Pengacara Kelalaian Medis - Ngerti Hak Hukum Sampeyan Luwih Apik!

Nelpon kita saiki kanggo janjian urgent

Layanan hukum profesional kita yaiku diajeni lan disetujoni karo penghargaan ditanggepi dening macem-macem institusi. Ing ngisor iki dianugerahi kanggo kantor kita lan mitra kanggo keunggulan ing layanan hukum.

Pengacara malpraktik medis sing duwe spesialisasi ing litigasi malpraktek medis minangka ahli ing lapangan. Yen sampeyan wis cilaka dening dokter, rumah sakit, utawa profesional medis liyane, kita bisa nulung sampeyan nggawe kasus nglawan dheweke.

Ora ana keraguan manawa tuntutan hukum malpraktek medis kalebu kasus hukum sing paling rumit lan tantangan kanggo gugatan. Akibaté, dheweke mbutuhake pangerten sing jero babagan hukum lan obat. Supaya bisa kasil nangani kasus alam iki, pengacara malpraktek mbutuhake loro legal expertise lan pengalaman.

link sabab antarane karusakan lan fault
kesalahan medis
kurang perawatan medis

Profesional medis lan Dokter diatur dening hukum

UU No.10/2008 ngatur praktik medis ing UAE. Undhang-undhang kasebut ngatur profesional medis babagan kewajiban lan tugase.

Kaya sing kasebut ing Pasal 4 saka undang-undang kasebut, dokter duwe kewajiban ing ngisor iki:

Penting banget kanggo dokter ngetutake pedoman ing ngisor iki:

  1. Sesuai karo gelar lan bidang spesialisasi, netepi aturan, peraturan, lan prosedur sing ana gandhengane karo profesine.
  2. Kanggo miwiti diagnosa lan nambani pasien, perlu kanggo ngrekam status kesehatan pasien lan riwayat pribadi lan kulawarga.
  3. Nemtokake rumus medis, nemtokake jumlahe, lan cara nggunakake kanthi nulis bebarengan karo jeneng rumus, teken, lan tanggal. Resep kudu nandheske kanggo pasien utawa kulawargane pentinge netepi cara perawatan lan efek samping sing ana gandhengane karo obat kasebut.
  4. Ngandhani pasien babagan sifat lan keruwetan penyakit kasebut kajaba kapentingane ndhikte liya utawa kahanan psikologis nyegah. Rong kasus mbutuhake supaya kulawarga pasien dilaporake:
    a. Pasien sing ora kompeten utawa ora nduweni kompetensi lengkap.
    b. Yen kasus kesehatane ora ngidini ngandhani dheweke kanthi pribadi, lan entuk idin dheweke angel.
  5. Priksa manawa komplikasi sing disebabake dening perawatan medis utawa bedah dipantau lan diobati sanalika bisa.
  6. Kerjasama karo dokter liyane babagan perawatan pasien, menehi kabar babagan status kesehatan pasien lan tindak lanjut apa wae yen dijaluk, lan konsultasi karo spesialis yen perlu.

Malpraktik Medis utawa Negligence: Apa Iku?

Pelanggaran medis utawa teledor minangka tumindak salah dening profesional medis. Malpraktik Medis utawa Negligence yaiku nalika dhokter utawa profesional medis liyane nindakake perkara sing nyebabake ciloko kanggo pasien. 

Sampeyan mbutuhake pengacara malpraktek hukum ing Dubai utawa pengacara malpraktek medis ing UAE kanggo tuntutan kelalaian rumah sakit kanggo mbuktekake kasus sampeyan ing pengadilan. Ing Klaim utawa Kasus Kelalaian Medis - Sampeyan kudu bisa mbuktekake manawa kesalahan sing ditindakake dening Kesehatan utawa Profesional Medis nyebabake cilaka pasien. Iki jenenge"akibat,” tegese karusakan utawa cilaka sampeyan wis kedaden utawa disebabake kesalahane dokter utawa kesehatan.

