Law Firms Dubai

Narkoba, Trafficking, lan Pengangkutan

Bukti ing Kes Obat-obatan

Digawe karo Obat

Yen sampeyan nate nangkep narkoba, mesthine kudu ngerti kabeh hak-hak sampeyan. Polisi bakal mriksa kabeh wujud bukti kanggo nemtokake manawa ana kaluputan uga ana kesalahan kasebut.

Obat-obatan kasebut minangka tunjangan sosial

Kemungkinan tamba Obat

Kesalahan duwe Obat

Ing pelanggaran kaya iki, obat kasebut asring minangka bukti nyata sing bakal ditindakake dening penuntut lan polisi.

Ora ana barang sing bisa ditemtokake kanggo panggunaan pribadi. Yen sampeyan kejiret kanthi jumlah akeh, polisi bakal nganggep manawa kakehan kanggo kabutuhan pribadi. Sampeyan bisa didakwa karo pelanggaran milik kanthi tujuan nyedhiyakake obat sing luwih serius. Nanging, kahanan sampeyan dhewe kritis. Yen sampeyan nggunakake obat-obatan sing akeh utawa dosis obat-obatan kanthi rutin, sampeyan bisa uga duwe jumlah sing luwih gedhe.

Kamungkinan karo Intake Kanggo Nyedhiyani utawa PWITS Obat sing dikontrol

Jinis obat sing sampeyan duweni kanggo negesake sampeyan nuduhake proses penuntut lan polisi yen sampeyan duwe sumber daya kanggo wong liya. Nanging, jumlahe dhewe biasane ora ana bukti. Pejabat penegak hukum bisa ngisi sampeyan 'duwe obat-obatan' yen nemokake bahan-bahan ilegal kayata Hashish, LSD, Heroin, Pethidine, Remifentanil, Sufentanil, Marijuana, Methamphetamine, Spice Or K2, ecstasy, Cocaine, lsp.

Polisi bakal mriksa omah utawa mobil sampeyan

Polisi bakal mriksa omahmu utawa barang-barang liyane sing wis nggawa obat-obatan kasebut. Yen prekara sing gegayutan karo pasokan obat uga ditemokake, bisa uga nuduhake yen sampeyan duwe rencana kanggo nyedhiyakake utawa adol obat. Barang kasebut kalebu tas persetujuan, sisik, dhaptar pelanggan, cling film, awis, lan pesen teks sing nuduhake transaksi.

Polisi bisa uga mriksa driji cap ing obat-obatan, utamane nalika sampeyan nyatakake yen obat kasebut ora saka sampeyan. Malah yen sampeyan nyekel obat cilik mung, pratelan sampeyan bisa dadi bukti. Contone, yen sampeyan ngandhani polisi yen sampeyan nyekel pil ekstasi kanggo kanca sampeyan, bisa digunakake kanggo netepake tujuan kanggo nyuplai.

Penyediaan Obat Dikontrol

Jumlahe obat ora penting nalika sampeyan kejiret nalika nyuplai. Sampeyan isih bisa dituntut planggaran sanajan sampeyan mung nyedhiyakake macem-macem obat kanggo wong liya.

Panguwasa bakal nggolek sawetara jinis bukti kanggo diduweni kanthi tujuan kanggo nyedhiyakake. Nanging, amarga pasokan nyata kudu ditindakake, dheweke uga bakal nggunakake bukti liya. Bisa uga didhelikake kamera utawa CCTV utawa sawetara pejabat sing ndhelik bisa uga ana ing wilayah sing dikenal nyedhiyakake pasokan obat. Dheweke bisa uga nggunakake piranti ngrungokake utawa probe kanggo ngrekam obrolan. Conto sing apik yaiku ing jero mobil curiga. Rekaman kasebut bisa dadi bukti ing pengadilan. Nanging, polisi ora dilarang ngganggu obrolan liwat telpon.

Petugas Undercover

Petugas ndhelik uga bisa ndalang kaya wong sing tuku obat-obatan mung kanggo mbuktekake manawa wong adol adol. Petugas kasebut asring nggunakake mikropon utawa kamera sing didhelikake sing bakal ngrekam kabeh kesepakatan. Petugas undercover ora bakal bisa mbujuk utawa meksa wong nglanggar. Bakal dianggep minangka entrapment, karo wong sing nglakoni pelanggaran kasebut amarga kantor menehi semangat supaya dheweke nglakoni.

Bukti liyane sing digunakake ing kasus obat kalebu bukti ponsel, produksi obat sing dikontrol, lan produksi utawa penanaman ganja.

