Prosés Ekstradisi pikeun Perkara Pidana di UAE

Uni Émirat Arab (UAE) parantos ngadegkeun kerangka hukum komprehensif pikeun ekstradisi dina masalah kriminal, anu ngagampangkeun gawé babarengan internasional dina merangan kejahatan transnasional. Ekstradisi mangrupikeun prosés formal dimana hiji nagara mindahkeun hiji jalma anu dituduh atanapi dihukum ka nagara sanés pikeun dituntut atanapi ngalaksanakeun hukuman. Di UAE, prosés ieu diatur ku pakta bilateral sareng multilateral, ogé hukum domestik, mastikeun yén éta dilaksanakeun sacara adil, transparan, sareng éfisién. Prosés ekstradisi di UAE ngalibatkeun sababaraha tahapan, diantarana ngalebetkeun pamundut formal, tinjauan hukum, sareng proses peradilan, anu sadayana dirarancang pikeun ngadukung prinsip-prinsip prosés anu leres sareng hormat ka HAM.

Naon Proses Ekstradisi di UAE?

UAE ngagaduhan prosés ekstradisi anu ditetepkeun pikeun mindahkeun jalma anu dituduh atanapi dihukum ka nagara sanés pikeun dituntut atanapi ngaladénan hukuman anu aya hubunganana sareng ngalanggar kriminal. Mékanisme hukum formal ieu mastikeun:

  • transparansi
  • prosés alatan
  • Perlindungan hak asasi manusa

Kerangka hukum konci kalebet:

  • Hukum Féderal No 39 taun 2006 ngeunaan Kerjasama Yudisial Internasional dina Perkara Pidana
  • Perjangjian ekstradisi bilateral sareng nagara sapertos Inggris, Perancis, India, sareng Pakistan (diutamakeun hukum domestik)

Prosésna biasana ngalibatkeun:

  1. Paménta formal anu dikintunkeun ngaliwatan saluran diplomatik ku nagara anu nyuhunkeun, kalayan bukti anu relevan sareng dokumén hukum.
  2. Tinjauan lengkep ku otoritas UAE (Kamentrian Kaadilan, Penuntut Umum) pikeun mastikeun:
    • Minuhan sarat hukum
    • Patuh kana hukum UAE
    • Patuh kana standar HAM internasional
    • Alignment kalawan sagala pakta ekstradisi lumaku
  3. Upami dianggap sah, kasusna diteruskeun ka pengadilan UAE, dimana:
    • Nu dituduh boga hak pikeun ngagambarkeun légal
    • Aranjeunna tiasa tangtangan pamundut ekstradisi
    • Pangadilan nalungtik bukti, biaya, jeung konsékuansi poténsi pikeun fairness jeung prosés alatan
  4. Upami disatujuan saatos nyéépkeun jalan hukum, individu éta nyerah ka otoritas nagara anu nyuhunkeun.

Punten anu kasohor:

  • UAE geus hasil extradited leuwih 700 individu, showcasing komitmen pikeun merangan kejahatan transnasional bari upholding aturan hukum.
  • Ekstradisi tiasa ditolak dina sababaraha kasus, sapertos:
    • ngalanggar pulitik
    • Potensi hukuman pati tanpa jaminan
    • Kajahatan militér
    • Kadaluwarsa statute tina watesan dina hukum UAE
  • UAE tiasa milarian jaminan ngeunaan perlakuan anu adil, kaayaan manusiawi, sareng perlindungan hak asasi manusa salami prosés sareng panjara.

Naon Peran Interpol dina Prosés Ekstradisi UAE?

Interpol nyaéta organisasi antarpamaréntah anu diadegkeun dina 1923, kalayan 194 nagara anggota. Tujuan utamana nyaéta nyayogikeun platform pikeun gawé babarengan pulisi global pikeun merangan kajahatan di sakuliah dunya. Interpol nyambungkeun sareng koordinat jaringan pulisi sareng ahli kajahatan di sakuliah nagara anggota ngaliwatan Biro Pusat Nasional anu dioperasikeun ku penegak hukum nasional. Éta ngabantosan dina panyilidikan kriminal, analisa forensik, sareng nyukcruk buronan ngaliwatan database real-time na éksténsif ngeunaan penjahat. Organisasi éta ngadukung nagara anggota dina merangan kajahatan cyber, kajahatan terorganisir, terorisme, sareng ancaman kriminal anu ngembang.

