Jenis Kacilakaan di UAE

Kami mangrupikeun firma hukum khusus dina nanganan sababaraha jinis kasus lalawora, sapertos malpraktik médis atanapi hukum, kacilakaan kendaraan, kacilakaan penerbangan, ngalalaworakeun asuhan, gugatan maot anu salah, diantarana kajadian anu lalai.

Jenis Kacilakaan jeung Jenis Cilaka

Kalibet Dina Kacilakaan Sapédah Atawa Motor?

Lamun anjeun geus kalibet dina sapedah atawa motor kacilakaan anu disababkeun alatan euweuh lepat anjeun sorangan, anjeun boga hak neangan santunan ti palaku pikeun tatu anjeun. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta nyéwa pengacara kacilakaan sapédah atanapi pengacara kacilakaan motor di Dubai.

1 naon anu kudu dipigawé sanggeus kacilakaan mobil atawa kacilakaan
2 kacilakaan mobil
3 kami ngalaman pengacara tatu pribadi sareng firma hukum

Naon anu kudu dilakukeun saatos kacilakaan mobil atanapi kacilakaan?

Naon anu anjeun laksanakeun saatos kalibet dina kacilakaan mobil, sapédah atanapi motor tiasa mangaruhan kasalametan anjeun, muka jalan pikeun milarian santunan anu suksés, sareng nyegah pihak anu sanés nyalahkeun anjeun. Ulah kabur ti loka. Sababaraha hal penting pikeun ngalakukeun sanggeus kacilakaan kacilakaan dibéréndélkeun di handap:

.. Pindah ka tempat anu aman pikeun nyegah kacilakaan anu sanés sareng ngarawat tatu anjeun upami parah. Neangan perawatan médis lamun perlu.
.. Kontak pulisi jeung otoritas séjén.
.. Kumpulkeun saksi mata jeung bukti ku cara nyokot poto.
.. Bewara pausahaan asuransi anjeun sarta ngabejaan aranjeunna unggal jéntré.
.. Neangan perwakilan légal ku nelepon hiji Pangacara tatu pribadi atawa pangacara.

Jenis Kacilakaan Mobil

  • Kacilakaan panorangan tiasa nyababkeun kacilakaan leutik sapertos potongan atanapi trauma otot. Tapi, kacilakaan utama tiasa nyababkeun tatu parna komo tilar dunya. Gangguan kacilakaan anu paling umum anu bisa disababkeun alatan kacilakaan sapédah atanapi motor anu didaptarkeun di handap:

    • Patah tulang sareng dislokasi
    • Tatu raray na fractures tulang béda
    • Sirah jeung beuheung trauma sarta tatu
    • Perawatan sareng tapak tatu
    • Cacad permanén atanapi peureup
    • Tatu Otak traumatis
    • Tulang tonggong jeung tatu trauma deui
    • Kaduruk Kulit atanapi Awak sareng Trauma Psikologis
    • Tatu internal parna dina beuteung atawa batang

Kacilakaan Kapal Cruise jeung tatu

Kapal pesiar téh kawas kota leutik ngambang dina cai kalawan staf jeung panumpang na salaku warga di multi-lantai kompléx nu imah klub, puseur rekreasi, jeung réstoran. Kacilakaan kapal pesiar anu umum pisan sareng upami anjeun kakurangan tina hiji, anjeun kedah terang kumaha carana nganyahokeun kasus éta kalayan leres.

Jenis Klaim tatu Kapal Pesiar

Aya sababaraha jinis klaim tatu kapal pelayaran anu tiasa ngalibatkeun ieu:

.. Ragrag ka laut
.. Lalampahan sarta ragrag atawa dieunakeun sarta ragrag 
.. Waterside atanapi pool kacilakaan
.. Tatu tina seuneu dina kapal pesiar 
.. tatu sustained salila excursions onshore
.. Inféksi virus Norwalk atanapi norovirus atanapi jinis panyakit sanés anu disababkeun ku kaayaan anu teu bersih atanapi tuangeun anu kacemar
.. Kacilakaan dok
.. tatu sustained salila kagiatan rekreasi onboard 
.. Tatu alatan kasalahan navigasi
.. Ragrag objék kacilakaan
.. Narajang fisik atawa seksual kusabab enggon unsafe atanapi unsecured

Karuksakan Recoverable Dina Klaim Kacilakaan Kapal Pesiar

Operator kapal pelayaran sareng pamilik utang kudu mayar panumpang. Garis pelayaran tanggung jawab dina mastikeun yén henteu aya résolusi anu henteu munasabah dina kapal anu tiasa ngadamel panumpang tina tatu. Gagalna nyayogikeun tanggung jawab ieu sareng ngabuktikeun yén operator atanapi jalur pesiar teu lalai tiasa ngantep anjeun ngajantenkeun kerugian anu tiasa pulih dina klaim kacilakaan kapal kacilakaan. Kompensasi anu anjeun tiasa kéngingkeun kalebet:

.. Biaya rehabilitasi kiwari jeung nu bakal datang
.. Biaya médis ayeuna jeung nu bakal datang
.. Kapasitas earning dipeungpeuk
.. Leungitna gajih jeung gajih hareup kaasup
.. Sangsara jeung nyeri
.. Klaim pikeun maot salah

Day care tatu

Momen anjeun mercayakeun anak anjeun dina pangawasan daycare, pabinihan atawa sakola a, éta lumrah pikeun anjeun nyangka yén budak leutik anjeun bakal aman tur alus salila na / dirina tetep dina fasilitas.

