Firma Hukum Dubai

Pusat Keuangan Internasional Dubai

Pengacara kita khusus ing Dubai International Financial Center (DIFC) lan duwe tim darmabakti sing menehi saran kanggo kabeh aspek babagan DIFC, kalebu atur wiwitan lan operasi dana, institusi finansial lan perusahaan ing tengah. Kita uga menehi saran babagan wewenang kegiatan, persetujuan peraturan saka Otoritas Layanan Keuangan Dubai (DFSA), operasi lan partisipasi ing NASDAQ Dubai lan kabeh masalah kepatuhan peraturan. Tim kita minangka wakil saka hubungane karo DFSA lan menehi saran babagan tumindak penegak sing ditindakake.

Pusat Keuangan Internasional Dubai dirancang dadi zona bebas finansial sing nawakake kerangka legal lan peraturan sing unik, supaya bisa nggawe lingkungan kanggo tuwuh, kemajuan lan pangembangan ekonomi ing kabeh Uni Emirat Arab lan wilayah sing luwih wiyar. Pengadilan DIFC duweni hak ukum kanggo umume perkara sipil lan komersial sing kedadeyan ing DIFC, uga ukum internasional.

Tim kita mimpin lapangan kanggo menehi saran partai sajrone investigasi DFSA lan yen perlu, negosiasi pamukiman kanggo pihake. Praktek kita diwenehake dening perusahaan resmi sing pertama didenda DFSA lan wiwit menehi saran hubungane karo mayoritas kabeh penyelidikan DFSA sing ngasilake asil umum.

Hubungi kita kanggo Kasus DIFC

Gulung menyang Top