Firma Ligjore Dubai

Na shkruani tek ceshtja@yqeluae.com | Thirrje urgjente +971506531334 +971558018669

Nje hap perpara

Fokus i fortë rajonal

Amal Khamis Advocates është një firmë butikësh e specializuar në të Drejtën e Ndërtimit, të Drejtën e Biznesit, të Drejtën e Patundshmërive, të Drejtën e Familjes, të Drejtën e Korporatave dhe Tregtisë si dhe Zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve përmes Arbitrazhit dhe Gjyqësore

Bazuar në Dubai, Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Arabia Saudite qendra e pasurive të patundshme, tregtare dhe tregtare të Lindjes së Mesme, vendndodhja jonë gjeografike dhe përzierja e ekspertizës ligjore plotësojnë hendekun midis Lindjes dhe Perëndimit. 

Firma Ligjore me shërbim të plotë

Ura juaj drejt suksesit legal

Përparësitë

përfitimet

Qartësi

Sherbime ligjore

Këshilltarët ligjorë dhe avokatët

Law biznesit

Mosmarrëveshjet e biznesit, antitrusti, falimentimi, formimi i ndërmarrjes, kontratat, marrëveshjet, kontestet.

Rastet kriminale

Veprat penale, Krimet, mashtrimi, ngacmimi, falsifikimi, krimi në internet, sulmet, abuzimi, vrasja dhe dhuna.

Rastet e pasurive të paluajtshme

Marrëveshjet e zgjidhjes së pasurive të patundshme, marrëveshjet e shitjes dhe blerjes, Zgjidhja e mosmarrëveshjeve, proceset gjyqësore dhe arbitrazhi.

E drejta familjare

Avokat i familjes, avokatët më të mirë të divorcit, Avokatët për kujdestarinë e fëmijëve, avokatët e ndarjes, kontratat e divorcit.

E drejta tregtare

E drejta tregtare, e drejta tregtare, e drejta civile, mbledhja e borxheve, rikuperimi i parave, transaksionet tregtare të paligjshme

Rastet e pretendimit të lëndimit

Pretendimet për lëndime nga aksidentet automobilistike, rastet e neglizhencës mjekësore dhe neglizhencës, dëmtimet serioze dhe pretendimet e sigurimeve.

Rastet e ilaçeve

Posedimi i drogave ilegale në Emiratet e Bashkuara Arabe, Luftimi i Blerjes dhe Shitjes së Drogave, I kapur me drogë narkotike. Krimet e drogës.

Ligji Detar

Detare, ligji i Admiralit, Transporti ose veprat penale që ndodhin me ujë të hapur. Rregullat ndërkombëtare dhe Ligji i Detit.

Pastrim parash

Lorem ipsum dolor sit amet, the elit, do të bëjmë një nxitje të përkohshme për punë dhe punë të tjera.

3 hapa të thjeshtë për të fituar çështjen tuaj

Ne do t'ju ndihmojmë në çdo hap të rrugës

Mos Gjeni Vetëm ndonjë Avokat - Gjeni Avokatin e duhur. Këshilla të shkëlqyera juridike nga avokatë me përvojë dhe të specializuar. 

01

të mësuarit në lidhje me të gjitha çështjet tuaja ligjore

Përshkruani rastin ose situatën tuaj, ju shpjegoni shkurtimisht shqetësimet tuaja. Imagesdo imazh, email ose dokument gjithashtu mund të sigurohet.

02

Vlerësimi i çështjes, Këshillimi Ligjor & Oferta

Avokati ynë i specializuar do të shpjegojë situatën ligjore, të drejtat dhe detyrimet tuaja, si dhe mundësitë dhe rreziqet tuaja.

03

Ne luftojmë për ju në Gjykatë

Fitoni çështjen tuaj me një avokat të specializuar, Transparenca dhe Drejtësia totale. Merrni kënaqësi dhe rekomandojini të tjerët në firmën tonë të avokatisë.

ne do t'ju ndihmojmë në çdo çështje dhe konflikt

E përkryer për raste komplekse, e lehtë për klientët ndërkombëtarë, me 35 vjet përvojë në ligjin në Dubai

Artikuj ligjorë të Emirateve të Bashkuara Arabe

5 llojet e çështjeve të së drejtës penale në Dubai dhe si mund t'ju ndihmojë një avokat

Llojet e rasteve të ligjit penal në Dubai dhe si mund t'ju ndihmojë një avokat Në Emiratet e Bashkuara Arabe, çështjet penale trajtohen nga departamenti i prokurorisë publike. Këto departamente janë përgjegjëse për ndjekjen penale të rasteve penale kundër individëve ose kompanive që janë akuzuar për transaksione të paligjshme. Më poshtë është një përmbledhje e 5 më të zakonshmeve

Lexo më shumë »

Ligjet për pirjen dhe drejtimin e makinës në Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe: Drejtuesit e automjeteve duhet të respektojnë ligjin për të shmangur dënimin e rreptë

Ligjet për pirjen dhe ngasjen e automjeteve në Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Si të Shmangni Ndëshkimin It'sshtë krim për këdo që të ngasë makinën nën ndikimin e alkoolit, drogës, gjithçka që ndikon në aftësinë motorike të personit. Dënimet janë të rënda dhe mund të përfshijnë edhe burgim. Meqenëse kjo është një temë komplekse, ne kemi përgatitur një seri artikujsh

Lexo më shumë »

4 arsye pse ju duhet një kontroll standard policor: Këshilla sigurie për udhëtarët për të shmangur arrestimin e mundshëm para se të vizitoni Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe.

Këshilla të sigurisë për udhëtarët për të shmangur arrestimin e mundshëm para se të vizitoni Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe: "Kontrolli standard i policisë" gjatë COVID-19. Këshilla të sigurisë për udhëtarët për të shmangur arrestimin e mundshëm para se të vizitoni Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe: "Kontroll standard i policisë" Nëse planifikoni të vizitoni Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe, do të ishte e mençur që të kuptonit pse keni nevojë

Lexo më shumë »

Mënyra më e mirë për t'u rikuperuar ligjërisht nga aksidenti: 8 këshilla për t'u marrë pas një përplasjeje

8 këshilla për t'u rikuperuar ligjërisht nga aksidenti A keni qenë ndonjëherë në një aksident? Nëse e keni, do ta dini se është një kohë emocionuese dhe stresuese. Rrëzimet e makinës mund ta lënë makinën tuaj me një xham të thyer, fenerë të thyer, hekura të çrregulluara etj. Më keq akoma është ndjenja e përgjegjësisë që vjen nga shkaktimi i lëndimit ose

Lexo më shumë »

Pyetjet më të bëra më shpesh në lidhje me pastrimin e parave ose Hawala në Emiratet e Bashkuara Arabe: A do të përballem me veprim penal?

Pastrimi i parave ose Hawala në Emiratet e Bashkuara Arabe Pastrimi i parave ose Hawala në Emiratet e Bashkuara Arabe është termi i zakonshëm që përdoret për t'iu referuar sesi shkelësit maskojnë burimin e parave. Posedimi i të ardhurave nga veprimet kriminale fshihet duke bërë që fitime të tilla të vijnë nga një burim i mirë. Procedurat me të cilat pasuria e marrë në mënyrë kriminale mund të

Lexo më shumë »
Scroll to Top