Ngalanggar Kawajiban

Aya seueur cara pikeun ngalanggar atanapi ngalanggar standar perawatan. Staf tiasa inattentive salila kagiatan outdoor sarta indoor. Puseur sareng pabinihan atanapi operator sareng pamilikna ogé tiasa ngalanggar kawajiban perawatan upami aranjeunna gagal ngajaga peralatan tempat kaulinan, fasilitas kamar mandi, sareng peralatan kelas; aranjeunna gagal nyayogikeun lingkungan anu sanitasi sareng bersih; atawa aranjeunna ngidinan kids aksés ka item nu masangkeun resiko tatu choking.

Puseur perawatan dinten anu nawiskeun transportasi ogé tiasa ngalalaworakeun dina gagal ngawaskeun supir, nyewa supir anu teu cekap, gagal ngajaga sareng mariksa kendaraan, sareng gagal mastikeun yén murangkalih diikat sareng linggih.

Laku lampah lalawora pikeun Day care tatu

Lamun anak anjeun ngalaman tatu di puseur daycare atawa di sakola kusabab staf lalawora, Anjeun bisa mawa hiji aksi lalawora pikeun mantuan Anjeun cageur Karuksakan pikeun tatu sustained anak anjeun. Upami lingkungan pusat dirarancang atanapi diatur sacara teu sopan ku cara anu tiasa ngabahayakeun murangkalih, pamilik pusat atanapi jalma anu disewa ku pamilik pikeun nyetél pusat nanggungjawaban kana tindakan lalawora pikeun nyababkeun tatu anu terus-terusan anak. .

Upami murangkalih anjeun cilaka nalika aya dina pangawasan babysitter, pusat perawatan siang, atanapi saha waé anu tanggung jawab ngurus aranjeunna, anjeun tiasa ngajukeun kasus pangawasan anu lalai. Dina kasus sapertos kitu, jalma anu nampi tanggung jawab pikeun murangkalih anjeun tapi kalakuanana teu ati-ati atanapi teu ati-ati tiasa dituntut kusabab lalawora.

4 santunan finansial
5 lampah lalawora
6 pangacara tatu pribadi

Cilaka Pribadi Salila Gawé/Tempat Gawé/Kantor

Pangusaha di sadaya emirat diwajibkeun nyayogikeun ka karyawanna lingkungan kerja anu aman sareng séhat. Kadang-kadang dunungan gagal pikeun minuhan kawajiban ieu, sarta karyawan anu luka salaku hasilna. Sanajan kitu, sanajan kitu, pagawe masih bisa cilaka dina pakasaban sanajan unggal usaha geus dijieun pikeun nyieun hiji tempat gawé aman. Tatu ieu tiasa kalebet sadayana tina tulang patah, ngagedekeun kaayaan anu parantos aya, panyakit oserasi, bahkan luka psikologis. Unggal nagara bagian atanapi kota gaduh sababaraha jinis sistem anu ngabantosan karyawan anu aya hubunganana sareng padamelan.

Hukum tatu pribadi (ogé katelah hukum tort) ngamungkinkeun hiji nu ngagugat tatu pikeun meunangkeun santunan lamun batur urang lalai atawa dihaja ngabalukarkeun ngarugikeun plaintif. Aya rupa-rupa kaayaan anu béda-béda anu tiasa nyababkeun pasualan luka pribadi, sanaos henteu unggal kaayaan dimana aya anu luka bakal ngakibatkeun liability.

Lamun kuring cilaka dina Pakasaban atawa di tempat gawé, Kumaha carana Kuring Bisa Ngajaga Hak Kuring?

Cara anu paling penting, sareng ogé cara anu paling gampang, pikeun ngajagi hak-hak hukum anjeun nyaéta ngalaporkeun tatu anjeun ka pangusaha anjeun. Seuseueurna emirat atanapi kota di UAE meryogikeun yén anjeun ngalaporkeun tatu anjeun dina sababaraha waktos, biasana dinten anu sami atanapi dina sababaraha dinten saatos kajadian éta. Gumantung kana kaayaan tatu, ieu bisa jadi teu salawasna mungkin, tapi penting pikeun ngalaporkeun tatu sakumaha basajan sakumaha anu kasebut sacara praktis.

