Minuhan Tim Hukum Kami

Kasuksésan urang mangrupikeun hasil tina reputasi urang pikeun nyayogikeun jasa hukum dina waktos sareng anggaran.

Amal Khamis Advokat sareng Konsultan Hukum (Pengacara UAE) salawasna ngajaga kompetensi dina widang jasa hukum kalayan dukungan sumber daya manusa anu mumpuni anu gaduh pangaweruh éksténsif sareng pangalaman anu dipikabutuh dina widang hukum. Amal Khamis Advocates tetep dina ujung motong jasa hukum sareng tim berbakat urang, anu mawa pangaweruh sareng pangalaman pikeun unggal kasus.

Di sagigireun janten pangaweruh dina hukum, sarta ngalaman dina advising on transaksi, urang ngarti yén naon paling penting pikeun klien kami hasilna. Konsultan kami mangrupikeun profésional hukum anu ngagaduhan kualifikasi anu dicandak dina sababaraha yurisdiksi internasional. Pelatihan sareng pangalaman éksténsif aranjeunna ngamungkinkeun aranjeunna nawiskeun naséhat sareng kaahlian hukum kualitas luhur dina unggal kasus hukum.

Ngajengkeun Amal Khamis

Amal Khamis

Pangadeg sarta ngajengkeun Senior

Mona Ahmad Fawzi

Pangalaman Mona Ahmad Fawzi
Peran Konsultan Hukum: Mona janten konsultan hukum di Amal Khamis Advocates, nunjukkeun kaahlianna dina sagala rupa widang hukum.
Latar Atikan: Anjeunna parantos nampi gelar LLM di Mesir sareng nampi sertipikat dina hukum pidana internasional ti Asser Institute dina kolaborasi sareng Tribunal Husus Mesir.
Afiliasi Profesional: Salaku anggota Asosiasi Bar Mesir, Mona ngagaduhan dasar anu kuat dina prakték hukum sareng etika.
Praktek Internasional: Mimitina latihan di Mesir, Mona ngalegaan jangkauan profésionalna ku ngalih ka Dubai, nunjukkeun kamampuan adaptasina kana sistem hukum anu béda.
Kaahlian Hukum Rupa-rupa: Pangalamanna ngalangkungan hukum pidana, hukum maritim, perumahan sareng hukum nyewa, hukum tenaga kerja, sareng palaksanaan prosedur hukum, nyorot kaahlian hukum anu serbaguna.
Dedikasi pikeun Kawajiban: Mona diakuan pikeun komitmenna kana tanggung jawabna, eagerly embracing tantangan anyar jeung mastikeun layanan hukum getol.
Perwakilan Klién: Anjeunna aktip ngawakilan klien firma hukum di Pusat Penyelesaian Sengketa Sewa Dubai sareng kantor pulisi, ngabuktikeun kaahlian advokasi na.
Kaahlian Perjangjian Komérsial: Spésialisasi dina nyusun, marios, sareng napsirkeun perjanjian komérsial pikeun ngajagaan kapentingan perusahaan.
Rojongan Hukum Komprehensif: Bantuan dibasajankeun formasi perusahaan, restrukturisasi perusahaan, dugi ka patuh kana peraturan governance, nyayogikeun ka sadaya fase siklus kahirupan perusahaan.
Mergers and Acquisitions: Mahir dina ngatur transaksi kompléks kaasup mergers, acquisitions, sarta de-mergers, facilitating parobahan perusahaan strategis.
Dokuméntasi Hukum: Kaahlian dina nyiapkeun dokumén perusahaan penting sapertos memorandum asosiasi, mastikeun patuh hukum.
Resolusi Sengketa: Terampil dina ngagambarkeun pausahaan di litigation jeung arbitrase, éféktif nanganan konflik jeung sengketa.
Insolvency and Liquidation: Nyadiakeun pituduh ngaliwatan prosés likuidasi sareng bangkrut, ngajagaan aset sareng nganapigasi tantangan kauangan.
Piwuruk Strategis: Nawarkeun nasihat hukum strategis pikeun korporasi utama, fokus kana solusi praktis, biaya-éféktif pikeun ngahontal tujuan komérsial.

2 pengacara alaa jaber alhoushy dubai

Alaa Al Houshy

Pangadeg sareng Konsultan Seniort

Dr. Alaa Al Houshy


20 Taun Pangalaman Hukum: Dr Alaa geus akumulasi leuwih dua dekade pangalaman salaku panaséhat hukum, ngalayanan duanana investor jeung kontraktor pausahaan, underpinned ku atikan légal mantap. A doktor dina hukum kriminal. Spesialis pengacara kriminal sareng komérsial.

