Avokatët kryesorë të mbrojtjes penale të Emirateve të Bashkuara Arabe në Dubai

Amal Khamis avokatë dhe konsulentë ligjorë (Avokatët UAE) ka qenë një firmë ligjore e shquar e mbrojtjes penale në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, për më shumë se 30 vjet. Ai krenohet me një ekip avokatësh shumë të aftë dhe me përvojë të mbrojtjes penale. Për të menaxhuar procesin kompleks të ligjit penal në Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe, mund t'ju duhet ndihma e një avokati të aftë dhe me përvojë të ligjit penal.

si juridiksionet e tjera në Lindjen e Mesme, Kodi penal i Emirateve të Bashkuara Arabe nxjerr shumicën e elementeve të saj nga Ligji i Sheriatit Islam, me vendin duke përdorur ligjin e Sheriatit në rrethana specifike. Si një ligj i bazuar në fe dhe një mënyrë jetese për muslimanët, ligji i Sheriatit ose ligji islam është kompleks, veçanërisht në përkufizimet e tij të krimeve.

Duke pasur një kuptim të plotë të ligjit të Sheriatit, avokatët tanë kryesorë penalë përfaqësojnë individë të akuzuar për krime ose nën hetim penal, duke ofruar një sërë shërbimesh thelbësore që mbrojnë të drejtat e klientëve tanë dhe promovojnë zbatimin e drejtë, etik dhe të drejtë të ligjit penal në të gjithë Dubai dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. 

Firma jonë ligjore me mbi 30 vjet përvojë vlerësohet shumë për ofrimin e mbrojtjes ligjore të jashtëzakonshme në çështjet penale, një qëndrim i përforcuar nga çmime dhe njohje të shumta nga organe të respektuara të industrisë në Lindjen e Mesme.

Ekipi Ligjor i Avokatëve dhe Avokatëve Penalë

Ekipi ynë i mbrojtjes penale ka të drejtën për një audiencë dhe udhëhiqet nga avokatë të shquar, duke përfshirë avokaten Amal Khamis, Dr. Alaa Al Houshy, Dr. Khamis Haider, Adv. Selam El Xhebr dhe Adv. Abdul Aziz. Së bashku, ata ofrojnë dekada përvojë kolektive. Avokatët tanë ekspertë vendas kanë të drejtën e audiencës para të gjitha gjykatave penale. Njohuritë dhe të kuptuarit e tyre të thellë të ligjet penale në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe të Gjirit, e kombinuar me një përkushtim të palëkundur për të mbrojtur të drejtat e klientëve tanë, garanton që çdo rast, duke përfshirë ata të akuzuar sipas ligjeve federale ose specifike të emiratit, të trajtohet me nivelin më të lartë të kujdesit dhe të plotë.

Na telefononi tani për një takim urgjent

Fokusi ynë ekskluziv i ligjit penal

Firma jonë ligjore në Dubai është e pajisur me avokatë nga Emiratet e Bashkuara Arabe dhe avokatë lokalë të Emirateve të Bashkuara Arabe, të cilët kanë të drejta të plota për të përfaqësuar klientët (të drejtat e plota të audiencës) në të gjitha gjykatat dhe gjykatat e Emirateve të Bashkuara Arabe. Ekipi ynë ligjor krenohet me ekspertizë të pakrahasueshme dhe një përvojë të pasur në menaxhimin e një gamë të gjerë çështjesh penale, duke përfshirë kundërvajtje dhe krime, përpara Gjykatave Penale dhe Stacioneve të Policisë në të gjithë Dubain dhe më gjerë në Emiratet e Bashkuara Arabe. I përbërë nga profesionistë ligjorë nga Egjipti, India, Franca, Rusia, Irani, Kina dhe Emiratet e Bashkuara Arabe, ekipi ynë i larmishëm sjell në tryezë përvojën e viteve në të drejtën penale.

Rekord i provuar i gjurmëve në rastet e aksioneve të larta

Gjatë viteve, ekipi ynë i mbrojtjes kriminale ka përfaqësuar me sukses klientët në një gamë të gjerë çështjesh të profilit të lartë dhe komplekse, duke përfshirë krimet financiare, krimet kibernetike, veprat penale të drogës, krimet e dhunshme dhe më shumë. Avokatët tanë penalë me përvojë dallohen nga njohuritë e tyre të specializuara në fusha të tilla si mjekësia ligjore, kriminalistika dhe avokatia, duke u mundësuar atyre të krijojnë strategji efektive të mbrojtjes. Ata menaxhojnë të gjithë komunikimin me gjykatën në emër të klientëve të tyre, duke siguruar respektimin e afateve, paraqitjen e dokumenteve të nevojshme dhe rregullimin e paraqitjeve në gjykatë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Shpërblyer për ekselencë në fushën juridike

Avokatët dhe konsulentët tanë ligjorë (LawyersUAE) janë njohur vazhdimisht për shërbimet e tyre ligjore të jashtëzakonshme nga organizata me reputacion si Legal 500, Chambers Global IFG dhe Middle East Legal Awards. Këto vlerësime shërbejnë si një testament për ekspertizën e jashtëzakonshme ligjore të firmës sonë, profesionalizmin dhe përkushtimin për të ofruar rezultatet më të mira të mundshme për klientët tanë.

