Hukum Firma Dubai

Hiji Léngkah Dipayun

Fokus Wilayah anu Kuat

Amal Khamis Advocates mangrupikeun perusahaan butik anu ngahususkeun dina Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Perumahan, Hukum Kulawarga, Hukum Perusahaan & Komérsial ogé Resolusi Sengketa ngalangkungan Arbitrase sareng Litigasi.

Dumasar di Dubai, Abu Dhabi, UAE sareng Saudi Arabia perumahan, perdagangan sareng pusat komersial di Wétan Tengah, lokasi géografis kami sareng campuran kaparigelan hukum ngajantugkeun celah antara Wétan & Kulon. 

Kakuatan Hukum Hukum

Jambatan anjeun Pikeun Suksés Hukum

kaunggulan

mangpaat

kaherangan

Layanan légal

Konsultan Hukum jeung Naséhat

Hukum bisnis

Pertengkepan Bisnis, Antitrust, Kabangkrutan, Formasi Perusahaan, Kontrak, Kasepakatan, Litigasi.

Kasus Pidana

Nyinggung kajahatan, Kajahatan, Ngabobol, Ngaganggu, Pangapunten, Siber, serangan, nyiksa, rajapati sareng kekerasan.

Kasus Perumahan

Pakampungan Perumahan, Ngajual sareng mésér perjanjian, Perdebatan Perdebatan, Litigasi sareng Arbitrase.

Hukum kulawarga

Pengacara Kulawarga, Pengacara Perceraian Terbaik, Pembela pikeun Custody Anak, Pengacara Pemisahan, Perceraian.

Hukum komérsial

Hukum perdagangan, Hukum Mercantile, UU Sipil, Koléksi Hutang, Ngaluarkeun artos, transaksi komersial haram

Kasus Tuntutan Kasalahan

Kacilakaan Kacilakaan Mobil, Kasalahan Kasalahan Médis sareng Pelupusan, Kasalahan parah sareng Klaim Asuransi.

Kasus Narkoba

Nimbulkeun Narkoba haram di UAE, Pejuang Galeuh sareng Ngajual Narkoba, Kaserang ngagaduhan narkotika ubar. Kajahatan Narkoba.

Hukum maritim

Maritim, Hukum Admiralty, Pengiriman atanapi nyinggung anu kajantenan dina cai terbuka. Aturan internasional sareng Hukum Laut.

duit Laundering

Lorem ipsum dolor sit am, cons elit, sed do eiusmod sementara incint ut labore et dolore magna.

3 Léngkah Gampang pikeun Ngeunaan Kasus anjeun

Kami bakal Sangkan Sadayana Léngkah Jalanna

Entong Ngan Milari Pengacara Naon - Milarian Pengacara Anu Katuhu. Naséhat hukum anu saé tina ahli hukum anu berpengalaman & khusus. 

01

diajar ngeunaan sagala masalah hukum anjeun

Nerangkeun kasus atanapi kaayaan anjeun, anjeun terangkeun sakeudeung. Sagala gambar, email atanapi dokumen ogé tiasa disayogikeun.

02

Penilaian kasus, Naséhat Hukum & tawarkeun

Pengacara anu ahli kami baris ngajelaskeun kaayaan hukum, hak anjeun, sareng kawajiban ogé kasempetan sareng résiko anjeun.

03

Kami ngalawan Pikeun Anjeun di Pangadilan

Meunang kasus anjeun sareng pengacara khusus, Transparansi & total Adil. Kéngingkeun Kapuasan sareng nyarankeun batur ka firma hukum urang.

kami bakal ngabantosan anjeun dina sagala masalah sareng konflik

Cocog pikeun kasus rumit, Gampang pikeun Keuangan Internasional, sareng 35 Taun Of Pengalaman Hukum Dubai

Hukum UAE Hukum

4 Alesan Naha Anjeun Peryogikeun Pariksa Polisi Standar: Tip Kaamanan pikeun Wisatawan Pikeun Nyingkahan Poténsi Penahanan Sateuacan Didatangan Dubai atanapi UAE.

Tip Kaamanan pikeun Wisatawan Ngahindaran Poténsi Ditéwak Sateuacan Nganjang ka Dubai atanapi UAE: "Pariksa Polisi Standar" nalika COVID-19. Tip Kaamanan pikeun Wisatawan Pikeun Nyingkahan Poténsi Ditéwak Sateuacan Nganjang ka Dubai atanapi UAE: "Pariksa Polisi Standar" Upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka Dubai atanapi UAE, bakal langkung bijaksana pikeun anjeun ngartos naha anjeun peryogi

Maca deui "

Cara anu Pangsaéna pikeun Ngagaduhan Sacara Leres tina Kacilakaan: 8 Tip kanggo Laksanakeun Saatos kacilakaan

8 Tip pikeun Ngubaran sacara Sah tina Kacilakaan Naha anjeun kantos ngalaman kacilakaan? Upami anjeun gaduh, anjeun bakal terang éta mangrupikeun waktos anu pikabungaheun sareng setrés. Kacilakaan mobil tiasa nyéépkeun mobil anjeun ku kaca mobil anu hancur, lampu hurung rusak, pelek anu kacau, sareng seueur deui. Goréngna kénéh nyaéta rasa tanggung jawab anu asalna tina nyababkeun cilaka atanapi

Maca deui "

Ngartos Dasar-dasar pangacara UAE Biaya Penjaga sareng Jasa Hukum.

Pengacara UAE Waragad Retainer sareng Layanan Hukum Pangacara kedah janten titik kontak munggaran anjeun sareng masalah hukum anu anjeun gaduh; aranjeunna terang seluk beluk hukum. Tapi naon biaya punggawa? Sareng naon anu anjeun kedah terang ngeunaan jasa hukum di Dubai, Abu Dhabi, sareng Émirat sanés? Anjeun parantos sumping

Maca deui "
Ngagulung ka luhur