Ketemu Tim Legal Kita

Kasuksesan kita minangka asil saka reputasi kita kanggo ngirim layanan hukum kanthi tepat wektu lan anggaran.

Pengacara Amal Khamis lan Konsultan Hukum (Pengacara UAE) tansah njaga kompetensi ing bidang layanan hukum kanthi dhukungan sumber daya manusia sing berkualitas sing duwe kawruh ekstensif lan pengalaman sing dibutuhake ing bidang hukum. Amal Khamis Advocates tetep ing pinggiran nglereni layanan legal karo tim bakat kita, sing nggawa kawruh lan pengalaman kanggo saben kasus.

Saliyane ngerti babagan hukum, lan duwe pengalaman menehi saran babagan transaksi, kita ngerti manawa sing paling penting kanggo para klien yaiku asile. Konsultan kita minangka profesional hukum kanthi kualifikasi sing dipikolehi ing macem-macem yurisdiksi internasional. Latihan lan pengalaman sing ekstensif ngidini dheweke menehi saran lan keahlian hukum sing berkualitas ing saben kasus hukum.

Pengacara Amal Khamis

Amal Khamis

Pendhiri lan Advokat Senior

Mona Ahmad Fauzi

Pengalaman Mona Ahmad Fawzi
Peran Konsultasi Hukum: Mona dadi konsultan hukum ing Amal Khamis Advocates, nuduhake keahliane ing macem-macem bidang hukum.
Latar Belakang Pendidikan: Dheweke wis entuk gelar LLM ing Mesir lan entuk sertifikat hukum pidana internasional saka Institut Asser kanthi kolaborasi karo Pengadilan Khusus Mesir.
Afiliasi Profesional: Minangka anggota Asosiasi Bar Mesir, Mona duwe dhasar sing kuat babagan praktik hukum lan etika.
Praktek Internasional: Wiwitane latihan ing Mesir, Mona nggedhekake jangkauan profesional kanthi pindhah menyang Dubai, nuduhake kemampuan adaptasi menyang sistem hukum sing beda.
Keahlian Legal Beragam: Pengalaman dheweke ngliwati hukum pidana, hukum maritim, hukum real estate lan penyewaan, hukum tenaga kerja, lan eksekusi prosedur hukum, nyoroti katrampilan hukum sing serba guna.
Dedikasi kanggo Tugas: Mona diakoni amarga komitmen marang tanggung jawabe, kanthi semangat ngrampungake tantangan anyar lan njamin layanan hukum sing sregep.
Perwakilan Klien: Dheweke aktif makili klien firma hukum ing Pusat Penyelesaian Sengketa Sewa Dubai lan kantor polisi, sing mbuktekake katrampilan advokasi.
Keahlian Perjanjian Komersial: Spesialisasi ing nyusun, nyemak, lan nerjemahake perjanjian komersial kanggo njaga kepentingan perusahaan.
Dhukungan Hukum Komprehensif: Bantuan kalebu saka pambentukan perusahaan, restrukturisasi perusahaan, nganti tundhuk karo peraturan tata kelola, nyedhiyakake kabeh fase siklus urip perusahaan.
Penggabungan lan Akuisisi: Mahir ngatur transaksi rumit kalebu penggabungan, akuisisi, lan de-merger, nggampangake owah-owahan perusahaan strategis.
Dokumentasi Legal: Keahlian nyiapake dokumen perusahaan penting kayata memorandum asosiasi, njamin kepatuhan hukum.
Resolusi Sengketa: Trampil makili perusahaan ing litigasi lan arbitrase, kanthi efektif nangani konflik lan perselisihan.
Insolvensi lan Likuidasi: Nyedhiyakake tuntunan liwat proses likuidasi lan bangkrut, njaga aset lan navigasi tantangan finansial.
Advisory Strategis: Nawakake saran legal strategis kanggo perusahaan utama, fokus ing praktis, solusi biaya-efektif kanggo entuk gol komersial.

2 pengacara alaa jaber alhoushy dubai

Alaa Al Houshy

Pendhiri lan Konsultan Seniort

Dr. Alaa Al Houshy


20 Taun Pengalaman Legal: Dr. Alaa wis nglumpukake pengalaman luwih saka rong puluh taun minangka penasihat hukum, nglayani perusahaan investor lan kontraktor, didhukung dening pendhidhikan hukum sing kuat. A doktor ing hukum pidana. Spesialis pengacara pidana lan komersial.

