Law Firms Dubai

Tuku Properti ing Dubai Minangka UU Perumahan

tuku properti

Ekspat bisa tuku

Tuku properti ing Dubai ora mesthi langsung lan alur kaya saiki. Nanging prekara saiki luwih apik. Ana papat langkah legal dhasar kanggo tuku properti ing Dubai, lan kita bakal ngerteni kabeh babagan ing artikel iki.

sampeyan bisa entuk omah sabanjure / investasi real estate.

tuku properti lancar lan cepet

Pameli kudu didhaptar karo RERA.

Elinga yen minangka wong manca, sampeyan diijini tuku real estate mung ing wilayah sing diarani Dubai. Komunitas kasebut dikalahake dening pangeran makutha ing Dubai supaya warga negara-negara non-UAE lan non-GCC entuk kesempatan kanggo duwe omah ing emirat.

Saiki kita wis ngilangi, mesthine bisa ngerteni kepiye carane sampeyan bisa entuk omah / investasi maneh omah sabanjure. Dadi sejatine, nalika tuku properti ing Dubai, langkah-langkah legal ing ngisor iki miturut undang-undang real estate.

1. Nggawe Persetujuan Pembeli lan Penjual

Sawise sampeyan nindakake telusuran, nemokake properti sing bener, nganakake panaliten sing komprehensif kanggo pangembang, area Dubai, apa ROI, lan liya-liyane, sampeyan bisa nerusake langkah pertama, yaiku kanggo negesake syarat penjual online karo bakul. Sampeyan bisa nindakake langkah iki tanpa bantuan agen Estate utawa konsultan legal. Sisane kudu ditindakake dening agensi real estate Dubai sing misuwur utawa perusahaan tetep legal sing nindakake iki kaya hukum perumahan.

2. Mlebu Kasepakatan Dagang Minangka UU Perumahan

Sawise iku, sabanjure yaiku mlebu tandha kesepakatan sing uga diarani minangka Memorandum of Memahami (MOU). Dokumen iki ing Dubai kanthi irah-irahan Contract F lan kasedhiya ing situs web Departemen Land Land Dubai. Standar ing Dubai minangka simpenan 10% ing properti sing kudu dibayar menyang penjual kanthi bebarengan. Sawise langkah iki rampung, sampeyan bakal separo liwat proses kasebut.

3. Nglamar Sijil Ora Bakal Ditundhaki (NOC)

Sabanjure, sampeyan bakal ketemu karo penjual ing kantor pangembang. Alesan kanggo rapat iki kanggo ngetrapake lan mbayar sertifikat No Objection (NOC) kanggo transfer kepemilikan. NOC bakal ditanggepi pangembang, nanging sawise verifikasi manawa ora ana biaya pinunjul ing properti kasebut kanthi biaya layanan.

4. Ngaruhake Transfer Kepemilikan Karo Dinas Dubai Land

Sawise NOC dipikolehi, sampeyan bakal ketemu karo penjual ing kantor Departemen Land Land Dubai kanggo transfer rampung. DLD bakal njaluk sampeyan mbayar pembayaran ing wangun cek manager. Cek iki kudu dibayar menyang sing adol ing tanggal transfer kasebut. Pungkasan, akta judhul merek anyar bakal ditanggepi kanthi jeneng, lan sampeyan bakal dadi pemilik properti ing Dubai.

Beda Cara Menuku Omah Ing Dubai

Yen sampeyan ora bisa mbayar dhuwit kanthi awis, sampeyan kudu ngetrapake hipotek.

Tuku properti minangka ekspat bisa uga rumit, kanthi alangan sing beda kanggo bisa muter-muter wektu cilik. Nanging Departemen Land Land ing Dubai karo badan ukum liya sing menehi tanggung jawab supaya properti bisa tuku lancar.

Apa aku tuku properti sing ora direncanakake?

Sanajan dibandhingake cara liyane, butuh wektu. Iki sejatine cara paling gampang kanggo tuku properti ing Dubai.

  • Pembeli kudu ngirim formulir aplikasi menyang pangembang.
  • Nalika disetujoni aplikasi kasebut, panuku bakal pindhah menyang pusat penjualan pangembang ing dina sing wis disetel kanggo milih unit kasebut lan mbayar simpenan dhisikan.
  • Gumantung saka level rampung, panuku bisa ngenteni 2 nganti 3 taun sadurunge nampa properti kasebut. Pengembang bakal nyedhiyakake tanggal rampung.