Léngkah salajengna anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngalindungan hak anjeun nyaéta ngajukeun gugatan ka pengadilan perusahaan atanapi pengadilan industri di emirat. Sakali deui, ieu masihan dunungan anjeun, pengadilan sareng perusahaan asuransi dunungan anjeun dina bewara resmi ngeunaan tatu anjeun.

Naon Hak Kuring Lamun Tatu di Gawé?

- Anjeun gaduh hak pikeun ningali dokter sareng ngiringan perawatan médis
- Anjeun gaduh hak pikeun balik deui ka padamelan anjeun saatos anjeun cageur
- Anjeun gaduh hak pikeun ngajukeun gugatan pikeun tatu atanapi panyakit anjeun di pengadilan perusahaan.
- Upami anjeun henteu tiasa uih deui damel kusabab tatu atanapi panyakit anjeun, boh samentawis atanapi samentawis, anjeun ngagaduhan hak pikeun sababaraha panyakit
- Anjeun gaduh hak pikeun diwakilan ku pengacara sapanjang prosés.

Dina ngartos hak anjeun pikeun ngalakukeun, salaku pagawé, éta penting pisan pikeun ngartos hak anjeun pikeun nolak pamundut atanapi tawaran anu tangtu. Salaku conto, upami anjeun luka sareng majikan anjeun nyorong anjeun ngagunakeun asuransi kaséhatan anjeun nyalira pikeun mayar perawatan médis anjeun, anjeun ngagaduhan hak nyarios, "saurna."

Undang-undang di unggal emirat (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi) nyayogikeun yén anjeun tiasa ngalaksanakeun klaim kasulitan pagawé tanpa sieun dibales atanapi diganggu ti dunungan anjeun. Upami dunungan anjeun ngajantenkeun hésé pikeun anjeun sacara bébas ngalaksanakeun hak-hak ieu, hukuman anu ditumpukeun ka dunungan tiasa langkung parah. Haram pikeun bos anjeun atanapi pangawas anjeun ngaganggu anjeun di tempat damel atanapi upami henteu ngajantenkeun anjeun sesah pikeun ngalakukeun padamelan anjeun, upami anjeun ngajukeun karyawan anjeun nyebatkeun klaim pikeun motivasi éta.

Naon Hak Kuring Ngalawan Partéi Lian ti Dunungan Kuring?

Kadang-kadang tatu dina pakasaban anjeun bisa jadi disababkeun ku ngalalaworakeun pihak katilu. Gumantung kana kaayaan, jalma atawa badan sejenna ieu bisa jadi hiji rarancang atawa pabrik tina hiji cacad tina jumlah diperlukeun hiji pangiriman pangiriman. Upami anjeun cidera nalika nuju damel kusabab lalawora tina pihak anu sanés, anjeun tiasa gaduh hak pikeun nyangking klaim ka jalma atanapi lembaga éta. Ieu katelah "klaim pihak katilu." Biasana, klaim-klaim ieu henteu dilebetkeun di pengadilan komprési pagawé. Sabalikna, aranjeunna nyandak bentuk gugatan sipil sareng diajukeun di pengadilan nagara atanapi féderal.

Kami ngalaman Pengacara Cidera Pribadi sareng firma hukum

Dina 1998, pendiri sareng pendukung senior kami mendakan jurang anu ageung di pasar sareng mutuskeun pikeun muka kantor pikeun ngerjakeun kasus tatu pribadi. Kami ngan ukur ngagaduhan tilu paralegal sanés pikeun ngabantosan aranjeunna ngamimitian perjalanan. Aranjeunna digawé ti taneuh nepi sarta junun ngahurungkeun kantor kahiji maranéhanana kana firma masif kalawan sababaraha lokasi (Dubai, Abu Dhabi, Fujairah jeung Sharjah). Firma hukum tatu pribadi urang ayeuna mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di sakumna nagara sareng nanganan ratusan kasus pikeun warga di sakumna UAE.

Kami museurkeun kana ngabantosan anjeun ngabalikeun santunan kauangan anu anjeun hakna. Duit ieu tiasa ngabantosan anjeun finansial pikeun perawatan médis atanapi prosedur anu anjeun kedah jalani saatos kacilakaan, ogé nutupan gajih anu leungit atanapi sangsara anu tiasa nyababkeun anjeun.

Kami mangrupikeun puncak dina widang kami sareng nanganan sababaraha jinis kasus lalawora, sapertos kajahatan médis atanapi hukum, kacilakaan kandaraan, kacilakaan penerbangan, lalawora asuhan budak, jas maot anu salah, diantara insiden lalawora anu sanés.

Kami ngecas AED 5000 pikeun ngadaptar sareng kami sareng 15% tina jumlah anu diklaim saatos anjeun meunang kasus perdata (ngan saatos anjeun nampi artos). Hubungi kami pikeun ngamimitian langsung.