Keahlian ing macem-macem sektor: Dheweke wis menehi saran marang perusahaan lokal lan internasional babagan macem-macem masalah hukum, kalebu masalah pidana, perusahaan, komersial, real estate lan peraturan ing pirang-pirang yuridiksi.

Spesialisasi ing Hukum UAE: Bidang spesialisasine nyakup macem-macem topik miturut UU UAE kayata konsorsium lan pembentukan lan manajemen usaha patungan, perjanjian tuku saham, perjanjian pemegang saham, pengaturan jaminan, aliansi strategis, lan pangembangan perjanjian proyek.

Katrampilan Legal sing macem-macem: Keahlian hukum Pak Alaa ngluwihi kanggo menehi saran babagan transaksi perusahaan, hukum kompetisi, pembiayaan proyek, privatisasi, hukum medis, hukum energi, lan kepatuhan peraturan.
.
Konstruksi lan Penasehat Proyek: Dheweke uga menehi pandhuan babagan tender umum, hukum konstruksi, proyek EPC, hukum tenaga kerja, hukum pajak, lan investasi asing ing UAE.

Fokus Area Praktek Hukum: Praktek utamane fokus ing asuransi, real estate, lan hukum bisnis lan komersial, kanthi penekanan khusus ing jangkoan asuransi, pengadilan sipil, lan transaksi real estate lan bisnis.

Saran Legal sing cocog: Pak Alaa dikenal amarga menehi saran strategis lan sah, cocog karo kabutuhan unik lan tujuan para klien, saengga bisa ngatur risiko sing ana gandhengane karo bisnis.

3 pengacara Salam Al Jabri abu dhabi

Salem Al Jabri

Konsultan Hukum Senior

Mr. Salem Al Jabri

Pendhidhikan & Basa
Entuk gelar BA saka Dubai Police College ing UAE ing 1982.
Entuk LLM ing Hukum Perbankan & Keuangan saka Universitas Boston ing AS ing taun 1989.
Cepet ing basa Arab lan Inggris.

Keanggotaan & Keterlibatan Profesional
Anggota aktif saka DFSA's Financial Markets Tribunal lan DIFCA – Legislation Committee (LegCo).
Keterlibatan sadurunge karo Komite Pangguna DIFC lan Pengadilan.
Nglayani ing Pengadilan Arbitrase Internasional ICC ing Paris.
Partisipasi ing Inter-Pacific Bar Association (IPBA) lan International Bar Association (IBA).
Ajeg nyumbang minangka speaker ing konferensi lan diskusi panel, lan nerbitaké artikel ing koran lan majalah.

Pengalaman Legal
Partner Managing Regional ing Amal Khamis Advocates and Legal Counsel kanthi luwih saka 21 taun ing resolusi regejegan sipil lan komersial ing UAE.
Keahlian ing pasar finansial lan sektor ing wilayah Teluk, ngerteni pengaruh pasar finansial global ing transaksi bisnis UAE.
Nasihat klien lokal, regional, lan internasional babagan perbankan, keuangan Islam, sekuritas, konstruksi, real estate, lan masalah perusahaan.
Dilisensi kanggo tampil ing kabeh Pengadilan ing UAE, kalebu Pengadilan Tinggi Federal lan Pengadilan DIFC.
Nduweni kawruh sing jero babagan sistem sipil, syariah, lan hukum umum.

14 hukum khamis haider 1

Khamis Haider

Pendhiri lan Advokat Senior

Mr. Khamis Haider

Pendhidhikan & Basa
Entuk gelar BA saka Dubai Police College ing UAE ing 1992.
Entuk LLM ing Hukum Perbankan & Keuangan saka Universitas Boston ing AS ing taun 1999.
Fasih ing basa Arab, Inggris lan Prancis