Éta maénkeun peran penting dina ngagampangkeun prosés ekstradisi UAE sareng nagara-nagara sanés di dunya. Salaku hiji organisasi antarpamaréntah anu ngamungkinkeun gawé babarengan pulisi internasional, Interpol tindakan salaku tumbu krusial pikeun extraditing buronan sakuliah wates.

Penegak hukum UAE sacara éksténsif ngagunakeun sistem sareng basis data Interpol nalika ngudag ekstradisi. Sistem Bewara Interpol ngamungkinkeun nyebarkeun inpormasi ngeunaan jalma anu dipikahoyong, kalayan Bewara Beureum dikaluarkeun pikeun ditewak samentawis anu ditujukeun pikeun ekstradisi. Jaringan komunikasi aman Interpol ngamungkinkeun sacara éfisién ngirimkeun paménta ekstradisi, bukti, sareng inpormasi ka otoritas anu relevan.

Leuwih ti éta, Interpol nyadiakeun kaahlian hukum jeung teknis, maturan pituduh dina napigasi complexities yurisdiksi, mastikeun patuh kana hukum jeung perjangjian, sarta upholding standar hak asasi manusa salila prosiding. Tapi, bari Interpol ngagampangkeun gawé babarengan, kaputusan ekstradisi ahirna dijieun ku otoritas nasional kompeten dumasar kana hukum jeung perjangjian masing-masing.

Nagara mana anu UAE gaduh Perjangjian Ekstradisi?

UAE ngagaduhan jaringan perjanjian multilateral sareng bilateral anu kuat anu ngagampangkeun prosés ekstradisi pikeun masalah kriminal sareng nagara-nagara di sakumna dunya. Perjangjian sareng konvénsi ieu ngadamel kerangka hukum pikeun gawé babarengan internasional sareng ngagariskeun prosedur khusus pikeun mastikeun prosés ekstradisi anu adil sareng transparan.

Di payuneun multilateral, UAE mangrupikeun penandatanganan Konvénsi Arab Riyadh ngeunaan Kerjasama Yudisial. Perjangjian ieu museurkeun kana ningkatkeun gawé babarengan di antara bangsa-bangsa Arab, kalebet Oman, Qatar, Arab Saudi, Bahrain, sareng anu sanésna, ku ngagampangkeun ekstradisi individu anu dituduh atanapi dihukum tina palanggaran kriminal di nagara-nagara anggota.

Sajaba ti éta, UAE geus diasupkeun kana sababaraha pajangjian ekstradisi bilateral jeung sagala rupa nagara, unggal tailored pikeun minuhan sarat légal jeung prosedural unik bangsa masing-masing. Conto anu kasohor kalebet:

  1. Britania Raya: Perjangjian ieu ngamungkinkeun pikeun ekstradisi individu antara UAE jeung Inggris pikeun kajahatan serius, mastikeun gawé babarengan éféktif dina merangan nyinggung transnasional.
  2. Perancis: Sarupa jeung pajangjian Inggris, perjangjian bilateral ieu ngagampangkeun ekstradisi individu anu dituduh atanapi dihukum tina palanggaran serius anu dilakukeun di mana-mana nagara.
  3. India: Fokus dina mindahkeun tahanan, perjangjian ieu ngamungkinkeun UAE sareng India gawé bareng dina nyerahkeun jalma-jalma anu ngalaksanakeun hukuman pikeun kajahatan anu dilakukeun dina yurisdiksi masing-masing.
  4. Pakistan: Perjangjian ieu ngagariskeun prosés sareng prosedur pikeun ekstradisi antara UAE sareng Pakistan, mastikeun gawé babarengan dina nyerahkeun individu anu dituduh kajahatan serius.

UAE ogé parantos nandatanganan perjanjian ekstradisi bilateral anu sami sareng seueur nagara sanés, sapertos Iran, Australia, China, Mesir, sareng Tajikistan, salajengna nguatkeun jaringan kerjasama globalna dina masalah kriminal.

daerahDaérah
Déwan Kerjasama Teluk (GCC)Arab Saudi
Wétan Tengah & Afrika KalérMesir, Suriah, Maroko, Aljazair, Yordania, Sudan
Asia KidulIndia, Pakistan, Apganistan
Asia WétanCina
EropaBritania Raya, Arménia, Azerbaijan, Tajikistan, Spanyol, Walanda
OséaniaAustralia

Ngaliwatan pasatujuan multilateral sareng bilateral ieu, UAE nguatkeun komitmenna pikeun merangan kajahatan transnasional, ngadukung aturan hukum, sareng ngabina kerjasama internasional dina administrasi kaadilan.

