Priksa Larangan Lelungan, Waran Penangkapan Lan Kasus Polisi ing UAE

Lelungan menyang utawa manggon ing Uni Emirat Arab dilengkapi karo pertimbangan hukum dhewe sing ora bisa dilalekake. Negara kasebut misuwur amarga ngetrapake hukum kanthi ketat ing papan. Sadurunge nggawe rencana apa wae, penting banget kanggo verifikasi manawa sampeyan ora duwe masalah hukum sing bisa nyebabake masalah - kayata larangan lelungan, surat perintah penahanan aktif, utawa kasus polisi sing terus-terusan nglawan sampeyan. Kejiret ing sistem peradilan UAE dudu perkara sing pengin sampeyan alami langsung. Pandhuan iki bakal nuduhake sampeyan carane mriksa status sampeyan lan ngindhari kemungkinan ngelu legal, supaya sampeyan bisa nikmati wektu ing Emirates tanpa kejutan sing ora sopan.

Kepiye Cara Priksa Larangan Lelungan ing UAE?

Yen sampeyan arep ninggalake Uni Emirat Arab, penting kanggo mesthekake yen sampeyan ora duwe larangan lelungan. Sampeyan bisa mriksa larangan lelungan potensial kanthi konsultasi karo majikan sampeyan, ngunjungi kantor polisi lokal, tekan kedutaan UAE, nggunakake layanan online sing diwenehake dening panguwasa emirat kasebut, utawa konsultasi karo agen perjalanan sing kenal karo peraturan UAE.

⮚ Dubai, UAE

Polisi Dubai duwe layanan online sing ngidini warga lan warga mriksa larangan apa wae (Klik kene). Layanan kasebut kasedhiya ing basa Inggris lan Arab. Kanggo nggunakake layanan kasebut, sampeyan kudu ngetik jeneng lengkap, nomer ID Emirates, lan tanggal lahir. Asil bakal nuduhake.

⮚ Abu Dhabi, UAE

Departemen kehakiman ing Abu Dhabi duwe layanan online sing dikenal minangka Estafser sing ngidini warga lan warga mriksa larangan perjalanan penuntut umum. Layanan kasebut kasedhiya ing basa Inggris lan Arab. Sampeyan kudu ngetik nomer ID Emirates kanggo nggunakake layanan kasebut. Asil bakal nuduhake yen ana larangan lelungan marang sampeyan.

⮚ Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Fujairah lan Umm Al Quwain

Kanggo mriksa larangan lelungan ing Sharjah, bukak situs web resmi Polisi Sharjah (kene). Sampeyan kudu ngetik jeneng lengkap lan nomer ID Emirates.

Yen sampeyan ana AjmanFujairah (kene)Ras Al Khaimah (kene), utawa Ummu Al Quwain (kene), sampeyan bisa ngubungi departemen polisi ing emirat kasebut kanggo takon babagan larangan lelungan.

Apa Alasan Nerbitake Larangan Lelungan Ing Dubai Utawa UAE?

Larangan lelungan bisa ditindakake amarga sawetara alasan, kalebu:

  • Eksekusi utang sing ora dibayar
  • Gagal muncul ing pengadilan
  • Kasus pidana utawa investigasi kejahatan sing terus-terusan
  • Waran sing pinunjul
  • regejegan rental
  • Pelanggaran hukum imigrasi kayata overstaying visa
  • Gagal kanggo mbayar utang, kalebu silihan mobil, silihan pribadi, utang kertu kredit, utawa hipotek
  • Pelanggaran hukum ketenagakerjaan kayata kerja tanpa ijin utawa ninggalake negara sadurunge menehi kabar marang majikan lan mbatalake ijin
  • Wabah penyakit

Wong tartamtu dilarang mlebu Uni Emirat Arab. Iki kalebu wong sing duwe cathetan pidana, sing dideportasi sadurunge saka UAE utawa negara liya, individu sing dikarepake Interpol amarga kejahatan sing ditindakake ing luar negeri, pedagang manungsa, teroris lan anggota kejahatan terorganisir, uga sapa wae sing dianggep minangka risiko keamanan dening pemerintah. Kajaba iku, mlebu dilarang kanggo wong-wong sing nandhang penyakit nular serius sing nyebabake bebaya kesehatan umum kayata HIV / AIDS, SARS, utawa Ebola.

Ana uga watesan kanggo ninggalake UAE kanggo sawetara warga manca. Sing dilarang mangkat kalebu individu sing duwe utang sing ora dibayar utawa kewajiban finansial sing nglibatake kasus eksekusi sing aktif, terdakwa ing kasus pidana sing ditundha, wong sing diutus pengadilan tetep ing negara kasebut, wong sing kena larangan lelungan sing ditindakake dening jaksa penuntut umum utawa panguwasa liyane, lan bocah cilik sing ora didampingi. wali saiki.

