Firma Hukum Dubai

Priksa Kasus Pidana ing Dubai Sadurunge Wisata menyang UAE

Apa sampeyan pengin ing UAE

Nangkep Jaminan

Ana rong divisi kejuaraan ing UAE, yaiku hakim lokal lan badan kehakiman federal. Struktur sistem hukum negara rumit karo pengadilan dual, pengadilan sipil sing beroperasi podo lan pengadilan Sharia. Kabeh padha nutupi wilayah legal.

Saben Emirate duwe pengadilan federal banget

Sampeyan bisa uga ditahan

Pengacara sing sampeyan nyewa bakal nindakake mriksa kanthi tliti

Iki dijlentrehake miturut Pasal 104 konstitusi sing menehi panguwasa pengadilan lokal ing saben emirat dadi tanggung jawab kabeh urusan ukum lan masalah sing ora ditugasake utawa ditugasake kanggo pengadilan federal miturut konstitusi. Akibate, kabeh urusan pengadilan ana ing lembaga penguasa lokal ing saben emirate, ora miturut panguwasa ukum nasional.

Bidhang pengadilan ing pengadilan federal

Artikel 105 konstitusi ngidini mindhah kabeh utawa bagean hak ukum kehakiman menyang pengadilan federal kanthi hukum federal atas panjaluk emirat kasebut. Kasus pidana, sipil lan komersial sing diidini kanggo dijaluk pengadilan banding federal ditetepake dening hukum federal sing mutusake.

Ing UAE, umpamane, saben Emirate duwe pengadilan federal dhewe-dhewe sanajan Ras al Khaimah lan Dubai duwe prekara hukum sing béda.

Apa Makna Yen Sampeyan pengin Priksa Kasus Pidana ing Dubai utawa UAE?

Ora perlu kreditor supaya ngajokake kasus polisi ing wilayah sampeyan utawa ing Emirat sing padha. Dadi, yen sampeyan wis dadi penduduk ing Dubai utawa sadurunge sampeyan wis dadi siji lan sampeyan ngarep-arep yen bank utawa pemiutang sampeyan duwe file ing salah sawijining stasiun polisi Emirate, kejutan banget bisa nunggu sampeyan supaya luwih becik mriksa kasus polisi sadurunge malah mlebu ing UAE.

Sampeyan mung kudu ngetik nomer kertu saka ID Emirat sampeyan

Saiki bisa kanggo warga ngerti lan mriksa online yen ana kasus finansial sing didaftarake mung ing Dubai lan ora bener kanggo para Emirat. Polisi ing Dubai nawakake layanan online kanthi gratis sing ngidini warga UAE yen ana larangan lelungan marang wong-wong mau amarga kasus finansial eksklusif ing Dubai Emirate.

Download aplikasi Pulis Dubai sing kasedhiya ing Google Play

Nalika nggunakake layanan iki, sampeyan kudu ngetik nomer kertu saka ID Emirat sampeyan lan duwe akses menyang nomer ponsel sing kadaptar ing ID Emirat sampeyan. Sawise ngetik nomer UID, minangka panjaluk, sampeyan kudu verifikasi karo OTP sing bakal dikirim menyang nomer ponsel sampeyan. Kanggo njupuk kauntungan saka layanan iki, bukak menyang situs web resmi Polisi Dubai utawa download app Pulis Dubai sing kasedhiya ing Google Play lan iTunes.

Priksa Status Kes Polisi ing Abu Dhabi Online

Departemen Kehakiman Abu Dhabi uga duwe layanan online dhewe sing ngidini warga Abu Dhabi mriksa apa Penuntut Umum njaluk panjaluk sing diajarke. Kanggo nggunakake layanan iki, panjaluk kudu ngetik nomer ID emirat lan uga kudu entuk akses menyang nomer mobile sing kadaptar karo ID Emirasi.

Priksa yen Sampeyan duwe Polda Polisi ing Sharjah lan Emirat liyane

Sanajan sistem online ora kasedhiya kanggo Emirat liyane, pilihan sing paling praktis yaiku menehi kekuwatan pengacara kanggo kanca utawa sedulur sing cedhak utawa milih pengacara. Yen ngono sampeyan wis ana ing UAE, polisi bakal njaluk sampeyan supaya teka kanthi pribadi. Yen sampeyan ora ana ing negara kasebut, sampeyan kudu njaluk POA (kekuwatan pengacara) sing diseksekake dening kedutaan Besar UAE. Kementerian Luar Negeri UAE uga kudu mbuktekake terjemahan POA terjemahan Arab.

