Firma Hukum Dubai

Pengacara Pengacara Kanggo Real Estate

Hukum Real Estate

Pertikaian Properti

Ing Dubai lan Abu Dhabi, salah sawijining masalah hukum sing paling akeh gegayutan karo real estate. Sampeyan ora luwih penting kanggo njupuk pancegahan nalika negosiasi barang-barang ing kutha-kutha sing kasebut sadurunge kanggo uwal saka macem-macem fasco legal.

masalah reoccurring legal duwe hubungane karo real estate

UU Real Estate Law

pengalaman ing sektor konstruksi beda-beda

Sampeyan mbutuhake pengacara properti sing dipercaya, utawa sing ora kalebu mung kanggo nganakake perwakilan paling apik ing pengadilan sajrone pasulayan, nanging kanggo mbantah regejegan.

layanan pakar saka pengacara sah

Saiki, sampeyan ngerti manawa sampeyan kudu nyewa layanan ahli saka pengacara sah utawa pengacara supaya ora ana gangguan, dadi sisih legal sing luwih aman lan nyimpen dhuwit kanthi dawa; nanging kepiye sampeyan bisa ngerti pengacara sing paling apik sing bakal nuduhake minat sampeyan lan nawakake layanan sah dulur liyane? Iki kudu kita!

Apa kita?

Keahlian profesional kita ing macem-macem prekara hukum; menehi spokasi kanthi dhukungan teknis lan saran para insinyur, arsitek, lan surveyor kanthi pengalaman ekstensif ing sektor konstruksi beda, pribadi lan umum. Kawruh lan pengalaman sing jero ing kabeh jinis transaksi real estate wis nggarap supaya bisa nawakake layanan sing ora bisa ditrapake lan ndhuwur babagan karakteristik bisnis real estate: dodolan real estate, ijol-ijolan, sewa, kontrak pembangunan lan konstruksi , pembiayaan real estate, lisensi, lan liya-liyane.

Kita Pengacara

Sengketa real estate bisa rumit, kanthi akeh kangelan lan melu pirang-pirang pihak. Apa-apa kerusakan ing proses bisa nyebabake finansial finansial utawa nyebabake masalah masalah pribadi.

Sampeyan bisa ngandhani kawruh lan pengalaman sing akeh babagan undang-undang real estate lan prosiding ing saindenging emirat kanggo nggawe sampeyan nggawe panyegelan transaksi kasebut. 

Tim Pengacara kita nyedhiyakake layanan lengkap ing bidang real estate, uga ing operasi internasional, menehi saran klien manca sing pengin ndarbeni lan ngeksploitasi real estate ing kabeh wilayah ing UAE.

Layanan keahlian kita nyakup wilayah inti ing ngisor iki;

  • Disualekno Estate
  • Pangembangan Estate
  • Pendanaan real estate
  • Madeg lan lisensi bisnis real estate
  • Pamulihan saka simpenan mudhun utawa celengan dhuwit sing sregep
  • Ngrusak kontrak (gagal ngatasi kesepakatan)
  • Litigasi konstruksi (tanggungan mekanik, cacat, non-kinerja)
  • Leasing jangka panjang lan jangka pendek (omah, komersial lan ritel)
  • Perselisihan tenanan
  • Nganyari saiki
  • Lease lan nyewa review kanggo properti komersial, eceran lan omah
  • Tuan tanah lan pitulung penyewa
  • Résolusi hak milik lan pihak pengacara lan penyalahgunaan
  • Tatacara hukum lan peraturan ing Departemen Land Dubai
  • Ikatan, garansi lan perjanjian langsung
  • Perselisihan kontrak pambangunan lan pembangunan
  • Deleng Transaksi Sales
  • Nggambar Dokumen
  • Rembagan tawaran apik tenan
  • Résolusi lan arbitrase ing antarane para investor, pangembang, lan kontraktor

Saka wiwitan transaksi, tim khusus kita bakal setya ngetrapake kabeh langkah, ngilangi kemungkinan glitch futuristik (musuhan) dadi nol. Kapentingan sampeyan, klien kita dadi prioritas. Malah ing babagan masalah musuhan, sampeyan yakin bakal metu kanthi kapentingan sing isih aman. Sing kita lakoni. Tim litigator lan mediator sing akeh ngalami mesthi sampeyan wis dijamin.

Pengalaman ing proyek omah lan komersial

Bersenjata karo kawruh lan pengalaman umur ing konstruksi, perolehan rekayasa lan makarya karo Engineers, Architects, Planner regional, lan Surveyors; kita nyedhiyakake layanan sah sing paling apik kanggo investor individu, perusahaan, bank, lan makelar real estate. Kita uga menehi pitulung kanggo klien karo proyek omah lan komersial, eceran, luang, tugas olah raga. 

Sampeyan bisa tansah menehi pitunjuk lan pitulung lan pitulung pragmatik lan efisien kanthi kabeh transaksi real estate.

Resolusi Strategi Pertikaian Real Estate Dubai

Ngatasi Perselisihan Real Estate Liwat Rundingan utawa Litigasi

Gulung menyang Top