Napa sampeyan kudu tuku properti ing pasar sekunder?

Cara iki minangka cara paling cepet kanggo ndarbeni properti ing Dubai, nanging proses iki rada rumit, sing kalebu perbelanjaan finansial cukup.

  • Investor sing pengin tuku properti endi bakul duwe hipotek kudu bisa ngeculake hipotek sing adol sadurunge akta judhul diklumpukake saka departemen tanah.
  • Sing tuku kudu didaftar karo RERA.
  • Sawise properti wis dideleng, panuku menehi tawaran kanggo sing adol, lan sawise tawaran iki ditampa, agen-agen sing adol ngasilake memorandum of understanding (kontrak), sing nyatakake kabeh biaya lan tanggung jawab pihak kasebut.
  • Sing tuku banjur mbayar deposit 10 persen ing jeneng sing adol kanggo ngamanake properti kasebut.
  • Gumantung apa panuku mbayar dhuwit utawa liwat hipotek, langkah sabanjure nglibatake pihak sing tuku bank tuku prosedur valuasi kanggo mriksa properti kasebut lan njamin cukup aman.
  • Sawise persetujuan pungkasan digawe lan panuku nampa iki. Sing adol bakal ditrapake kanggo nampa sertifikat No Objection (NOC) saka pangembang.
  • Janjian banjur dipesen ing Departemen Tanah kanggo ngrampungake transfer kasebut.
  • Kanthi kabeh proses sing didaftar, panuku banjur kudu mbayar 2% lan AED315 menyang Departemen Land Land Dubai, uga rega tuku menyang penjual lan komisi menyang agen kasebut.
  • Pembeli banjur bakal nampa akta judhul, sing bakal ana ing asmane, bebarengan karo kunci lan kertu akses menyang omah anyar.

Kepiye cara ngamanake pre-persetujuan hipotek?

Yen sampeyan ora bisa mbayar dhuwit kanggo properti kasebut, sampeyan kudu nglamar hipotek. Kanggo ngamanake persetujuan hipotek, kene dokumen prasaja sing kudu disiapake:

  • Surat gaji saka majikan.
  • Gaji gaji wis ditampa.
  • Penyata bank kasebut wiwit nem wulan kepungkur.
  • Salinan paspor nganggo kaca foto lan visa.
  • Salinan ID Emirat.
  • Salinan pratelan kertu kredit.
  • Bukti alamat.

Tahap pra-persetujuan kanggo hipotek mbutuhake pitung dina kanggo para peminjam gaji lan mbutuhake wektu sing luwih sithik kanggo individu sing duwe tenaga kerja.

Apa jenis rega properti?

List Price: Rega sing takon babagan rega yaiku rega dhaptar sing bisa dirundingake.

Regane sale Rega adol yaiku rega sing diduweni dening.

Nilai Ditaksir: Nilai agen real estate nyedhiyakake kanthi mbandhingake regane properti karo properti liyane ing pasar.

Apa biaya liyane sing kudu dianggep?

Yen adol adol:

  • Mbusak hipotek (biaya kanggo pembatalan)
  • Ngilangi biaya layanan / biaya pangopènan
  • Pemukiman penyejuk DEWA / Kabupaten
  • NOC pangembang yen dibutuhake
  • Fees transfer sing dibayar menyang Departemen Tanah
  • Komisi

Apa biaya liyane sing kudu dianggep?

Yen adol adol:

  • Mbusak hipotek (biaya kanggo pembatalan)
  • Ngilangi biaya layanan / biaya pangopènan
  • Pemukiman penyejuk DEWA / Kabupaten
  • NOC pangembang yen dibutuhake
  • Fees transfer sing dibayar menyang Departemen Tanah
  • Komisi

Nalika tuku:

  • Celengan minangka persetujuan sade antarane panuku lan penjual
  • Sambungan kanggo panguwasa listrik lan banyu
  • Fees aplikasi hipotek yen dibutuhake
  • Ragad layanan Komunitas
  • Ragad admin macem-macem ing Departemen Tanah
  • Komisi

Ketemu pengacara sadurunge tuku properti ing Dubai, UAE Priksa kontrak bakal nutupi kabeh yen ana musuhan utawa pengadilan. Hubungi kita saiki +97150 6531334

Expatriates tuku properti ing UAE

Wong manca (sing ora manggon ing UAE) lan warga negara ekspatriat bisa ndarbeni hak kepemilikan bebas saka properti tanpa larangan

Gulung menyang Top