Hukum Firma Dubai

Hukum pikeun Wisata:
Cara Pikeun Ditangkep Salaku Wisata Di UAE

tujuan anu populér

Hiji nagara Arab

UAE mangrupikeun tujuan liburan anu pang populerna di dunya, sareng seueur wisatawan anu nyandak perjalanan anu saé ka nagari Arab pikeun ngasungkeun kasampurnaan sareng ngaluarkeun artos dina atraksi, balanja, sareng kagiatan anu sanés.

janten wijaksana uninga ngeunaan hukum sareng adat lokal

hukum lokal UAE

janten saluyu sareng sistem hukum

Sanaos UAE mangrupikeun tujuan anu populer pikeun turis, kabébasan dibatesan. Aya hal anjeun tiasa dicandak sareng dipenjara. Janten janten bijil terang ngeunaan hukum lokal sareng adat sareng hormat aranjeunna janten anjeun saluyu sareng sistem hukum. Ieu sababaraha hal anu anjeun teu diidinan ngalakukeun nalika anjeun di UAE.

Tari Publik

Tari di masarakat dianggap ngalanggar di UAE. Éta dianggap gangguan tina perdamaian masarakat, anu anjeun tiasa ditéwak. Aya seueur wengi sareng klub tarian anu wisatawan tiasa dianggo.

Barang Ngimpor Barang

Éta haram pikeun ngimpor produk babi sareng pornografi kana UAE. Ogé, buku, majalah, sareng pidéo tiasa ditapis sareng tiasa disensor.

narkoba

Pelanggaran nu aya narkoba dirawat parna. Aya hukuman kuli pikeun narkoba, nyalurkeun, sareng nilik (bahkan dina jumlah alit). Aya hukuman pati pikeun narkoba narkoba sareng minimum 4 penjara hukuman penjara, upami jumlah pangleutikna narkoba anu haram ditumpangan anjeun. Ogé, ayana ubar dina aliran getih diitung ku otoritas Emirati salaku milik. Sababaraha produk skincare sareng ngeusian E-rokok tiasa ngandung bahan sapertos minyak CBD anu dianggap haram di UAE. Upami dipanggihan, aranjeunna nyita, sareng nu gaduh tiasa nyanghareupan biaya kriminal.

alkohol

Aya larangan pikeun asupan alkohol di sakuliah UAE. Umat ​​Islam henteu diidinan nyandak alkohol, sareng warga sanés muslim butuh lisénsi alkohol kanggo tiasa nginum alkohol di bumi, atanapi di tempat anu dilisensikeun. Di Dubai, wisatawan tiasa nampi lisénsi inuman alkohol kanggo waktos samentawis tina dua distributor alkohol resmi Dubai. Lisénsi ieu ukur tiasa dianggo dina Emirat dimana dikaluarkeun. Ogé, sanajan nganggo lisénsi inuman alkohol di tempat anu dipilih sapertos hotél, klub, sareng réstoran. Nginum atanapi janten mabok di masarakat dihukum dina hukum UAE.

Kode pakéan

Anjeun tiasa ditangkep di UAE pikeun ganti baju sacara teu sopan di umum. Awéwé disarankan pikeun make baju sederhana sareng nutupan wilayah sénsitipna di tempat umum sapertos belah balanja sareng taman. Leungeun sareng suku kudu ditutupan ku lawon, sareng baju jero kedah disumputkeun. Kolam renang anu diidinan ngan ukur di pantai sareng kolam renang. Éta haram pikeun nyebrok baju.

Paripolah Karasa

Sumpah, ngadamel tulisan média sosial karasa ngeunaan UAE sareng ngadamel sikep kasar dianggap teu sopan, sareng pesalah nyanghareupan waktu panjara atanapi nundung. Ogé, tampilan masarakat sayang teu ditolerir, sareng seueur wisatawan anu ditahan pikeun nyekel leungeun atanapi dicium di masarakat.

Hubungan Luar Nikah

Éta haram pikeun gaduh hubungan di luar perkawinan paduli hubungan anjeun sareng pasangan anjeun di luar UAE. Upami éta mendakan yén anjeun ngagaduhan hubungan seksual di luar pernikahan, anjeun tiasa dikaniaya, dipenjara, sareng / atanapi didenda sareng diusir. Ogé hirup babarengan atanapi ngabagi kamar sareng jalma anu sabalikna awewe atawa lalaki ka saha anjeun teu kawin atanapi raket hubungan anu haram.

Mangpaat Ngayakeun A Pengacara

Upami anjeun kantos nolak hukum di UAE, maka anjeun kedah dibantosan pengacara. Perwakilan hukum bakal ngabantosan pitulung, utamina saprak éta henteu gampang pisan pikeun sémah ngiringan sagala aturan sareng peraturan anu aya. Ngiring pengacara anu nawiskeun seueur pedah, sareng aya sababaraha:

Pangacara légal terang undang-undang lahan, sareng aranjeunna ngartos sadayana prosedur hukum anjeun henteu mungkin akrab. Aranjeunna terang dokumén hukum anu leres pikeun ngajantenkeun, sareng téknis sah diréspon.

l Pengacara anu berpengalaman bakal nangani seueur kasus sapertos ka anjeun, janten anjeunna tiasa ngadamel tatarucingan anu dididik ngeunaan jauhna pasualan anjeun tiasa angkat, atanapi kumaha gugatan anjeun dikaluarkeun.

A Pangacara anu terampil bakal ngabantosan file file hukum sareng tulisan penting anu penting kalayan leres.

l Pengacara anu sanés ngan ukur mamatahan anjeun ngeunaan urusan hukum, aranjeunna ogé tiasa masihan naséhat pikeun émosional. Aranjeunna ngartos setrés kaayaan anu tiasa nyababkeun anjeun sareng tiasa masihan anjeun nasihat anu tenang sareng ngagampangkeun pikiran anjeun. Sumawona, pangacara-klien ngajamin naon waé anu anjeun nyarioskeun pengacara anjeun bakal tetep rusiah.

kacindekan

UAE mangrupikeun tujuan wisata anu saé, tapi anjeun kudu ati-ati sabab hal-hal alit tiasa nempatkeun anjeun dina crosshair kalayan otoritas. Anjeun bakal kauntungan anu saé upami anjeun terang hukum, adat, sareng budaya. Nanging, upami anjeun cilaka nanaon, pastikeun anjeun dibantosan ahli prakték anu légal pikeun ngabéréskeun masalah éta.

Aya solusi unggal masalah hukum

Gampang pikeun klien internasional

Ngagulung ka luhur