Firma Hukum Dubai

Advokat Amal Khamis lan Pengacara

Amal Khamis dhaptar Advokat, Konsultan Legal lan Pengacara

Advokat Amal Khamis lan konsultan hukum minangka firma hukum UAE sing dikenali global kanthi cathetan kecemerlangan lan pimpinan profesional ing Dubai, UAE. Kita duwe pengalaman kumulatif luwih saka 50 taun.

Advokat Amal Khamis lan konsultan hukum nawakake klien minangka layanan legal sing fokus kanggo pelanggan lan larang regane kanggo perusahaan hukum bisnis sing luwih gedhe. Firma tenan ngugemi awake dhewe kanthi pendekatan lan perhatian pribadi kanggo saben klien. Kita kerja sama karo klien kanggo nemokake lan ngetrapake solusi sah sing cocog karo kabutuhan. Advokat Amal Khamis lan konsultan hukum nangani transaksi komersial lan musuhan kanthi dedikasi lan intensitas sing padha apa klien kita perusahaan Fortune 500 utawa bisnis cilik sing diduweni pribadi.

 

Anggota kantor kita: -

Pejabat kita bangga karo macem-macem pengalaman sing dituduhake ing anggota kantor:

 

Pendhukung Ibu: Amal Khamis - UAE nasional

Pendhukung Ibu: Amal Khamis - UAE nasional- Penasihat lan konsultan hukum. dheweke dadi pendiri pejabat Amal Khamis Advocates lan Legal Consultants. Dheweke dadi lulusan fakultas Syariah lan Hukum (LLB) - Universitas UAE.

Amal Khamis minangka pengacara senior ing Advokat Amal Khamis lan Firm Law Law Consultants. Dheweke duwe pengalaman sing wiyar ing hukum komersial, hukum tenaga kerja, ukum konstruksi, ukum media, musuhan.

Dheweke wis melu transaksi perusahaan profil dhuwur lan masalah resolusi musuhan. Dheweke kerja karo klien kanggo mutusake masalah spektrum sing akeh masalah komersial sing ngatasi operasi bisnis saben dinane.

Dheweke ngatasi kabeh aspek litigasi sing timbul saka masalah asuransi lan kepercayaan sing ora apik lan ing wilayah kasebut minangka tanggung jawab profesional, karusakan properti, lan subogasi. Dheweke uga duwe pengalaman akeh ing macem-macem jinis transaksi real estate lan bisnis lan litigasi, kalebu formasi, tuku lan adol, Financing, lan sewa.

 

Pak Alaa Jaber Muhammad Al Hoshy

Pak Alaa Jaber Muhammad Al Hoshy - lulusan Fakultas Hukum (LLB), saka Universitas Alexandria; Sadurunge nggawe Firma Amal Khamis, dheweke kerja ing firma pengacara sing terkenal ing UEA ing 'penasehat ukum lan konsultan hukum' Hashim Al Jamal 'minangka penasehat ukum lan Penasihat Hukum ing Omah.

Pengalaman kepungkur sajrone 15 taun minangka penasihat legal kanggo perusahaan-perusahaan investor lan kontraktor sing ana gandhengane karo latar mburi pendhidhikan legal supaya dheweke ngerti banget babagan keprihatinan para klien lan menehi saran babagan alokasi risiko sing cocog kanggo bisnis sing cocog.

Liwat karir profesional, Pak Alaa menehi saran sawetara perusahaan lokal lan manca lan nangani sawetara babagan perusahaan, komersial lan peraturan babagan internasional lan lokal babagan macem-macem aspek UU UA kalebu kalebu konsorsium lan usaha sama; strukture perjanjian tuku saham, perjanjian shareholders, jaminan njamin, aliansi strategis, perjanjian pangembangan proyek, menehi saran sah babagan transaksi perusahaan, hukum kompetisi, keuangan proyek, privatisasi, ukum medis, hukum energi lan masalah peraturan, tenders umum, undang-undang konstruksi, Projek EPC , hukum buruh, ukum pajak lan investasi manca.

Alaa praktik ing bidang asuransi, real estate, lan hukum bisnis lan komersial, kanthi penekanan babagan perlindungan asuransi, litigasi sipil, transaksi real estate lan bisnis.

 

Pak Salam Al Jabri

Salam Al Jabri - pengacara sing terkenal lan profesional, sing kerja ing Uni Emirat Arab wiwit taun 2006 nganti saiki.

Dheweke wis nangani kabeh aspek pengadilan ing kabeh pengadilan UAE, kalebu pertelingkahan komersial lan bisnis, litigasi, deposit, arbitrase, mediasi, konferensi pemukiman.