Pengalaman & Keterlibatan Profesional
Interpol Warrant Defense: Nuntun proses tantangan marang Waran Penangkapan Interpol, nliti legitimasi lan tundhuk karo standar hukum.
Pertahanan Ekstradisi: Ngembangake lan ngetrapake strategi pertahanan strategis nglawan panjaluk ekstradisi, nyegah penahanan lan ngamanake jaminan kanggo klien.
Keahlian Hukum Properti: Rembugan kontrak Sale lan Tuku, mutusake perselisihan properti, lan makili klien ing pengadilan sipil kanggo litigasi.
Manajemen Kontrak: Ditaksir lan ngrancang macem-macem kontrak, menehi saran pakar kanggo nglindhungi kapentingan klien ing transaksi komersial.
Dhukungan Hukum Komersial: Ngatur prakara hukum sing nyakup pendekatan regulasi, kontrak komersial, hukum kompetisi, lan transaksi lintas wates.
Pedoman Kekayaan Intelektual: Nyedhiyakake pitutur babagan perlindungan properti intelektual, model bisnis, akuisisi, lan waralaba.
Konsultasi Hukum: Nawakake solusi legal praktis sing cocog karo kabutuhan klien lan tujuan bisnis, njamin tundhuk karo hukum Dubai lan UAE.
Mitigasi risiko: Entuk keahlian hukum sing ekstensif kanggo nulung klien liwat kerangka hukum sing rumit lan nyuda risiko ing operasi bisnis.
Dhukungan Litigasi: Kasil ngrampungake pirang-pirang kasus sajrone rong dekade, nggunakake pemeriksaan silang strategis lan presentasi bukti ing pengadilan.
Advokasi Klien: Nyilikake risiko legal kanggo bisnis lan nyiapake klien kanggo nyoba, menehi saran babagan sikap lan busana ruang sidang sing tepat.
Manajemen Personel: Diwawancarai staf hukum potensial lan kanthi trampil menehi bukti ing pengadilan supaya bisa ngetrapake kasus klien.

4 manajer hukum mona ahmad fawzi

Mona Ahmad Fauzi

Pendhiri lan Advokat Senior

Mona Ahmad Fauzi

pengalaman
Peran Konsultasi Hukum: Mona dadi konsultan hukum ing Amal Khamis Advocates, nuduhake keahliane ing macem-macem bidang hukum.
Latar Belakang Pendidikan: Dheweke wis entuk gelar LLM ing Mesir lan entuk sertifikat hukum pidana internasional saka Institut Asser kanthi kolaborasi karo Pengadilan Khusus Mesir.
Afiliasi Profesional: Minangka anggota Asosiasi Bar Mesir, Mona duwe dhasar sing kuat babagan praktik hukum lan etika.
Praktek Internasional: Wiwitane latihan ing Mesir, Mona nggedhekake jangkauan profesional kanthi pindhah menyang Dubai, nuduhake kemampuan adaptasi menyang sistem hukum sing beda.
Keahlian Legal Beragam: Pengalaman dheweke ngliwati hukum pidana, hukum maritim, hukum real estate lan penyewaan, hukum tenaga kerja, lan eksekusi prosedur hukum, nyoroti katrampilan hukum sing serba guna.
Dedikasi kanggo Tugas: Mona diakoni amarga komitmen marang tanggung jawabe, kanthi semangat ngrampungake tantangan anyar lan njamin layanan hukum sing sregep.
Perwakilan Klien: Dheweke aktif makili klien firma hukum ing Pusat Penyelesaian Sengketa Sewa Dubai lan kantor polisi, sing mbuktekake katrampilan advokasi.
Keahlian Perjanjian Komersial: Spesialisasi ing nyusun, nyemak, lan nerjemahake perjanjian komersial kanggo njaga kepentingan perusahaan.
Dhukungan Hukum Komprehensif: Bantuan kalebu saka pambentukan perusahaan, restrukturisasi perusahaan, nganti tundhuk karo peraturan tata kelola, nyedhiyakake kabeh fase siklus urip perusahaan.
Penggabungan lan Akuisisi: Mahir ngatur transaksi rumit kalebu penggabungan, akuisisi, lan de-merger, nggampangake owah-owahan perusahaan strategis.
Dokumentasi Legal: Keahlian nyiapake dokumen perusahaan penting kayata memorandum asosiasi, njamin kepatuhan hukum.
Resolusi Sengketa: Trampil makili perusahaan ing litigasi lan arbitrase, kanthi efektif nangani konflik lan perselisihan.
Insolvensi lan Likuidasi: Nyedhiyakake tuntunan liwat proses likuidasi lan bangkrut, njaga aset lan navigasi tantangan finansial.
Advisory Strategis: Nawakake saran legal strategis kanggo perusahaan utama, fokus ing praktis, solusi biaya-efektif kanggo entuk gol komersial.