Kaahlian Dina Rupa-rupa Sektor: Anjeunna geus disarankan korporasi lokal jeung internasional dina spéktrum lega urusan hukum, kaasup kriminal, pausahaan, komérsial, real estate jeung masalah pangaturan sakuliah sababaraha jurisdictions.

Spésialisasi dina Hukum UAE: Wewengkon spésialisasina nyertakeun rupa-rupa jejer dina Undang-undang UAE sapertos konsorsium sareng formasi usaha patungan sareng manajemén, perjanjian pameseran saham, perjanjian pemegang saham, perjanjian jaminan, aliansi strategis, sareng pamekaran perjanjian proyék.

Kaahlian Hukum Rupa-rupa: Kaahlian hukum Mr. Alaa ngalegaan kana naséhat ngeunaan transaksi perusahaan, hukum persaingan, pembiayaan proyék, privatisasi, hukum médis, hukum énergi, sareng patuh pangaturan.
.
Pangwangunan sareng Piwuruk Proyék: Anjeunna ogé geus nyadiakeun hidayah on tenders umum, hukum konstruksi, proyék EPC, hukum tanaga gawé, hukum pajeg, sarta investasi asing di UAE.

Fokus Wewengkon Praktek Hukum: Praktékna utamana museurkeun kana asuransi, perumahan, sareng hukum bisnis sareng komérsial, kalayan tekenan khusus kana cakupan asuransi, litigation sipil, sareng transaksi perumahan sareng bisnis.

Saran Hukum Disesuaikeun: Mr. Alaa dipikanyaho pikeun nawiskeun nasihat strategis sareng sah sacara hukum, diluyukeun kana kabutuhan unik sareng tujuan para klienna, ku kituna sacara efektif ngatur résiko anu aya hubunganana sareng usahana.

3 pangacara Salam Al Jabri abu dhabi

Salem Al Jabri

Konsultan Hukum Senior

Bapa. Salem Al Jabri

Pendidikan & Bahasa
Kéngingkeun gelar BA ti Dubai Police College di UAE di 1982.
Kéngingkeun LLM dina Hukum Perbankan & Keuangan ti Universitas Boston di AS di 1989.
Béntés dina basa Arab sarta Inggris.

Kaanggotaan profésional & Engagements
Anggota aktif tina Tribunal Pasar Keuangan DFSA sareng DIFCA - Komite Legislasi (LegCo).
Kalibet saméméhna sareng Komite Pamaké DIFC sareng Pangadilan.
Ngalayanan di Pangadilan ICC of Arbitrase Internasional di Paris.
Ilubiung dina Inter-Pacific Bar Association (IPBA) jeung International Bar Association (IBA).
Sacara rutin nyumbang salaku spiker dina konperénsi sareng diskusi panel, sareng nyebarkeun tulisan dina koran sareng majalah.

Pangalaman Hukum
Mitra Ngatur Daerah di Amal Khamis Advocates and Legal Counsel with over 21 years in civil and commercial sengketa resolusi di UAE.
Kaahlian dina pasar finansial jeung séktor di wewengkon Teluk, pamahaman dampak pasar finansial global dina transaksi bisnis UAE.
Naroskeun klien lokal, régional, sareng internasional ngeunaan perbankan, keuangan Islam, jaminan, konstruksi, perumahan, sareng urusan perusahaan.
Dilisensikeun pikeun némbongan ka sadaya Pangadilan di UAE, kalebet Mahkamah Agung Federal sareng Pangadilan DIFC.
Mibanda pangaweruh anu jero ngeunaan sistem sipil, syariah, sareng hukum umum.

