Rreth nesh

Avokatët Emiratet e Bashkuara Arabe

Shërbime ligjore efektive dhe të menduara përpara

Amal Khamis Advocates është një firmë ligjore me shërbim të plotë në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Ne ofrojmë ndihmë ligjore dhe përfaqësim për individët, familjet dhe bizneset në rajon. Ekipi ynë i avokatëve me përvojë ka një gamë të gjerë ekspertize në fusha të ndryshme të ligjit, duke përfshirë çështjet gjyqësore, të drejtën penale, ligjin e korporatave dhe atë tregtar, ligjin bankar dhe financiar, ligjin për dëmtimet personale, dhe më shumë. Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime ligjore me cilësi të lartë që plotësojnë nevojat e tyre dhe tejkalojnë pritshmëritë e tyre.

Ne e kuptojmë se kur bëhet fjalë për çështje ligjore, keni nevojë për qartësi, udhëzime dhe mbështetje në çdo hap të rrugës. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbim të personalizuar së bashku me këshilla praktike që janë të lehta për t'u kuptuar.

Përpjekjet e Amal Khamis nga një perspektivë e ardhshme e synimit për të shtrirë globalisht në juridiksionet ndërkombëtare, me operacione revolucionare. Ne krijojmë lidhje afatgjata me profesionistë ligjorë nga e gjithë bota.

Udhëtimi i Amal Khamis në 30 vitet e fundit të përvojës kumulative përmes punës në 'Hashim Al Jamal Advocates and Legal Consulants' kur u themelua në Emiratet e Dubait, Emiratet e Bashkuara Arabe. Suksesi ynë vazhdoi ndër vite dhe hapëm degën tonë të re në Business bay Dubai, e cila në vitin 2018 u bë selia jonë. Ne jemi rritur dhe zgjeruar në emiratet e tjera në Sharjah dhe Abu Dhabi dhe kemi një zyrë avokatore përfaqësuese në Arabinë Saudite.

vendosmëri

Tradita e ekselencës e njohur dhe e synuar nga themeluesit vazhdon edhe sot e kësaj dite. Përcaktimi ynë kryesor është të krijojmë partneritete që i zhytin klientët në një mendje paqësore ku ne kujdesemi për përfaqësimin ligjor dhe këshillimin e ekspertëve.

SHËRBIME LIGJORE

Ne filluam me praktikën bazë gjyqësore së bashku me ligjin penal, dhe pas kësaj, ajo u rrit për të përfshirë ombrellën e përvojës, të tilla si pretendimet e korporatave, komerciale, bankare dhe financa, personale, borxhi, detare dhe dëmtime.

studio ligjore amal Khamis

Firma ligjore fituese e çmimeve

Amal Khamis Advocates është një firmë ligjore me shërbim të plotë në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe.

Vizioni yne

Të jetë një studio ligjore lider për sa i përket cilësisë së shërbimit dhe kënaqësisë së klientit.

Ne u ofrojmë klientëve tanë vlerën më të mirë dhe synojmë të vendosemi si një nga firmat ligjore lider dhe të besuar të fokusuar në klientët në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe ndërkombëtarisht.

Misioni ynë

Misioni ynë kryesor është t'i vendosim klientët tanë në qendër të gjithçkaje që bëjmë.

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime ligjore në kohën e duhur që i përmbahet standardeve më të larta të integritetit, transparencës dhe përsosmërisë.

Scroll to Top