Hukum Firma Dubai

Ngeunaan Sharjah

tujuan anu ramah kulawarga

Ajén budaya

Baheulana kawanoh salaku Trucial States atanapi Trucial Oman, Sharjah mangrupikeun nami katilu panggedéna sareng éwah di UAE. Sharjah, ogé dieja salaku Al-Shāriqah ("Wétan") dipikanyaho ogé pikeun landscapes indah na laut. Éta ngagaduhan lahan 2,590 sq. Km sareng ngeusian 3.3 persén tina total daérah Émirat Arab (pulo-pulo anu teu inklusif).

tujuan anu dipikaresep pikeun nu gaduh usaha

Pasar real estate ngembang pesat

Sharjah mangrupikeun ibukota Émirat Sharjah sareng ngabagi hubungan budaya sareng politik anu sami sareng Émirat sanés. Didatangan ku seueur wisatawan salaku hasil tina kabudayaan.

Kalayan sagala lembaga pendidikan, Sharjah mastikeun suplai bakat seger anu dilengkepan ku pangaweruh anu anyar dina élmu, téknologi, rékayasa, sareng kamampuan sanés anu ningkatkeun kamekaran ékonomi. Sacara géografis, Sharjah perenahna langsung di gigir Dubai sareng emirate anu mudun ku rohangan héjo anu luar biasa.

Éta ogé tempat anu ngurilingan kahirupan luar sareng ngagungkeun gaya hirup komunal pikeun masarakat sareng sémah sami. Ieu mangrupikeun hal anu langkung endah anu kedah anjeun terang ngeunaan Sharjah:

jelema

Populasi Sharjah aya di 2,000 dina taun 1950, tapi ku taun 2010 penduduk di UAE emirate of Sharjah diperkirakeun ku Kompetitiveness Federal and Statistics Authority janten 78,818 (Jalu) sareng 74,547 (Awéwé) ngiringan jumlahna aya 153,365 . Sakumaha perkiraan Dinas Statistik sareng Pangwangunan Komunitas, pendudukan Sharjah mangrupikeun 1,171, 097 taun 2012, sareng ti saprak taun 2015 Sharjah parantos naék 409,900 anu ngagambarkeun perambalan taunan 5.73%.

Dina taun 2020, populasi Sharjah diperkirakeun aya dina 1,684,649. Perkiraan sareng proyéksi populasi ieu tina révisi tina Prospek Urbanisasi Dunia PBB sareng perkiraan ogé ngalambangkeun Urban agglomeration of Sharjah anu lumangsung. Langkung 1.2 juta ekspatriates cicing di Sharjah, pikeun Emeratis, populasi awéwé langkung seueur tinimbang lalaki tapi jumlah lalaki expatriates nyata langkung seueur ti bikang.

Dinas Statistik sareng Pangwangunan Komunitas perkiraan penduduk Sharjah ngagaduhan langkung ti 175,000 Emiratis. Pecah populasi ku kelompok umur nunjukkeun 20 ka 39 salaku grup panggedéna sareng langkung ti 700,000 urang. Langkung ti 57,000 siswa full-time anu hirup di Sharjah. Kurang leuwih 40,000 urang nganggur. Kaseueuran jalma-jalma di jero kota kerja pikeun sektor swasta, tapi sakitar 75,000 damel kanggo pamaréntah lokal atanapi féderal.

Arab nyaéta basa resmi di Sharjah, tapi basa Inggris mangrupikeun basa anu sanésna anu diomongkeun di sapanjang kota. Ogé, aya basa anu sanés diucapkeun kaasup Hindi sareng Urdu.

Mayoritas warga nuturkeun agama Islam sareng gaya hirup jalma-jalma di Sharjah nunjukkeun kaégatan sareng agama Islam. Aya undang-undang kasopanan masarakat anu ketat anu dimimitian dina taun 2001 anu nyaram lalaki sareng awéwé anu teu aya hubunganana ku hukum pikeun katingali sacara umum, sareng paréntah kode pakéan konservatif ketat pikeun duanana séksual. Ieu sami sareng aturan turis ogé.

