Firma Hukum Dubai

Ngombe lan Pandu

alkohol

Ana pirang-pirang alesan kacilakan sing kedadeyan ing dalan wiwit saka dalan sing ala nganti kahanan cuaca sing ala. Nanging, nyopir ing pangaruh alkohol utawa obat-obatan liyane minangka panyebab kacilakan sing umum sing bisa dicegah kanthi gampang ngontrol diri.

pengaruh alkohol utawa obat-obatan liyane

sabab umum kacilakan

Yen sampeyan duwe kahanan kaya ngono, sampeyan kudu nyewa pengacara kacilakan mabuk ing Dubai supaya ora nasib.

Toleransi Zero kanggo mabuk nyopir ing UAE

Ing UAE, nyopir ing ngisor pengaruh apa wae sing mabuk kayata alkohol utawa obat-obatan liyane minangka tindak kriminal amarga ana kabijakan nol-nol sing ditindakake. Nyatane, sanajan ngombe umum dianggep ora ilegal.

Mangkono, jaksa umum bisa ngajokake kasus marang driver mabuk sanajan tingkat alkohol sing dideteksi ing awak ora diabaikan. Undang-undang sing ketat kasebut ditindakake kanggo nyuda kacilakan sing nyopir kanthi setan.

Kasunyatane, wong sing melu kecelakaan nyopir mabuk milih ngombe lan nyopir sanajan ngerti jalaran bisa uga nandhang sangsara lan uga cilaka. Dadi, pamrentah ora sopan tumrap para sopir mabuk.

Cara entuk lisensi alkohol ing Dubai

Sampeyan bisa entuk lisensi alkohol ing Dubai yaiku sampeyan dudu wong Islam. Nanging, sampeyan kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:

  • Mesthi luwih saka 21 taun
  • Kudu entuk gaji bulanan minimal 3,000 wulan
  • Kudu duwe visa panggonan
  • Mesthi ora dadi Muslim

Sampeyan bisa entuk formulir aplikasi saka situs web toko omben-omben Maritime lan Mercantile International utawa Afrika + Timur utawa nampa salinan hard saka toko kasebut. Saliyane ngisi formulir kasebut, dokumen ing ngisor iki kudu diajukake:

 

  • Sertifikat gaji
  • Salinan passport, kontrak penyewaan, visa penduduk
  • Foto ukuran paspor
  • Pembayaran beya saka Dh 270 utawa apa sing ditrapake sajrone kiriman
  • Salinan kontrak tenaga kerja sing diterbitake dening menteri ing basa Inggris lan Arab

Ing kasus perkawinan, mung bojo sing cocog kanggo nglamar kajaba bojo entuk NOC saka bojone. Wong sing duwe tenaga kerja uga kudu ngirim salinan lisensi dagang. Kanggo entuk lisensi liwat perusahaan sampeyan, pihak majikan lan pelamar kudu menehi tandha lan cap aplikasi kasebut. Biasane, aplikasi kasebut bakal diproses ing rong minggu.

Apa paukuman kanggo ngombe lan nyopir ing Dubai?

Paukuman kanggo ngombe lan nyopir ing Dubai bisa narik denda antarane AED 5,000 nganti AED 50,000, penjara antara 1 nganti 3 wulan, utawa loro. Kajaba iku, lisensi nyopir sampeyan bisa dicopot utawa dicopot maksimal rong taun. Sampeyan malah bisa kelangan kerja miturut sesuai karo Artikel 120 UU Buruh.

Ngombe lan drive paukuman

Gumantung saka keruwetan kacilakan, ana wong sing ngalami kacilakan sing mabuk bisa ngalami akibat utama lan ngrusak karir. Siji-sijine cara kanggo nyuda karusakan yaiku golek pitulung profesional. Pengacara kecelakaan nyopir mabuk bisa nylametake sampeyan manawa kecelakaan kasebut ora salah lan nggayuh pihak liyane sing tanggung jawab sing nduwe bagean langsung utawa ora langsung kanggo nyingkirake nyalahake sethithik kanggo nglindhungi.

Kita bisa nyedhiyani sampeyan kabeh pitunjuk lan saran sing dibutuhake

Solicitor kita kasedhiya 24 jam dina, pitung dina seminggu kanggo mbantu sampeyan ing kasus sampeyan.

Gulung menyang Top