Hukum Firma Dubai

Ngeunaan UAE

7 Émirat

nagara daulat

Uni Émirat Arab (UAE) dinyatakeun salaku nagara anu daulat dina kaping 2 Désémber 1971, saatos dikuasai Inggris. UAE diwangun ku 7 Émirat, nyaéta Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Sharjah, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain, sareng Fujairah, sareng Abu Dhabi dipilih janten ibu kota.

Kaayaan tatangga di Teluk Persia.

komunitas expat ngembang

Otoritas féderal UAE kalebet Majelis Agung UAE, anu mangrupikeun otoritas konstitusional pangluhurna di nagara ieu sareng panguasa tujuh Emirat, Présidén UAE, Wakil Présidén, Perdana Menteri, Déwan Nasional Federal, sareng Badan Kehakiman Federal .

UAE perenahna di bagian wétan Bojong Arab, anu sapanjang sapanjang Teluk Oman sareng basisir kidul Teluk Persia. Di beulah kulon jeung kidul nagara nyaéta Arab Saudi, di beulah kalér nyaéta Qatar, sareng ka wétan nyaéta Oman. Nagara ieu nyertakeun ampir 82,880 km2, sareng Abu Dhabi nyababkeun langkung ti 87 persén tina lahan darat.

Sajarah

Daérah mimitina dicicingan ku laut laut anu engké memeluk agama Islam dina abad ka-7. Sanajan kitu, salami sababaraha taun, hiji kaom dissident anu disebut Karmathians, ngadegkeun sheikdom anu kuat, sareng nalukkeun Mekah. Kalayan panyebrangan sheikdom, rakyatna janten bajak laut.

Bajak laut kaancam Muscat sareng Oman Kasultanan di awal abad ka-19, anu nyababkeun campur tangan Inggris anu ngalaksanakeun perang gencatan separa dina taun 1820 sareng gencatan senjata permanén dina taun 1853. Ku kituna Pirate Coast lami dirobih janten Pantai Trucial. Salapan nagara Trucial ditangtayungan ku Inggris, sanaos, henteu dikaluarkeun salaku koloni.

Dina taun 1971, Inggris mundur ti Teluk Persia, sareng nagara Trucial janten hiji federasi anu disebut United Arab Emirates (UAE). Tapi, Bahrain sareng Oman, dua nagara Trucial nampik miluan federasi, anu nyababkeun jumlah nagara tujuh. Perjangjian pertahanan militer ditandatanganan sareng AS dina taun 1994 sareng anu sanés sareng hiji Perancis dina 1995.

iklim

Uni Émirat Arab gaduh iklim anu panas sareng beueus di sapanjang basisir bahkan langkung panas sareng garing di pedalaman. Hujan hujan rata-rata 4 nepi ka 6 inci taunan, sanaos ieu bénten-bénten ti hiji taun ka taun anu sanés. Suhu suhu Januari dina 18 ° C (64 ° F), sedengkeun dina bulan Juli, suhu rata-rata nyaéta 33 ° C (91 ° F).

Dina usum panas, suhu tiasa ngahontal jangkungna 46 ° C (115 ° F) di sisi basisir sareng langkung ti 49 ° C (120 ° F) atanapi langkung di gurun. Angin anu katelah shamal dina midwinter sareng awal usum panas niup ti kalér sareng kalér-kuloneun, mawa keusik sareng lebu.

Jalma sareng Kabudayaan

UAE ngan ukurkeun penduduk setempat anu émosi sareng resep, anu pohara komitmen kana adat sareng tradisi umurna. Populasi lokal ieu ngabentuk hiji-kasalapan warga Émirat. Sésana kalolobaanana aya ekspatriat sareng tanggunganna, dimana Asians Kidul ngabentuk panggedéna.

Bagéan penting ogé kalebet Arab ti nagara sanés kajabi Uni Émirat Arab sareng Iran. Dina jaman ayeuna, seueur urang Asia Tenggara, anu kalebet Filipina parantos angkat ka UAE dina jumlah anu ageung milarian rupa-rupa kasempetan padamelan.