6 Konsultan hukum egptian khaled elnakib

Khaled Elnakib

Konsultan Hukum Senior

Khaled Elnakib

Pengalaman ing Hukum Maritim
Penyusunan Kontrak Maritim: Spesialisasi nggawe kontrak maritim, fokus ing perjanjian sing jelas lan sah kanggo macem-macem operasi maritim.
Tinjauan Investasi lan Bantuan Hukum: Nyediakake review lan pitulungan hukum sing lengkap babagan investasi maritim kanggo njamin kepatuhan lan nyuda risiko.
Kontrak Penjualan, Tuku, lan Bangunan kanggo Kapal: Keahlian ing negosiasi lan ngrancang kontrak sing ana hubungane karo adol, tuku, lan konstruksi kapal, nggawe saben kontrak kanggo nyukupi kabutuhan klien.
Asuransi Laut: Nangani kabeh aspek asuransi laut, saka panyusunan kebijakan nganti klaim lan resolusi sengketa.
Polusi Maritim: Ngatasi masalah hukum sing ana gandhengane karo polusi maritim, kalebu tundhuk karo peraturan lingkungan lan nangani kedadeyan polusi.
Penyitaan Kapal: Trampil ing navigasi kerumitan hukum penyitaan kapal, loro langkah preemptive lan aplikasi pasca kasus, njamin resolusi sing cepet lan efisien.
Banding lan Pelepasan Kapal sing Dicekel: Makili para klien kanggo banding marang penyitaan kapal lan ngupayakake mbebasake kapal, nuduhake keahlian babagan hukum prosedur maritim.
Resolusi Sengketa Maritim Komprehensif: Nanggulangi macem-macem perselisihan maritim, utamane sing asale saka pelanggaran kewajiban kontrak, nuduhake pengalaman ekstensif ing pengadilan maritim.

Layanan Hukum Maritim Khusus
Pembiayaan Kapal: Nawakake pandhuan legal babagan pendanaan kanggo macem-macem jinis kapal, ngatasi tantangan utawa perselisihan sing ana gandhengane.
Penanganan Kasus Maritim: Ahli ngatur kasus maritim, kalebu penahanan lan penyitaan kapal, nuduhake tindakan hukum strategis ing kahanan sing dhuwur.
Litigasi Kontrak lan Affreightment: Makili klien ing kabeh tingkat pengadilan ing litigasi kontrak lan affreightment, njamin pertahanan lan penuntutan sing kuat ing perselisihan kontrak maritim.
Masalah Hukum Konstruksi Luar Pesisir: Nyediakake solusi legal kanggo tantangan konstruksi lepas pantai, saka negosiasi kontrak nganti resolusi regejegan.
Asuransi Pembuatan Kapal: Nangani masalah asuransi sing ana gandhengane karo pambangunan kapal, menehi saran pakar lan layanan resolusi regejegan.
Transaksi Pengiriman Global: Navigasi masalah transaksional global babagan pengiriman, nawakake keahlian hukum lintas-wates kanggo nggampangake operasi maritim internasional.

5 pengacara India ngandika mohamed abdul aziz dubai

Abdul Aziz KS

Konsultan Hukum Senior

Abdul Aziz KS


Abdul Azeez duwe pengalaman lengkap ing industri hukum, nuduhake katrampilan luar biasa ing artikulasi lan dedikasi.
Entuk gelar Sarjana Hukum saka Universitas Calicut.
Gelar Magister Syariah Islam ing Universitas Islam Darul Huda.
Anggota Dewan Pengacara India.
Pakar ing nangani perselisihan sipil lan komersial, lan kasus hukum pidana lan kulawarga.
Trampil nangani konflik real estate lan rental, hukum tenaga kerja lan administratif.
Kawruh babagan merek dagang lan hukum properti intelektual.
Mahir nyusun wasiat, kontrak, lan perjanjian komersial.
Konsultan Hukum Senior lan Kepala Litigasi lan Resolusi Sengketa, lan Properti Nyata ing Amal Khamis Advocates.
Pengalaman akumulasi ing sektor perbankan lan dadi sekretaris perusahaan.
Utamane fokus ing litigasi lan masalah properti nyata ing UAE
Praktek Properti Nyata: Nyakup masalah penyewa tuan tanah komersial lan omah, transaksi properti, perselisihan properti sing ora direncanakake, lan masalah konstruksi.
Praktek Litigasi: Nasehat babagan kasus kelalaian pidana, peraturan, lan profesional/medis, bebarengan karo pemulihan utang komersial lan litigasi.
Makili klien ing arbitrase domestik lan internasional.
Nduweni hak lengkap pamirsa ing Pengadilan DIFC (Pusat Keuangan Internasional Dubai).