Kumaha Ekstradisi béda sareng / tanpa Perjangjian UAE?

aspékKalayan Perjangjian Ekstradisi UAETanpa Perjangjian Ekstradisi UAE
Dasar HukumKerangka sareng kawajiban hukum anu jelasHenteuna dasar hukum formal
prosedurProsedur sareng garis waktos anu ditetepkeunProsedur ad-hoc, poténsi reureuh
Pelanggaran ExtraditablePelanggaran husus katutupan ku perjangjianAmbiguitas ngeunaan pelanggaran extraditable
Syarat BuktiPitunjuk anu jelas ngeunaan bukti anu diperyogikeunKateupastian ngeunaan bukti diperlukeun
Pangamanan Hak Asasi ManusaPerlindungan eksplisit pikeun prosés anu leres sareng hak asasi manusaPotensi kasalempang panyalindungan hak asasi manusa
timbal balikKawajiban silih cooperate on requests extraditionTaya kawajiban timbal balik, kaputusan discretionary
Saluran diplomatiksaluran diplomatik predetermined pikeun gawé babarenganPerlu ngadegkeun kerjasama diplomatik ad-hoc
Resolusi sengketaMékanisme pikeun ngabéréskeun sengketa atanapi henteu satujuKurangna mékanisme resolusi sengketa formal
Tantangan HukumNgurangan tantangan hukum sareng komplikasiPotensi pikeun sengketa hukum jeung tantangan
TimelinesGaris waktu anu ditetepkeun pikeun sababaraha tahapanTaya timelines predetermined, poténsi reureuh

Naon Sarat sareng Sarat pikeun Ekstradisi di UAE?

Sababaraha kaayaan kedah dicumponan pikeun pamundut ekstradisi pikeun dipertimbangkeun ku pangadilan UAE:

  1. Ayana perjangjian ekstradisi atanapi perjangjian sareng nagara anu nyuhunkeun.
  2. Ngalanggar kudu dianggap ngalanggar kriminal boh di UAE jeung nagara requesting (dual criminality).
  3. Pelanggaran kudu dihukum ku sahanteuna hiji taun panjara.
  4. Pelanggaran kedah dianggap cukup serius, biasana henteu kalebet pelanggaran minor.
  5. Pelanggaran politik jeung militer umumna teu kaasup.
  6. Pelanggaran teu kedah ngaleuwihan statute tina watesan.
  7. Pertimbangan hak asasi manusa, sapertos résiko panyiksaan atanapi perlakuan anu teu manusiawi di nagara anu nyuhunkeun.
  8. Kawarganagaraan UAE biasana henteu diekstradisi, tapi warga non-UAE tiasa waé.
  9. Assurances bisa jadi diperlukeun lamun ngalanggar mawa hukuman pati di nagara requesting.
  10. Paménta ekstradisi tunduk kana patuh hukum sareng ditaksir masing-masing.
  11. Nagara anu nyuhunkeun kedah nutupan biaya ekstradisi kecuali diperkirakeun biaya anu luar biasa.

Kajahatan Naon Anu Anjeun Bisa Diekstradisi Di UAE?

Uni Émirat Arab nganggap ekstradisi pikeun sauntuyan pelanggaran kriminal anu serius anu ngalanggar hukumna ogé hukum nagara anu nyuhunkeun. Ekstradisi ilaharna ditéang pikeun kajahatan parna tinimbang nyinggung minor atawa misdemeanors. Listicle di handap ieu ngagariskeun sababaraha kategori utama kajahatan anu berpotensi nyababkeun prosés ekstradisi ti UAE:

  1. Kajahatan Kekerasan Serius
    • Rajapati / rajapati
    • terorisme
    • perampokan pakarang
    • penculikan
  2. Kajahatan Keuangan
    • duit Laundering
    • tipuan
    • Panyebaran
    • Korupsi
  3. Pelanggaran Patali Narkoba
    • Perdagangan Narkoba
    • Kailikan Narkoba (pikeun jumlah anu signifikan)
  4. Human Trafficking jeung Penyelundupan
  5. Cybercrime
    • Hacking
    • Panipuan online
    • Cyberstalking
  6. Kajahatan Lingkungan
    • Satwa Trafficking
    • Dagang Ilegal dina Spésiés Dilindungan
  7. Pelanggaran Harta Intelektual
    • Palsu
    • Ngalanggar Hak Cipta (kasus signifikan)

