Firma Hukum Dubai

Hukum pusaka: Pengadilan UAE babagan distribusi aset

Hukum Pribadi

Sukses

Hukum pusaka utama ing UAE yaiku Hukum Sharia lan adhedhasar sawetara Hukum Federal sing diumumake. Kejaba saka iku, ukum utami sing sukses yaiku UU Sipil lan Hukum Pribadi.

sampeyan dudu nasional UAE

Hukum pusaka UAE

ukum pusaka ing UAE bisa rumit

Hukum pusaka ing UAE jembar banget lan bisa nampung kabeh wong preduli nasionalitas lan agama. Sukses kanggo umat Islam diatur dening Hukum Syariah ing ngendi non-Muslim duwe hak milih hukum ing negara asal. Hukum Syariah bisa menehi interpretasi lan perubahan maneh.

Dampak sadurunge

Kajaba iku, minangka yurisdiksi hukum sipil, pangaruh para utami ora mesthi dibandhingake karo sawetara ukum. Sing dibandhingake karo sawetara panguwasa, UAE ora melu hak slamet sing bisa diduweni bareng-bareng dadi pamilik sing isih urip lan pengadilan UAE duwe wewenang eksklusif kanggo mutusake masalah kasebut.

Kulawarga lan ahli waris duwe hak ngaku

Keturunan lan ahli waris duwe hak negesi pusaka almarhum miturut Hukum Syariah kanggo umat Islam. Ahli waris wasiat kasebut bisa uga negesake negesi kasebut yen dudu umat Islam yen ana sing disaranoni kanthi sah. Ing kasus umat Islam sing wis almarhum, pusaka kasebut bakal ditransfer mung wong sing nduweni ahli waris miturut prinsip Shariah.

Prinsip Hukum Shariah

Langkah kanggo pengadilan manawa matine wong Islam yaiku nemoni ahli waris lan negesake maneh liwat 2 saksi lanang kanthi bukti dokumentasi kaya sertifikat kelahiran lan sertifikat nikah. Adhedhasar prinsip Syariah, putu, wong tuwa, pasangan, anak, nieces utawa keponakan, lan adhine dianggep minangka ahli waris.

Apa Sampeyan Kudu Ngerti babagan Bakal?

A AKU biasane dadi instrumen sing paling umum sing digunakake kanggo ngliwati aset kasebut menyang ahli waris sing dipilih dening almarhum. Iki sejatine rinci babagan carane pengin properti sampeyan disebar sawise sampeyan tilar donya.

Kajaba saka ndhikte sapa sing kudu ndarbeni aset sampeyan, uga bisa digunakake kanggo nemtokake sawetara pangarepan kalebu hadiah khusus, eksekutif, lan para penjaga jangka panjang kanggo bocah kasebut. Kejaba saka kepinginan, bisa uga nggayuh rencana strategis kalebu solusi offshore sing luwih canggih utawa mantep kapercayan.

Napa Expats Kudu Duwe AKAN ing UAE?

Kanggo expats sing manggon ing UAE, ana alesan sing gampang kanggo nggawe wasiat. Situs web resmi Pamrentah Dubai nyatakake Pengadilan UAE bakal netepi hukum Syariah ing kahanan apa wae sing ora ana kekarepan. Iki tegese yen sampeyan mati tanpa rencana utawa kekarepan, pengadilan lokal bakal nliti kabeh properti sampeyan lan nyebarake adhedhasar hukum Sharia. Kayata, bojo sing duwe anak bakal nduweni 1/8 saka harta pusaka sing wis tiwas. 

Tanpa rencana perumahan utawa bakal ditindakake, distribusi kasebut bakal ditrapake kanthi otomatis. Saben aset pribadi saka almarhum kalebu akun bank bakal beku nganti tanggung jawab dibuwang. Malah aset sing dienggo beku nganti masalah pusaka ditemtokake dening pengadilan lokal. Ana uga transfer transfer otomatis kanthi otomatis ing ngendi bisnis.

