Ndhaptar Wills ing UAE

Ngamanake masa depan sampeyan kanthi Will ing UAE

Nelpon kita saiki kanggo janjian urgent

Layanan hukum profesional kita yaiku diajeni lan disetujoni karo penghargaan ditanggepi dening macem-macem institusi. Ing ngisor iki dianugerahi kanggo kantor kita lan mitra kanggo keunggulan ing layanan hukum.

Apa Karsane?

Wasiat minangka dokumen paling penting sing sampeyan tulis amarga ngidini sampeyan milih wong sing bakal nampa apa sing sampeyan duwe nalika sampeyan mati.

nglindhungi aset
tuntunan anak
nglindhungi kulawarga

Napa sampeyan butuh Will ing UAE?

Kanggo ekspatriat ing UAE sing duwe aset, duwe Will sing digawe kanthi profesional penting. Undhang-undhang UAE ditrapake kanggo Wills digawe dening wong manca kanggo pembuangan property, duweni potensi tundhuk aset kanggo Shariah Law.

wasiat pungkasan anyar

Apa sing kudu dilebokake ing Wasiat: Properti, Aset?

Sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan ora duwe aset nanging wis nimbang apa sing bakal kelakon:

Dhuwit ing Rekening Bank • Pungkasan Pembayaran Layanan • Pembayaran Gratifikasi • Pati ing Manfaat Layanan • Kepemilikan Pribadi • Bisnis • Mobil • Saham • Obligasi • Investasi Liyane • Perhiasan lan Jam Tangan • Koleksi Seni • Reksa Dana • Situs web lan Warisan Digital • Enggo bareng Perusahaan

Ora ana aturan kanggo slamet ing UAE. Mulane yen sampeyan duwe akun bank gabungan, banjur ing pati salah siji sing duwe akun, akun bank bakal beku lan dana ora bisa ditindakake nganti Putusan Pengadilan ditampa.

Pitakonan Paling Sering

Apa bedane Will Single lan Will Mirror?

A Will Single, minangka jeneng tabet, iku Will kang disiapake kanggo siji Testator. Wasiat Pangilon yaiku rong (2) Wasiat sing meh padha sipate. Iki umume disiapake kanggo pasangan sing duwe klausa sing padha ing isi Wasiat.

Apa Probate?

Probate minangka proses hukum ing ngendi pengadilan sing kompeten nemtokake cara dibagi aset Testator sing wis tilar donya. Yen sampeyan tilar donya kanthi Will, pengadilan sing kompeten bakal mriksa isi Wasiat kanggo nemtokake apa sing dikarepake lan nglakokake.

Sapa sing Testator?

Testator yaiku wong sing nggawe Wasiat. Iku wong sing kepinginan dicathet ing Wasiat supaya dileksanakake nalika dheweke tilar donya.

Sapa sing dadi Pelaksana?

Executor yaiku wong sing menehi Wasiat ing ngarep pengadilan sing kompeten kanggo dieksekusi sawise mati saka Testator. Sampeyan kudu dadi wong sing paling dipercaya amarga penting kanggo proses hukum sakabèhé kanggo ngetrapake Will.

Sapa sing dadi Penerima?

Penerima yaiku wong sing nduweni hak kanggo nampa aset Testator (sawise tilar donya). Padha dijenengi dening Testator bebarengan karo persentasi saka aset sing padha bakal anduweni hak ing Will.

Sapa sing dadi Wali?

Wali minangka wong sing njupuk tanggung jawab wong tuwa saka bocah cilik saka Testator sing wis tilar donya. Yen sampeyan duwe anak sing isih cilik, penting kanggo menehi jeneng Wali ing Wasiat kanthi jelas supaya perwalian ora ditransfer menyang wong sing ora dikarepake.

Kepiye carane wasiat bisa ditindakake kanthi sah?

A Wasiat dileksanakake kanthi sah kanthi menehi notaris ing Kantor Notaris ing Dubai.

Apa Wasiat Notaris Dubai?

Wasiat Notaris Dubai minangka Wasiat sing diaktakake karo Kantor Notaris ing Dubai, UAE. Wasiat kasebut diaktakake ing ngarsane Notaris. Bisa ditindakake kanthi notarisasi online lan liwat notarisasi pribadi.

Apa Anane Ora Ana WILL

Akeh ekspatriat non-Muslim ing UAE ora ngerti yen ora ana Will sing kadhaptar kanthi sah ing UAE, proses nransfer aset sawise mati bisa dadi akeh wektu, larang regane lan kerumitan hukum. Iki bisa uga tegese aset sing dikumpulake sajrone wektu ing UAE bisa uga ora menyang wong sing ditresnani kaya sing dikarepake.

Pengadilan UAE Bakal Manut Hukum Syariah

Kanggo wong-wong sing duwe aset ing UAE, ana alesan sing gampang kanggo nggawe. Situs web resmi Pamrentah Dubai nyatakake yen 'Pengadilan UAE bakal tundhuk karo hukum Sharia ing kahanan apa wae sing ora ana sing dikarepake.