Sacara umum, ekstradisi lumaku pikeun kejahatan dianggap parna atawa felonies tinimbang nyinggung minor atawa misdemeanors. Kajahatan politik sareng militér biasana henteu kalebet alesan pikeun ekstradisi ti UAE.

modél operasi interpol

Gambar Kredit: interpol.int/en

Kumaha Bewara Merah Interpol ngabantosan Ekstradisi di UAE?

Bewara Beureum nyaéta béwara lookout sareng pamenta ka penegak hukum internasional di sakuliah dunya pikeun ngalaksanakeun panangkepan samentawis ka anu disangka kriminal. Ieu dikaluarkeun ku Interpol dina pamundut ti nagara anggota mana kajahatan ieu dipigawé, teu merta nagara asal tersangka urang. Penerbitan Bewara Beureum diurus sacara penting pisan di sakumna nagara, sabab nunjukkeun yén tersangka ngancem kaamanan umum.

Otoritas UAE tiasa nyuhunkeun Interpol ngaluarkeun Bewara Beureum ngalawan buronan anu aranjeunna hoyong diekstradisi. Ieu ngagerakkeun prosés internasional pikeun milarian sareng samentawis néwak individu anu ngantosan ekstradisi atanapi tindakan hukum. Sanggeus dikaluarkeun, Bewara Beureum disebarkeun ka 195 nagara anggota Interpol, ngageterkeun lembaga penegak hukum di sakuliah dunya. Ieu ngagampangkeun gawé babarengan pikeun milarian sareng nangkep samentawis buronan.

Bewara ieu nyayogikeun saluran anu aman pikeun otoritas UAE pikeun ngabagi inpormasi ngeunaan tuduhan, bukti, sareng kaputusan yudisial. Inpormasi ieu ngabantosan prosés ekstradisi saatos individu aya sareng ditahan. Éta tiasa nyederhanakeun prosedur hukum pikeun UAE ku ngaladénan salaku dadasar pikeun panangkepan samentawis sareng prosés ekstradisi. Sanajan kitu, éta lain hiji nawaran ditewak internasional, sarta unggal nagara mutuskeun nilai légal eta nempatkeun dina Bewara Beureum.

Jaringan global Interpol ngamungkinkeun gawé babarengan anu caket antara penegak hukum UAE sareng agénsi nagara-nagara sanés. Kerjasama ieu penting pisan pikeun milarian buronan, ngumpulkeun bukti, sareng ngalaksanakeun pamundut ekstradisi. Sanaos Bewara Beureum sanés mangrupikeun nawaran penangkapan internasional, éta mangrupikeun alat anu kuat anu ngabantosan UAE dina ngamimitian sareng ngagampangkeun prosés ekstradisi ngaliwatan gawé babarengan internasional, babagi inpormasi, sareng panangkepan samentawis anu disangka penjahat di sakuliah dunya.

