • Otoritas Pengembangan Komunitas- CDA ing hotline: 800988
  • EWAA Papan perlindungan kanggo Wanita lan Bocah ing garis panas: 8007283
  • Yayasan Dubai kanggo Wanita lan Anak ing 800111
  • Pusat perlindungan bocah ing Sharjah kanthi pitulung gratis tanpa tol nomer 800 700
  • Pusat perlindungan wanita ing Sharjah nggunakake helpline bebas tol 800 800 700
  • Yayasan Hemaya kanggo Anak lan Wanita - Ajman ing hotline: 800himaya (800446292)
  • Aman Pusat Wanita lan Anak liwat Polisi RAK - 07-2356666 
  • Kanggo laporan planggaran kewan, hubungi

 

  • Kanggo nglaporake masalah hak asasi manungsa, gunakake eService saka:

 Sampeyan bisa ngubungi CDA ing nomer tol 8002121 utawa email ing human_rights@cda.gov.ae.

Gulung menyang Top