Hukum Firma Dubai

Hiji Léngkah Dipayun

Fokus Wilayah anu Kuat

Amal Khamis Advocates nyaéta firma butik anu khusus dina Hukum Konstruksi, Hukum Bisnis, Hukum Perumahan, Hukum kulawarga, Hukum & Komérsial Hukum ogé Résolusi Perdebatan ngalangkungan Arbitrase sareng Litigation.

Dumasar di Dubai, Abu Dhabi, UAE sareng Arab Saudi perumahan, hab dagang sareng komérsial di Wétan Tengah, lokasi geografis urang sareng campuran jétu kaahlian hukum anu jembatan antara Wétan & Kulon.

Kakuatan Hukum Hukum

Jambatan anjeun Pikeun Suksés Hukum

kaunggulan

  • Pengacara Lokal jeung Internasional
  • Ngawakilan Klién Internasional
  • Kepakaran dina Rupa-rupa Lapang Hukum
  • Ahli dina UU sareng Hukum Syariah
  • Kajelasan Hukum sareng Bantuan Darurat
  • Inovatif sareng Solusi Kreatif
  • Solusi Leres

mangpaat

  • Nanganan Kasus Besar sareng Komplek
  • Mediasi Gampang Diantara Pausahaan
  • Urang Nganteurkeun Hasilna
  • Sadayana Sadaya Bahasa Panyokong
  • Urang Tingali Klién Urang sapertos Mitra
  • Takwir Dumasar Wéb
  • Ngalaporkeun Wéb pikeun Klién

kaherangan

  • Fokus Wilayah anu Kuat
  • Standar internasional
  • Répréséntasi di UAE Courts
  • Dékade Pangalaman
  • Réspon Tanggapan
  • Campur ngadadak
  • Panalungtikan Hukum Rinci

Layanan légal

Konsultan Hukum jeung Naséhat

Hukum bisnis

Pertengkepan Bisnis, Antitrust, Kabangkrutan, Formasi Perusahaan, Kontrak, Kasepakatan, Litigasi.

Kasus Pidana

Nyinggung kajahatan, Kajahatan, Ngabobol, Ngaganggu, Pangapunten, Siber, serangan, nyiksa, rajapati sareng kekerasan.

Kasus Perumahan

Pakampungan Perumahan, Ngajual sareng mésér perjanjian, Perdebatan Perdebatan, Litigasi sareng Arbitrase.

Hukum kulawarga

Pengacara Kulawarga, Pengacara Perceraian Terbaik, Pembela pikeun Custody Anak, Pengacara Pemisahan, Perceraian.

Hukum komérsial

Hukum perdagangan, Hukum Mercantile, UU Sipil, Koléksi Hutang, Ngaluarkeun artos, transaksi komersial haram

Kasus Tuntutan Kasalahan

Kacilakaan Kacilakaan Mobil, Kasalahan Kasalahan Médis sareng Pelupusan, Kasalahan parah sareng Klaim Asuransi.

Kasus Narkoba

Nimbulkeun Narkoba haram di UAE, Pejuang Galeuh sareng Ngajual Narkoba, Kaserang ngagaduhan narkotika ubar. Kajahatan Narkoba.

Hukum maritim

Maritim, Hukum Admiralty, Pengiriman atanapi nyinggung anu kajantenan dina cai terbuka. Aturan internasional sareng Hukum Laut.

duit Laundering

Lorem ipsum dolor sit am, cons elit, sed do eiusmod sementara incint ut labore et dolore magna.

3 Léngkah Gampang pikeun Ngeunaan Kasus anjeun

Kami bakal Sangkan Sadayana Léngkah Jalanna

Entong, Pilarian Pendakan Anu Langsung - Milarian Pengacara Anu Tepat. Naséhat hukum anu paré ti ahli hukum anu ahli & ahli.

01

diajar ngeunaan sagala masalah hukum anjeun

Nerangkeun kasus atanapi kaayaan anjeun, anjeun terangkeun sakeudeung. Sagala gambar, email atanapi dokumen ogé tiasa disayogikeun.

02

Penilaian kasus, Naséhat Hukum & tawarkeun

Pengacara anu ahli kami baris ngajelaskeun kaayaan hukum, hak anjeun, sareng kawajiban ogé kasempetan sareng résiko anjeun.

03

Kami ngalawan Pikeun Anjeun di Pangadilan

Keuningkeun pasualan anjeun sareng pengacara anu khusus, Transparansi & total keadilan. Candak sugema sareng nyarankeun batur ka teguh hukum kami.

kami bakal ngabantosan anjeun dina sagala masalah sareng konflik

Cocog pikeun kasus rumit, Gampang pikeun Keuangan Internasional, sareng 35 Taun Of Pengalaman Hukum Dubai

Hukum UAE Hukum

Ngagulung ka luhur