jenis bewara interpol

Gambar Kredit: interpol.int/en

Jenis Bewara Interpol

  • Oranyeu: Nalika hiji individu atanapi acara ngadamel ancaman pikeun kaamanan umum, nagara tuan rumah ngaluarkeun bewara jeruk. Aranjeunna ogé nyayogikeun inpormasi naon anu aranjeunna gaduh dina acara atanapi anu disangka. Sareng mangrupikeun tanggung jawab nagara éta pikeun ngingetkeun Interpol yén kajadian sapertos kitu kajantenan dumasarkeun kana inpormasi anu dipibanda.
  • Bulao: Bewara ieu dianggo pikeun milarian tersangka anu dimana ayana teu dikenal. Nagara anggota anu sanés di Interpol ngalaksanakeun pamilarian dugi ka jalma éta kapendak sareng nagara anu ngaluarkeun béja. Ékstradisi teras tiasa dilaksanakeun.
  • Koneng: Sarua jeung béwara biru, béja konéng dipaké pikeun milarian jalma anu leungit. Nanging, henteu sapertos bewara biru, ieu sanés kanggo tersangka kriminal tapi pikeun jalma, biasana budak leutik anu teu tiasa dipendakan. Éta ogé pikeun jalma anu teu tiasa ngaidentipikasi dirina nyalira kusabab panyawat méntal.
  • Jaringan: Bewara beureum hartosna aya kajahatan parah dilakukeun sareng tersangka mangrupikeun penjahat anu bahaya. Éta maréntahkeun ka mana waé nagara anu disangka pikeun ngawaskeun jalma éta sareng ngudag sareng néwak tersangka dugi ka ékstradisi dilakukeun.
  • Héjo: Bewara ieu mirip pisan sareng bewara beureum kalayan dokuméntasi sareng pamrosésan anu sami. Beda utama nyaéta bewara héjo pikeun kajahatan anu kirang parah.
  • Hideung: Bewara hideung kanggo mayit anu henteu dikenal anu sanés warga nagara. Bewara dikaluarkeun sahingga nagara anu milarian bakal terang yén mayit éta aya di nagara éta.
  • Ungu: Nyadiakeun informasi ngeunaan métode operasi dipaké ku penjahat, nu ogé bisa ngawengku objék, alat, atawa métode concealment.
  • INTERPOL-Dewan Kaamanan PBB Bewara Husus: Dikaluarkeun pikeun individu atanapi badan anu tunduk kana sanksi Déwan Kaamanan PBB.
  • Bewara Barudak: Nalika aya budak anu leungit atanapi murangkalih, nagara ngaluarkeun bewara ngalangkungan Interpol supados nagara sanés tiasa ngiringan milarian.

Bewara beureum mangrupikeun bewara anu paling parah ti sadaya bewara sareng penerbitan tiasa nyababkeun épék riak diantara bangsa-bangsa di dunya. Éta nunjukkeun yén jalma éta mangrupikeun ancaman pikeun kasalametan umum sareng kedah diurus sapertos kitu. Tujuan tina béwara beureum biasana ditewak sareng ekstradisi.

Kumaha carana miceun Bewara Interpol Beureum

Ngahapus Bewara Beureum Interpol di UAE biasana ngabutuhkeun nuturkeun prosedur formal sareng nyayogikeun alesan anu kuat pikeun ngaleungitkeunana. Ieu léngkah umum anu kalebet:

  1. Neangan Bantuan Hukum: Disarankeun nyandak jasa pengacara anu mumpuni sareng kaahlian dina nanganan kasus Interpol Red Notice. Pangetahuan aranjeunna ngeunaan peraturan sareng prosedur rumit Interpol tiasa ngabimbing anjeun sacara efektif dina prosés éta.
  2. Kumpulkeun Inpormasi Relevan: Kumpulkeun sadaya inpormasi sareng bukti anu relevan pikeun ngadukung kasus anjeun pikeun ngaleungitkeun Bewara Beureum. Ieu bisa ngawengku nangtang validitas bewara dumasar kana kasalahan prosedural atawa kurangna grounds badag.
  3. Komunikasi langsung: Naséhat hukum anjeun tiasa ngamimitian komunikasi langsung sareng otoritas yudisial nagara anu ngaluarkeun Bewara Beureum, nyuhunkeun aranjeunna pikeun mundur tuduhan éta. Ieu ngalibatkeun nampilkeun pasualan anjeun sareng nyayogikeun bukti pikeun ngadukung pamundut pikeun ngahapus.
  4. Kontak Interpol: Upami komunikasi langsung sareng nagara anu ngaluarkeun gagal, pengacara anjeun tiasa ngahubungi Interpol langsung pikeun nyuhunkeun panyabutan Bewara Beureum. Aranjeunna kedah ngalebetkeun pamundut komprehensif sareng bukti anu ngadukung sareng dalil pikeun pembatalan éta.
  5. Prosiding sareng CCF: Dina sababaraha kasus, meureun perlu kalibet jeung Komisi pikeun Control of Interpol's Files (CCF). CCF mangrupa badan bebas nu assesses validitas argumen diangkat dina requests ngahapus. Prosésna tiasa rumit sareng nyéépkeun waktos, dilaksanakeun saluyu sareng Aturan Interpol ngeunaan Ngolah Data (RPD).