Pemeriksaa Awal Sadurunge Nggawe Lelungan menyang UAE

Sampeyan bisa nggawe sawetara pamriksan awal (klik kene) kanggo mesthekake yen ora ana masalah nalika sampeyan lelungan menyang UAE.

  • Priksa manawa larangan lelungan wis ditanggepi marang sampeyan. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nggunakake layanan online Polisi Dubai, Departemen Kehakiman Abu Dhabi, utawa Polisi Sharjah (kaya kasebut ing ndhuwur)
  • Priksa manawa paspor sampeyan sah paling ora nem wulan wiwit tanggal lelungan menyang UAE.
  • Yen sampeyan dudu warga negara UAE, priksa syarat visa UAE lan priksa manawa sampeyan duwe visa sing sah.
  • Yen sampeyan lelungan menyang UAE kanggo kerja, priksa karo majikan sampeyan kanggo mesthekake yen perusahaan sampeyan duwe ijin kerja lan persetujuan sing cocog saka Kementerian Sumber Daya Manusia lan Emiratisasi.
  • Priksa karo maskapai sampeyan kanggo ndeleng apa ana larangan kanggo lelungan menyang UAE.
  • Priksa manawa sampeyan duwe asuransi perjalanan lengkap sing bakal nutupi sampeyan yen ana masalah nalika sampeyan ana ing UAE.
  • Priksa bebaya pitutur lelungan sing diterbitake dening pamrentah utawa pamrentah UAE.
  • Simpen salinan kabeh dokumen penting, kayata paspor, visa, lan kabijakan asuransi perjalanan, ing papan sing aman.
  • Ndhaptar karo kedutaan negara sampeyan ing UAE supaya bisa ngubungi sampeyan yen ana darurat.
  • Sinau babagan hukum lan adat istiadat lokal UAE supaya sampeyan bisa ngindhari masalah nalika sampeyan ana ing negara kasebut.

Cara Priksa Kasus Polisi ing UAE

Yen sampeyan manggon utawa ngunjungi Uni Emirat Arab, penting kanggo ngerti yen sampeyan duwe masalah hukum sing luar biasa utawa kasus sing ditundha marang sampeyan. Apa iku nglanggar lalu lintas, kasus pidana, utawa prakara hukum liyane, duwe kasus aktif bisa nyebabake akibat. UAE nyedhiyakake sistem online kanggo mriksa status legal sampeyan ing macem-macem emirat. Dhaptar ing ngisor iki bakal nuntun sampeyan langkah-langkah kanggo mriksa apa sampeyan duwe kasus polisi ing Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, lan emirat liyane.

  1. Dubai
    • Bukak situs web Polisi Dubai (www.dubaipolice.gov.ae)
    • Klik ing bagean "Layanan Online".
    • Pilih "Priksa Status Kasus Lalu Lintas" utawa "Priksa Status Kasus Liyane"
    • Ketik rincian pribadhi (jeneng, ID Emirates, lsp.) lan nomer cilik (yen dikenal)
    • Sistem bakal nampilake kasus utawa denda sing ditundha marang sampeyan
  2. Abu Dhabi
    • Ngunjungi situs web Polisi Abu Dhabi (www.adpolice.gov.ae)
    • Klik ing bagean "E-Services".
    • Pilih "Priksa Status Sampeyan" ing "Layanan Lalu Lintas" utawa "Layanan Kriminal"
    • Ketik nomer ID Emirates lan rincian liyane sing dibutuhake
    • Sistem bakal nuduhake kasus utawa pelanggaran sing luar biasa sing didaftar marang sampeyan
  3. Sharjah
    • Bukak situs web Polisi Sharjah (www.shjpolice.gov.ae)
    • Klik ing bagean "E-Services".
    • Pilih "Priksa Status Sampeyan" ing "Layanan Lalu Lintas" utawa "Layanan Kriminal"
    • Ketik informasi pribadhi lan nomer cilik (yen dikenal)
    • Sistem bakal nampilake kasus utawa denda sing ditundha marang sampeyan
  4. Emirat liyane
    • Kanggo emirat liyane kaya Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah lan Fujairah, bukak situs web polisi masing-masing
    • Goleki bagean "E-Services" utawa "Layanan Online".
    • Temokake opsi kanggo mriksa status utawa rincian kasus
    • Ketik informasi pribadhi lan nomer cilik (yen dikenal)
    • Sistem bakal nuduhake kasus utawa pelanggaran sing luar biasa sing didaftar marang sampeyan

Catetan: Apike kanggo mriksa karo panguwasa polisi sing gegandhengan utawa njaluk penasihat hukum yen sampeyan duwe keprihatinan utawa butuh pitulung luwih lanjut babagan kasus utawa pelanggaran sing ditundha.

