Milarian Pengacara sareng Hasil Kabuktian di UAE

Kami ngarencanakeun solusi anu disesuaikan sareng nganteurkeun solusi hukum anu anjeun peryogikeun. Kami komitmen pikeun narik, ngadidik sareng nahan pengacara anu pangsaéna.

Meunangkeun kasus anjeun sareng Pengacara anu Katuhu

Kasuksésan dina kasus pangadilan ngarujuk kana hasil anu paling nguntungkeun. Naha anjeun ngagugat atanapi terdakwa, anjeun bakal hoyong maénkeun kartu anu anjeun parantos diurus pikeun kauntungan anu pangsaéna.

Jaga Diri, Kulawarga, Babaturan sareng Kolega Anjeun

Klién kami nyarios kana mangpaat anu aranjeunna resep damel sareng firma hukum anu cukup ageung pikeun nyayogikeun jasa hukum di unggal juru UAE, tapi cukup leutik pikeun masihan aranjeunna perhatian pribadi anu pantes.

Fokus Wilayah anu Kuat

Amal Khamis Ngabela & Konsultan Hukum (Pengacara UAE) mangrupikeun firma hukum anu khusus Hukum pidana sareng gaduh  Pangacara Pidana Pangalusna di Dubai, Hukum Konstruksi, Hukum Usaha, Hukum Perumahan, Hukum Kulawarga, Hukum Perusahaan & Komersial ogé Resolusi Sengketa ngaliwatan Arbitrase jeung Litigation.

Didasarkeun di Dubai, Abu Dhabi, UAE, sareng Arab Saudi tempat perumahan, perdagangan, sareng pusat komersil di Wétan Tengah, lokasi géografis urang sareng campuran kaahlian hukum ngahubungkeun jurang antara Wétan & Kulon. 

Jambatan anjeun Pikeun Suksés Hukum

ikon hukum ngabela
  • Pengacara Lokal jeung Internasional
Ngawakilan Klién Internasional
  • Kepakaran dina Rupa-rupa Lapang Hukum
Ahli dina UU sareng Hukum Syariah
Kajelasan Hukum sareng Bantuan Darurat
Inovatif sareng Solusi Kreatif
Solusi Leres
ikon légal

mangpaat

  • Nanganan Kasus Besar sareng Komplek
Mediasi Gampang Diantara Pausahaan
  • Kepakaran dina Rupa-rupa Lapang Hukum
Urang Nganteurkeun Hasilna
Sadayana Sadaya Bahasa Panyokong
Urang Tingali Klién Urang sapertos Mitra
ikon pangadilan dubai 1

kaherangan

  • Fokus Wilayah anu Kuat
Standar internasional
  • Répréséntasi di UAE Courts
Dékade Pangalaman
Réspon Tanggapan
Campur ngadadak
Panalungtikan Hukum Rinci

Layanan légal

Konsultan Hukum jeung Naséhat

Awards

Ladenan hukum profésional kami nyaéta ngahormatan jeung disatujuan kalayan panghargaan anu dikaluarkeun ku sababaraha lembaga. Di handap ieu dileler ka kantor urang jeung mitra na pikeun kaunggulan maranéhanana dina jasa hukum.

Panghargaan Hukum Wétan Tengah 2019
Kamar Pangluhurna Global 2021
Firms Hukum GAR
AI M&A Panghargaan Sipil
IFG
Juara Penghargaan Global 2021
IFLR Top Tier Firm 2020
Hukum 500

Kami bakal ngabantosan anjeun dina masalah atanapi konflik

Hukum UAE Hukum

Séktor Usaha Rupa-rupa sareng Dinamis UAE

UAE geus lila ngakuan pentingna diversifying ékonomi na saluareun industri minyak jeung gas. Hasilna, pamaréntah parantos ngalaksanakeun kawijakan sareng inisiatif ramah bisnis pikeun narik investasi asing sareng ngabina…

Maca deui

Iman sareng Karagaman Agama di Uni Émirat Arab

Uni Émirat Arab (UAE) mangrupakeun tapestry metot tina tradisi budaya, diversity agama, sarta warisan sajarah euyeub. Tulisan ieu tujuanana pikeun ngajalajah interaksi anu rumit antara komunitas iman anu séhat, praktékna, sareng…

Maca deui

GDP thriving jeung Lansekap Ékonomi UAE

Uni Émirat Arab (UAE) geus mecenghul salaku powerhouse ékonomi global, boasting GDP mantap sarta bentang ékonomi dinamis nu defies norma wewengkon. Féderasi tujuh emirat ieu parantos ngarobih…

Maca deui
Ngagulung ka luhur