Llojet e krimeve që ne përfaqësojmë

Ne ofrojmë avokatë ekspertë dhe shërbimet e këshillimit ligjor në të gjithë Emiratet e Bashkuara Arabe, duke përfshirë Dubai, Abu Dhabi, Ajman, Sharjah, Fujairah, RAK dhe Umm al Quwain. Nëse jeni duke u përballur akuza penale në Dubai ose gjetkë në Emiratet e Bashkuara Arabe, ju mund të mbështeteni te të aftët tanë dhe avokatë penalë me përvojë nga Emiratet në Dubai për t'ju mbrojtur në gjykatë.

Ne kemi përvojë të gjerë në mbrojtjen e klientëve në shumë fusha të ligjit penal, duke përfshirë sa vijon:

Këtu është tabela me një numër të barabartë rreshtash në secilën kolonë, pa asnjë kategorizim:

Krimet e Mashtrimit/MashtrimitAbuzimi në familjeRastet e drogës
Krimet financiareSulm/luajtjeshpifje
Pastrim parashPërdhunimi dhe sulmi seksualKrimet në internet
RyshfetiBateriAbuzim femije
Mashtrimi i SigurimeveVrasje apo dhunëprostitucion
Mashtrimi me telaVrasjeKrimet e të miturve
Falsifikimi i monedhëszjarrvënie e qëllimshmeVjedhja e dyqaneve
Shkelja e besimitzhvatjengacmim
falsifikimKrimet e urrejtjesshantazh
Certifikata të rremeKrimet pronësoreRrëmbim
Krimet e jakës së bardhëVjedhje/GrabitjeVjedhjet e identitetit
Neglizhencë mjekësoreKrimi i lëndimitKeqbërjet
Pi dhe përzënëKrimet e alkoolitEkstradimi
dëbimInterpolidorëzani
Ndalim i udhëtimeve

Shërbimi Gjithëpërfshirës i Mbrojtjes Kriminale

At Amal Khamis avokatë dhe konsulentë ligjorë (Avokatët UAE), avokatët tanë të kualifikuar penalë janë plotësisht të licencuar.

Ekipi ynë ligjor është i aftë në një gamë të gjerë shërbimesh ligjore, duke u ofruar klientëve këshillim që nga momenti i arrestimit, përmes hetimeve penale, deri në paraqitjet në gjykatë, proceset gjyqësore dhe apelimet në të gjitha llojet e krimeve dhe çështjeve penale. Ne zotërojmë një kuptim të thellë të sistemit të drejtësisë penale të Emirateve të Bashkuara Arabe.

  • i autorizuar të përfaqësojë klientët në të gjitha gjykatat e Emirateve të Bashkuara Arabe: Gjykata e Shkallës së Parë, Gjykata e Kasacionit, Gjykata e Apelit dhe Gjykata e Lartë Federale.
  • Oferta përfaqësimi ligjor që nga fillimi i hetimeve policore e deri në paraqitjet në gjykatë.
  • E specializuar në hartimin e dokumenteve ligjore, përfshirë prokurat dhe memorandumet gjyqësore.
  • ndihmon në raportet e ekspertëve, raportet e auditimit penal dhe kryen hetime faktike.
  • ndihmon me aplikime për lirim me kusht, marrjen e certifikatave të lejes dhe trajton negociatat dhe zgjidhjet.
  • Ofron udhëzime dhe mbështetje për klientët në stacionet policore dhe prokurorinë publike.
  • përdor ekspertizë dhe burime të gjera ligjore për të arritur rezultate të favorshme për klientët.

Rekomandimi i një strategjie mbrojtëse

Është thelbësore të hartohet një strategji e mirë mbrojtëse kur përballemi me akuza penale për të përballuar çdo blerje të hershme që mund të bëhet e keqe më vonë. Ekspozimi ndaj publikut, policisë, gjykatave dhe mediave mund të shkaktojë dëm i pariparueshëm për imazhin e të akuzuarit. Menaxhimi i krizës, veçanërisht gjatë fazat e hershme të një krimi, është një strategji e jashtëzakonshme mbrojtëse.

Na telefononi tani për një takim urgjent në +971506531334 +971558018669

Scroll to Top