Firma Hukum Dubai

Pengacara Pakar ing Kasus Penguburan Dhuwit ing UAE

kegiatan pidana

Hawala

Istilah umum sing digunakake kanggo njlèntrèhake metode kasebut dening pelanggaran layanan finansial kanggo nyamarake sumber dhuwit yaiku penguburan dhuwit utawa Hawala. Hasil saka tumindak pidana didhelikake supaya bathi katon saka sumber sing sah.

Pengusiran pajak, dhuwit reged lan penegak ukum

penguburan dhuwit ilegal

tumindak finansial liwat lembaga keuangan

Sifat produk lan layanan sing diwenehake dening sektor layanan finansial mbabarake sektor kasebut kanggo nyalahake dhuwit sing dibuwang dhuwit. Kabeh ndonya, pelanggaran penguburan dhuwit duwe fitur sing padha.

Ana rong komponen kanggo pelanggaran. Padha:

  • Tumindake dhuwit laundering dhewe.
  • Lan tingkat kawruh utawa intuisi babagan sumber dana utawa tumindak finansial klien.

Apa tujuane nyilih dhuwit / Hawala?

Penguburan dhuwit menehi dalan kanggo pelanggar entuk dhuwit utawa dhuwit kanthi gampang tanpa digunakake. Tinimbang entuk dhuwit kanthi cara sing sah, pelanggaran kasebut ora nyingkiri panyiapan lan nggawe arus kanthi gampang tanpa mbayar pajak.

Apa tujuane nyilih dhuwit / Hawala?

Penguburan dhuwit menehi dalan kanggo pelanggar entuk dhuwit utawa dhuwit kanthi gampang tanpa digunakake. Tinimbang entuk dhuwit kanthi cara sing sah, pelanggaran kasebut ora nyingkiri panyiapan lan nggawe arus kanthi gampang tanpa mbayar pajak.

Kepiye Mlaku Laundering Dhuwit ing UAE?

Ing UAE, pengubahan dhuwit minangka proses sing dumadi ing telung tahap sing béda. 

  • Tahap pertama proses kasebut yaiku 'ngumbah' properti lan properti uga sumber kanthi tujuan nyamar. 
  • Lan integrasi, ing endi properti sing dirajut dikenalake maneh menyang pasar sing sah.
  • Ing UAE, Abu Dhabi, Dubai, lan Sharjah, macem-macem pengubahan dhuwit saka strategi sing gampang kanggo kompleks. Dheweke kalebu:
  • Struktur: Iki kalebu njupuk dhuwit sithik kanggo simpenan, banjur tuku instrumen bearer, kalebu tatanan dhuwit.
  • Nyusuli: Iki umume nglumpukake dhuwit dhuwit kanggo panguwasa manca lan nggawe simpenan karo bank luar negeri, sing duwe rahasia luwih gedhe utawa nganakake penguburan dhuwit mung sithik.
  • Perusahaan Awis: Perusahaan sing intensif awis bisa nampa awis lan pidana kanthi sah, lan tetep kabeh bener. Kanthi nindakake iki, ora ana biaya variabel karo perusahaan kasebut, lan nemokake bedane regane larang regane angel banget.
  • Pengubahan basis perdagangan: Invois ditrapake utawa luwih akeh kanggo nyamarake gerakan awis sing ilegal.
  • Bisnis lan kepercayaan Shell: Bisnis lan kapercayan Shell ora mbukak identitas sejatine pamilik kas.
  • Bank Capture: Pelanggar penguburan dhuwit tuku saham sing ngontrol ing institusi finansial kanthi kontrol penguburan dhuwit sing kurang lan ora mindhah dhuwit tanpa mriksa.
  • Kasino: Launders dhuwit bisa muter ing kasino, awis ing Kripik, lan mbutuhake pambayaran. Dheweke banjur nggawe simpenan minangka mriksa njaga minangka winnings game.
  • Real Estate: Dana haram bisa digunakake kanggo tuku real estate, banjur didol supaya bathi saka adol bisa katon bener kanggo wong njaba. Biaya properti kasebut dipalsukan lan bakul entuk bagean saka bathi kriminal amarga sarujuk karo kontrak sampeyan. 

Paukuman Gangguan dhuwit lan papan perlindungan pajak

Dhuwit reged, kejahatan finansial, evasion pajak, nerusake pidana, tumindak rahasia bank, Dhuwit kanggo mbiayai kegiatan kriminal. Paukuman kanggo laundering dhuwit ing Dubai utawa ing gagang UAE saka pentinge tumindak internasional. Penguburan dhuwit minangka pelanggaran sing serius banget, yen sampeyan utawa wong sing ngerti sampeyan wis dituduh babagan penguburan dhuwit, penting kanggo langsung hubungi pengacara penguburan dhuwit. Kanthi nyewa pengacara sing dibuktekake babagan pelanggaran penguburan dhuwit, sampeyan bakal bisa nyilikake sanksi pidana sing nyebabake asil utawa nglawan tuduhan kasebut.

Cara Nyewa Pengacara Laundering Dhuwit Saiki

Kasus pengubahan dhuwit bisa rumit lan rumangsa. Yen ngadhepi tuduhan-undakan dhuwit sing abot, sampeyan kudu langsung nimbali pertahanan sah UAE sing wis trampil.

Hukum Federal 9/2014 (sing ngowahi UU Federal 4/2002 sing kuwatir nglawan kejahatan penguburan dhuwit) (AKA Hukum AML Anyar) dilewati Dewan Nasional Federal UAE ing April 2013 lan wiwit ditindakake ing wulan Oktober 2014.

Paukuman kanggo laundering dhuwit luwih ketat miturut Hukum AML Anyar

Umumé, paukuman kanggo laundering dhuwit luwih ketat miturut UU AML Anyar dibandhingake karo Lawu AML. Miturut Hukum AML Anyar, kegagalan nglaporake transaksi sing curiga bisa narik denda antara 50,000 AED lan 300,000 AED utawa incarceration. 

Tintingan wong sing takon babagan transaksi sing curiga narik kawigaten nganti setaun siji utawa denda antara 10,000 AED lan 100,000 AED. 

Undang-undang AML anyar dibangun ing Tilas Hukum AML. Hukum AML Anyar ngatur dana pendanaan organisasi sing ora sah utawa ora kadaptar, pendanaan terorisme utawa nyita hasil saka tumindak penguburan dhuwit

ukum pengubahan dhuwit pancen ketat

Para penjahat duwe eksploitasi titik ing jaringan finansial.

Gulung menyang Top