14 hukum khamis haider 1

Khamis Haider

Pangadeg sarta ngajengkeun Senior

Bapa. Khamis Haider

Pendidikan & Bahasa
Kéngingkeun gelar BA ti Dubai Police College di UAE di 1992.
Kéngingkeun LLM dina Hukum Perbankan & Keuangan ti Universitas Boston di AS di 1999.
Béntés dina basa Arab, Inggris sareng Perancis

Pangalaman profésional & Engagements
Interpol Waran Pertahanan: Dipimpin prosés nangtang ngalawan Interpol Warrants Penangkapan, scrutinizing legitimasi jeung patuh kana standar hukum.
Pertahanan Ekstradisi: Dimekarkeun sarta dilaksanakeun strategi pertahanan strategis ngalawan requests ekstradisi, nyegah ditahan sarta ngamankeun jaminan pikeun klien.
Kaahlian Hukum Harta: Negotiated Sale jeung Meuli kontrak, ngumbar sengketa harta, sarta digambarkeun klien di pangadilan sipil pikeun litigation.
Manajemén Kontrak: Ditaksir sareng nyusun rupa-rupa kontrak, nawiskeun nasihat ahli pikeun ngajagi kapentingan klien dina transaksi komérsial.
Dukungan Hukum Dagang: Urusan hukum anu nyertakeun pendekatan pangaturan, kontrak komérsial, hukum persaingan, sareng transaksi lintas wates.
Pituduh Hak Intelektual: Disadiakeun naséhat ngeunaan perlindungan hak cipta intelektual, modél bisnis, akuisisi, sareng franchising.
Konsultasi Hukum: Nawarkeun solusi hukum praktis anu cocog sareng kabutuhan klien sareng tujuan bisnis, mastikeun patuh kana hukum Dubai sareng UAE.
Mitigasi résiko: Kéngingkeun kaahlian hukum anu éksténsif pikeun ngabantosan klien ngalangkungan kerangka hukum anu rumit sareng ngirangan résiko dina operasi bisnis.
Rojongan Litigation: Hasilna ngarengsekeun seueur kasus salami dua puluh taun, ngagunakeun ujian silang strategis sareng presentasi bukti di pengadilan.
Advokasi klien: Ngaminimalkeun résiko hukum pikeun usaha sareng nyiapkeun klien pikeun sidang, naséhat ngeunaan demeanor rohang pangadilan anu leres sareng pakéan.
Manajemén tanaga: Wawancara staf hukum poténsial jeung skillfully dibere bukti di pangadilan pikeun favorably posisi klien 'kasus.

4 manajer hukum mona ahmad fawzi

Mona Ahmad Fawzi

Pangadeg sarta ngajengkeun Senior

Mona Ahmad Fawzi

pangalaman
Peran Konsultan Hukum: Mona janten konsultan hukum di Amal Khamis Advocates, nunjukkeun kaahlianna dina sagala rupa widang hukum.
Latar Atikan: Anjeunna parantos nampi gelar LLM di Mesir sareng nampi sertipikat dina hukum pidana internasional ti Asser Institute dina kolaborasi sareng Tribunal Husus Mesir.
Afiliasi Profesional: Salaku anggota Asosiasi Bar Mesir, Mona ngagaduhan dasar anu kuat dina prakték hukum sareng etika.
Praktek Internasional: Mimitina latihan di Mesir, Mona ngalegaan jangkauan profésionalna ku ngalih ka Dubai, nunjukkeun kamampuan adaptasina kana sistem hukum anu béda.
Kaahlian Hukum Rupa-rupa: Pangalamanna ngalangkungan hukum pidana, hukum maritim, perumahan sareng hukum nyewa, hukum tenaga kerja, sareng palaksanaan prosedur hukum, nyorot kaahlian hukum anu serbaguna.
Dedikasi pikeun Kawajiban: Mona diakuan pikeun komitmenna kana tanggung jawabna, eagerly embracing tantangan anyar jeung mastikeun layanan hukum getol.
Perwakilan Klién: Anjeunna aktip ngawakilan klien firma hukum di Pusat Penyelesaian Sengketa Sewa Dubai sareng kantor pulisi, ngabuktikeun kaahlian advokasi na.
Kaahlian Perjangjian Komérsial: Spésialisasi dina nyusun, marios, sareng napsirkeun perjanjian komérsial pikeun ngajagaan kapentingan perusahaan.
Rojongan Hukum Komprehensif: Bantuan dibasajankeun formasi perusahaan, restrukturisasi perusahaan, dugi ka patuh kana peraturan governance, nyayogikeun ka sadaya fase siklus kahirupan perusahaan.
Mergers and Acquisitions: Mahir dina ngatur transaksi kompléks kaasup mergers, acquisitions, sarta de-mergers, facilitating parobahan perusahaan strategis.
Dokuméntasi Hukum: Kaahlian dina nyiapkeun dokumén perusahaan penting sapertos memorandum asosiasi, mastikeun patuh hukum.
Resolusi Sengketa: Terampil dina ngagambarkeun pausahaan di litigation jeung arbitrase, éféktif nanganan konflik jeung sengketa.
Insolvency and Liquidation: Nyadiakeun pituduh ngaliwatan prosés likuidasi sareng bangkrut, ngajagaan aset sareng nganapigasi tantangan kauangan.
Piwuruk Strategis: Nawarkeun nasihat hukum strategis pikeun korporasi utama, fokus kana solusi praktis, biaya-éféktif pikeun ngahontal tujuan komérsial.