Sharjah hiji-hijina Emirat di UAE anu ngalarang konsumsi sareng penjualan alkohol kalayan lisénsi. Jumaah sareng dinten Saptu parantos dilakukeun liburan kanggo ngahargaan sholat Muslim dina dinten Jumuah. Nanging, aya perda tambahan pikeun ngalaksanakeun publik anu leres dina bulan suci Ramadhan nalika sakumna jalma-jalma di kota éta berpuasa.

bisnis

Sharjah ngagaduhan pasar real estate ngembang pesat. Emirat geus ningali naékna minat investor ti sakumna Wétan Tengah sareng saluareun saprak pamaréntahan mutuskeun pikeun ngajual barang-barang ka sadaya nasionalitas di 2014.

Sharjah ayeuna mangrupikeun tujuan anu dipikaresep pikeun pamilik bisnis. Éta ngagaduhan prasarana modern, undang-undang ramah sareng ngadukung inovasi sareng wirausaha. Émirat ieu ngagaduhan lokasi perdana, anu ngagaduhan 45,000 perusahaan usaha leutik sareng sedeng fokus dina perumahan, manufaktur, kasehatan, pendidikan, pariwisata, gas, logistik sareng sababaraha jasa bisnis.

Pabrikan mangrupikeun sumber penting ékonomi Sharjah sareng nyumbang kira-kira 19 persén PDB taunan. GDP na ngahontal sakitar AED 113.89 milyar taun 2014. Emirate gaduh 19 wewengkon industri anu nyumbang langkung ti 48 persén kaluaran industri kasar UAE.

Sharjah gaduh tilu palabuhan kalayan luas legana 49,588,000 km km. Ogé, éta ngagaduhan dua zona gratis, Zona SAIF sareng Zona Hamriyah. Ogé, Pusat Expo Sharjah mangrupikeun salah sahiji pusat paméran dagang anu paling terkenal di Sharjah anu ngagaduhan rupa-rupa acara B2B sareng B2C.

Sharjah mangrupikeun bumi kanggo sajumlah ageung usaha. Sababaraha perusahaan parantos nyetél ti dieu ti mimiti sareng seueur usaha parantos ngagedekeun pusat régional di daérah ieu. Nyetél bisnis di Sharjah mangrupikeun hal anu hoyong anjeun laksana.

Obyek

Sharjah mangrupikeun ibukota kasenian Émirat Arab. Kota ngagayuh pantai anu pikaresepeun, taman umum, musium, satwa sareng sababaraha tempat wisata Arab sapertos Al Majaz Waterfront, Kalba, Al Alor Alor, Panon Émirat, sareng seueur deui.

The renowned Museum Sharjah Peradaban Islam sareng Art Museum mangrupikeun tempat wisata anu penting di kota sareng bari Warisan Area pinuh ku wangunan anu pikaresepeun anu nampilkeun sajarah Emirati.

Sharjah mangrupikeun tujuan anu ramah ka kulawarga anu tiasa dinikmati ku sadayana kulawarga, ti murangkalih ka nini babarengan. Barudak tiasa nikmati pilihan hiburan anu lega, sedengkeun déwasa tiasa mendakan dina galeri seni sareng monumen sajarah.

kabudayaan

Sharjah mangrupikeun simbol budaya, akal sareng parobahan arsitéktur di UAE.

UNESCO ngagaduhan gelar Sharjah gelar Ibukutha Budaya Dunya Arab di 1998, sareng taun 2014 éta nampi gelar Ibukota Budaya Islam. Ti saprak harita, Sharjah parantos ngalestarikan komitmenna kana budaya.

Salaku pusat budaya anu kabentuk, Sharjah mangrupikeun tempat seueur fasilitas ilmiah. Salian pentingna budaya, Old Sharjah ngagaduhan langkung narik sareng nilai kalayan konversi imah sareng wangunanna kana musium hiasan, fasilitas seni, paméran, atelier pikeun calligraphers sareng seniman plastik. Alatan éta, Sharjah narik seueur panaliti, peminat seni, sareng budaya.

Sharjah dipikanyaho pikeun peranna salaku padu palanggan pikeun ajén budaya anu leres sareng seni rupa. Éta ogé dipikanyaho pikeun kamampuan ngawangun identitas budaya anu nyaluyukeun akar Islamna nyampur sareng kontemporitas modern bari nangkeup sareng seueur budaya kamanusaan.

Ngagulung ka luhur