Iki tegese yen mati tanpa karsa utawa ngrencanakake wilayah sampeyan, pengadilan lokal bakal nliti wilayah sampeyan lan nyebarake miturut hukum Sharia. Sanajan iki bisa uga ora ana, implikasi bisa uga ora. Kabeh aset pribadi saka almarhum, kalebu akun bank, bakal beku nganti ana tanggung jawab.

Garwa sing duwe anak bakal nduweni mung 1/8 saka estate, lan tanpa wasiat, distribusi iki bakal ditrapake kanthi otomatis. Malah aset sing dienggo bareng bakal beku nganti masalah warisan ditemtokake dening pengadilan lokal. Ora kaya yurisdiksi liyane, UAE ora nindakake 'hak slamet' (properti sing diterusake menyang pemilik bareng sing isih urip nalika wong liya mati).

Salajengipun, pamilik bisnis prihatin, ing zona gratis utawa LLC, yen ana pemegang saham utawa matine direktur, ukum probabilitas lokal ditrapake lan saham ora diwarisake kanthi otomatis kanthi slamet utawa uga anggota kulawarga ora bisa milih. Ana uga masalah babagan njaga bocah-bocah sing duwe anak.

Sampeyan prayoga duwe karep kanggo nglindhungi aset lan bocah lan siap dina iki kanggo kabeh sing bisa lan bisa kelakon sesuk.

Carane nyiyapake utawa nggawe Will?

Kanthi persiapan sing tepat, sampeyan bisa nggawe wasiat sing nyukupi kabutuhan unik sampeyan.

Wigati wasiat iku cetha preduli saka kahanan pribadi. Tanpa wasiat, sampeyan ora duwe input babagan distribusi properti sampeyan sawise sampeyan mati utawa wong sing melu ngatur properti kasebut. Pengadilan lokal nggawe keputusan kasebut, lan ora duwe wewenang kanggo nyimpang saka hukum negara. Intine, negara dadi sepatu sampeyan lan nggawe kabeh keputusan kanggo sampeyan.

Iki bisa gampang dihindari kanthi perencanaan sing tepat. Kanthi nggawe karsa sampeyan saiki, sampeyan bisa nambah pranata utawa ngowahi dokumen nalika urip sampeyan berkembang. Penting kanggo mriksa wasiat saiki saben limang taun kanggo mesthekake yen iku anyar lan isih nggambarake kekarepan sampeyan ing mangsa ngarep.

Pengacara kita kadhaptar ing Departemen Urusan Hukum Dubai

Will drafting lan UAE estate planning minangka layanan unggulan lan keahlian kita. Kita duwe tim sing maneka warna lan multi-basa sing siap nulungi sampeyan nyiapake Will bespoke, kanthi tliti njelasake kepinginan sampeyan kanggo nglindhungi properti lan aset sampeyan kanggo generasi sabanjure.

Nelpon kita saiki kanggo janjian urgent ing + 971506531334 + 971558018669

"Kita pengin UAE dadi titik referensi global kanggo budaya toleran, liwat kabijakan, hukum lan praktik. Ora ana wong ing Emirates sing ngluwihi hukum lan tanggung jawab.

Syekh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum minangka Wakil Presiden lan Perdana Menteri Uni Emirat Arab, Panguwasa Emirat Dubai.

syeikh muhammad

Unsur Kunci sing kudu Dilebokake ing Kersa Panjenengan

Kerajinan a bakal sah sah njupuk planning, nanging ora perlu rumit. Mangkene bagean sing kudu diduweni kanggo wasiat sing solid:

Dhaptar Aset lan Utang

Nggawe akuntansi lengkap babagan apa sing sampeyan duwe lan utang:

  • Properti lan judhul real estate
  • Akun bank, investasi, lan pensiun
  • Kebijakan asuransi jiwa
  • Kendaraan kaya mobil, kapal, RV
  • Koleksi, perhiasan, seni, barang antik
  • Hipotek, saldo kertu kredit, silihan pribadi

Wong sing nampa

Temtokake ahli waris kanggo nampa aset sampeyan. Biasane iki kalebu:

  • Bojo lan anak
  • kulawarga lengkap lan kanca-kanca
  • Kelompok amal lan nirlaba
  • Pet care dipercaya

Dadi minangka tartamtu sabisa jeneng ahli waris, nggunakake jeneng legal lengkap lan info kontak supaya kebingungan. Nyatakake jumlah utawa persentase sing ditampa saben wong.

Nelpon kita saiki kanggo janjian urgent ing + 971506531334 + 971558018669

Awards

Layanan hukum profesional kita yaiku diajeni lan disetujoni karo penghargaan ditanggepi dening macem-macem institusi. Ing ngisor iki dianugerahi kanggo kantor kita lan mitra kanggo keunggulan ing layanan hukum.