Kita isih bisa mriksa kasus pidana utawa larangan lelungan ing UAE tanpa emirates id, hubungi kita.

UAE Travel Ban and Arrest Warrant Check Service karo kita

Penting kanggo nggarap pengacara sing bakal nindakake mriksa lengkap babagan jaminan penahanan potensial lan larangan perjalanan sing diajokake marang sampeyan ing UAE. Kabeh dokumen sing dibutuhake kudu diajukake lan asil saka mriksa iki kasedhiya tanpa perlu pribadi ngunjungi panguwasa pamrentah ing UAE.

Pengacara sing sampeyan nyewa bakal nindakake mriksa kanthi tliti karo panguwasa pamrentah UAE sing gegandhengan kanggo nemtokake manawa ana garansi ditahan utawa larangan perjalanan sing diajarke. Sampeyan saiki bisa ngirit dhuwit lan wektu kanthi tetep mbukak risiko yen bisa dicekel utawa ditolak ninggalake utawa mlebu ing UAE sajrone lelungan utawa yen ana bandara larangan ing UAE. Sampeyan mung kudu ngirim dokumen sing dibutuhake kanthi online lan sajrone sawetara dina, sampeyan bakal bisa entuk asil saka mriksa iki kanthi email saka pengacara.

Dokumen sing dibutuhake kanggo nindakake investigasi utawa mriksa kasus pidana ing Dubai babagan larangan lelungan kalebu salinan warna ing ngisor iki:

  • Valid paspor
  • Ijin penduduk utawa kaca visa ing omah paling anyar
  • Paspor kadaluwarsa yen diwenehi visa visa omah sampeyan
  • Prangko metu paling anyar yen ana
  • ID Emirat yen ana apa

Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka layanan iki yen sampeyan kudu ngliwati, menyang, lan saka UAE lan sampeyan pengin mesthekake yen sampeyan wis ora dhaptar ireng.

Apa sing kalebu ing Layanan?

Saran umum - Yen jeneng sampeyan kalebu ing dhaptar dhaptar, pengacara bisa menehi saran umum kanggo langkah-langkah sabanjure kanggo ngrampungake kahanan kasebut.

Rampung lengkap - Pengacara bakal mbukak priksa karo panguwasa pamrentah sing gegandhengan karo jaminan penahanan potret lan larangan perjalanan sing diajokake marang sampeyan ing UAE.

Privacy - Rincian pribadi sing sampeyan wara-wara lan kabeh perkara sing dibahas karo pengacara sampeyan bakal ana ing perlindungan hak istimewa pengacara-klien.

Laporan email - Sampeyan bakal entuk asil mriksa dening email saka pengacara. Asil arep dituduhake manawa sampeyan duwe jaminan / larangan utawa ora.

Apa sing Ora Kalebu ing Layanan?

Angkat larangan kasebut - Pengacara ora bakal ngatasi tugas-tugas ngilangi jeneng sampeyan saka larangan utawa ngangkat larangan kasebut.

Alasan kanggo jaminan / larangan - Pengacara ora bakal nyelidiki utawa menehi informasi lengkap babagan alasan kanggo jaminan utawa larangan yen ana.

Kekuwatan saka pengacara - Ana kedadeyan nalika sampeyan kudu menehi Tenaga Pengacara kanggo pengacara kanggo nindakake priksa. Yen ngono, pengacara bakal menehi pitunjuk marang sampeyan lan menehi saran babagan carane nerbitake. Ing kene, sampeyan kudu ngatasi kabeh biaya sing relevan lan uga bisa diselesaikan kanthi masing-masing.

Jaminan asil - Ana kaping panguwasa ora ngumumake informasi babagan dhaptar ireng amarga alasan keamanan. Hasil semalat bakal gumantung ing kahanan khusus sampeyan lan ora ana jaminan.

Pakaryan tambahan - Layanan hukum ngluwihi nindakake priksa sing kasebut ing ndhuwur mbutuhake persetujuan beda.

Solusi Inovatif, Proaktif lan Kreatif

Nyambung menyang pengacara sing tepat kanthi cepet lan rahasia

Gulung menyang Top