Hukum Firma Dubai

Pengacara Layanan Maritim di Dubai UAE

Hayu urang mantuan Anjeun

Sengketa maritim

Hukum maritim dasar nyaéta cabang hukum, anu ngurus bisnis ogé navigasi anu ngalibatkeun fishing, pengiriman barang, kapal, sareng kajahatan dina cai kabuka.

hukum maritim parantos kabuktian kritis

unggal kaayaan maritim sareng admiralty

Hukum khusus kanggo kacilakaan laut anu lumangsung dina atanapi caket cai

Di UAE, maritim mangrupikeun bagian penting tina perdagangan sareng angkutan bangsa. Éta ngurus sadaya jinis masalah pengiriman di UAE. Pengacara maritim gaduh pangalaman sareng kaahlian dina hukum maritim UAE sareng aranjeunna tiasa masihan anjeun solusi anu pangsaéna sareng anu pas sareng tindakan gancang.

Hukum Maritim Internasional

Prinsip hukum maritim di UAE dumasar kana Hukum Maritim Internasional. Sumawona, éta ngagaduhan karakter anu mirip sapertos Hukum Maritim sababaraha Déwan Kerjasama Teluk Arab. Hukum maritim di UAE berlaku di Émirat ÉME.

Dina kaayaan hukum maritim UAE, ieu aya sababaraha masalah anu kedah dituntut:

  • Barang leungit
  • Barang ruksak
  • Pembuluh-belahan kapal
  • Kontrak gerbong
  • Polusi maritim
  • Klaim Maritim
  • Asuransi Maritim
  • Kacilakaan maritim
  • Hutang laut
  • pagawe
  • Idéntitas pamawa
  • Pengiriman sareng kargo
  • Tekan sareng nyepeng kapal
  • Hipotik béjana
  • Kauangan sareng pendaptaran kapal
  • Kapamilikan sareng pendaptaran kapal
  • Perijinan sareng pendaptaran kapal parahu

pendaptaran kapalna di UAE

Aya ogé Peraturan Menteri séjén sareng undang-undang lokal kumisan ti Kode Maritim nalika datang ka awak, pendaptaran kapal, sareng larangan dina kagiatan kapal-kapal panahan asing ogé klasifikasi kagiatan palabuhan anu saluyu sareng ordo palabuhan. Aya ogé lumaku dina émirat Émirat.

Henteu mustahil ngadaptar ngadaptar kapal di UAE tanpa saratus persén kapamilikan hiji perusahaan anu gaduh lima puluh hiji persén kapamilikan ku UAE nasional atanapi hiji individu anu UAE nasional. Pendaptaran di UAE bakal dibatalkeun upami kapal dijual sareng nampi éntitas tempat sanés.

Pamaréntah UAE henteu ngijinkeun juragan asing pikeun ngadaptar pendaptaran kapal-kapal di UAE. Sok diropéa di UAE sahingga juragan kapal kudu ngalestarakeun kawarganagaraan warga UAE.

Kalayan pengacara maritim UAE, anjeun moal ngan ukur tiasa kaluar tina masalah, tapi ogé, anjeun bakal dididik ngeunaan hak anjeun sareng ngeunaan hukum.

Naha Anjeun Peryogi Pengacara Ahli UU di Maritim UAE?

Hukum maritim di UAE canggih kusabab éta mangrupikeun salah sahiji kapal laut anu pangsohorna. Nalika anjeun operasi di industri maritim Émirat, anjeun bakal kedah ngabantosan ahli hukum pengacara maritim anu pangsaéna pikeun masalah hukum anu anjeun lalumpatan.

Tim hukum anu profésional dina aktipitas hukum maritim UAE tetep di luhur syarat pangaturan édisi sareng undang-undang anu paréntah dina industri ieu. Éta ogé kacida kompeten, anu ngamungkinkeun perusahaanna nyayogikeun nasabah anu relevan ogé jasa hukum anu diwangun dina panerbitan anu diropéa, taun-taun pangalaman khusus, sareng rajin gawé babarengan.

Kaahlian ieu ngamungkinkeun para pengacara maritim pikeun nawiskeun para klien panginten jasa hukum anu pangsaéna dina sadaya masalah anu aya patalina sareng piwuruk maritim pikeun asuransi, pengiriman barang, sareng keuangan sareng litigasi di UAE. Ditugaskeun pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan dina perusahaan maritim éfisién, ahli hukum nyayogikeun jasa hukum profésional pikeun nyusun prosés sareng kontrak sapanjang sareng solusi litigasi sareng arbitrase anu komprehensif.