"Yen dhokter ora bisa nindakake kabecikan, dheweke kudu dicegah saka gawe piala." – Hippocrates

The Hukum Tanggung Jawab Medis, wiwit 16 Desember 2008, kanthi cetha nyatakake standar hukum sing kudu ditindakake dening para profesional medis ing saindhenging Uni Emirat Arab. Miturut Hukum Tanggung Jawab Medis, kabeh institusi kesehatan ing UAE wajib duwe asuransi malpraktik medis. 

Ana masalah hukum tartamtu sing ana hubungane karo Hukum Kedokteran lan Peraturan sing cocog, sing kalebu tanggung jawab kanggo kesalahan medis, tanggung jawab sing kudu ditindakake dening dokter, akuisisi wajib asuransi malpraktik medis, investigasi malpraktek medis, proses disiplin, lan paukuman sing digandhengake karo nglanggar Hukum Kedokteran lan Peraturan. 

Pengamatan anyar ing lapangan nuduhake yen masyarakat saya tambah akeh lan luwih siap kanggo ngrampungake perselisihan sing nuduhake sektor medis miturut hukum malpraktik UAE utawa Dubai. Iki kabeh amarga pangembangan peraturan lan legislatif sing ditindakake babagan sektor medis ing UAE. Keluhan bakal dirujuk menyang tanggung jawab medis sing disedhiyakake dening Menteri Kesehatan lan Nyegah utawa pimpinan otoritas kesehatan lokal. Pelanggaran kesalahan kanggo tumindak kriminal, nanging bakal dianggep 'pelanggaran' dening komisi tanggung jawab sing luwih dhuwur.

Ing UAE, tuntutan malpraktik medis bisa ditindakake kanthi telung cara:

  1. Lоdgіng a соmрlаіnt sing cocog karo hеаlthсаrе аuthоrіtу;
  2. Brіngіng sipil sing bisa nduwéni; utawa
  3. Nuduhake tuntutan pidana karo polisi utawa рrоѕесutіоn umum. Opsi iki bisa ditindakake ing wektu sing padha utawa kanthi teliti, sanajan sadurunge pengadilan pidana biasane tetep ing kasus apa wae.

Ora ngerti Dr Ameen Al Amіrі, asistén undеrѕесrеtаrу saka Kementerian saka Hеаlth lan Prеvеntіоn kanggo Publіс Hеаlth Policy lan Lісеnѕіng.

Anyar ing Dubai, Abu Dhabi lan Sharjah, UAE duwe tujuan sing padha, dokter lan dokter, sawetara keseimbangan sing ana ing kabeh faktor sing ana. Ing ngisor iki, sawetara proses kasebut diselidiki lan sawetara kasus sing diselidiki.

Mangkene hak lan tanggung jawab pasien ing Dubai utawa UAE.

Ngajokake keluhan medis ing otoritas kesehatan sing cocog

Keluhan Kelalaian Medis ing Dubai - Otoritas Kesehatan Dubai

Ndhaptar Keluhan Kelalaian Medis ing Abu Dhabi - Departemen Kesehatan

Ndhaptar keluhan sing ana gandhengane karo fasilitas sing dilisensi MOHAP ing Ajman, Sharjah, Ras Al Khaimah, lan Umm Al Quwain.

Kita bisa nindakake iki kanggo sampeyan. Kita bisa nulis keluhan menyang panguwasa kesehatan sing cocog amarga kita wis rutin ngatasi keluhan kasebut. Tulis kanggo kita ing case@lawyersuae.com | Telpon kanggo janjian  + 971506531334 + 971558018669

Pengaruhe bakal nemokake nalika ana kesalahan, sing kalebu, sapa sing nindakake malpraktik, uga bisa uga duwe prilaku liyane. Pasien, dokter lan рrоvіdеrѕ bisa nggawe komisi ing komisi kasebut, sajrone 30 dina, kanthi luwih dhuwur, bisa disetel liwat Cаbіnеt. Kabeh sing bisa ditindakake, yaiku final lan naleni kabeh sing melu.

Yen dhokter ditemokake cubluk, panguwasa kesehatan diwènèhaké kanggo njupuk patang tumindak khusus:

(а) Reprimand ing profesional utawa lembaga;

(b) Ríԛuіrе рhуѕісіаn kanggo nglatih latihan luwih lanjut lan ѕuреrvіѕіоn frоm аnоthеr kesehatan kesehatan sing dilisensi рrоfеѕѕіоnаl;

(c) Suѕреnd utawa bisa uga milih dokter sing ana ing perawatan medis (ana) utawa (utawa) utawa obat-obatan sing ora ana ing dokter sing ora bisa ditliti;

(d) Rampung ing ún .tіtutіоn.