Bagian utama pendudukna biasana musatkeun di kota-kota sapanjang dua basisir, sanaos padumukan pedalaman oasis Al- 'Ayn ogé parantos janten pusat pangeusian.

Kabudayaan budaya UAE kuat dina Islam sareng dipasang sareng dunya Arab anu langkung lega, khususna sareng nagara-nagara tatangga Teluk Persia. Nagara ieu parantos dipangaruhan ku kebangkitan Islam, sanaos Islam di Émirat henteu ketat sapertos di Arab Saudi. Sanaos urbanisasi sareng komunitas ekspat ngembang, identitas suku di Uni Émirat Arab tetep tetep kuat.

ekonomi

Perekonomian UAE nyaéta ékonomi anu didominasi minyak, anu kalolobaan ngahasilkeun ku Abu Dhabi Emirate. Éta ngandung salah sahiji konsentrasi pangbadagna cadangan minyak bumi anu kabuktian, anu nyumbang pisan kana anggaran nasional.

Nanging, ékonomi Émirat Kota Dubai langkung-langkung didamel ku bisnis nyaéta dumasar-minyak, anu mangrupikeun alesanna salaku hub komérsial sareng kauangan kauripan sareng mingpin nagara dina diversifikasi ékonomi.

Produksi pertanian umumna dumasar kana Raʾs al-Khaymah sareng Al-Fujayrah. Nanging, éta henteu kéngingkeun kontribusi pikeun produk doméstik kotor sareng ngalaksanakeun kirang ti sapuluh sapuluh tenaga kerja.

Obyek

Burj Khalifa

Burj Khalifa mangrupikeun salah sahiji gedong anu kawéntar di Uni Émirat Arab sareng anu gaduh judul gedong pangluhurna di dunya. Henteu ngan ukur nahan éta judul, tapi éta ogé struktur freestanding paling luhur di dunya, dek pangamatan pangluhurna di dunya sareng angkat dina jarak anu paling panjang di dunya. Éta mangrupikeun pintonan panorama di Émirat Dubai sareng saluareun mangrupikeun sorot wisata anu paling sering dilongok ku turis.

Jebel Jais

Jebel Jais nyaéta puncak anu pangluhurna di Uni Émirat Arab sareng ayana di Emirat Ras Al-Khaimah. Dina sateuacana, sesah diaksés, tapi berkah jalan switchback anu twists sareng ngancik sapanjang gunung, parantos janten gampang diaksés taun-taun ayeuna.

Louvre Abu Dhabi

Louvre mangrupikeun musium anu pang anyarna sareng musiman anu éksklusif. Éta peryogi sémah ngaliwat hiji perjalanan sajarah manusa sareng objék-objék anu disumber ti unggal juru dunya sareng ti umur-umur anu beda-beda nunjukkeun kumaha budaya dina hubunganana. Musie anu pikaresepeun ieu kagungan sagala, ti mimiti sajarah nepi ka jaman empiris anu hébat sareng seni modern. Arsitéktur ultra-modern mangrupikeun ningali.

The pantai

Kalayan pantai anu lega, éta henteu heran yén UAE ngagaduhan seueur pantai anu saé. Sawatara ieu kalebet pantai kota sapanjang basisir Dubai dibédakeun sareng menara tinggi anu aya di latar tukang, pantai pasir emas sapanjang basisir pulau Abu Dhabi, ti Ajman dugi ka Émirat Fujairah.

Pilihanna henteu kalebet nomer. Ogé, aya pasir swasta anu aya di seueur hotel mewah di Dubai sareng Abu Dhabi, anu tiasa dianggo ku sanés tamu-tamu sadinten. Seueur tempat pendudukna tempat wisata tiasa nawiskeun olah raga olahraga sapertos diving, jet-ski, snorkeling sareng nangtung paddleboarding.

Ngagulung ka luhur