Larangan Lelungan UAE lan Layanan Priksa Waran Penangkapan Kanthi Kita

Penting kanggo nggarap pengacara sing bakal mriksa lengkap babagan surat perintah penahanan lan larangan perjalanan sing diajukake marang sampeyan ing UAE. Salinan kaca paspor lan visa sampeyan kudu diajukake lan asil pamriksan iki kasedhiya tanpa kudu ngunjungi panguwasa pemerintah ing UAE.

Pengacara sing sampeyan gunakake bakal mriksa kanthi lengkap karo panguwasa pemerintah UAE sing gegandhengan kanggo nemtokake manawa ana surat perintah penahanan utawa larangan perjalanan sing diajukake marang sampeyan. Sampeyan saiki bisa ngirit dhuwit lan wektu kanthi nyingkiri risiko sing bisa ditangkep utawa ditolak metu utawa mlebu UAE sajrone lelungan utawa yen ana larangan bandara ing UAE. Sampeyan mung kudu ngirim dokumen sing dibutuhake kanthi online lan ing sawetara dina, sampeyan bakal bisa entuk asil mriksa iki kanthi email saka pengacara. Telpon utawa WhatsApp kita ing  + 971506531334 + 971558018669 (biaya layanan USD 600 ditrapake)

Priksa Layanan Penangkapan Lan Larangan Lelungan Kanthi Kita - Dokumen sing Dibutuhake

Dokumen sing dibutuhake kanggo nindakake investigasi utawa mriksa kasus pidana ing Dubai babagan larangan lelungan kalebu salinan warna sing jelas ing ngisor iki:

  • Valid paspor
  • Ijin penduduk utawa kaca visa ing omah paling anyar
  • Paspor kadaluwarsa yen diwenehi visa visa omah sampeyan
  • Prangko metu paling anyar yen ana
  • ID Emirat yen ana apa

Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka layanan iki yen sampeyan kudu ngliwati, menyang, lan saka UAE lan sampeyan pengin mesthekake yen sampeyan wis ora dhaptar ireng.

Apa sing kalebu ing Layanan?

  • Saran umum - Yen jeneng sampeyan kalebu ing dhaptar dhaptar, pengacara bisa menehi saran umum kanggo langkah-langkah sabanjure kanggo ngrampungake kahanan kasebut.
  • Rampung lengkap - Pengacara bakal mbukak priksa karo panguwasa pamrentah sing gegandhengan karo jaminan penahanan potret lan larangan perjalanan sing diajokake marang sampeyan ing UAE.
  • Privacy - Rincian pribadi sing sampeyan wara-wara lan kabeh perkara sing dibahas karo pengacara sampeyan bakal ana ing perlindungan hak istimewa pengacara-klien.
  • email - Sampeyan bakal entuk asil mriksa dening email saka pengacara. Asil arep dituduhake manawa sampeyan duwe jaminan / larangan utawa ora.

Apa sing ora kalebu ing layanan kasebut?

  • Angkat larangan kasebut - Pengacara ora bakal ngatasi tugas-tugas ngilangi jeneng sampeyan saka larangan utawa ngangkat larangan kasebut.
  • Alasan kanggo jaminan / larangan - Pengacara ora bakal nyelidiki utawa menehi informasi lengkap babagan alasan kanggo jaminan utawa larangan yen ana.
  • Kekuwatan saka pengacara - Ana kedadeyan nalika sampeyan kudu menehi Tenaga Pengacara kanggo pengacara kanggo nindakake priksa. Yen ngono, pengacara bakal menehi pitunjuk marang sampeyan lan menehi saran babagan carane nerbitake. Ing kene, sampeyan kudu ngatasi kabeh biaya sing relevan lan uga bisa diselesaikan kanthi masing-masing.
  • Jaminan asil - Ana kaping panguwasa ora ngumumake informasi babagan dhaptar ireng amarga alasan keamanan. Hasil semalat bakal gumantung ing kahanan khusus sampeyan lan ora ana jaminan.
  • Pakaryan tambahan - Layanan hukum ngluwihi nindakake priksa sing kasebut ing ndhuwur mbutuhake persetujuan beda.

Telpon utawa WhatsApp kita ing  + 971506531334 + 971558018669 

Kita nawakake layanan kanggo neliti larangan lelungan, surat perintah penahanan, lan kasus pidana ing Dubai lan UAE. Biaya layanan iki yaiku USD 950, kalebu biaya pengacara. Kirimi salinan paspor lan ID Emirates (yen ana) liwat WhatsApp.

Gulung menyang Top