6 konsultan hukum egptian khaled elnakib

Khaled Elnakib

Konsultan Hukum Senior

Khaled Elnakib

Pangalaman dina Hukum Maritim
Drafting Kontrak Maritim: Spésialisasi dina nyiptakeun kontrak maritim, fokus kana perjanjian anu jelas sareng sah pikeun sagala rupa operasi maritim.
Tinjauan Investasi sareng Bantuan Hukum: Nyadiakeun tinjauan hukum anu lengkep sareng bantosan ngeunaan investasi maritim pikeun mastikeun patuh sareng ngirangan résiko.
Dijual, Mésér, sareng Kontrak Gedong Kapal: Kaahlian dina rundingan sareng nyusun kontrak anu aya hubunganana sareng penjualan, pameseran, sareng pangwangunan kapal, nyaluyukeun unggal kontrak pikeun nyumponan kabutuhan klien.
Asuransi Kelautan: Nanganan sagala aspek asuransi laut, ti panyusun kawijakan pikeun klaim sareng resolusi sengketa.
Polusi Maritim: Ngarengsekeun masalah hukum anu aya hubunganana sareng polusi maritim, kalebet patuh kana peraturan lingkungan sareng nanganan insiden polusi.
Penyitaan Kapal: Terampil dina nganapigasi pajeulitna hukum penyitaan kapal, boh ukuran preemptive sareng aplikasi paska kasus, mastikeun résolusi anu gancang sareng éfisién.
Banding sareng Pelepasan Kapal Dirampas: Ngawakilan klien dina banding ngalawan panyitaan kapal sareng damel pikeun ngabebaskeun kapal, nunjukkeun kaahlian dina hukum prosedur maritim.
Resolusi Sengketa Maritim Komprehensif: Nangtukeun rupa-rupa sengketa maritim, utamana maranéhanana stemming ti breaches tina kawajiban contractual, showcasing pangalaman éksténsif dina litigation maritim.

Jasa Hukum Maritim Husus
Pembiayaan Kapal: Nawiskeun pituduh hukum ngeunaan pembiayaan pikeun sababaraha jinis kapal, ngarengsekeun tangtangan atanapi sengketa anu aya hubunganana.
Penanganan Kasus Maritim: Ahli dina ngokolakeun kasus maritim, kalebet ditewak sareng ngarebut kapal, nunjukkeun tindakan hukum strategis dina kaayaan anu patok.
Kontrak sareng Affreightment Litigation: Ngawakilan klien di sadaya tingkat yudikatif dina kontrak sareng litigation affreightment, mastikeun pertahanan anu kuat sareng gugatan dina sengketa kontrak maritim.
Isu Hukum Konstruksi Luar Pesisir: Nyadiakeun solusi hukum pikeun tantangan konstruksi lepas pantai, ti negosiasi kontrak dugi ka resolusi sengketa.
Asuransi Shipbuilding: Nanganan urusan asuransi nu patali jeung shipbuilding, maturan nasehat ahli sarta jasa resolusi sengketa.
Transaksi Pengiriman Global: Napigasi masalah transaksional global dina pengiriman barang, nawiskeun kaahlian hukum lintas-wates pikeun ngagampangkeun operasi maritim internasional.

5 pengacara india nyarios mohamed abdul aziz dubai

Abdul Aziz KS

Konsultan Hukum Senior

Abdul Aziz KS


Abdul Azeez gaduh pangalaman komprehensif dina industri hukum, nunjukkeun kaahlian luar biasa dina artikulasi sareng dedikasi.
Kéngingkeun gelar Sarjana Hukum ti Universitas Calicut.
Nyepeng gelar Magister Syariah Islam ti Universitas Islam Darul Huda.
Anggota Déwan Bar India.
Ahli dina nanganan sengketa sipil jeung komérsial, sarta kasus hukum kriminal jeung kulawarga.
Terampil dina kaayaan real estate jeung konflik rental, tanaga gawé jeung hukum administrasi.
Pangaweruh ngeunaan mérek dagang sareng hukum hak cipta intelektual.
Mahir dina nyusun wasiat, kontrak, sareng perjanjian komérsial.
Konsultan Hukum Senior sareng Kepala Litigasi sareng Resolusi Sengketa, sareng Harta Nyata di Amal Khamis Advocates.
Akumulasi pangalaman dina séktor perbankan sareng janten sekretaris perusahaan.
Utamana difokuskeun kana litigation sareng urusan harta tanah di UAE
Praktek Harta Nyata: Nyertakeun masalah tuan tanah-tenant komérsial sareng padumukan, transaksi harta, sengketa harta di luar rencana, sareng masalah konstruksi.
Praktek Litigation: Advises on kriminal, pangaturan, sarta profésional / kasus lalawora médis, babarengan jeung recovery hutang komérsial sarta litigation.
Ngawakilan klien dina arbitrase domestik jeung internasional.
Mibanda hak pinuh panongton di pangadilan DIFC (Dubai International Financial Center).

8 koordinator légal raj jain kasuksésan klien

Raj Jain

Koordinat Hukumr

Raj Jain

Drafted tur disawalakeun rupa-rupa pasatujuan komérsial, kaasup:
Sarat jeung Kaayaan Ngayakeun jeung Dijual
pasatujuan Diobral jeung Meuli
pasatujuan Consultancy
pasatujuan Rebate
Introducer jeung pasatujuan rujukan
Susunan Komisi
pasatujuan Outsourcing
Pasatujuan Sewa, Nyewa, sareng Pangropéa
Kasapukan Non-Panyingkepan (NDAs)
Memorandum of Understanding (MOUs)
Letter of Intent (LOI)
Manufaktur & Pasokan pasatujuan

- Spésialisasi dina perjanjian agénsi komérsial, kalebet nyusun sareng negotiating distribusi sareng perjanjian waralaba dina sababaraha séktor.

- Nyayogikeun jasa piwuruk komérsial umum, nawiskeun pendapat ngeunaan undang-undang sareng peraturan agénsi komérsial di UAE.

- Sistem sareng prosedur anu dikembangkeun pikeun administrasi sareng nyukcruk kagiatan hukum, mastikeun koordinasi anu pas sareng konsolidasi inpormasi hukum.
- Gawé raket sareng Sekretaris sareng Penasihat Umum pikeun ngatur masalah hukum sacara éfisién, ngajaga karusiahan dina masalah anu sénsitip.

Status file hukum diawaskeun pikeun mastikeun tindakan nurutan anu pas sareng patuh kana wates waktu.
Nyiapkeun rupa-rupa dokumén légal pikeun signature, drafted susuratan, sarta dokumén lianna, mastikeun akurasi sarta patuh.
Tetep abreast parobahan panerapan, ngamutahirkeun tim hukum ngeunaan évolusi tagihan pertinent pikeun ngajaga minuhan sarta alignment strategis.
Ngayakeun catetan lagu anu kabuktian salaku manajer pangembangan bisnis sareng eksekutif penjualan, fokus kana kamekaran kauangan sareng kapuasan pelanggan.
Dimekarkeun strategi pertumbuhan nu saimbang gains finansial jeung kapuasan customer, mastikeun kasuksésan jangka panjang.
Ngawangun sareng ngajaga hubungan jangka panjang sareng para nasabah énggal sareng anu tos aya, ngabina jaringan kapercayaan sareng kolaborasi.

Abdelalim

Abdelalim Ahmed Mahmoud Mohamed

Pangadeg sarta ngajengkeun Senior

Atikan sareng Pangalaman Profesional

Ngadegkeun Advokat Amal Khamis sareng Konsultan Hukum: Ibu Amal Khamis mangrupikeun pangadeg firma hukum anu kasohor ku kaahlianana dina sababaraha cabang hukum.


Latar atikan: Manehna nyepeng gelar LL.B ti Fakultas Syariah jeung Hukum di Universitas UAE, nyirian dirina salaku inohong nonjol dina domain légal.
Peran jeung Pangalaman: Salaku pangacara senior di firma na, Ibu Khamis geus amassed pangalaman vast dina kriminal, komérsial, kuli, konstruksi, real estate, hukum media, jeung sengketa perusahaan.
Kontribusi konci: Kamampuhan hukumna parantos penting dina transaksi perusahaan utama sareng resolusi sengketa, nyorot kamampuan anjeunna pikeun ngatasi masalah hukum anu rumit.
Bantuan Klién sareng Solusi Strategis: Dedicated pikeun mantuan klien napigasi tantangan komérsial, manéhna nyadiakeun nasihat strategis ngajaga kapentingan maranéhanana.
Kaahlian Litigation: Dina litigation, manehna skillfully manages kasus ngalibetkeun asuransi, masalah iman goréng, liability profésional, karuksakan harta, sarta subrogation.
Real estate jeung Hukum Usaha Proficiency: Saluareun litigation, manéhna ngabogaan pangalaman considerable dina real estate jeung transaksi bisnis jeung sengketa, kaasup formasi, diobral, pembiayaan, jeung leasing sipat.
Kapamingpinan jeung Rojongan Hukum: Dina kapamimpinanna, Amal Khamis Advocates and Legal Consultants nganteurkeun dukungan hukum anu cermat, ngajagaan hak-hak klien di sababaraha daérah.
Panaséhat anu Dipercanten sareng Advokat: Komitmen Ibu Khamis kana kaunggulan hukum sareng kaahlianna anu lega ngajantenkeun anjeunna pituduh sareng pembela anu dipercaya pikeun klienna, sacara ahli nganapigasi aranjeunna ngalangkungan pajeulitna hukum. Amal Khamis boga hak pikeun panongton di pangadilan UAE pikeun kasus kriminal.

Advokat Ahmed Al Gendi

Al Gendi Ahmad

Konsultan Hukum Senior

Atikan sareng Pangalaman Profesional

Ngadegkeun Advokat Amal Khamis sareng Konsultan Hukum: Ibu Amal Khamis mangrupikeun pangadeg firma hukum anu kasohor ku kaahlianana dina sababaraha cabang hukum.


Latar atikan: Manehna nyepeng gelar LL.B ti Fakultas Syariah jeung Hukum di Universitas UAE, nyirian dirina salaku inohong nonjol dina domain légal.
Peran jeung Pangalaman: Salaku pangacara senior di firma na, Ibu Khamis geus amassed pangalaman vast dina kriminal, komérsial, kuli, konstruksi, real estate, hukum media, jeung sengketa perusahaan.
Kontribusi konci: Kamampuhan hukumna parantos penting dina transaksi perusahaan utama sareng resolusi sengketa, nyorot kamampuan anjeunna pikeun ngatasi masalah hukum anu rumit.
Bantuan Klién sareng Solusi Strategis: Dedicated pikeun mantuan klien napigasi tantangan komérsial, manéhna nyadiakeun nasihat strategis ngajaga kapentingan maranéhanana.
Kaahlian Litigation: Dina litigation, manehna skillfully manages kasus ngalibetkeun asuransi, masalah iman goréng, liability profésional, karuksakan harta, sarta subrogation.
Real estate jeung Hukum Usaha Proficiency: Saluareun litigation, manéhna ngabogaan pangalaman considerable dina real estate jeung transaksi bisnis jeung sengketa, kaasup formasi, diobral, pembiayaan, jeung leasing sipat.
Kapamingpinan jeung Rojongan Hukum: Dina kapamimpinanna, Amal Khamis Advocates and Legal Consultants nganteurkeun dukungan hukum anu cermat, ngajagaan hak-hak klien di sababaraha daérah.
Panaséhat anu Dipercanten sareng Advokat: Komitmen Ibu Khamis kana kaunggulan hukum sareng kaahlianna anu lega ngajantenkeun anjeunna pituduh sareng pembela anu dipercaya pikeun klienna, sacara ahli nganapigasi aranjeunna ngalangkungan pajeulitna hukum. Amal Khamis boga hak pikeun panongton di pangadilan UAE pikeun kasus kriminal.

15 mei safty dubai légal 1

Mai Al Safty

Konsultan Hukum Senior

Atikan sareng Pangalaman Profesional

Ngadegkeun Advokat Amal Khamis sareng Konsultan Hukum: Ibu Amal Khamis mangrupikeun pangadeg firma hukum anu kasohor ku kaahlianana dina sababaraha cabang hukum.


Latar atikan: Manehna nyepeng gelar LL.B ti Fakultas Syariah jeung Hukum di Universitas UAE, nyirian dirina salaku inohong nonjol dina domain légal.
Peran jeung Pangalaman: Salaku pangacara senior di firma na, Ibu Khamis geus amassed pangalaman vast dina kriminal, komérsial, kuli, konstruksi, real estate, hukum media, jeung sengketa perusahaan.
Kontribusi konci: Kamampuhan hukumna parantos penting dina transaksi perusahaan utama sareng resolusi sengketa, nyorot kamampuan anjeunna pikeun ngatasi masalah hukum anu rumit.
Bantuan Klién sareng Solusi Strategis: Dedicated pikeun mantuan klien napigasi tantangan komérsial, manéhna nyadiakeun nasihat strategis ngajaga kapentingan maranéhanana.
Kaahlian Litigation: Dina litigation, manehna skillfully manages kasus ngalibetkeun asuransi, masalah iman goréng, liability profésional, karuksakan harta, sarta subrogation.
Real estate jeung Hukum Usaha Proficiency: Saluareun litigation, manéhna ngabogaan pangalaman considerable dina real estate jeung transaksi bisnis jeung sengketa, kaasup formasi, diobral, pembiayaan, jeung leasing sipat.
Kapamingpinan jeung Rojongan Hukum: Dina kapamimpinanna, Amal Khamis Advocates and Legal Consultants nganteurkeun dukungan hukum anu cermat, ngajagaan hak-hak klien di sababaraha daérah.
Panaséhat anu Dipercanten sareng Advokat: Komitmen Ibu Khamis kana kaunggulan hukum sareng kaahlianna anu lega ngajantenkeun anjeunna pituduh sareng pembela anu dipercaya pikeun klienna, sacara ahli nganapigasi aranjeunna ngalangkungan pajeulitna hukum. Amal Khamis boga hak pikeun panongton di pangadilan UAE pikeun kasus kriminal.

16 ahmed hasseb soliman 1

Ahmad Hasseb Soliman

Koordinat Hukumr

Atikan sareng Pangalaman Profesional

Ngadegkeun Advokat Amal Khamis sareng Konsultan Hukum: Ibu Amal Khamis mangrupikeun pangadeg firma hukum anu kasohor ku kaahlianana dina sababaraha cabang hukum.


Latar atikan: Manehna nyepeng gelar LL.B ti Fakultas Syariah jeung Hukum di Universitas UAE, nyirian dirina salaku inohong nonjol dina domain légal.
Peran jeung Pangalaman: Salaku pangacara senior di firma na, Ibu Khamis geus amassed pangalaman vast dina kriminal, komérsial, kuli, konstruksi, real estate, hukum media, jeung sengketa perusahaan.
Kontribusi konci: Kamampuhan hukumna parantos penting dina transaksi perusahaan utama sareng resolusi sengketa, nyorot kamampuan anjeunna pikeun ngatasi masalah hukum anu rumit.
Bantuan Klién sareng Solusi Strategis: Dedicated pikeun mantuan klien napigasi tantangan komérsial, manéhna nyadiakeun nasihat strategis ngajaga kapentingan maranéhanana.
Kaahlian Litigation: Dina litigation, manehna skillfully manages kasus ngalibetkeun asuransi, masalah iman goréng, liability profésional, karuksakan harta, sarta subrogation.
Real estate jeung Hukum Usaha Proficiency: Saluareun litigation, manéhna ngabogaan pangalaman considerable dina real estate jeung transaksi bisnis jeung sengketa, kaasup formasi, diobral, pembiayaan, jeung leasing sipat.
Kapamingpinan jeung Rojongan Hukum: Dina kapamimpinanna, Amal Khamis Advocates and Legal Consultants nganteurkeun dukungan hukum anu cermat, ngajagaan hak-hak klien di sababaraha daérah.
Panaséhat anu Dipercanten sareng Advokat: Komitmen Ibu Khamis kana kaunggulan hukum sareng kaahlianna anu lega ngajantenkeun anjeunna pituduh sareng pembela anu dipercaya pikeun klienna, sacara ahli nganapigasi aranjeunna ngalangkungan pajeulitna hukum. Amal Khamis boga hak pikeun panongton di pangadilan UAE pikeun kasus kriminal.

9 panalungtik hukum hana saad bisnis bay dubai

Hana Saad

Konsultan Hukum

10 administrator légal

Hesham Hegazy

Administrator Hukum

11 pangurus hukum ihab al nuzahi

Ihab Al Nuzahi

Administrator légal

Atikan sareng Pangalaman Profesional

Ngadegkeun Advokat Amal Khamis sareng Konsultan Hukum: Ibu Amal Khamis mangrupikeun pangadeg firma hukum anu kasohor ku kaahlianana dina sababaraha cabang hukum.


Latar atikan: Manehna nyepeng gelar LL.B ti Fakultas Syariah jeung Hukum di Universitas UAE, nyirian dirina salaku inohong nonjol dina domain légal.
Peran jeung Pangalaman: Salaku pangacara senior di firma na, Ibu Khamis geus amassed pangalaman vast dina kriminal, komérsial, kuli, konstruksi, real estate, hukum media, jeung sengketa perusahaan.
Kontribusi konci: Kamampuhan hukumna parantos penting dina transaksi perusahaan utama sareng resolusi sengketa, nyorot kamampuan anjeunna pikeun ngatasi masalah hukum anu rumit.
Bantuan Klién sareng Solusi Strategis: Dedicated pikeun mantuan klien napigasi tantangan komérsial, manéhna nyadiakeun nasihat strategis ngajaga kapentingan maranéhanana.
Kaahlian Litigation: Dina litigation, manehna skillfully manages kasus ngalibetkeun asuransi, masalah iman goréng, liability profésional, karuksakan harta, sarta subrogation.
Real estate jeung Hukum Usaha Proficiency: Saluareun litigation, manéhna ngabogaan pangalaman considerable dina real estate jeung transaksi bisnis jeung sengketa, kaasup formasi, diobral, pembiayaan, jeung leasing sipat.
Kapamingpinan jeung Rojongan Hukum: Dina kapamimpinanna, Amal Khamis Advocates and Legal Consultants nganteurkeun dukungan hukum anu cermat, ngajagaan hak-hak klien di sababaraha daérah.
Panaséhat anu Dipercanten sareng Advokat: Komitmen Ibu Khamis kana kaunggulan hukum sareng kaahlianna anu lega ngajantenkeun anjeunna pituduh sareng pembela anu dipercaya pikeun klienna, sacara ahli nganapigasi aranjeunna ngalangkungan pajeulitna hukum. Amal Khamis boga hak pikeun panongton di pangadilan UAE pikeun kasus kriminal.

12 sekretaris hukum

Shrouq Alghobashy

Sekretaris Hukum

Atikan sareng Pangalaman Profesional

Ngadegkeun Advokat Amal Khamis sareng Konsultan Hukum: Ibu Amal Khamis mangrupikeun pangadeg firma hukum anu kasohor ku kaahlianana dina sababaraha cabang hukum.


Latar atikan: Manehna nyepeng gelar LL.B ti Fakultas Syariah jeung Hukum di Universitas UAE, nyirian dirina salaku inohong nonjol dina domain légal.
Peran jeung Pangalaman: Salaku pangacara senior di firma na, Ibu Khamis geus amassed pangalaman vast dina kriminal, komérsial, kuli, konstruksi, real estate, hukum media, jeung sengketa perusahaan.
Kontribusi konci: Kamampuhan hukumna parantos penting dina transaksi perusahaan utama sareng resolusi sengketa, nyorot kamampuan anjeunna pikeun ngatasi masalah hukum anu rumit.
Bantuan Klién sareng Solusi Strategis: Dedicated pikeun mantuan klien napigasi tantangan komérsial, manéhna nyadiakeun nasihat strategis ngajaga kapentingan maranéhanana.
Kaahlian Litigation: Dina litigation, manehna skillfully manages kasus ngalibetkeun asuransi, masalah iman goréng, liability profésional, karuksakan harta, sarta subrogation.
Real estate jeung Hukum Usaha Proficiency: Saluareun litigation, manéhna ngabogaan pangalaman considerable dina real estate jeung transaksi bisnis jeung sengketa, kaasup formasi, diobral, pembiayaan, jeung leasing sipat.
Kapamingpinan jeung Rojongan Hukum: Dina kapamimpinanna, Amal Khamis Advocates and Legal Consultants nganteurkeun dukungan hukum anu cermat, ngajagaan hak-hak klien di sababaraha daérah.
Panaséhat anu Dipercanten sareng Advokat: Komitmen Ibu Khamis kana kaunggulan hukum sareng kaahlianna anu lega ngajantenkeun anjeunna pituduh sareng pembela anu dipercaya pikeun klienna, sacara ahli nganapigasi aranjeunna ngalangkungan pajeulitna hukum. Amal Khamis boga hak pikeun panongton di pangadilan UAE pikeun kasus kriminal.

Ngagulung ka luhur