Penting pikeun dicatet yén prosés ngahapus Bewara Beureum Interpol tiasa rumit sareng peryogi bimbingan hukum ahli. Léngkah sareng syarat khusus tiasa bénten-béda gumantung kana kaayaan unik unggal kasus. Wawakil hukum anu terampil tiasa napigasi pajeulitna sareng nampilkeun kasus anu paling kuat pikeun ngaleungitkeun Bewara Beureum.

Sabaraha lami kanggo ngahapus Bewara Beureum Interpol?

Waktu nu diperlukeun pikeun miceun hiji Interpol Bewara Beureum bisa rupa-rupa nyata, gumantung kana kaayaan spésifik pasualan jeung pajeulitna proses légal aub. Sacara umum, prosésna tiasa nyandak mana waé ti sababaraha bulan dugi ka langkung ti sataun atanapi langkung.

Upami pamenta panyabutan dilakukeun langsung ka nagara anu ngaluarkeun Bewara Beureum, sareng aranjeunna satuju pikeun ditarikna, prosésna tiasa kawilang gancang, ngan ukur sababaraha bulan. Nanging, upami nagara anu ngaluarkeun nolak mundur béwara, prosésna janten langkung pajeulit sareng nyéépkeun waktos. Ngagabung sareng Komisi Interpol pikeun Kontrol File (CCF) tiasa nambihan sababaraha bulan ka timeline, sabab prosés ulasanna lengkep sareng ngalibatkeun sababaraha tahap. Salaku tambahan, upami banding atanapi tangtangan hukum diperyogikeun, prosésna tiasa langkung panjang, berpotensi nyandak langkung ti sataun atanapi langkung lami pikeun ngabéréskeun.

Naha Interpol tiasa langsung nangkep individu di UAE pikeun Tujuan Ekstradisi?

Henteu, Interpol henteu gaduh wewenang pikeun langsung nangkep individu di UAE atanapi nagara sanés pikeun tujuan ekstradisi. Interpol mangrupikeun organisasi antarpamaréntah anu ngagampangkeun kerjasama pulisi internasional sareng beroperasi salaku saluran pikeun ngabagi inpormasi sareng intelijen antara lembaga penegak hukum di sakumna dunya.

Tapi, Interpol henteu gaduh kakuatan supranasional atanapi agén sorangan pikeun ngalaksanakeun panangkepan atanapi tindakan penegak sanés. Palaksanaan arrests, detentions, sarta extraditions ragrag dina yurisdiksi jeung prosés hukum otoritas penegak hukum nasional di unggal nagara anggota, kayaning UAE. Peran Interpol dugi ka ngaluarkeun bewara, sapertos Bewara Beureum, anu janten panggeuing internasional sareng pamenta pikeun ditewak samentawis jalma anu dipikahoyong. Teras dugi ka otoritas nasional di UAE pikeun ngalaksanakeun bewara ieu numutkeun undang-undang domestik sareng perjanjian internasional.

Hubungi Pengacara Pertahanan Pidana Internasional Di UAE

Kasus hukum anu ngalibetkeun béwara beureum di UAE kedah dirawat kalayan ati-ati sareng kaahlian. Maranéhanana merlukeun pengacara jeung pangalaman vast dina subjek. Pangacara pertahanan kriminal biasa teu gaduh kaahlian sareng pangalaman anu diperyogikeun pikeun nanganan masalah sapertos kitu. Nelepon kami ayeuna pikeun janjian urgent di + 971506531334 + 971558018669

Untungna, para pengacara pertahanan kriminal internasional di Amal Khamis Ngabela & Konsultan Hukum gaduh persis naon nu diperlukeun. Kami komitmen pikeun mastikeun yén hak klien kami henteu dilanggar pikeun alesan naon waé. Kami siap nangtung pikeun klien kami sareng ngajagi aranjeunna. Kami nyayogikeun anjeun perwakilan anu pangsaéna dina kasus kriminal internasional khusus dina masalah Bewara Beureum. 

Spésialisasi kami kalebet tapi henteu diwatesan ku: Spésialisasi kami kalebet: Hukum Pidana Internasional, Ekstradisi, Silih Bantuan Hukum, Bantuan Yudisial, sareng Hukum Internasional.

Janten upami anjeun atanapi anu dipikacinta ngagaduhan bewara beureum dikaluarkeun pikeun aranjeunna, kami tiasa ngabantosan. Hubungi kami ayeuna!

Nelepon kami ayeuna pikeun janjian urgent di + 971506531334 + 971558018669

Ngagulung ka luhur