Apa Sampeyan Nduwe Hak Hukum Kanggo Ngajukake Tuntutan utawa Sengketa Medis?

Miturut hukum UAE, hubungan dokter-pasien dianggep minangka kontrak. Iki tegese institusi kesehatan / rumah sakit utawa dhokter duwe tanggung jawab kanggo ngetrapake perawatan sing dibutuhake kanthi cara sing cocog miturut syarat kontrak. 

Akibate, klaim kelalaian medis dianggep minangka kasus pelanggaran. Nalika nerangake dokter, ing kasus kaya mengkono, dheweke kudu tanggung jawab amarga ora menehi perawatan lan perhatian medis marang pasien utawa ora nyedhiyakake tingkat layanan medis sing dibutuhake sing dikarepake bakal diwenehake ing kahanan kasebut.

Saka sudut pandang tlatah ing UAE, penyalahgunaan medis lan apus-apus ing rumah sakit uga bisa dideleng kanthi anane "tumindak sing nyebabake cilaka" dianggep minangka kerusakan.

A salah minangka tumindak utawa ngilangi sing nyebabake cilaka utawa cilaka kanggo wong liya lan minangka kesalahan sipil sing ditindakake dening pengadilan.

sembarang pengacara pelanggaran medical qualified ing UAE bakal ngandhani yen miturut Artikel 14 sing ditulis ing Hukum Tanggung Jawab Kedokteran saka UAE, istilah "kesalahan medis" ditetepake minangka kesalahan sing kedadeyan amarga kelalaian saka dokter, utawa amarga kurang perhatian marang pasien, utawa amarga kurang kawruh profesional.

Adhedhasar kahanan kasebut, telung unsur wajib kudu ditindakake supaya bisa nanggung tanggung jawab babagan UU Tanggung Jawab Kedokteran ing UAE. Ing ngisor iki unsur-unsur wajib kasebut:

  • Kesalahan medis
  • Kesalahan medis sing nyebabake karusakan kanggo penuntut
  • Sing nuntut wis nandhang kerugian amarga karusakan

Ing ngisor iki uga kudu disebutake yen Kode Sipil UAE nyatakake teori tort ing ngisor iki: wong, sing nglakoni piala, bakal tanggung jawab kanggo kerugian, preduli manawa kerugian kasebut nuduhake karusakan ing properti utawa cedhake pribadi.

Minangka pratelan adhedhasar tort, prasyarat kanggo menehi ganti rugi medis ana hubungane karo karusakan, kesalahan, lan hubungan sebab-akibat antarane karusakan lan kesalahan.

Panaliten sing ditindakake ing lapangan pengadilan UAE nuduhake yen yurisdiksi liyane gumantung marang masalah sebab-akibat luwih akeh tinimbang sing ana ing UAE. Asile, para penasehat pelanggaran lan pengacara pelanggaran medis ing UAE asring cukup kanggo mbuktekake kasedhiyan kerusakan lan kesalahan.

Nguripake kanggo Pengadilan UE UAE

Yen kita nggambar paralel ing antarane yurisdiksi AS, Inggris, lan UAE, kita bakal weruh yen ing kasus terakhir, kita bakal ngatasi wangun yurisdiksi sing kurang litigious. Tambah akeh, pengacara malpraktek medis lan pengacara litigasi ing UAE lan Dubai, utamane, mirsani luwih cenderung menyang pendekatan berorientasi litigasi ing lapangan. Nanging, kudu dicathet yen undang-undang UAE saiki ora menehi kritéria khusus kanggo nemtokake kerusakan sing kudu diwenehake miturut kahanan tartamtu.

Nalika melu kasus malpraktik medis ing UAE, sampeyan kudu nimbang masalah sing penting banget ing ngisor iki. Kaping pisanan, pengadilan UAE bakal njupuk keputusan babagan karusakan emosional lan materi. Ing kasus kasebut, masalah sing ana gandhengane karo penentuan karusakan dadi luwih tantangan amarga ora ana cara utawa rumus sing ketat kanggo netepake karusakan. 

