Kërkesat Civile

Kontrolli i aksidenteve në Dubai

Strategjia e fitimit të një padie për lëndime personale në Emiratet e Bashkuara Arabe

Mbajtja e një dëmtimi për shkak të neglizhencës së dikujt tjetër mund ta kthejë botën tuaj përmbys. Të përballesh me dhimbje të forta, faturat mjekësore të grumbulluara, të ardhura të humbura dhe trauma emocionale është jashtëzakonisht e vështirë. Ndërsa asnjë shumë parash nuk mund të eliminojë vuajtjet tuaja, sigurimi i kompensimit të drejtë për humbjet tuaja është thelbësore për t'u rikthyer në këmbë financiarisht. Ky është vendi ku lundrimi […]

Strategjia e fitimit të një padie për lëndime personale në Emiratet e Bashkuara Arabe Lexo më shumë »

Si të pretendoni para të gjakut në Dubai?

A jeni plagosur në një aksident në Emiratet e Bashkuara Arabe?

"Është mënyra se si e trajtoni dështimin që përcakton se si arrini sukses." – David Feherty Kuptimi i të Drejtave dhe Detyrimeve Tuaja Pas një Aksidenti në Emiratet e Bashkuara Arabe Është thelbësore që shoferët të jenë të vetëdijshëm për të drejtat dhe detyrimet e tyre ligjore në rast të një aksidenti automobilistik në Emiratet e Bashkuara Arabe. Kjo përfshin të kuptuarit e çështjeve që lidhen me

A jeni plagosur në një aksident në Emiratet e Bashkuara Arabe? Lexo më shumë »

Dаmаgеѕ Rеlаtеd për lëndimin

Kur diagnoza e gabuar kualifikohet si keqpërdorim mjekësor?

Diagnoza e gabuar mjekësore ndodh më shpesh sesa e kuptojnë njerëzit. Studimet tregojnë se 25 milionë në mbarë botën diagnostikohen gabimisht çdo vit. Ndërsa jo çdo diagnozë e pasaktë përbën keqpërdorim, diagnozat e gabuara që rezultojnë nga neglizhenca dhe shkaktojnë dëm mund të bëhen raste keqpërdorimi. Elementet e nevojshme për një pretendim për një diagnozë të gabuar Për të ngritur një padi të zbatueshme për gabime mjekësore për një diagnozë të gabuar, duhet të vërtetohen katër elementë ligjorë kryesorë: 1. Duhet të ketë marrëdhënie mjek-pacient.

Kur diagnoza e gabuar kualifikohet si keqpërdorim mjekësor? Lexo më shumë »

Keqbërje mjekësore në Dubai

Detajet A kanë rëndësi! Keqbërje mjekësore në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe

Çdo vaksinë në Dubai ose Emiratet e Bashkuara Arabe dhe medikamentet me recetë në treg duhet të kalojnë një proces rigoroz miratimi nga qeveria përpara se të mund t'i shiten publikut. "Mjekësia është një shkencë e pasigurisë dhe një art i probabilitetit." – William Osler Siç e dini, keqpërdorimi mjekësor nënkupton një gabim mjekësor që ndodh si a

Detajet A kanë rëndësi! Keqbërje mjekësore në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe Lexo më shumë »

Scroll to Top