8 legal koordinator raj jain klien sukses

Raj Jain

Koordinator Hukumr

Raj Jain

Draflan negosiasi macem-macem perjanjian komersial, kalebu:
Syarat lan Ketentuan Pengadaan lan Penjualan
Perjanjian Sale lan Tuku
Perjanjian Konsultasi
Persetujuan Rebate
Introducer lan Referral Agreements
Atur Komisi
Perjanjian Outsourcing
Perjanjian Lease, Hire, lan Maintenance
Perjanjian Non-Disclosure (NDA)
Memorandum of Understanding (MOU)
Letter of Intent (LOI)
Perjanjian Manufaktur & Pasokan

- Spesialisasi ing perjanjian agensi komersial, kalebu nyusun lan negosiasi perjanjian distribusi lan waralaba ing macem-macem sektor.

- Nyedhiyakake layanan penasehat komersial umum, menehi panemu babagan hukum lan peraturan agensi komersial ing UAE.

- Sistem lan tata cara sing dikembangake kanggo administrasi lan nelusuri usaha hukum, njamin koordinasi lan konsolidasi informasi hukum sing pas wektune.
- Makarya kanthi rapet karo Sekretaris lan Penasihat Umum kanggo ngatur masalah hukum kanthi efisien, njaga rahasia babagan perkara sing sensitif.

Ngawasi status file legal kanggo mesthekake tumindak tindakake pas wektune lan tundhuk karo tenggat wektu.
Nyiapake macem-macem dokumen legal kanggo teken, korespondensi sing disusun, lan dokumen liyane, njamin akurasi lan kepatuhan.
Kasedhiya owah-owahan undang-undang, nganyari tim hukum babagan evolusi tagihan sing cocog kanggo njaga kepatuhan lan keselarasan strategis.
Dianakake rekaman trek sing wis kabukten minangka manajer pangembangan bisnis lan eksekutif penjualan, fokus ing pertumbuhan finansial lan kepuasan pelanggan.
Ngembangake strategi pertumbuhan sing ngimbangi keuntungan finansial kanthi kepuasan pelanggan, njamin sukses jangka panjang.
Dibangun lan njaga hubungan jangka panjang karo pelanggan anyar lan sing wis ana, nuwuhake jaringan kepercayaan lan kolaborasi.

Abdelalim

Abdelalim Ahmed Mahmoud Mohamed

Pendhiri lan Advokat Senior

Pendidikan lan Pengalaman Profesional

Pendiri Amal Khamis Advokat lan Konsultan Hukum: Mbak Amal Khamis minangka pangadeg firma hukum sing misuwur amarga keahliane ing macem-macem cabang hukum.