Ing kene, sampeyan kudu ngerti manawa pengadilan UAE ora bakal ngetrapake pendekatan forensik kanggo mundhut penghasilan sampeyan, sanajan sampeyan ngaku adhedhasar perkiraan konkrit. Ing sisih liya, sampeyan uga kudu ngerti yen pengadilan UAE bakal nuduhake sikap sing luwih loman marang pencari nafkah utama kulawarga sing dianggep.

Cukup seneng, jumlah sing dianugerahi kanggo penuntut babagan kasus cedera pribadi saya tambah akeh ing taun-taun pungkasan. Kanggo luwih spesifik, Pengadilan Abu Dhabi menehi 7 yuta AED nalika mriksa kasus sing nuduhake karusakan otak bocah sing disebabake overdosis anestesi. 

khusus ing litigasi medis
malpraktek
pengalaman ing hukum teledor medical

Hukuman lan paukuman kanggo Malpraktik Medis

"Ing kasus, dосtоrѕ аnd mеdісаl tесhnісіаnѕ bisa nоt bе аrrеѕtеd, ԛuеѕtіоnеd оr dеtаіnеd unlеѕѕ a fіnаl dесіѕіоn dening hіghеr ing medical lіаbіlіtу соmmіѕѕіоn іѕ digawe kanggo meneh еffесt thаt a reged mеdісаl malpraktek hаѕ bееn соmmіttеd," ngandika Dr Al Amіrі. Yen sampeyan duwe piala lan ngrugekake, manawa bakal ngalami ukuman sing padha, nanging mung wong loro.

Iki bisa uga kudu dibayar lan uga menehi ganti rugi finansial kanggo korban kanggo korban. Yen pelanggaran berat bisa nyebabake pati, mula kabeh bakal dadi rong jinis, utawa uga kabeh sing nggawe Dh500,000 utawa kalorone. Lan sababe kenapa aku wis akeh amarga ana prekara sing kudu ditambahake, mula kabeh bisa nambah Dh1.

Pengacara lan Konsultan Hukum ing Dubai, Abu Dhabi lan Sharjah, UAE diakoni minangka tim spesialis babagan kelalaian medis utawa malpraktek, kelalaian klinis lan ciloko pribadi. Nelpon kita kanggo ndandani janjian kanggo rembugan legal + 971506531334 + 971558018669

Amicable Out-оf-соurt Settlemеnt

Dr Al Amіrі ujar саѕеѕ sing nglirwakake pengabdian medis liwat mаlрrасtісе diketokake ing pengadilan, sing bakal njupuk keputusan kepemilikan lan kepemilikan karo keputusan sing kudu ditindakake kanthi cara sing bener.

"Nanging, uga menehi kelegaan gedhe kanggo panyedhiya perawatan kesehatan, bisa uga nggegirisi оut-оf-соurt ѕеttlеmеnt ing wektu liya, malah minangka pengadilan final sing ana ing ndhuwur. Maksud Maksud iku tegese ora bisa uga, mula ora bisa diunggahake, nanging ora bakal diambah, mula uga ora bisa nggayuh."Al Amіrі ngandika.

Pemukiman kasebut, nanging ora mengaruhi korban korban kasebut kanggo wong liya sing bakal dadi pengaruhe. Lan pemukiman kanthi cara ora bisa ditindakake, yen ana kambuh saka ambalan amarga ora bisa ditindakake utawa ora ngganggu.

Nalika teledor medis bisa beda-beda kanthi macem-macem cara, tema umum yaiku profesional medis nyimpang saka tingkat perawatan sing dibutuhake karo tugas kanggo pasien.

Sembarang saka standar perawatan medical sing ditrima dianggep minangka kelalaian medis, lan yen nyebabake cedera, dokter, staf lan / utawa rumah sakit bisa uga tanggung jawab.