Dheweke wis nulungi prekawis persiapan pirang-pirang pacoban ing macem-macem masalah litigasi sipil lan wis ngrancang lan mbantah sawetara ukum prekara sukses lan gerakan, kalebu gerakan kanggo ngilangi lan ngringkes pengadilan, nyebabake resolusi sing sukses lan pemukiman sing optimal.

Menehi pengembang properti babagan masalah panggunaan darat kalebu persiyapan kontrak sub-divisi, sewa, lisensi, gampang, perjanjian mbatesi, lan pratelan manajemen. Menehi makalah hukum kanggo profesi lan klien babagan istilah kontrak sing diwenehake kalebu kewajiban tumindak kanthi apik ing negosiasi kontrak, babagan undang-undang kontrak sing ora adil, babagan masalah sing ana hubungane karo penegakan kontrak jual tanah, nyewa tanah makutha, ing korupsi lan Kriminalitas Komisi Komisi

 

Bapak Sayed Muhammad Abdul Aziz

Pak Sayed Muhammad Abdul Aziz - penasihat nasional lan konsultan hukum - lulusan Fakultas Hukum - dheweke kerja ing Uni Emirat Arab suwene 15 taun lan ing India suwene 14 taun ing kabeh jinis kasus.

Menehi saran babagan manajemen lan strategi tuntutan, kuantum, litigasi, induksi kontrak, résolusi, regejegan, hukum umum lan kuantum, tanggung jawab, lan pemulihan. Menehi pitunjuk babagan macem-macem prekara sing ana gandhengane karo asuransi, utamane ing wilayah ganti rugi / buruh 'buruh. Tuntutan hukum umum sing nyangkut juragan lan pihak katelu. Kasus Kesehatan Kesehatan, Laka kendaraan bermotor, tanggung jawab umum, kacilakan pesawat, lan tuntutan hukum umum liyane.

Keahlian inti ing bidang kalebu Penutupan pakaryan (pemecatan ora adil, proteksi umum, nglanggar tuntutan kontrak), rundingan nawarake Enterprise, Manajemen Kinerja, lan Usaha Bisnis HR, IR Strategi lan ukum kerja, Manajemen musuhan, industri ganti rugi lan organisasi. ngalangi lan kesehatan lan safety Pekerjaan.

Lan luwih anyar, aspek legal cybersecurity, kalebu ngatur reputasi pribadi ing ngisor data wajib nglanggar undang-undang lan hukum pidana.

 

Ibu Mona Ahmad Fawzy

Ibu Mona Ahmad Fawzy - Dheweke duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing macem-macem bidang hukum kalebu tuntutan hukum tumindak kelas, litigasi tort, hukum real estate, pengadilan lan koleksi ing Dubai lan UAE, ukum konstruksi, pengadilan bisnis, hukum kulawarga , lan litigasi umum. Dheweke aktif melu manajemen Kantor, acara internal. Dheweke uga dadi manajer hubungan masyarakat ing kantor kasebut.

Dheweke wis entuk pengalaman ing: Pemukiman Perumahan, Properti Komersial; Pemukiman Usaha; Aplikasi Lisensi Omben-omben; Preparasi dokumentasi keamanan kanggo pihak liya lan pihak uga pihak swasta; lan Ngewangi nyiyapake Wills & Probate lan Leases Retail.

Dheweke uga nduwe macem-macem masalah Konveyancing lan Perbankan lan Keuangan kanggo klien Konverter, Lending lan Badan Berkanun kalebu - Kabeh jinis Subdivision; Perjuwangan prioritas; Pangukuran lan Sederhana saka Pangukuran; Transfer Planson Sukses Pariwara; Transfer Land ing antarane pihak sing gegandhengan;

 

Pak Raj Jain

Raj Jain - Coordinator Legal- Dheweke aktif karo kabeh aspek dhukungan litigasi, kalebu ngrancang pengadilan lan korespondensi, nekani tinjauan dokumen lan urusan karo klien, pengacara, ahli, personel pengadilan, lan lembaga administratif.

Dheweke duwe pengalaman luwih saka 7 taun minangka koordinator legal kanthi pengalaman akeh ing jangkoan asuransi pertama lan pihak katelu, litigasi, konstruksi, hukum real estate, hukum kulawarga, cedera pribadi, pidana, hukum bisnis lan perusahaan.

Bidang praktik utama kalebu: Insolvensi perusahaan lan pribadi; Pamulihan utang;
Perselisihan kontrak; Penuntutan peraturan; Kekarepan, perkebunan & kapercayan; Pengadilan cedera pribadi hukum umum;

 

Pak Ahmed Mohamed

Pak Ahmed Mohamed - Dheweke minangka salah sawijining penyokong senior, kerja ing Uni Emirat Arab wiwit taun 2007 nganti saiki.

