Hiji Léngkah Dipayun

Fokus Wilayah anu Kuat

Amal Khamis Ngabela & Konsultan Hukum (Pengacara UAE) mangrupikeun firma hukum anu khusus Hukum pidana sareng gaduh  Pangacara Pidana Pangalusna di Dubai, Hukum Konstruksi, Hukum Usaha, Hukum Perumahan, Hukum Kulawarga, Hukum Perusahaan & Komersial ogé Resolusi Sengketa ngaliwatan Arbitrase jeung Litigation.

Dumasar di Dubai, Abu Dhabi, UAE sareng Saudi Arabia perumahan, perdagangan sareng pusat komersial di Wétan Tengah, lokasi géografis kami sareng campuran kaparigelan hukum ngajantugkeun celah antara Wétan & Kulon. 

Kakuatan Hukum Hukum

Jambatan anjeun Pikeun Suksés Hukum

kaunggulan

mangpaat

kaherangan

Layanan légal

Konsultan Hukum jeung Naséhat

Hukum bisnis

Pertengkepan Bisnis, Antitrust, Kabangkrutan, Formasi Perusahaan, Kontrak, Kasepakatan, Litigasi.

Kasus Pidana

Nyinggung kajahatan, Kajahatan, Ngabobol, Ngaganggu, Pangapunten, Siber, serangan, nyiksa, rajapati sareng kekerasan.

Kasus Perumahan

Pakampungan Perumahan, Ngajual sareng mésér perjanjian, Perdebatan Perdebatan, Litigasi sareng Arbitrase.

Hukum kulawarga

Pengacara Kulawarga, Pengacara Perceraian Terbaik, Pembela pikeun Custody Anak, Pengacara Pemisahan, Perceraian.

Hukum komérsial

Hukum perdagangan, Hukum Mercantile, UU Sipil, Koléksi Hutang, Ngaluarkeun artos, transaksi komersial haram

Kasus Tuntutan Kasalahan

Kacilakaan Kacilakaan Mobil, Kasalahan Kasalahan Médis sareng Pelupusan, Kasalahan parah sareng Klaim Asuransi.

Kasus Narkoba

Nimbulkeun Narkoba haram di UAE, Pejuang Galeuh sareng Ngajual Narkoba, Kaserang ngagaduhan narkotika ubar. Kajahatan Narkoba.

Hukum maritim

Maritim, Hukum Admiralty, Pengiriman atanapi nyinggung anu kajantenan dina cai terbuka. Aturan internasional sareng Hukum Laut.

duit Laundering

Pencucian duit dimimitian ku mindahkeun hasil kriminal kana sumber panghasilan anu sah.

Awards

Ladenan hukum profésional kami nyaéta ngahormatan jeung disatujuan kalayan panghargaan anu dikaluarkeun ku sababaraha lembaga. Di handap ieu dileler ka kantor urang jeung mitra na pikeun kaunggulan maranéhanana dina jasa hukum.

Panghargaan Hukum Wétan Tengah 2019
Kamar Pangluhurna Global 2021
Firms Hukum GAR
AI M&A Panghargaan Sipil
IFG
Juara Penghargaan Global 2021
IFLR Top Tier Firm 2020
Hukum 500

3 Léngkah Gampang pikeun Ngeunaan Kasus anjeun

Kami bakal Sangkan Sadayana Léngkah Jalanna

Entong Ngan Milari Pengacara Naon - Milarian Pengacara Anu Katuhu. Naséhat hukum anu saé tina ahli hukum anu berpengalaman & khusus. 

01

diajar ngeunaan sagala masalah hukum anjeun

Nerangkeun kasus atanapi kaayaan anjeun, anjeun terangkeun sakeudeung. Sagala gambar, email atanapi dokumen ogé tiasa disayogikeun.

02

Penilaian kasus, Naséhat Hukum & tawarkeun

Pengacara anu ahli kami baris ngajelaskeun kaayaan hukum, hak anjeun, sareng kawajiban ogé kasempetan sareng résiko anjeun.

03

Kami ngalawan Pikeun Anjeun di Pangadilan

Meunang kasus anjeun sareng pengacara khusus, Transparansi & total Adil. Kéngingkeun Kapuasan sareng nyarankeun batur ka firma hukum urang.

kami bakal ngabantosan anjeun dina sagala masalah sareng konflik

Cocog pikeun kasus rumit, Gampang pikeun Keuangan Internasional, sareng 35 Taun Of Pengalaman Hukum Dubai

Hukum UAE Hukum

Kumaha Nganyahokeun sareng Ngalaksanakeun Aksi Hukum pikeun Kekerasan Doméstik

Kekerasan Doméstik - Kumaha Carana sareng Ngalaksanakeun Aksi Hukum. Upami anjeun korban kekerasan rumah tangga, ieu mangrupikeun léngkah hukum anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngajaga kasalametan anjeun sareng nampi panyalindungan & kaadilan anu anjeun pikahoyong. Dina Kumaha Cara-cara Kekerasan Doméstik Kajadian? Dumasar watesan, "kekerasan domestik" nujul kana kekerasan

Maca deui "

The cara ngagawe of UAE ahli hukum di Cara ngumpulkeun hutang

Minyak sareng gas ageung, jasa atanapi gedong, utamina, sigana bakal manjangan bekel pembayaranana tapi biasana bakal mayar alatan ku pengacara UAE. Kalakuan mayar firma nasional pantes tapi bakal béda jauh ti hiji séktor ka séktor séjén. Kaayaan pamayaran di UAE parantos 30 dinten. Tapi, aranjeunna beuki biasana

Maca deui "

Nu Anjeun jadi korban Nginum jeung nyetir Kacilakaan di UAE

Kacilakaan nginum sareng nyetir di UAE dilarang sareng salah sahiji kasus anu paling diawaskeun di nagara éta. Sabalikna sareng tempat-tempat sanés, UAE henteu ngagaduhan wates alkohol getih anu sah. Jalma anu salah tiasa ditahan dugi ka 48 jam, kitu ogé anu pengendara sigana kedah masihan cikiih sareng

Maca deui "

Milih Pangacara Pangalusna pikeun Cerai di Dubai

Lamun masalah kakawinan datang ka sirah jeung anjeun mutuskeun pikeun meunangkeun cerai, manggihan pangacara hiji konci hambalan kahiji. Sateuacan milih pengacara anu pangsaéna pikeun kaayaan anjeun, anjeun kedah émut yén henteu sadayana ahli hukum diciptakeun sami. Anjeun oge bakal butuh batur anu weruh kumaha carana napigasi prosés cerai

Maca deui "
Ngagulung ka luhur