Firma Hukum Dubai

Bail ing Dubai:
Ngeculake Sawise Ditangkep

Bail ing Dubai, UAE

Apa Bail?

Bail minangka prosedur hukum menehi wong sing dituduh ing kasus pidana rilis sauntara kanthi nggawe simpenan awis, jaminan, utawa jaminan paspor nganti rampung investigasi utawa nalika pengadilan njupuk keputusan kasebut. Tatacara jaminan UAE ora beda karo sing bisa ditemokake ing negara liya ing saindenging jagad.

Metu saka kunjara kanthi jaminan bakal gampang

hukum lokal ing UAE

Pandhuan kanggo Ngeculake On jaminan Nalika Ditangkap ing UAE

Nalika wong pisanan mlebu ing kunjara, pikirane sing pertama yaiku metu kanthi cepet. Cara biasa kanggo nggawe nyata yaiku kanggo ngirim jaminan. Yen wis rampung, wong sing ditahan ditekani kanggo mbukak, nanging kanthi kondhisi katon ing pengadilan yen diputus. Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake prosedur hukum sing dibutuhake kanggo dibebasake jaminan ing UAE. 

Tatacara jaminan yen ditahan kaya UU

Artikel 111 UU Hukum UU Criminal menehi prosedur legal kanggo menehi jaminan. Miturut, pilihan jaminan ditrapake kanggo kasus kejahatan, kasusilan, sing kalebu nyiksa lan kasus liyane. Nanging babagan kejahatan sing luwih serius kaya rajapati, nyolong, utawa ngrampok, sing nuntut ukuman urip utawa paukuman pati, jaminan ora ditrapake.

Sawise wong sing dituduh wis dipenjara polisi ing UAE lan sadurunge kasus kasebut ditransfer menyang pengadilan, wong kasebut utawa pengacara, utawa sederek bisa uga ngirim usul supaya dibebasake jaminan karo Penuntut Umum. Pendakwa Raya dikendhaleni nggawe kabeh keputusan jaminan nalika diselidiki.

Paspor Guarantor bisa diajukake

Jaminan ngajokake penampilan sing dituduh supaya luwih cepet proses pengadilan lan mesthekake yen ora nyoba mlayu saka negara kasebut. Lan kanggo njamin iki, paspor wong sing dituduh disimpen, utawa anggota kulawargane, utawa penjamin. Jaminan finansial uga bisa disimpen miturut Artikel 122 UU Pidana .. Iki bisa ditindakake utawa tanpa passport nanging adhedhasar keputusan Penuntut utawa Hakim. Nanging, kebijaksanaan saka Pengadilan UAE bisa menehi utawa nolak. Biasane, pengadilan menehi jaminan nanging kita mbutuhake informasi sing akurat lan lengkap kanggo menehi saran kanthi bener.

Penjamin yaiku sawetara sing njamin (tanggung jawab) nindakake tumindak sing dituduh nalika mbebasake dheweke saka kunjara. Guarantor kudu waspada lan ngati-ati kanggo njaga paspor. Ikatan jaminan kasebut minangka tumindak eksekutif sing ditandatangani dening penjamin sing ndadekake dheweke tanggung jawab kanggo tumindak terdakwa, amarga gagal mlebu proses pengadilan.

Duwe pengacara khusus kanggo entuk jaminan

Gumantung ing sipat lan gravitasi kasus kasebut, kita bisa njaluk panjaluk jaminan ing Dubai, aplikasi jaminan diisi dening pengadilan. Kita minangka pengacara khusus kanggo njaluk jaminan kanggo klien sing dituduh miturut hukum prosedur pidana lan njaluk sampeyan metu saka kunjara.

Bail bisa diwenehake dening:

  • Polisi, sadurunge nate mindhahake kasus kasebut menyang Pendakwa Raya;
  • Penuntut Umum, sadurunge nransfer kasus kasebut menyang pengadilan;
  • Pengadilan, sadurunge nerbitake keputusan.

Keperluan Passport kanggo nduweni kanggo kiriman minangka jaminan jaminan:

  • Paspor kudu bener.
  • Visa kudu bener.

Iki tegese wong sing overstayed visa ora bisa ngirim Passport minangka jaminan jaminan. Sawise wong sing dituduh entuk rilis jaminan, dheweke bakal diwenehake "Qafala," yaiku dokumen jaminan sing kalebu syarat jaminan jaminan.

Yen kasus kasebut pungkasane dipecat utawa ditutup, apa wae ing proses investigasi utawa sawise ditransfer menyang pengadilan, jaminan finansial sing disimpen minangka jaminan bakal dibalekake kanthi lengkap lan para penjamin dibebasake saka apa wae sing ditandatangani.

Bail Bisa dicopot

Artikel 115 UU Pranata Hukum menehi pembatalan jaminan sanajan sawise disetujoni utawa dilaksanakake, adhedhasar alasan ing ngisor iki:

Yen Ketentuan jaminan dilanggar dening wong sing dituduh, umpamane, ora melu investigasi utawa janji rapat kaya sing dituntut dening Penuntut Umum.

Yen kahanan anyar ing kedadeyan kasebut kudu mbutuhake langkah kasebut, umpamane, yen wong sing dituduh nduweni kualifikasi kanggo angkara kasebut, pelepasan jaminan ora aktif.

kesimpulan

Mbusak kunjara kanthi jaminan bakal gampang yen sampeyan njaluk bantuan pengacara pertahanan kriminal sing wis berpengetahuan lan berpengalaman sing wis kenal karo hukum lokal ing UAE. Pengacara kaya iki mesthi menehi saran babagan undang-undang sing ditrapake lan perwakilan legal kanggo mbantu ngamanake rilis.

Ana solusi kanggo saben masalah hukum

Gampang kanggo klien internasional

Gulung menyang Top