Dheweke menehi saran babagan kabeh aspek hubungan kerja kanggo klien kabeh ukuran lan ngalami ing pirang-pirang industri kalebu Resolusi Pertikaian Komersial, konstruksi, pertambangan, minyak lan gas, pabrik, pendhidhikan, lan toko.

Pengalaman kalebu: Masalah perusahaan lan komersial, kalebu masalah babagan akuisisi lan adol, perjanjian pemegang saham, kontrak komersial lan pamukiman. Perancangan babagan perencanaan Estate, kalebu kekarepan, kekuwatan pengacara sing mantep, kekuwatan njaga lan pitunjuk kesehatan sing luwih maju. Bab administrasi Estate sing ana hubungane karo Estet almarhum (atas jenenge individu lan perusahaan kepercayaan).

Masalah sing ana gandhengane kalebu pajeg, akuisisi properti, pembuangan, papan panggonan lan pamukiman.

 

Pak Ihab Al Nuzahi

Ihab Al Nuzahi He minangka pendukung profesional lan berpengalaman, makarya ing Uni Emirat Arab wiwit taun 2013 nganti saiki.

Litigating akeh musuhan industri, tuntutan perlindungan umum lan nglanggar kontrak kontrak ing pengadilan industri lan UAE. Dheweke nggantosi perusahaan kepercayaan, lembaga keuangan, kepercayaan, eksekutif lan individu kanthi menehi saran lan tumindak sing ana hubungane karo pemukiman properti, urusan keamanan lan administrasi properti

 

Pak Alaa Sayed Abbas

Alaa Sayed Abbas - Pengacara sing profesional banget, sing kerja ing Uni Emirat Arab wiwit taun 2013 nganti saiki.

Dheweke menehi saran loro perusahaan swasta lan publik sing ana hubungane karo perjanjian komersial kalebu kontrak konstruksi, kontrak kanggo nyedhiyakake barang lan layanan, kontrak jual tanah, perjanjian manajemen, hipotek, sekuritas, kekuwatan pengacara lan perjanjian lisensi.

Pak Al Gendi Ahmed Al Gendi - Pengacara berpengalaman lan misuwur ing UAE. Ahli ing Perselisihan Bisnis lan Komersial, Transaksi Bisnis, kasus finansial, Gabungan & Akuisisi.

Ngrancang lan menehi saran babagan pajeg, lisensi, kesederhanaan, kontrak pangembangan tanah, lan perjanjian kontribusi pangembang. Nyiyapake lan menehi saran babagan kontrak kanggo adol lan tuku properti, bisnis lan perusahaan.
Dheweke duwe pengalaman gedhe ing bidang perencanaan, finansial lan properti. Dheweke tumindak kanggo tukang kredit, pangembang properti, agen real estate, akuntan lan perusahaan kepercayaan.

 

Pak Khaled Elnakib

Khaled Elnakib - pengacara sing profesional banget, sing kerja ing Uni Emirat Arab wiwit taun 2007 nganti saiki.

Dheweke duwe pengalaman undhang legal lan asosiasi majikan. Praktekane fokus ing litigasi sipil ing pertelingkahan komersial lan bisnis, real estate, ukum konstruksi, lan tanggung jawab profesional. Dheweke wis misuwur ing kabeh lapangan, lan pengadilan pengadilan Federal UAE, kalebu analisis pleadings, penemuan, résolusi alternatif, persiapan uji coba, lan nyoba.

Dheweke uga wis nggambarake klien litigasi ing resolusi musuhan liwat mediasi sukarela lan konferensi pemukiman sing diwajibake pengadilan. Dheweke nggawa pengalaman luwih saka 10 taun ing litigation bisnis, pertahanan asuransi, pelanggaran hukum uga litigasi obat lan piranti medis.

 

Cik Nourhan Mohamed Adawy

Nourhan Mohamed Adawy - Duwe latar mburi pengalaman lan pengalaman sing sah lan makarya ing perusahaan hukum kita ing Dubai wiwit taun 2015 nganti saiki.

Wong profesional lan berpengalaman babagan hukum konstruksi, litigasi bisnis, undang-undang kulawarga, lan litigasi sipil umum. Dheweke wis nulungi prekawis persiapan pirang-pirang pacoban ing macem-macem masalah litigasi sipil lan wis ngrancang lan mbantah sawetara ukum prekara sukses lan gerakan, kalebu gerakan kanggo ngilangi lan ngringkes pengadilan, nyebabake resolusi sing sukses lan pemukiman sing optimal.

Dheweke aktif melu ing kabeh aspek dhukungan litigasi, kalebu ngrancang pleadings lan korespondensi, ngrampungake ulasan dokumen, riset hukum, lan urusan karo klien, pengacara, ahli, personel pengadilan, lan karo lembaga administratif hukum.

Gulung menyang Top