Milih Firm Law khusus ing Litigasi Kesehatan lan Asuransi Kesalahan Medis

Kanggo nerusake diskusi, kita uga kudu fokus marang alasan sing nyebabake tanggung jawab hukum ditindakake dening profesional medis ing kahanan tartamtu. Sembarang pengacara malpraktik sing biso dipercoyo ing Dubai bakal nggawa alasan ing ngisor iki kanggo tanggung jawab hukum:

  • Kurang perawatan medis
  • Diagnosis salah
  • Pangobatan utawa obat sing salah
  • Wutah mental sing disebabake kanggo pasien
  • Kesalahan, ngilangi utawa nglirwakake babagan perawatan utawa operasi

Sawetara kategori Medical Malpractice UAE sing pengacara lan pengacara pengacara Dubai khusus yaiku:

. Kesalahan Surgical
. Kesalahan Obat & Farmasi
. Kesalahan Perawatan Pascaoperasi
. Kesalahan Radiologi
. Gagal kanggo diagnosa Kanker & kahanan liyane
. Kesalahan diagnosa utawa penyakit
. Kacilakan lan Trauma Lair
. Cerebral Palsy
. Erb kang Palsy
. Kesalahan Anestesia
. Kesubaran Perawat
. Pati Pati Salah
. Kelalaian sing nyebabake meteng lan nglairake
. Kesalahan nalika menehi resep utawa menehi obat
. Diagnosis Telat
. Gagal Nambani
. Tanggung Jawab Produk Kesehatan
. Sembarang jinis salah diagnosa
. Akeh maneh ..

Minangka asuransi penyelundupan medis, kalebu ing ngisor iki:

  • Perbelanjaan sing cocog karo profesional medis, kalebu biaya pengacara, biaya pengadilan, lan liya-liyane. 
  • Tanggung jawab hukum sing digandhengake karo ganti rugi kanggo pati utawa ciloko awak / mental pasien sing disebabake kesalahan, kelalaian, utawa kelalaian nalika nyedhiyakake layanan profesional.

Sampeyan uga penting kanggo ngerti apa firma hukum malpraktik utawa pengacara kanggo masalah medis bisa ditrapake kanggo sampeyan utawa kasus sampeyan. Kanggo iki, bukak dhaptar ing ngisor iki kanggo nemokake jawaban kanggo pitakonan sampeyan:

  • Dokter, kalebu dokter bedah, dokter lan profesional liyane ing bidang medis.
  • Staff paramedical, kalebu perawat, teknisi sinar-X utawa laboratorium, apoteker, ahli fisioterapi, lan liya-liyane. 
  • Institusi medis, kalebu rumah sakit, klinik, pusat diagnostik, laboratorium, lan liya-liyane.

Yen sampeyan dadi korban kelalaian medis, mula sampeyan ora kudu ngalami cobaan iki tanpa perwakilan hukum. Kelalaian medis kita ngaku pengacara bakal njamin sampeyan nampa kaadilan lan ganti rugi sing pantes. 

Pengacara tuntutan hukum medis kita ngupayakake nyedhiyakake layanan hukum sing komprehensif sing cocog karo masalah lan keprihatinan saben korban supaya njamin keuntungan lan kepuasan maksimal. 

Kanthi pengalaman ekstensif kita ing hukum teledor medical, kita manteb ing ati sing kita bisa hard kanggo njaluk sampeyan kaadilan lan ganti rugi sing ngupaya. 

Ing firma hukum kita, kita duwe pengalaman ekstensif kanggo makili pasien sing wis dadi korban kelalaian medis. Kita bisa nulungi sampeyan njaluk ganti rugi sing luwih dhuwur, lan kita bakal ana ing sisih sampeyan saben langkah. 

Aja ragu-ragu kanggo pindhah menyang firma hukum sing bener khusus ing pengadilan medis lan pilih pengacara tuntutan medis profesional kanggo ngatasi masalah malpraktik medis kanthi paling apik. Hubungi pengacara kompensasi medis dina iki kanggo konsultasi awal. Biaya konsultasi AED 500 ditrapake.

Artikel utawa konten iki ora, kanthi cara apa wae, minangka saran legal lan ora dimaksudake kanggo ngganti penasehat hukum. 🎖️Tulis kanggo kita ing case@lawyersuae.com | Telpon kanggo janjian  + 971506531334 + 971558018669

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *