Hukum Firma Dubai

Ahli Pengacara Pikeun Perumahan

Hukum Tanah Saréal

Pertengkepan Harta

Di Dubai sareng Abu Dhabi, salah sahiji masalah hukum anu paling reoccurring gaduh hubungan sareng perumahan. Éta henteu jauh ti kabutuhan bulistir pikeun jaga-jaga nalika nyawalakeun salembur harta di kota anu disebut-sebut pikeun ngewa anu kaserang dina sagala bentuk fiasco sah.

masalah hukum reoccurring gaduh hubungan sareng perumahan

UAE Hukum Perumahan

pangalaman dina séktor konstruksi anu béda

Anjeun lumayan peryogi pengacara harta anu diandelkeun atanapi anu ngabantah sanés ngan ukur nawiskeun perwakilan anu pangsaéna di pengadilan dina pasuluan tapi pikeun ngaleungitkeun perselisihan ti pamendakan deal harta pusaka!

jasa ahli hukum pengacara

Ayeuna, anjeun terang yén anjeun kedah nyéwa jasa ahli pengacara hukum atanapi pengacara pikeun nyingkahan gangguan, janten dina sisi hukum anu langkung aman sareng nyimpen duit dina jangka panjang; tapi kumaha anjeun terang saha anu pangacara anu bakal ngawakilan kapentingan anjeun sareng nawiskeun jasa hukum dulur sanés? Éta kedah urang!

Naha urang?

Kaahlian profésional urang dina sagala rupa hukum; spiced up ku dukungan téknis sareng saran ti insinyur, arsiték, sareng juruukur kalayan pangalaman éksténsif dina séktor konstruksi anu béda, swasta sareng umum. Pangetahuan sareng pangalaman anu langkung jero dina sagala jinis transaksi harta pusaka parantos damel ka urang pikeun nawiskeun jasa anu henteu cocog sareng luhur-luhur ngeunaan ciri-ciri bisnis bisnis perumahan: penjualan perumahan, séntral, sewa, pangwangunan sareng kontrak konstruksi , pembiayaan perumahan, lisénsi, sareng sésana.

Tim Pengacara kami

Sengketa real estate tiasa rumit, kalayan seueur kasusah sareng ngalibetkeun sababaraha pihak. Sagala dirobih dina prosés tiasa nyababkeun kasusah finansial atanapi memicu masalah sanésna pribadi.

Anjeun tiasa ngandelkeun pangaweruh urang sareng pangalaman hukum perumahan perumahan sareng cara ngalangkungan emirate pikeun nyalira anjeun dina ngégélkeun urusan harta.

Tim Pengacara kami nyayogikeun layanan komprehensif khusus dina perumahan, ogé dina operasi internasional, nasihat ka klien luar nagri anu hoyong mendakan sareng ngamangpaatkeun perumahan di sadaya daérah UAE.

Jasa kaahlian urang nyertakeun handap bidang inti;

  • Akuisisi harta
  • Ngembangkeun harta
  • Waragad perumahan
  • Ngadegkeun sareng lisénsi bisnis perumahan
  • Pamulihan pembayaran handap atanapi deposit artos
  • Pelanggaran kontrak (gagal pikeun nganyahokeun deal)
  • Listrik konstruksi (liur mékanik, cacad, nonperformance)
  • Leasing jangka panjang sareng jangka pondok (padumukan, komérsial, sareng ritel)
  • Sengketa panyewa
  • Lease pembaharuan
  • Nyewa sareng nyéwa ulasan pikeun harta komérsial, ritel sareng padumukan
  • Tuan tanah sareng saran nyewa
  • Tuan tanah sareng penyewa musuhan résolusi sareng litigation
  • Prosedur hukum sareng peraturan di Dinas Land Land Dubai
  • Ikatan, ngajamin sareng pasatujuan langsung
  • Perselisihan kontrak konstruksi sareng pangwangunan
  • Pariksa Transaksi Penjualan
  • Tarik Dokumén
  • Rundingan tawaran anu saé
  • Perselisihan resolusi sareng arbitrase antara investor, pamekar, sareng kontraktor

Ti mimiti transaksi, tim khusus kami bakal setia nyandak sadaya ukuran, ngaleungitkeun kamungkinan britégis futuristik (sengketa) ka nol. Minat anjeun, klien kami mangrupikeun prioritas. Bahkan dina hal sengketa, anjeun pasti kaluar bersih kalayan kapentingan anjeun tetep aman. Éta naon anu urang laksanakeun. Tim litigator sareng mediator kami anu luas ngalaman sok katutupan anjeun.

Pangalaman di padumukan sareng proyék komérsial

Angkatan sareng pengetahuan sareng pangalaman umur panjang dina konstruksi, ngayakeun rékayasa sareng damel sareng Insinyur, Arsiték, perencanaan régional, sareng juruukur; kami nyayogikeun jasa hukum anu pangsaéna pikeun investor individu, perusahaan, bank, sareng calo perumahan. Kami ogé nawiskeun bantosan ka klien kalayan proyék padumukan sareng komersial, ritel, rineh, tugas olahraga.

Anjeun tiasa teras-terasan kana pitulung pragmatis sareng efisien sareng pitulung sareng sadaya transaksi perumahan anjeun.

Resolusi Strategis ngeunaan Pertengkepan Harta Tanah Dubai

Ngabéréskeun Perselisihan Harta Tanah ngalangkungan Rundingan atanapi Litigation

Ngagulung ka luhur