Firma Hukum Dubai

Sel Sambung sementara

Polisi Polisi

Sel kanggo tahanan

perwira polisi

Kantor polisi (sing sok diarani "omah stasiun") minangka bangunan sing bisa nampung pejabat polisi lan anggota staf liyane. Bangunan kasebut asring ngemot kantor lan akomodasi kanggo personel lan kendaraan, uga kamar loker, sel cekelan sementara lan ruang wawancara / interogasi.

Polisi Polisi (Dubai)

Gulung menyang Top