Latar Belakang Pendidikan: Dheweke nduweni gelar LL.B saka Fakultas Syariah lan Hukum ing Universitas UAE, menehi tandha minangka tokoh penting ing domain hukum.
Peran lan Pengalaman: Minangka pengacara senior ing perusahaan dheweke, Mbak Khamis wis entuk pengalaman akeh babagan pidana, komersial, tenaga kerja, konstruksi, real estate, hukum media, lan perselisihan perusahaan.
Kontribusi Utama: Kepinteran hukum dheweke wis dadi instrumental ing transaksi perusahaan utama lan resolusi regejegan, nyorot kemampuane kanggo ngatasi masalah hukum sing rumit.
Bantuan Klien lan Solusi Strategis: Darmabakti kanggo ngewangi klien navigasi tantangan komersial, dheweke menehi saran strategis kanggo nglindhungi kapentingan.
Keahlian Litigasi: Ing litigasi, dheweke trampil ngatur kasus sing nyangkut asuransi, masalah iman ala, tanggung jawab profesional, karusakan properti, lan subrogasi.
Proficiency Hukum Real Estate lan Bisnis: Ngluwihi litigasi, dheweke duwe pengalaman akeh ing real estate lan transaksi bisnis lan perselisihan, kalebu tatanan, Advertisement, Financing, lan leasing saka properti.
Kepemimpinan lan Dhukungan Hukum: Ing pimpinane, Amal Khamis Advocates lan Konsultan Hukum menehi dhukungan hukum sing tliti, nglindhungi hak klien ing macem-macem wilayah.
Penasehat lan Advokat sing Dipercaya: Komitmen Mbak Khamis kanggo kaunggulan hukum lan keahliane sing akeh banget ndadekake dheweke dadi panuntun lan pembela sing bisa dipercaya kanggo para klien, kanthi ahli navigasi liwat kerumitan hukum. Amal Khamis duwe hak kanggo pamirsa ing pengadilan UAE kanggo kasus pidana.

Advokat Ahmed Al Gendi

Al Gendhis Ahmad

Konsultan Hukum Senior

Pendidikan lan Pengalaman Profesional

Pendiri Amal Khamis Advokat lan Konsultan Hukum: Mbak Amal Khamis minangka pangadeg firma hukum sing misuwur amarga keahliane ing macem-macem cabang hukum.


Latar Belakang Pendidikan: Dheweke nduweni gelar LL.B saka Fakultas Syariah lan Hukum ing Universitas UAE, menehi tandha minangka tokoh penting ing domain hukum.
Peran lan Pengalaman: Minangka pengacara senior ing perusahaan dheweke, Mbak Khamis wis entuk pengalaman akeh babagan pidana, komersial, tenaga kerja, konstruksi, real estate, hukum media, lan perselisihan perusahaan.
Kontribusi Utama: Kepinteran hukum dheweke wis dadi instrumental ing transaksi perusahaan utama lan resolusi regejegan, nyorot kemampuane kanggo ngatasi masalah hukum sing rumit.
Bantuan Klien lan Solusi Strategis: Darmabakti kanggo ngewangi klien navigasi tantangan komersial, dheweke menehi saran strategis kanggo nglindhungi kapentingan.
Keahlian Litigasi: Ing litigasi, dheweke trampil ngatur kasus sing nyangkut asuransi, masalah iman ala, tanggung jawab profesional, karusakan properti, lan subrogasi.
Proficiency Hukum Real Estate lan Bisnis: Ngluwihi litigasi, dheweke duwe pengalaman akeh ing real estate lan transaksi bisnis lan perselisihan, kalebu tatanan, Advertisement, Financing, lan leasing saka properti.
Kepemimpinan lan Dhukungan Hukum: Ing pimpinane, Amal Khamis Advocates lan Konsultan Hukum menehi dhukungan hukum sing tliti, nglindhungi hak klien ing macem-macem wilayah.
Penasehat lan Advokat sing Dipercaya: Komitmen Mbak Khamis kanggo kaunggulan hukum lan keahliane sing akeh banget ndadekake dheweke dadi panuntun lan pembela sing bisa dipercaya kanggo para klien, kanthi ahli navigasi liwat kerumitan hukum. Amal Khamis duwe hak kanggo pamirsa ing pengadilan UAE kanggo kasus pidana.

15 Mei safety dubai legal 1

Mai Al Safty

Konsultan Hukum Senior

Pendidikan lan Pengalaman Profesional

Pendiri Amal Khamis Advokat lan Konsultan Hukum: Mbak Amal Khamis minangka pangadeg firma hukum sing misuwur amarga keahliane ing macem-macem cabang hukum.