Tim ahli hukum ahli-ahli ahli séhat disiapkeun siap ngémutan nasihat hukum anu relevan sareng up-to-date hukum hukum maritim ka klien internasional sareng lokal anu terlibat dina industri Émirat. Ruang lingkup piwuruk undang-undang maritim di UAE ngalingkup spéktrum anu aya masalah hukum anu diakui dina hukum hukum di nagara éta.

Fokus para pengacara maritim anu dipercaya nyaéta nyayogikeun palayanan berkualitas tinggi ku nengetan unggal klienna. Sakali anjeun ngadeukeutan pengacara anu aya masalah anu aya hubunganana sareng hukum maritim, aranjeunna bakal ngadangukeun perhatian anjeun sacara saksama. Digabungkeun sareng panilitian anu jero, kualitas luar biasa para ahli hukum maritim nyababkeun naséhat kasus maranéhanana anu paling relevan sareng dina waktosna.

Dina hal palayanan klien dina industri maritim, pengacara maritim tiasa ngabantosan para klien dina masalah ieu:

  • Pengiriman transactional global
  • Masalah asuransi nyieun kapal
  • Patalina konstruksi luar negeri
  • Affreightment sareng kontrak litigation di unggal tingkat pengadilan
  • Pembiayaan kapal sareng unggal masalah anu aya hubunganana pikeun sababaraha jinis kapal

Kami ahli dina kasus hukum maritim, ti polusi cai nyatakeun klaim komérsial sareng kontrak. Permasalahan maritim nyakup klaim tatu pribadi anu dipilampah ku anggota awak sareng tukang darmaga ngeunaan kaayaan kapal anu bahaya bari ngeusian sareng ngabongkar kapal, klaim kacilakaan boating;

Pengacara maritim utama di UAE bangga dina nawiskeun usaha dina industri pengiriman milarian kaadilan ogé ngalaksanakeun hak-hakna ngalangkungan nasihat sareng jasa hukum anu lengkep.

Pengacara pengacara maritim anu berpengalaman kalayan pamahaman jero industri maritim tiasa ngabantosan anjeun nyayogikeun solusi anu sah pikeun ngabéréskeun sagala pasualan anjeun. Pengacara ieu ogé mahér nalika nyusun sagala rupa kontrak maritim dumasar kana hukum kontrak maritim.

Nyanghareupan Masalah Hukum Maritim anjeun sareng Wani sareng Telepon Pengacara Maritim Pangsaéna di UAE!

Kanyataan ieu dipikanyaho ampir sadayana yén UAE mangrupikeun toko maritim penting di Wétan Tengah, anu ngalibetkeun sakitar 90 persén mayoritas transaksi komersial global dina angkutan dagang sareng perdagangan.

Pengacara bisi laut aya pangaweruh yén klienna peryogi sababaraha ahli hukum anu pangsaéna sareng ngalaman hukum anu tiasa nyayogikeun jasa sah hukum anu berhubungan sareng maritim.

Pengacara anu paling alus di UAE tiasa ngabantosan anjeun ngaliwatan citak kontrak anu saé supados sadayana terang ka anjeun. Éta ogé terang sabaraha dukungan pikeun klien internasional sareng lokal kedah diperyogikeun tina hal-hal anu aya hubunganana sareng maritim.

Tim pengacara anu berpengalaman sareng mumpuni ngagunakeun pitulung jaringan prakték sareng spesialis séktor pikeun masihan anjeun naséhat hukum, jasa, sareng perwakilan anu mungkin.

Henteu paduli kasus maritim atanapi masalah anjeun, anjeun tiasa ngandelkeun sareng percanten ka kamampuan para pengacara maritim pangpayunna nalika nyayogikeun jasa hukum ngeunaan sagala hal anu aya dina hukum maritim. Upami anjeun gaduh masalah sanés ngeunaan sababaraha masalah hukum anjeun, ulah ragu pikeun ménta nasihat atanapi konsultasi ti pengacara maritim. Sababaraha ahli hukum ieu ogé ahli dina sektor industri anu sanés.

Upami anjeun peryogi bantosan kalayan hukum maritim di UAE, hubungi waé pengacara anu pangsaéna sareng kénging konsultasi sareng jasa hukum anu sanés anu anjeun peryogikeun ku anjeun!

ngajadwalkeun konsultasi awal sareng salah sahiji ahli hukum maritim internasional urang

Kami komitmen pikeun digawé langsung sareng anjeun ngartos masalah unik anjeun

Ngagulung ka luhur