Hukum Firma Dubai

Asuransi laut jeung Kacilakaan di Uni Émirat Arab

asuransi laut jeung kacilakaan di Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Uni Émirat Arab

perkenalan

Sagala asuransi dimaksudkeun pikeun ngawasan résiko bisi tina insiden uih kawas ngarugikeun ka harta jeung kaayaan, kacilakaan atawa maot. Kalawan Wasalam ka Kapal, anu patok anu luhur sakumaha sakabeh komponen keur mibanda aktivitas éta. Contona, bahaya kaleungitan angkutan barang nguntungkeun atanapi kapal jauh-ngahontal, bahaya ruksakna bumi kusabab kontaminasi minyak jeung bahaya kaleungitan existences berharga tina seafarers kusabab kacilakaan.

Pikeun ngajamin sagala resiko nu bisa overseen tanpa henteuna aset moneter patali lamun diperlukeun paling, rongkah insurances Maritim dijieun dipikabutuh pikeun parahu sarta proprietors kapal nyandak. Ngan posting nu, asuransi nu bisa actualized on kapal. Jenis asuransi laut diaksés ka Kauntungannana customer a loba sarta unggal salah sahijina nyaeta achievable di manner husus sorangan.

Ku kituna salaku bisa dicaritakeun di palabuhan UAE utama, bejana hiji kudu boga Hull jeung aparat na jaminan na panutup panyalindungan reimbursement. Tingkat wengkuan teu paréntah sarta makéna kawijaksanaan nu palabuhan '.

Aya hiji insurances laut na kacilakaan sababaraha jenis méré rupa panyalindungan ka boga pengiriman barang, proprietors kargo na charterers.

hak Subrogation

Subrogation teh hak husus ti hiji insurer sanggeus reimbursed ayeuna teh dijamin, mun tetep di sapatu tina na dijamin tur ngaku ngalawan pihak katilu diandelkeun. katuhu A garansi pikeun meunang repayment ti balik nepi rencana teu quench entitlement nu garansi pikeun ngeceskeun ti pihak katilu di hal tina macet.

Ngaliwatan subrogation, sagala recuperation dijieun téh kana kaunggulan ti panyadia kaamanan net, kumaha ngan nepi ka darajat reimbursement disadiakeun. hak husus hiji insurer urang dina hukum UAE anu diteundeun handap Pasal 1030 of CC.

Wates dina katuhu Subrogation

  • Hiji insurer teu tiasa recoup leuwih ti éta ukuran tina reimbursement dibayar. Dina acara anu hiji panyadia kaamanan net recoups deui, eta kudu dibayar leuwih kana dijamin.
  • Hak Insurer urang henteu wae lega ti pamadegan nu dijamin. Contona, lamun perjanjian garansi urang jeung pihak katilu diandelkeun dina liability wates lajeng sapertos nu pihak katilu urang manglaku ka panyadia kaamanan net.
  • Salaku per Pasal 1030 tina Code Sipil, rencana cadangan teu bisa nyangking ngeceskeun subrogated ngalawan hiji ascendant atanapi turunan dijamin, atawa batur pikeun saha nu dijamin sanggup.
  • Cara nu Pasal 1030 ieu drafted téh ku sadayana rekening ngagabung dina hiji individu dijamin, tinimbang unsur perusahaan.

Marine kacilakaan utamana tabrakan sarta polusi di UAE

tabrakan

  • Collisions nu dikawasa ku Artikel 318 mun 326 tina Maritim Hukum komérsial. The tenets téh kawas pamadegan nu Tabrakan Konvénsi 1910.
  • Uni Emirat Arab geus Sajaba sapuk kana Peraturan Internasional pikeun Nyegah Collisions di Laut 1972.

ngarugikeun alam lianna disababkeun ku kapal a

  • Kaayaan laut anu aman ku Hukum Federal dina Protection sarta Pengembangan Lingkungan teh (24 / 1999).
  • Kabéh peti ngasupkeun UAE wewengkon laut kudu boga sah International Polusi Minyak antisipasi bijil jeung kudu tetep nepi hiji pengumuman nangtukeun tanggal jeung wewengkon mana kokotor geus emptied.
  • Saha harms kaayaan laut sembarangan atanapi willfully dina beubeulahan Hukum 24 / 1999 aya dina muatan tina expenses perlakuan atawa pangungsian ti harms tur sagala hasil saterusna.
  • A putus Hukum 24 / 1999 bisa mawa ngeunaan fines nepi ka Dh500, 000 tur nepi ka lima taun 'detainment.

Uni Emirat Arab ieu ogé arisan ka Annexes I mun V ti Konvénsi Internasional keur Pencegahan Polusi ti Kapal.

Salvage

  • UAE dititah konvénsi International on Salvage 1989 tina unggal 1993. Nyalametkeun ieu Sajaba dikawasa ku Artikel 327 mun 339 tina Maritim Hukum komérsial.
  • Dina Pasal 8 tina Maritim Hukum komérsial, nu Konvénsi International on Salvage 1989 ngawasa dimana konflik dua rézim.
  • Hak husus pikeun santunan pikeun nyalametkeun mujarab teu nanggungjawaban kana sadaya ka Cindekna mengikat jum'atan.
  • Taya santunan téh payable pikeun towage umum atawa pilotage atanapi sparing jalma.
  • Salajengna, euweuh hak husus pikeun santunan lamun bejana luput nampik pitulung kalayan alesan wijaksana.
  • The ukuran tina santunan ieu diatur ku pangadilan kompeten, upami teu concurred ku pihak.

panyabutan wreck

standar Naon na strategi nerapkeun ka pangungsian di wrecks di jurisdictions anjeun?

  • UAE sanes pihak ka Nairobi wreck Lengser Konvénsi 2007 jeung evakuasi ti wrecks henteu junun kuduna ku hukum UAE.

Dina kaayaan naon bisa para ahli tatanan expulsion karuksakan?

Aya arah nyetél keur expulsion of wrecks, acan spesialis bakal meureun jadi conceded pasukan lega-achieving kana tatanan évakuasi di wrecks.

kacindekan

Asuransi laut jeung kacilakaan bakal nutupan leungitna atawa ngarugikeun ka produk Anjeun bari di perjalanan via hawa, jalan na maritim. Tarjamahan asuransi tiasa masihan arrangements Kelautan kargo ngaropéa mun koordinat bisnis husus Anjeun. Éta ogé bisa dalang Barang Taunan dina panangtayungan Transit nu bakal lumrah pikeun individu anu boga ngembangkeun umum tur incessant produk di UAE.

Aya variétas of nyebar kasampak leuwih gumantung kana pamanggih beban. Anu pamungkas, béda ti standar nyebar ka nyebar ngaropéa séjén pikeun nyocogkeun ka kabutuhan béda tina klien urang.

1 dipikir "Asuransi Kelautan sareng Kacilakaan di Uni Émirat Arab"

  1. Tabrakan akun seuseueurna kacilakaan maritim sareng biasana kajantenan akibat nabrak kana kapal cai (turun ka handap) atanapi obyék anu masih kénéh aya. Tabrakan sapertos kitu tiasa aya hubunganana sareng kapal rekreasi sapertos kapal sareng kapal layar atanapi kapal komersial sapertos kapal pesiar sareng kapal kargo.

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Ngagulung ka luhur