Latar Belakang Pendidikan: Dheweke nduweni gelar LL.B saka Fakultas Syariah lan Hukum ing Universitas UAE, menehi tandha minangka tokoh penting ing domain hukum.
Peran lan Pengalaman: Minangka pengacara senior ing perusahaan dheweke, Mbak Khamis wis entuk pengalaman akeh babagan pidana, komersial, tenaga kerja, konstruksi, real estate, hukum media, lan perselisihan perusahaan.
Kontribusi Utama: Kepinteran hukum dheweke wis dadi instrumental ing transaksi perusahaan utama lan resolusi regejegan, nyorot kemampuane kanggo ngatasi masalah hukum sing rumit.
Bantuan Klien lan Solusi Strategis: Darmabakti kanggo ngewangi klien navigasi tantangan komersial, dheweke menehi saran strategis kanggo nglindhungi kapentingan.
Keahlian Litigasi: Ing litigasi, dheweke trampil ngatur kasus sing nyangkut asuransi, masalah iman ala, tanggung jawab profesional, karusakan properti, lan subrogasi.
Proficiency Hukum Real Estate lan Bisnis: Ngluwihi litigasi, dheweke duwe pengalaman akeh ing real estate lan transaksi bisnis lan perselisihan, kalebu tatanan, Advertisement, Financing, lan leasing saka properti.
Kepemimpinan lan Dhukungan Hukum: Ing pimpinane, Amal Khamis Advocates lan Konsultan Hukum menehi dhukungan hukum sing tliti, nglindhungi hak klien ing macem-macem wilayah.
Penasehat lan Advokat sing Dipercaya: Komitmen Mbak Khamis kanggo kaunggulan hukum lan keahliane sing akeh banget ndadekake dheweke dadi panuntun lan pembela sing bisa dipercaya kanggo para klien, kanthi ahli navigasi liwat kerumitan hukum. Amal Khamis duwe hak kanggo pamirsa ing pengadilan UAE kanggo kasus pidana.

16 ahmed hasseb soliman 1

Ahmad Hasseb Soliman

Koordinator Hukumr

Pendidikan lan Pengalaman Profesional

Pendiri Amal Khamis Advokat lan Konsultan Hukum: Mbak Amal Khamis minangka pangadeg firma hukum sing misuwur amarga keahliane ing macem-macem cabang hukum.


Latar Belakang Pendidikan: Dheweke nduweni gelar LL.B saka Fakultas Syariah lan Hukum ing Universitas UAE, menehi tandha minangka tokoh penting ing domain hukum.
Peran lan Pengalaman: Minangka pengacara senior ing perusahaan dheweke, Mbak Khamis wis entuk pengalaman akeh babagan pidana, komersial, tenaga kerja, konstruksi, real estate, hukum media, lan perselisihan perusahaan.
Kontribusi Utama: Kepinteran hukum dheweke wis dadi instrumental ing transaksi perusahaan utama lan resolusi regejegan, nyorot kemampuane kanggo ngatasi masalah hukum sing rumit.
Bantuan Klien lan Solusi Strategis: Darmabakti kanggo ngewangi klien navigasi tantangan komersial, dheweke menehi saran strategis kanggo nglindhungi kapentingan.
Keahlian Litigasi: Ing litigasi, dheweke trampil ngatur kasus sing nyangkut asuransi, masalah iman ala, tanggung jawab profesional, karusakan properti, lan subrogasi.
Proficiency Hukum Real Estate lan Bisnis: Ngluwihi litigasi, dheweke duwe pengalaman akeh ing real estate lan transaksi bisnis lan perselisihan, kalebu tatanan, Advertisement, Financing, lan leasing saka properti.
Kepemimpinan lan Dhukungan Hukum: Ing pimpinane, Amal Khamis Advocates lan Konsultan Hukum menehi dhukungan hukum sing tliti, nglindhungi hak klien ing macem-macem wilayah.
Penasehat lan Advokat sing Dipercaya: Komitmen Mbak Khamis kanggo kaunggulan hukum lan keahliane sing akeh banget ndadekake dheweke dadi panuntun lan pembela sing bisa dipercaya kanggo para klien, kanthi ahli navigasi liwat kerumitan hukum. Amal Khamis duwe hak kanggo pamirsa ing pengadilan UAE kanggo kasus pidana.

9 peneliti hukum hana saad business bay dubai

Hana Saad

Konsultan Hukum

10 administrator legal

Hesham Hegazy

Administrator Legal

11 legal administrator ihab al nuzahi

Ihab Al Nuzahi

Administrator hukum

Pendidikan lan Pengalaman Profesional

Pendiri Amal Khamis Advokat lan Konsultan Hukum: Mbak Amal Khamis minangka pangadeg firma hukum sing misuwur amarga keahliane ing macem-macem cabang hukum.


