Hukum Firma Dubai

Ahli Pengacara dina Kasus Penguburan Duit di UAE

kagiatan kriminal

Hawala

Istilah umum anu dianggo pikeun ngajelaskeun metode ku palanggaran jasa keuangan nyamurkeun sumber artos nyaéta nyalurkeun artos atanapi Hawala. Hasil tina tindakan kriminal disumputkeun pikeun ngadamel kauntungan sigana tina sumber anu sah.

Ngajauhan Pajak, artos kotor sareng penegak hukum

laundering duit haram

tindakan kauangan ngalangkungan lembaga kauangan

Sifat produk sareng jasa anu disayogikeun ku sektor jasa finansial ngabébaskeun séktor pikeun nyiksa dana anu dicucurkeun. Di sakumna dunya, nyinggung arti nyamuk gaduh ciri anu sami.

Aya dua komponén pikeun ngalanggar. Maranéhna nyaéta:

  • Acara pelengkapan artos éta sorangan.
  • Sareng tingkat pangaweruh atanapi intuisi ngeunaan pasokan dana atanapi tindakan finansial klien.

Naon tujuanana ngubaran arti / tujuan pikeun Hawala?

Pencucian artos nyayogikeun jalan pikeun pelanggar pikeun nampi artos atanapi artos gampang tanpa damel. Tinimbang earn artos sacara sah, palanggaran éta nyingkahan pendirian sareng nyababkeun artos tanpa kas émbaran pajeg.

Naon tujuanana ngubaran arti / tujuan pikeun Hawala?

Pencucian artos nyayogikeun jalan pikeun pelanggar pikeun nampi artos atanapi artos gampang tanpa damel. Tinimbang earn artos sacara sah, palanggaran éta nyingkahan pendirian sareng nyababkeun artos tanpa kas émbaran pajeg.

Kumaha Kacida Penguburan Duit di UAE?

Di UAE, penguburan artos mangrupikeun prosés anu lumangsung dina tilu fase anu béda.

  • Tahap kahiji prosés nyaéta 'ngumbah' tina harta sareng harta ogé sumber sareng tujuan nyamar aranjeunna.
  • Sareng integrasi, dimana properti anu dimidangkeun diwanohkeun deui ka pasar anu sah.
  • Di UAE, Abu Dhabi, Dubai, sareng Sharjah, kisaran penguburan artos tina strategi anu gampang pikeun kompléks. Aranjeunna kaasup:
  • structuring: Ieu kalebet nyandak artos sakedik artos, teras mésér instrumen bearer, kalebet artos artos.
  • nyalurkeun: Ieu umumna nyangkut duit tunai kanggo otoritas asing sareng deposit sareng bank luar negeri, anu ngagaduhan rasiah anu langkung ageung atanapi nguatkeun pengaliran artos sakedik.
  • Perusahaan Kas: Perusahaan anu sacara tunai-tunai tiasa nampi kriminal sareng kas sah sacara babarengan, ngajaga yén sadayana sah. Dina ngalakukeun ieu, henteu aya biaya variabel sareng perusahaan, sareng mendakan bédana harga jual pisan hésé.
  • Pelabuhan laundering dumasar: Invois di handapeun atanapi ditaksir pikeun nyamar gerakan gerakan haram.
  • usaha cangkang jeung trusts: Usaha sareng amanah henteu mendakan identitas anu leres pamilik kas.
  • Nangkep Bank: Anu nyinggung artos ngagaleuh stake control di lembaga kauangan kalayan ngatur pengubian arti duit sareng mindahkeun artos tanpa ujian.
  • Casinos: A launder duit tiasa maén dina kasino, kas di chip, sareng meryogikeun pamayaran. Anjeunna teras ngadamelna janten cek ngajaga éta salaku winnings kaulinan.
  • Perumahan: Dana haram tiasa dianggo pikeun meuli perumahan, teras dijual ku kituna hasil tina dijual tiasa katingali sah ka luar. Biaya properti ieu palsu sareng penjual nampi bagian tina kauntungan kriminal pikeun satuju kontrak anjeun.

Hukuman Batal artos sareng pajangan pajak

Duit kotor, kajahatan finansial, ngajauhan pajeg, hasil tina kajahatan, polah kerahsiaan bank, artos pikeun dana kagiatan kriminal. Ngahukum pikeun nyucian arti di Dubai atanapi di UAE na batang internasional tina pentingna kalakuan internasional. Pelabuhan artos nyaéta pelanggaran anu serius pisan sareng upami anjeun atanapi batur anu anjeun terang kantos dituduh pelabuhan artos, penting pikeun ngahubungi ahli pengacara pengubahan artos langsung. Ku nyéwa saurang pengacara anu kabuktian dina nyinggung artina, anjeun bakal tiasa ngaminimalkeun sanksi kriminal anu ngagaduhan atanapi ngalaksanakeun tuduhan ieu.

Kumaha Nyéwa Pengacara Uang Duit Anjeun Kiwari

Kasus pencucian artos tiasa rumit sareng rumit. Upami anjeun ngadangu tuduhan parah artos, anjeun kedah ngahubungi pertahanan sah UAE terampil pas.

Hukum Federal 9/2014 (anu ngarobih UU Federal 4/2002 anu nyangkut kejahatan ngaleungitkeun kejahatan artina) (AKA Hukum AML Anyar) disalurkeun ku Déwan Nasional UAE dina April 2013 sareng parantos berkuat kuasa dina Oktober 2014.

Hukuman pikeun penguburan artos langkung saé handapeun Hukum AML Anyar

Sacara umum, hukuman pikeun pengubian arti langkung ketat dina UU AML Anyar dibandingkeun dina Hukum Bekas. Dina UU AML Anyar, gagal pikeun ngalaporkeun transaksi anu curiga tiasa narik denda antara 50,000 AED sareng 300,000 AED atanapi incarceration.

Tipping jalma anu naroskeun ngeunaan transaksi anu curiga pikaresepeun dugi ka sataun pamréntahan atanapi denda antara 10,000 AED sareng 100,000 AED.

Hukum AML énggal ngawangun dina Hukum Amina Bekas. Hukum AML Anyar ngatur dana pembiayaan organisasi anu teu sah atanapi henteu kadaptar, waragad terorisme atanapi nyita hasil tina tindakan ngaleungitkeun duit

undang-undang laundering artos anu langkung ketat

Kajahatan mangpaatkeun titik anu lemah dina jaringan kauangan.

Ngagulung ka luhur