Адвокатски фирми Дубаи

Пишете ни на случај@lactionsuae.com | Итни повици + 971506531334 + 971558018669

Привремени ќелии на држење

Полициски станици

Cellелии за притворените

полициски службеници

Полициската станица (понекогаш наречена „станица куќа“) е зграда што служи за сместување на полицајци и други членови на персоналот. Овие згради честопати содржат канцеларии и сместување за персонал и возила, заедно со шкафчиња, привремено задржувачки ќелии и простории за интервју / испрашување.

Полициски станици (Дубаи)

Дојдете до врв