Hiji Léngkah Dipayun

Fokus Wilayah anu Kuat

Amal Khamis Ngabela & Konsultan Hukum (Pengacara UAE) mangrupikeun firma hukum anu khusus Hukum pidana sareng gaduh  Pangacara Pidana Pangalusna di Dubai, Hukum Konstruksi, Hukum Usaha, Hukum Perumahan, Hukum Kulawarga, Hukum Perusahaan & Komersial ogé Resolusi Sengketa ngaliwatan Arbitrase jeung Litigation.

Dumasar di Dubai, Abu Dhabi, UAE sareng Saudi Arabia perumahan, perdagangan sareng pusat komersial di Wétan Tengah, lokasi géografis kami sareng campuran kaparigelan hukum ngajantugkeun celah antara Wétan & Kulon. 

Kakuatan Hukum Hukum

Jambatan anjeun Pikeun Suksés Hukum

ikon hukum ngabela

kaunggulan

ikon légal

mangpaat

ikon pangadilan dubai 1

kaherangan

Layanan légal

Konsultan Hukum jeung Naséhat

Awards

Ladenan hukum profésional kami nyaéta ngahormatan jeung disatujuan kalayan panghargaan anu dikaluarkeun ku sababaraha lembaga. Di handap ieu dileler ka kantor urang jeung mitra na pikeun kaunggulan maranéhanana dina jasa hukum.

Panghargaan Hukum Wétan Tengah 2019
Kamar Pangluhurna Global 2021
Firms Hukum GAR
AI M&A Panghargaan Sipil
IFG
Juara Penghargaan Global 2021
IFLR Top Tier Firm 2020
Hukum 500

kami bakal ngabantosan anjeun dina sagala masalah sareng konflik

Cocog pikeun kasus rumit, Gampang pikeun Keuangan Internasional, sareng 35 Taun Of Pengalaman Hukum Dubai

Hukum UAE Hukum

Ngagulung ka luhur