Latar Belakang Pendidikan: Dheweke nduweni gelar LL.B saka Fakultas Syariah lan Hukum ing Universitas UAE, menehi tandha minangka tokoh penting ing domain hukum.
Peran lan Pengalaman: Minangka pengacara senior ing perusahaan dheweke, Mbak Khamis wis entuk pengalaman akeh babagan pidana, komersial, tenaga kerja, konstruksi, real estate, hukum media, lan perselisihan perusahaan.
Kontribusi Utama: Kepinteran hukum dheweke wis dadi instrumental ing transaksi perusahaan utama lan resolusi regejegan, nyorot kemampuane kanggo ngatasi masalah hukum sing rumit.
Bantuan Klien lan Solusi Strategis: Darmabakti kanggo ngewangi klien navigasi tantangan komersial, dheweke menehi saran strategis kanggo nglindhungi kapentingan.
Keahlian Litigasi: Ing litigasi, dheweke trampil ngatur kasus sing nyangkut asuransi, masalah iman ala, tanggung jawab profesional, karusakan properti, lan subrogasi.
Proficiency Hukum Real Estate lan Bisnis: Ngluwihi litigasi, dheweke duwe pengalaman akeh ing real estate lan transaksi bisnis lan perselisihan, kalebu tatanan, Advertisement, Financing, lan leasing saka properti.
Kepemimpinan lan Dhukungan Hukum: Ing pimpinane, Amal Khamis Advocates lan Konsultan Hukum menehi dhukungan hukum sing tliti, nglindhungi hak klien ing macem-macem wilayah.
Penasehat lan Advokat sing Dipercaya: Komitmen Mbak Khamis kanggo kaunggulan hukum lan keahliane sing akeh banget ndadekake dheweke dadi panuntun lan pembela sing bisa dipercaya kanggo para klien, kanthi ahli navigasi liwat kerumitan hukum. Amal Khamis duwe hak kanggo pamirsa ing pengadilan UAE kanggo kasus pidana.

12 sekretaris hukum

Shrouq Alghobashy

Sekretaris Hukum

Pendidikan lan Pengalaman Profesional

Pendiri Amal Khamis Advokat lan Konsultan Hukum: Mbak Amal Khamis minangka pangadeg firma hukum sing misuwur amarga keahliane ing macem-macem cabang hukum.


Latar Belakang Pendidikan: Dheweke nduweni gelar LL.B saka Fakultas Syariah lan Hukum ing Universitas UAE, menehi tandha minangka tokoh penting ing domain hukum.
Peran lan Pengalaman: Minangka pengacara senior ing perusahaan dheweke, Mbak Khamis wis entuk pengalaman akeh babagan pidana, komersial, tenaga kerja, konstruksi, real estate, hukum media, lan perselisihan perusahaan.
Kontribusi Utama: Kepinteran hukum dheweke wis dadi instrumental ing transaksi perusahaan utama lan resolusi regejegan, nyorot kemampuane kanggo ngatasi masalah hukum sing rumit.
Bantuan Klien lan Solusi Strategis: Darmabakti kanggo ngewangi klien navigasi tantangan komersial, dheweke menehi saran strategis kanggo nglindhungi kapentingan.
Keahlian Litigasi: Ing litigasi, dheweke trampil ngatur kasus sing nyangkut asuransi, masalah iman ala, tanggung jawab profesional, karusakan properti, lan subrogasi.
Proficiency Hukum Real Estate lan Bisnis: Ngluwihi litigasi, dheweke duwe pengalaman akeh ing real estate lan transaksi bisnis lan perselisihan, kalebu tatanan, Advertisement, Financing, lan leasing saka properti.
Kepemimpinan lan Dhukungan Hukum: Ing pimpinane, Amal Khamis Advocates lan Konsultan Hukum menehi dhukungan hukum sing tliti, nglindhungi hak klien ing macem-macem wilayah.
Penasehat lan Advokat sing Dipercaya: Komitmen Mbak Khamis kanggo kaunggulan hukum lan keahliane sing akeh banget ndadekake dheweke dadi panuntun lan pembela sing bisa dipercaya kanggo para klien, kanthi ahli navigasi liwat kerumitan hukum. Amal Khamis duwe hak kanggo pamirsa ing pengadilan UAE kanggo kasus pidana.

Gulung menyang Top