Cara Nentang Ngisi daya Narkoba Narkoba

Nglawan biaya supatan narkoba bisa dadi tantangan. Nanging, kemungkinan kanggo nglawan biaya kasebut yen sampeyan duwe pengacara sing paling apik.

Nduwe panjaluk dokumen beda, pemendapan, lan sawetara jinis panjaluk prosedure bisa dikukum. Dheweke luwih seneng ngeculake tuduhan utawa nyuda ukara tinimbang ngatasi tugas sing rame ing kasus cilik kasebut.

Program macem-macem

Ing pirang-pirang yurisdiksi, pendekatan kaya iki bisa nyebabake biaya ditolak. Sawise jaksa ora menehi sawetara bahan sajrone ditemoni, terdakwa bisa njaluk supaya tuduhan ditolak. Kadhangkala, yen pendekatan kasebut gagal amarga alasan penuntut entuk kapentingan ing kasus kasebut, bisa sukses.

Ing sawetara yurisdiksi, bisa mbukak program pangalihan. Program kasebut ndadekake rehabilitasi lan denda utawa yakin. Sawise ngrampungake program pangalihan kanthi sukses, tuduhan lan rekaman keyakinan diturunake kanthi resmi. Opsi iki sejatine kudu dituding supaya tetep sithik amarga penalti pidana bali nalika dituduh gagal program perawatan.

Tantangan kepiye bukti

Ing kasus liyane, sampeyan bisa uga kudu nglawan kasus sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi tantangan babagan carane bukti entuk. Sampeyan bisa miwiti nyoba kanggo nuduhake manawa petugas kurang sabab sing bisa digoleki utawa mandheg. Umum, bagean paling lemah saka jaksa. Petugas bener takon kanggo nggoleki, nanging padha nggunakake frasa utawa muni, mula ora ana pilihan. Iki minangka cara sing paling pas kanggo ngucapake babagan telusuran anggere sampeyan bisa nindakake tanpa ditahan amarga alangan utawa nolak penangkapan. Yen petugas nggoleki tanpa kemungkinan, garansi utawa ijin sampeyan, bukti kasebut ora bakal ditampa ing pengadilan.

Kelemahane liyane yaiku nduwe duweke properti sing konstruktif. Iki tegese kahanan bisa uga katon yen barang-barang sampeyan duwe, nanging dudu duweke dhewe. Kayata, sampeyan bisa uga nyilih mobil kanca kanggo mbukak toko. Sawise ditarik amarga nglanggar lalu lintas, petugas nemokake kemungkinan kanggo nggoleki kendharaan kasebut. Obat-obatan sing ditemokake sajrone telusuran iki bisa uga ora sampeyan. Wiwit mobil mung dipinjam, dadi luwih angel mbuktekake kalungan narkoba ngluwihi keraguan sing cukup.

Buktekake yen zat iku sawijining obat

Yen pertahanan kepungkur ora dadi pilihan, pertahanan sabanjure nggawe penuntut mbuktekake manawa obat iku minangka obat. Laporan laboratorium sing nantang uga nolak babagan identifikasi zat kasebut tegese penuntut kudu mbuktekake manawa iku tamba ngluwihi ragu. Sakit sirah iki kanggo jaksa nambah dhuwit lan wektu sing digunakake kanggo kasus kasebut. Kajaba iku, kasus pidana asring ditetepake. Iki nggawe ngalamun birokrasi kanggo para penuntut amarga dheweke kudu nggawe jadwal teknisi laboratorium kanggo nuduhake ing pengadilan lan nyusun ulang dinane teknisi.

Napa hubungi pengacara sing berpengalaman kanggo mbantu nglawan biaya obat?

Ngalahake sistem kaadilan pidana ing UAE bisa dadi cilaka banget. Apa sampeyan target kanggo diselidiki, wis dikepengini karo salah ejen utawa kritik, utawa kuwatir yen sampeyan bakal dikenani biaya, sampeyan kudu yakin manawa sampeyan pancen proaktif lan ditemtokake ing upaya kanggo nglindhungi hak hukum sampeyan.

Yen sampeyan ngadhepi utawa nglawan tuduhan narkoba, mesthi wicaksana kanggo pengacara nindakake tugas kanggo sampeyan. Mung milih wong sing duwe pengalaman lan keahlian ing taun sing ana gandhengane. Kanthi cara iki, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal bisa nglawan biaya kasebut kanthi sukses.

Narkoba lan konsumsi pribadi

Pengacara pidana sing disertifikasi bisa mbantu sampeyan.

Gulung menyang Top