Masalah-masalah Warisan Umum

Luwih asring ora, uneg-uneg sing umum yaiku saka ekspat sing tuku properti ing UAE kanthi jeneng utawa uga pasangan. Dheweke bisa dadi bingung apa hukum sing duwe warisan ditrapake kanggo aset lan biasane nganggep manawa undang-undang negarane dhewe bisa beda-beda saka hukum lokal ing UAE.

Aturan jempol emas yaiku yen masalah pusaka ing kasus kaya kasebut ditrapake adhedhasar Sharia. Kasuksesan ing ngisor iki undang-undang dioperasikake kanthi sistem saham saham utawa pusaka kepeksa.

Kanggo wong non-muslim, dheweke duwe pilihan kanggo ndhaptar wasiat karo DIFC WPR sing bakal menehi kepastian ing negarane ing Dubai menyang pewaris sing dipilih utawa bisa uga pindhah real estate menyang perusahaan liyane ing luar negeri. Solusi sing ditawakake gumantung marang saben kasus, mula konsultasi legal kudu digoleki wiwit wiwitan.

Napa Sampeyan Kudu Nyewa Ahli Pengacara ing UU Pusaka ing UAE?

Ana akeh sebab kenapa sampeyan kudu nyewa ahli pengacara ing hukum pusaka UAE. Sawetara iki kalebu ing ngisor iki:

  • Hukum pusaka UAE Beda karo Negara liya

Yen sampeyan nganggep manawa negara omah duwe undang-undang sing padha nalika nerangake hukum warisan ing UAE, sampeyan bisa uga nemoni masalah. Sampeyan kudu eling yen hukum, preduli saka sektor, beda karo negara liya. Yen sampeyan duwe keprihatinan babagan pusaka ing UAE, sampeyan kudu njaluk bantuan legal saka pengacara sing adhedhasar UAE lan ahli babagan hukum pusaka.

  • UU Warisan UAE Ora Ngerti Ngerti

Ora preduli apa sing dikepengini minangka warisan, sampeyan kudu ngerti yen ukum pusaka ing UAE bisa rumit lan ora kaya sing dipikirake. Iki pancen bener yen sampeyan dudu negara UAE lan sampeyan ora duwe pitunjuk babagan undang-undang lan peraturan sing ana ing ukum iki.

Yen sampeyan dadi warga negara UAE lan sampeyan ora pengin ngalami masalah utawa masalah liyane babagan warisan sampeyan, luwih becik nyewa pengacara kanggo mbantu sampeyan. Preduli babagan sejatine sampeyan babagan hukum pusaka ing UAE, layanan hukum pengacara bisa uga ora ana gunane.

  • Ngalami Tentrem Pikiran Nalika Nelpon karo Masalah Keturunan

Pengacara sing dipilih bakal dadi tanggung jawab kabeh sing dibutuhake kanggo ngrampungake masalah legal pusaka. Apa masalah sampeyan gedhe utawa cilik, sampeyan bisa yakin manawa pengacara pusaka UAE sing wis berpengalaman lan berkualitas ora bakal menehi apa-apa kejaba rasa kepenak lan kepenak sajrone proses kasebut.

Nyewa Pengacara Warisan UAE Paling Anyar Saiki!

Akeh wong ekspatriat sing manggen ing UAE ora ngerti yen ora ana AKU, sing dikawruhi karo sistem hukum UAE, proses utawa praktik nindhahake aset sawise mati bisa ngetrapake wektu, larang regane lan rumit babagan hukum.

Yen ana gegayutan karo warisan pusaka ing Dubai UAE, mesthi wicaksana nyewa pengacara kanggo pakaryan kasebut. Bab iki bener banget yen sampeyan expat lan ora ngerti hukum pusaka UAE. Elinga, ukum babagan pusaka beda-beda gumantung saka siji negara menyang negara liyane. Dadi, priksa manawa golek pengacara pusaka sing tepat ing Dubai UAE supaya bisa ngalami katenangan kanthi ati.

Nglindhungi kulawarga lan Aset

Pengacara pidana sing disertifikasi bisa mbantu sampeyan.

Gulung menyang Top